kaptanım 460.etap olacak onu düzeltmemişim***2. Takım 459. Etap ***
akrep33 ( 71,1 / / / %)
krakker ( 68,8/ 67,5/ 1,3/ 1,89%)
losefar ( 58,6 /59 /-0,4 / -0,68%)
rukgus ( 96,1 / / /% )
jenemy ( 68/ 67,6/ 0,4/ 0,59%)
Irmakzn ( 69 / 67,7 / 1,3 / 1,88%) Yeni üye,başlangıç tarihi 15 Mart,başlangıç kilosu 70,8,hedef kilo 57
2. Takım ortalaması: %
rukgus nerelerdesin, seni bekliyor liste..
hayr olsun inşallah kaptanımÇok sinirliyim
Düzelttim canım sağol,kaptanım 460.etap olacak onu düzeltmemişim
ben 17:00 a kadar buralardayım kaptanım net gitmediği sürece hallederim sorun yokDüzelttim canım sağol,rukgus kilosunu bildirirse ekleriz gelmezse öğleden sonra listemizi taşırmısın? Ben gelebilirsem sorun yok zaten..
Kızlar paylaşıma götürülmezse listemiz cezaya kalırız, eğer gelemez isek not yazın paylaşıma listemiz kaldı diye kaptan arkadaşlar ilgilenir hemen..
yeni üyemimeyrax da vardı gelmemiş henüz..
Ayy bende bendeeee:))) 1 senedir 74 lerde dolaşıyordum o kadar mutsuzdum kiii, şimdi "sen baya baya kilo veriyorsun" yorumlarıyla çılgına dönüyorumEvet çok yakınız birbirimize:
Irmakzn 67.7
@jenemy 67.6
krakker 67.5 .
100 gr la mi şişkosun sen sekerim olsun o kadar.
Süperiz kızlar peki boylarımiz kaç onlar da yakındı sanırım benim 1.65.
Uzun zamandır gormedigim kişiler zaten söylüyor ama her hafta görüştüğümüz kişiler de ay sen kilo veriyorsun deyince nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
evet canım...yeni üyemi
Evet canım o çay :)Aaa bu geçen bahsettiğin çay mi canim hani senin dinç kalmanı sağlayan ?
Haftaya daha erken bildirim yap olurmu canımBu sabah 86.8 çıktım paylaşım için biraz geç oldu ama
kaptanım üzgünüm çok hastayım ve hastanedeydim 93,7 çıktı kilom beklettiğim içn kusura bakmayın***2. Takım 460. Etap ***
akrep33 ( 71,1 / 73,1 / -2 / -2,81%)
krakker ( 68,8/ 67,5/ 1,3/ 1,89%)
losefar ( 58,6 /59 /-0,4 / -0,68%)
rukgus ( 96,1 / / /% ) Bildirimde bulunmadı
jenemy ( 68/ 67,6/ 0,4/ 0,59%)
Irmakzn ( 69 / 67,7 / 1,3 / 1,88%) Yeni üye,başlangıç tarihi 15 Mart,başlangıç kilosu 70,8,hedef kilo 57
2. Takım ortalaması: 0,145%
rukgus nerelerdesin, seni bekliyor liste..
geçmiş olsun canımkaptanım üzgünüm çok hastayım ve hastanedeydim 93,7 çıktı kilom beklettiğim içn kusura bakmayın
T
Tebrik ederim arkadaşım beni gecttiiin. Bu demektir ki ben haftaya seni gecmeliyimtekrar Tebrikler.
Irmakzn seni bekliyoruz
Günaydın kızlar, sabah kalkar kalkmaz tartıya çıktım, veeeee geçen cuma 69 kiloydum bu sabah 67.700 çıktımcokk mutluyummmm! 1 haftada 1.300 kg yihhhuuuuu
Kilo yüzdem ; %1.88
krakker bu hafta beni ve @jenemy i geçtin gerçi krakker ikimizde aynı kiloyu kaybetmişiz
Bu hafta bence hepimiz çok başarılıyiz ideal kilo kayıpları yaşamışız :)
Sen de beni gectin su an cok hirslandim.Süpersin seni de tebrik ediyorum
Bence de hepimiz iyiyiz. Ama daha iyi olmalıyız kızlar. Şu anda kilolarımiz neredeyse birebir. O zaman haftaya gorusuruuuuz.Ben bu hafta bakalım baslayabilirsem şu yağ yakıcı lahana çorba sına baslicam. Bi bulalım onu da neredeydi o
Evet çok yakınız birbirimize:
Irmakzn 67.7
@jenemy 67.6
krakker 67.5 .
100 gr la mi şişkosun sen sekerim olsun o kadar.
Süperiz kızlar peki boylarımiz kaç onlar da yakındı sanırım benim 1.65.
Uzun zamandır gormedigim kişiler zaten söylüyor ama her hafta görüştüğümüz kişiler de ay sen kilo veriyorsun deyince nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
Ayy bende bendeeee:))) 1 senedir 74 lerde dolaşıyordum o kadar mutsuzdum kiii, şimdi "sen baya baya kilo veriyorsun" yorumlarıyla çılgına dönüyorum
Daha çok kilo verip önce kendimizi sonra etrafımızdakileri şaşırtmaya devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?