Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ellssa kaptanım çok şaşırtıyorsun benii
her cuma eyvah akrep beni geçeicek diye bekliyorumm
ne ara 73 e çıktın sennn

dün gece açlıktan uyuymadımm

sabah
yarım sandaviç domates peynirli
2 kaşık bal
çay

öğle

1 kase tavuk çorbası
yarım porsiyon etli nohut

ara

şekersiz türk kahvesi
çikolata yarım paket

akşam

1 porsiyon bulgur pilavı
1 kase yoğurt
biber turşusu

10 gibi 1 bardak kefir içerim

su 3 litre
spor pazara gittim sayılırmıı
kitap erkek beyni

bende bu diyetimi yapsam acabaaa

nasıl sizcee

rukgus bireyselde 3. olmuşsun tebrikler
takım olarakta 4. olmuşuz
takım olarak şeytanın bacağını kıramadıkkaylardır burdayım ilk üçe hiç giremedik heralde

hadi bu hafta girelimmmm

ben bu sabah 300 gr fazla çıktım ama turşudan heralde bitki çayı içemedim birde ondandır dimee

Merhaba. Dün menümü yazamadım yazayım hemen. Sabah kahvaltı 07.30 da 2 küçük dilim ekmek, biraz peynir, 5 tane zeytin, 1 bardak süt.
Saat 11 de kayısı çayı.
Öğle yemegi dün çok kalorili bi menu vardı o yüzden yemekhanede yemedim yanımda yemegimi götürmeyi de unuttugumdan 1 tatlı 1 tuzlu 2 küçük kuru pasta ile 1 fincan yeşil çay bunları yedim içtim saat 1 gibi
Bu arada bol bol su içtim. Akşam eve geldiğimde çok acikmistim saat 6.30 gibi 1 tabak dolu taze fasulye yedim, 3-4 kaşık tavuklu pilav , 1 kase yoğurt yedim. Birden yeyince de midem bir fena oldu , dün kötü bi akşam geçirdim çıkarmak istedim hep yediklerimi zor hazmettim. Neyse bu da bana ders oldu.
3 litre su ictim. Spor yapamadım dün boş geçtim.

bende bu diyetimi yapsam acabaaa

nasıl sizcee

Ben lahana diyetinden vazgeçtim o diyet yapılmaz yaa. Yorumları falan da okudum da. Ama çorba sini yapıp Öğlen leri veya aksamlari öğün olarak tüketmeyi düşünüyorum. Bu diyet de fena değilmiş ama öyle 10 kg u 1 haftada vermek zaten sağlıklı değil canım tabii verdiriyorsa.

Bugünkü menüm ise
Sabah 11 kahvalti: 2 dilim ekmek bir kare eski kaşar, 1 parmak tulum peyniri, 1 yumurta, 8 adet zeytin , bir fincan çay.
Öğle yemegi yok.
Akşam yemeği saat 5.30 da 1 ızgara tavuk but, 4 lokma kuzu şiş. Salata. 2 dilim kızarmış ekmek . Salatanin yağın bana bana yedim akşam ekmek yemesem daha iyidir ama. 1 bardak da ayran içtim.
Yarım saat 2 mile leslie yaptım. Egzersiz yok. Bugün bişey yemeden daha kapatirsam süper ama misafirlige gidicez akşam. Kendimi tutmam lazım. Bakalım.

lahana diyeti yapılır yaa ben seviyorum ,yıllar önce çokk yapmışlığım var 3*5--4 kilo veriyordum
benim başlamak istediğim diyet 1 haftada 5 kilo diyo ama ben 2.5 versem yeter
6 aydır kilo veriyorum bir haftada en fazla 1.3 verebildim ,özeniyorum haftada 3-4 kilo verenlere
bu liste benim beslenmeme çok benziyo sadece sabah kahvesi hariç birde ekmek benim yediğimden fazla

yalnız dünden beri diyet yapıcam diye yemediğim şey kalmadı ,yarın sabah kaç kilo çıkıcam acabaaa

misafirlik nasıl geçti

kızlar merhaba yurtdışından teyzem geldi bende memlekete geldim ordan da tatile geçtik bu yüzden yazamıyorum. kusura bakmayın aklımdasınız..

Günaydın kızlar.

Bugün kilon 72,8
Cuma 73,1 di...

Hafta sonu anne menulerine rağmen 300 gr eksik başladım haftaya, cumaya tüm fazlaliklar gider inşallah ..
Zaten artı kilo ile gelirsem aticam kendimi takımdan

Kızlar sizin kilolarına da alalım , cuma ve pazartesi kilosu...

Bence sen bildiğin yolda git derim canım..

Ellssa çok utanıyorummmmm
1.300 fazlaliığım var cumaya göree

diyete başlıyrum diye saldım kendimi ,akşam menülerim ağırdı çayın yanında çekirdek,kek
ne yaptımm bennnnn

diyet lafı ters etki yapıyo bende

bildiğimden şaşmıyayım en iyisi

benim bildiğim akrep ne yapar eder eksiye düşer bu hafta
ben 78.8 im bu pazatresihaftasonu havada yağmurluydu yemeğe verdim kendimi

misafirlik nasıl geçti
Misafirlikte tuttum kendimi 1 ekler ve 1 küçük tuzlu kuru pasta ile kurtuldum. Yesem neler yerdim amaa. lahana diyeti benim yapmayı düşündüğüm şu tek tip beslenmeye dayalı olandan sekerim 1 gün sadece muz bir gün sadece süt vs vs. Ondan vazgeçtim hiç sağlıklı gelmedi. Hem 1 ayda almadık ya bu kiloları yavaş yavaş gitsin ama tam gitsin dimi

benim bildiğim akrep ne yapar eder eksiye düşer bu hafta
ben 78.8 im bu pazatresihaftasonu havada yağmurluydu yemeğe verdim kendimi
68.8 olmasın o canım sakinn ben de 68.6 yim bugün cumaya göre 1 kg fazlayım ya hafta sonları ne kadar dikkat etsem de illa ki bi yerlerden kaçıyor. Bi rahatlik geliyor bi kere.

Dünkü menum:
Kahvaltı saat 12 de 3 dilim tam bugday ekmegi, 2 parmak peynir, 1 kup yumuşak peynir, 1 parmak tulum peynir, domates salatalık, 1 lokma tereyağı bal, 1 haşlanmış yumurta.
Öğle yemeği tabii ki yok.
Akşam yemeği saat 19.30 da : 1 adet enginar içi baklalı patatesli Havuçlu. 5-6 yemek kaşığı tereyagli Kuskus. 1 kase yoğurt.
Dün 3.5 litre su ictim içim yandı resmen. Ağız kuruluğum son safhada. Dün hic spor yapmadım tamamen miskindim; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…