kaptanım üzgünüm çok hastayım ve hastanedeydim 93,7 çıktı kilom beklettiğim içn kusura bakmayın
***2. Takım 460. Etap ***
akrep33 ( 71,1 / 73,1 / -2 / -2,81%)
krakker ( 68,8/ 67,5/ 1,3/ 1,89%)
losefar ( 58,6 /59 /-0,4 / -0,68%)
rukgus ( 96,1 /93,7 /2,4 /2,50% )
jenemy ( 68/ 67,6/ 0,4/ 0,59%)
Irmakzn ( 69 / 67,7 / 1,3 / 1,88%) Yeni üye,başlangıç tarihi 15 Mart,başlangıç kilosu 70,8,hedef kilo 57
2. Takım ortalaması: 0,561%
geçmiş olsun canım
1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere tam 7 günde 5 kilo verdiren diyeti tanıtacağım. Bir haftada 5 kilo vermek imkansız değil ! Ama baştan söylemem gerekir ki kolay bir diyet değildir. Zorlayabilir. Eğer bir rahatsızlığınız varsa kesinlikle bu diyete başlamayınız. 7 günde 5 kilo vermeniz tabi ki mümkündür fakat bunun için yapacağımız bir haftada 5 kilo verdiren diyetin ilk 2 gününde zorluk çekeceksiniz. Fakat sonrasında alışacaksınız. Tabi ki her bünyede aynı sonucu vermese de bu diyet sayesinde ortalama olarak 5 kilo verebileceksiniz.
1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi:
Pazartesi
Salı
- Sabah: Şekersiz türk kahvesi ya da şekersiz nescafe doyana kadar tüketebilirsiniz. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
- Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği
- Akşam: Izgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola, ekmek tüketilmeyecek, bol yeşilli limonlu salata
Çarşamba
- Sabah: Şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesibdoyana kadar Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
- Öğle: 3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata
- Akşam: Sınırsız sebze yemeği, ayran (ekmeksiz)
Perşembe
- Sabah: Şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi doyana kadar. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
- Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği
- Akşam: doyana kadar sebze yemeği, ayran (ekmeksiz)
Cuma
- Sabah: Şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi doyana kadar. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
- Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış bol limonlu yumurta salatası
- Akşam: doyana kadar meyve
Cumartesi
- Öğle:doyana kadar balık, ekmek kesinlikle tüketmeyeceksiniz
- Akşam:doyana kadar sebze yemeği, ayran
Pazar
- Sabah: Şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi doyana kadar Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
- Öğle:doyana kadar ızgara tavuk
- Akşam: Sınırsız sebze yemeği, ayran
- Öğle: doyana kadar sebze yemeği, ayran
- Akşam: doyana kadar ızgara tavuk Not: Mümkün olduğunca programa uymaya çalışın. Ekmeği sadece listede yazılı olan zamanlarda kullanmalısınız
- İlgili Konular
Diyetisyen Onaylı Haftada 3 Kilo Verdiren Diyet Listesi Tıklayınız
500 Kalorilik Diyet İle Haftada 4 Kilo
15 Günde 15 Kilo Verdiren Diyet Listesi Tıklayınız
12 Günde 10 Kilo Nasıl Verilir Diyet Listesi Tıklayınız
3 Ayda 40 Kilo Verdiren Diyet Listesi İçin Tıklayınız
1 Haftada 10 Kilo Diyeti
Ben lahana diyetinden vazgeçtim o diyet yapılmaz yaa. Yorumları falan da okudum da. Ama çorba sini yapıp Öğlen leri veya aksamlari öğün olarak tüketmeyi düşünüyorum. Bu diyet de fena değilmiş ama öyle 10 kg u 1 haftada vermek zaten sağlıklı değil canım tabii verdiriyorsa.bende bu diyetimi yapsam acabaaa
nasıl sizcee
Ben lahana diyetinden vazgeçtim o diyet yapılmaz yaa. Yorumları falan da okudum da. Ama çorba sini yapıp Öğlen leri veya aksamlari öğün olarak tüketmeyi düşünüyorum. Bu diyet de fena değilmiş ama öyle 10 kg u 1 haftada vermek zaten sağlıklı değil canım tabii verdiriyorsa.
Bugünkü menüm ise
Sabah 11 kahvalti: 2 dilim ekmek bir kare eski kaşar, 1 parmak tulum peyniri, 1 yumurta, 8 adet zeytin , bir fincan çay.
Öğle yemegi yok.
Akşam yemeği saat 5.30 da 1 ızgara tavuk but, 4 lokma kuzu şiş. Salata. 2 dilim kızarmış ekmek . Salatanin yağın bana bana yedim akşam ekmek yemesem daha iyidir ama. 1 bardak da ayran içtim.
Yarım saat 2 mile leslie yaptım. Egzersiz yok. Bugün bişey yemeden daha kapatirsam süper ama misafirlige gidicez akşam. Kendimi tutmam lazım. Bakalım.
Ellerine sağlık canım..
Ben de şaşkınım canım, hem şaşkın hem sinirliEllssa kaptanım çok şaşırtıyorsun benii
her cuma eyvah akrep beni geçeicek diye bekliyorumm
ne ara 73 e çıktın sennn
Bence sen bildiğin yolda git derim canım..bende bu diyetimi yapsam acabaaa
nasıl sizcee
Bence sen bildiğin yolda git derim canım..
Günaydın kızlar.
Bugün kilon 72,8
Cuma 73,1 di...
Hafta sonu anne menulerine rağmen 300 gr eksik başladım haftaya, cumaya tüm fazlaliklar gider inşallah ..
Zaten artı kilo ile gelirsem aticam kendimi takımdan
Kızlar sizin kilolarına da alalım , cuma ve pazartesi kilosu...
Misafirlikte tuttum kendimi 1 ekler ve 1 küçük tuzlu kuru pasta ile kurtuldum. Yesem neler yerdim amaa.misafirlik nasıl geçti
68.8 olmasın o canım sakinnbenim bildiğim akrep ne yapar eder eksiye düşer bu hafta
ben 78.8 im bu pazatresihaftasonu havada yağmurluydu yemeğe verdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?