Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Artık her cuma dışında pazartesi de.mi bildirim yapıyoruz Ellssa ? 68.6 yim bugün. Malesef cumaya göre + 1 kg.

Acilen bi çözüm bulmam lazım geçen pazartesi ile bu pazartesi kilom aynı. Duraklama dönemine girmek istemiyorum. Bi care bulup kendime bi düzenleme kısıtlama getirmem lazım. Anladım ki ömür boyunca dikkat etmem doldur boşalt yapmam gerekiyor. Minicik bi kaçamak bile büyüyüp yuvarlanip bana dönüyor.

68.8 olmasın o canım sakinn ben de 68.6 yim bugün cumaya göre 1 kg fazlayım ya hafta sonları ne kadar dikkat etsem de illa ki bi yerlerden kaçıyor. Bi rahatlik geliyor bi kere.

ay tabiki 68.8
alışamadım 60lı kilolara

bizim takım olarak sıkıntımız zaten haftasonları kaçamakları
pazartesiden cumaya kadar dikkat edip cumadan pazartesiye kadar salıyoruzz
ben şimdi geçen hafta verdiğim kiloyu tekrardan vermek zorundayımm
ayy ne sinir bozucuuuuu

bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
az peynir
bol yeşillik

ara

şekersiz türk kahvesi

öğlen
2 yumurta
az, bol tahıllı ekmek

ara

türk kahvesi

akşam

tavuk baget
bol salata

Ya gordunmu aynen öyle oluyor,geçen hafta da ben öyle olmuştum, ama bu hafta diyette değilim, sağlıklı besleniyorum diyorum kendime.
Hamdolsun ne bagirsaklarim kitlendi ne de uzunca aç geçirilen zamanların sonunda çılgınca yeme krizlerin de olmadı.
Ohh böyle devam.
Menulerim ajandamda,bu hafta demiyorum kendimi güzel gider inşallah.
Yazicam menulerim de topluca.

benim bildiğim akrep ne yapar eder eksiye düşer bu hafta
ben 78.8 im bu pazatresihaftasonu havada yağmurluydu yemeğe verdim kendimi
78,8 tuttum seni bebeğim

Bakalım son aldığım kiloyu vermek istiyorum inşallah olur.

İşte bu, kendi kilo muhasebemizi yapmak amaç.

haftasonu kaçamaklarını engellemek için ara kilo bildirimi yapıyoruz grup içinde
Ben haftalik kilo verme yarismasindayim aynı zamanda orada pazartesi bildirim yapılıyor ama hiç ise yaramıyor bende yani pazartesi kilo bildiricem deyip Tutamıyorum kendimi inşallah ise yarar.

Evet canım, haftasonu cilginligini minimuma indirmek maksadımız.
Aslında baktığımda h. Sonu En azından bu h.sonu pek fazla kaçamak yapmadım ama toplam 2 günde sağlıklı da olsa h.ici 5.gunde yediğim miktar kadar yiyorum. Yani öğünlerimin miktarı artıyor. Aman diyorum h.ici eşimle yiyemiyoruz akşam yemeğini bari h. Sonu güzelce yiyelim diyorum olur sana kg+ .

Aynen canim geçen hafta pazartesi 68.6 kilo idim. Cuma 67.6 oldum 5 günde giden 1 kg yu 2 günde aldım ve bugün yine 68.6 yim. Şimdi geçen haftanın tekrarı yerinde sayıcam. Bari cumaya kadar yine 67.6 ya düşsem en azından. Ama yok bu hafta kararliyim her gün 2 mile leslie ve her gün egzersiz yapıcam. Spor olmadan gitmiyor benden. Sadece durduğu yerde duruyor.

Bayrama kadar 64 falan olsam en azından. Bayramda memleketime gidicez esimle, özellikle babam kilo verdiğimi görsün farketsin istiyorum.

selam kızlar herkes iyidir umarım .benim hafta sonum çok tempolu geçti 5 tane yatılı misafirm vardı (2 gece) onlar gidince hem rutin temizlkik yorgan çarşaf yıkma merasimleri öldüm bittim ...
Ben bugün tartılmadım hafta sonu tatlı kaçamaklarım oldu maalesef
1 dilim ağlayan kek, 1 halka tatlı , şeker sucuğu( biz orcik deriz) ve 3 dilim ev baklavası
bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum kendime 3 hafta süre veriyorum 3 haftada en azondan 2 kg vermem lazım veremezsem havlu atacağım artık ....çok sıkıldım yaa

Bugünkü menüm
-sabah 09.00: 2 tane minik mayasiz ev pogacasi. 2 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık çay.
-öğle yemeği yok. Saat 2 gibi sade nescafe.
-saat 5 te arkadaşımda Türk kahvesi şekersiz.
-akşam yemeği 19.15: 3 kaşık domatesli bulgur pilavı, 4 -5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase yoğurt.
Bugunluk yeme işlemi bu kadar. Simdiye kadar 2 litre su icebildim. Dışarıda yarım saat yürüyüş yaptım ama gezinti gibiydi daha çok. Tempolu değildi. O yüzden şimdi 2 mile leslie+jillian squat yapıcam. Bu hafta her gün spor yapmaya niyetliyim. 1 gün egzersiz 1.gun squat şeklinde. Daha da su içerim bugün.
Kitap karatay a devam ediyorum bayagi bir şey öğrendim ama uygulamada sıkıntı var bunu aşmak lazım. Sporumu yapıp bitirince de girip yazarım kızlar.

Sporumu da yaptım kızlar. 2 mile leslie ve level 1 jillian yaptım ama bi de Thé most effective diye bi videosu var jillian in 8 dakika mi ne onu da yapayım dedim yaptım sayılır ama acayip zorlandım . Yeniden aktif spora başlıyorum artık her gün yapacağım. Artık bana yatma vakti. Hepinize iyi uykular.

günaydın canım, jiillianı ideal kiloya yaklaşınca yapılmasını tavsiye ediyorlar ..sıkılaştırıyormuş , inceltiyormuş ...ben de 3-4 kilo verince yapmaya başlayacağım

günaydın canım, jiillianı ideal kiloya yaklaşınca yapılmasını tavsiye ediyorlar ..sıkılaştırıyormuş , inceltiyormuş ...ben de 3-4 kilo verince yapmaya başlayacağım
Aa bilmiyordum. Ben de kilo verirken yavaş yavaş bi yandan sikilasayim diye yapiyordum birden bire sarkmasin diye . Ideal kiloma daha bi neredeyse 9-10 kilo uzagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…