Hadi bakalım gitsin kilocuklar, ben de 2 hafta önce pantolon aldım özellikle dar alıyorum ki zayıflayınca tam olsun, alırken düğmesi zor kapanıyordu ama dün akşam denedim rahat kapandı ama ben tartılmayacağım cumya kadarGünaydın kızlarr. Bugün güne güzel başladım çünkü dünkü sporum ve dikkat edisim ise yaramis bi kaç yuz gr gitmiş. En azından cumaya kadar geçen cumadan da biraz aşağıya insem süper olacak
Ben de bugun bana dar gelen bi kotumu giydim bacaklardan özellikle dardi. Arkadaşım dedi bu pantolon sana bu kadar bol oluyor muydu ki diyeHadi bakalım gitsin kilocuklar, ben de 2 hafta önce pantolon aldım özellikle dar alıyorum ki zayıflayınca tam olsun, alırken düğmesi zor kapanıyordu ama dün akşam denedim rahat kapandı ama ben tartılmayacağım cumya kadar
pantolonların bollaşması mutluluğu paha biçilemezBe
Ben de bugun bana dar gelen bi kotumu giydim bacaklardan özellikle dardi. Arkadaşım dedi bu pantolon sana bu kadar bol oluyor muydu ki diye) nasıl moral oldu. Ahh keşke ben de kendimi tutabilsem ve tartilmasam ama bu sefer de ya diyorum kontrol elden gitmisse verememissem ve tedbir alamazsam. Kafamda deli sorular;(
sabit olman çok güzel cumaya eksi çıkma olasılığın varMerhaba Kızlarrrr, bir kaç gündür giremiyordum.
Maşaallah geçmişi okudum da herkescikler haftasonu kaçırmış menüleri
Ben bu sabah bi tartıya çıkayım dedim benim kilo aynı 67,700 kg devam azalmamışta artmamışta.
Ama kızlar pes etmek yok henüz geç kalmış değiliz, sporu biraz daha çoğaltıp o gidip gelen kiloları da vereceğiz inşaallah
ben menünü çok beğendim abartılı değil sadece çayın yanındaki bisküvi olmamış , dün spor yaptın mıDün ki menüm;
Sabah : 6 adet minik buğdaylı galeta, 1 bardak laktozsuz süt
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 5 adet etli yaprak sarma, 3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 orta boy haşlama et, yarım porsiyon bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
Ara : 2 adet bisküvi çayla beraber
Spor : yaklaşık 1 saat yürüyüş
Kitap: Uzun Beyaz Bulut Gelibolu kitabını okudum
Aldığım kalori : 1385 kl , harcadığım kalori: 180 kl
Dün normalden biraz şaştım fazlaca yemiş oldum bugün telafi edeceğim inşaallah
pantolonların bollaşması mutluluğu paha biçilemez....tartılma olayı kişiden kişiye değişiyor ben mesela bugün tartılsam -300 falan çıksam kendimce şımarırım abartırım diye tartılmıyorum
sabit olman çok güzel cumaya eksi çıkma olasılığın var
ben menünü çok beğendim abartılı değil sadece çayın yanındaki bisküvi olmamış , dün spor yaptın mı
Aslında poğaça ve şekerli sucuk olmasaymış çok güzel bi menü olmuş, su ve spor mesela süperdün menüm:
sabah:1 yum, peynir,zeytin ,1 poğaça
öğlen:yum, zeytin, domates salatalık az ekmek
akşam:1 kase mercmk çrb, et sote , salata
ara: şekerli sucuk (orcik)
spor :40dk
su:2,5 lt
Tatlım aklında bulunsun zeytin Canan Karatay'ın söylediği kadar masum bir yiyecek değil, yağ oranı yüksek haberin olaBugünkü menüm
-kahvaltı 09.00 1 dilim ekmek 2 parmak peynir 10 adet zeytin 1 yumurta domates çay.
-saat 11 de 1 fincan yeşil çay
-öğle 13.00 bir kase yoğurt ( 1 çay kaşığı karadut özü ve bir avuç tahıl gevreği atmistim icine)
-akşam 17.30 4 - 5 dolu yemek kaşığı erişte 3 kaşık iç bakla yemeği. 1 kase yoğurt.
Sporumu yapmadım daha onu da su ile beraber akşam yazarım.
Ay ben de o öyle diyor diye zeytini abartiyorumTatlım aklında bulunsun zeytin Canan Karatay'ın söylediği kadar masum bir yiyecek değil, yağ oranı yüksek haberin ola
Akşam yemeği faslını erkenden bitirmişsin süpersin
hoş geldin canımmm inan ki aklımdan geçiyordun, ben hala mezun olamadım hedefim 52 ama ben 55 de mezun olmayı düşünüyorum ..geçen cuma 59 idimselam kızlar
bi bakayım dedim kilo bilidirimlerinize bi bakıp gidicem merak ediyorum
losefar ne zaman mezun olacak
kraker ne etti
akrep kilo verdi mi
uhs,azay zuhal döndü mü
aalp er tunga öldü mü issiz ajun kaldimu felek öçün aldı mu
ben 65,2 yim
hep misafirlerin suçu benim değil... memleketten gelirken yöresel birşeyler getiryorlar (şekerli sucuk ve badem şekeri) ben de onları bitirinceye kadar rahat edemiyorumAslında poğaça ve şekerli sucuk olmasaymış çok güzel bi menü olmuş, su ve spor mesela süper
güzelmiş menün spagetti için pişman olmuşsun ama aldığın kalori çok düşükmüş sorun olmaz sanırımGünaydın herkesciklere
Dün ki menüm
Sabah : 6 adet iç badem
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : yarım porsiyon salçalı spagetti (yiyecek birşey bulamadım canım da çekince yedim çok pişmanım)
Akşam : 4 küçük boy ızgara köfte, 1 bardak ayran
Ara : küçük waffle ( bu da hiç ama hiç olmadı ama misafirlikteydim hayır diyemedim)
Su : 3 litreyi geçmiştir.
Spor yok, kitap okuyamadım.
Aldığım kalori 966 kl.
Bu hafta kendimi toplamam lazım, çok şükür kilom yerinden oynamadı ama henüz gram bile veremedim.
Bugünden sonra kendime ceza 5 gün sıkı diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?