Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlarr. Bugün güne güzel başladım çünkü dünkü sporum ve dikkat edisim ise yaramis bi kaç yuz gr gitmiş. En azından cumaya kadar geçen cumadan da biraz aşağıya insem süper olacak

Hadi bakalım gitsin kilocuklar, ben de 2 hafta önce pantolon aldım özellikle dar alıyorum ki zayıflayınca tam olsun, alırken düğmesi zor kapanıyordu ama dün akşam denedim rahat kapandı ama ben tartılmayacağım cumya kadar

Be
Ben de bugun bana dar gelen bi kotumu giydim bacaklardan özellikle dardi. Arkadaşım dedi bu pantolon sana bu kadar bol oluyor muydu ki diye) nasıl moral oldu. Ahh keşke ben de kendimi tutabilsem ve tartilmasam ama bu sefer de ya diyorum kontrol elden gitmisse verememissem ve tedbir alamazsam. Kafamda deli sorular;(

Merhaba Kızlarrrr, bir kaç gündür giremiyordum.
Maşaallah geçmişi okudum da herkescikler haftasonu kaçırmış menüleri
Ben bu sabah bi tartıya çıkayım dedim benim kilo aynı 67,700 kg devam azalmamışta artmamışta.

Ama kızlar pes etmek yok henüz geç kalmış değiliz, sporu biraz daha çoğaltıp o gidip gelen kiloları da vereceğiz inşaallah

Dün ki menüm;

Sabah : 6 adet minik buğdaylı galeta, 1 bardak laktozsuz süt
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 5 adet etli yaprak sarma, 3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 orta boy haşlama et, yarım porsiyon bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
Ara : 2 adet bisküvi çayla beraber

Spor : yaklaşık 1 saat yürüyüş
Kitap: Uzun Beyaz Bulut Gelibolu kitabını okudum

Aldığım kalori : 1385 kl , harcadığım kalori: 180 kl

Dün normalden biraz şaştım fazlaca yemiş oldum bugün telafi edeceğim inşaallah

pantolonların bollaşması mutluluğu paha biçilemez ....tartılma olayı kişiden kişiye değişiyor ben mesela bugün tartılsam -300 falan çıksam kendimce şımarırım abartırım diye tartılmıyorum

sabit olman çok güzel cumaya eksi çıkma olasılığın var

ben menünü çok beğendim abartılı değil sadece çayın yanındaki bisküvi olmamış , dün spor yaptın mı

Evet bisküvi olmadı ama pişman da değilim, dün ekstra evde egzersiz yapıp onu da attım geri

Benim spor yapacak vaktim olmadığı için işe yürüyerek gidiyorum 40-50 dakika sürüyor. Günlük sporum yürüyüş oluyor

Bugünkü menüm
-kahvaltı 09.00 1 dilim ekmek 2 parmak peynir 10 adet zeytin 1 yumurta domates çay.
-saat 11 de 1 fincan yeşil çay
-öğle 13.00 bir kase yoğurt ( 1 çay kaşığı karadut özü ve bir avuç tahıl gevreği atmistim icine)
-akşam 17.30 4 - 5 dolu yemek kaşığı erişte 3 kaşık iç bakla yemeği. 1 kase yoğurt.
Sporumu yapmadım daha onu da su ile beraber akşam yazarım.

selam kızlar
bi bakayım dedim kilo bilidirimlerinize bi bakıp gidicem merak ediyorum
losefar ne zaman mezun olacak
kraker ne etti
akrep kilo verdi mi
uhs,azay zuhal döndü mü
aalp er tunga öldü mü issiz ajun kaldimu felek öçün aldı mu

ben 65,2 yim

dün menüm:

sabah:1 yum, peynir,zeytin ,1 poğaça

öğlen:yum, zeytin, domates salatalık az ekmek

akşam:1 kase mercmk çrb, et sote , salata

ara: şekerli sucuk (orcik)

spor :40dk

su:2,5 lt
Aslında poğaça ve şekerli sucuk olmasaymış çok güzel bi menü olmuş, su ve spor mesela süper

Tatlım aklında bulunsun zeytin Canan Karatay'ın söylediği kadar masum bir yiyecek değil, yağ oranı yüksek haberin ola

Akşam yemeği faslını erkenden bitirmişsin süpersin

Günaydın herkesciklere

Dün ki menüm

Sabah : 6 adet iç badem
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : yarım porsiyon salçalı spagetti (yiyecek birşey bulamadım canım da çekince yedim çok pişmanım)
Akşam : 4 küçük boy ızgara köfte, 1 bardak ayran
Ara : küçük waffle ( bu da hiç ama hiç olmadı ama misafirlikteydim hayır diyemedim )
Su : 3 litreyi geçmiştir.
Spor yok, kitap okuyamadım.

Aldığım kalori 966 kl.

Bu hafta kendimi toplamam lazım, çok şükür kilom yerinden oynamadı ama henüz gram bile veremedim.
Bugünden sonra kendime ceza 5 gün sıkı diyet

Tatlım aklında bulunsun zeytin Canan Karatay'ın söylediği kadar masum bir yiyecek değil, yağ oranı yüksek haberin ola

Akşam yemeği faslını erkenden bitirmişsin süpersin
Ay ben de o öyle diyor diye zeytini abartiyorum

Günaydın bayanlar ben dün menümü yazdıktan sonra spor yapacaktım ya hani oturduğum yerde azıcık sınav okuyayım derken uyuyakalmisim daha doğrusu resmen baygınlık geçirmişim :) pazartesi ben squat i biraz abartıp farklı kombinasyonlara girdigim için inanilmaz hamladi vucudum adım atmak ve dahi sandalyeye koltuğa oturmak eziyet böyle bi ağrı yok. Velhasıl dün benim spor yalan oldu zaten sabitte kalmışım dünden bugüne. Bugün telafi edicem inşallah.

hoş geldin canımmm inan ki aklımdan geçiyordun, ben hala mezun olamadım hedefim 52 ama ben 55 de mezun olmayı düşünüyorum ..geçen cuma 59 idim....58-59-60 aralığındayım 4 aydır
Aslında poğaça ve şekerli sucuk olmasaymış çok güzel bi menü olmuş, su ve spor mesela süper
hep misafirlerin suçu benim değil... memleketten gelirken yöresel birşeyler getiryorlar (şekerli sucuk ve badem şekeri) ben de onları bitirinceye kadar rahat edemiyorum

güzelmiş menün spagetti için pişman olmuşsun ama aldığın kalori çok düşükmüş sorun olmaz sanırım

dün menüm:
sabah: yum, zeytin ,peynir
ara:1küçük elma

öğlen:müsli ve 1 büyük elma

ara:2 cevz

akşam:et haşlama, salata

çayın yanında maalesef badem şkeri

250 gr paket badem şekeri var , evde 2 çocuk, bakıcı ve eşim olmasına rağmen hala bitmedi.....evin yamyamı ben

su:2,5 lt, yeşil çay 1 kupa

yürüyüş 50 dk

kitap:son kamelya

Bursa da hava harika. Dersim bitsin eve geçip esofmanlari giyip kendimi dışarı atacağım. Bugün bence sağlıklı beslendim güzel bi sporla taçlandirayim. Menümü akşam yazarım. :)

Bugünkü menüm
Sabah 08.30: 1 yumurta , 1 dilim ekmek, 2 parmak peynir, 5 zeytin, domates salatalık çay.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle 12.30 : 1 orta boy haşlanmış somon (sossuz sadece limon) , 4 çiçek haşlanmış brokoli, 1 lokma haşlanmış patates, 1 kase brokoli çorbası( biraz kremaliydi bol limon sıktım napim).
Akşam 18.30 : 1 kase yoğurt, 4 kaşık lahana yemegi ( domates soğan yesil ile lahanayi kavurdum hafif sulu yemek gibi bişey yaptım işte çok pisirmedim ama lahanayi).
Şu şimdiye kadar 2.5 lt içtim
Spor olarak bugün disardaydim 75 dk spor yaptım. 50 dk tempolu yürüyüş +25 dk egzersiz ve squat. Üst bacak kaslarim öyle bir ağrıyor ki ama üstüne üstüne gidiyorum acının
Kitap bugün yok sınav okuyorum onun yerine
Yazmayı unutmuşum bi de öğle yemeğinin hemen arkasina sütlü kahve içtim şekersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…