Bu menümu alinti yapmak istedim çünkü yeni bir karar aldım. Ben prensip olarak pek ara öğün yapmıyorum çünkü o şekilde gram gitmiyor benden. Yeşil çay ya da kahve oluyor bu öğünler genelde . Ve öğle yemeklerini yukaridaki menumde olduğu gibi çok az ve hafif gecistirirsem o beni gün içinde idare ediyor ama aksama kadar galiba şeker dengem bozulduğu için saldirircasina yemek istiyorum ve ne yersem yiyeyim yemekten sonra bi uyku çöküyor. Salı günü öyle uyuyakalmisim diye yazmıştım sebebi bence bu. O yüzden öğle yemeğini en azından hafta içleri sadece yoğurt ya da meyve ile geçiştirmek yerine daha düzgün şeyler yiyeceğim akşam yoğurt ya da hafif benzeri şeylerle gecistirecegim. Hem akşam hafif geçiştirmek her türlü daha iyi. Dünkü menüm benim için çok iyiydi mesela. 1 de öğle yemegimi yedim ve sporumu akşam yemeğinden önce yaptım ve buna rağmen hiç bir saldırganlık ya da uyku çökmesi olmadı. Özetle hafta içleri öğle yemeğini geçiştirmek yok .az da olsa öğün yenecek atlanacak/ gecistirilecek bir öğün varsa o da akşam olacak.Bugünkü menüm
-kahvaltı 09.00 1 dilim ekmek 2 parmak peynir 10 adet zeytin 1 yumurta domates çay.
-saat 11 de 1 fincan yeşil çay
-öğle 13.00 bir kase yoğurt ( 1 çay kaşığı karadut özü ve bir avuç tahıl gevreği atmistim icine)
-akşam 17.30 4 - 5 dolu yemek kaşığı erişte 3 kaşık iç bakla yemeği. 1 kase yoğurt.
Sporumu yapmadım daha onu da su ile beraber akşam yazarım.
Tatlımm inşaallah hepimizi geçersinRakiplerimi gaza getireyim azıcık da öyle gideyim; )
Bi kaç yuz gr gitmis dedim ama geçen cumaya(67.6) göre bu. Eğer bu pazartesiye (68.6)göre bakacak olursak bi kaç yuz gr dan biraz daha fazla vermiş olabilir kizlaarrgeçen hafta aranızda sonuncuydum çok hirslandim.Süpersin yoksa benim dışarı çıkıp 1. Saat 15 dk spor yaptığım nerde gorulmus bugün de yapıcam bakalım. Her gün tartiliyorum eşim diyor hala pili bitmedi mi bunun diye krakker Irmakzn
Ben de ayin 23une kadar tutuyorum kendimi. Çünkü ayin sonunda regl bekliyorum. Regl den 1 hafta öncesi bende fena geçiyor. Her şeyi yiyebilmek potansiyeli geliyor. O zamana kadar ne verirsem kar benim için. Ben çok vereyim ki siz de gaza gelin haftaya siz beni gecin:) böyle böyle gitsin kilolarTatlımm inşaallah hepimizi geçersin
Benim bu hafta çok kaybım olmayacak, tatlı krizi dönemimde olduğumdan kaçamaklar gramları etkileyecek
amaaaaaa çok şükür ki geçen haftaya nazaran (67,70) vermişim yine de
Günaydın canım, dürüst bir yorum yapmak gerekirse akşam menüsünden çok sabah menün ağır olmuş, sabah kahvaltısında 400 kaloriyi geçmemek gerekir, senin yaklaşık 600 kalorilik olmuş. Ayrıca masum yiyecekleri bile dozunda tüketmek gerekir, çünkü ne olursa olsun muhakkak yağ vs oluyor, senin kapuska yemeğinin içinde bulunan bulgur da şişirmiş olabilir seni, üstelik lavaboya da çıkmamışsın fazlaca etkisi olur bu durumun. Bence bugün bol hareketle lavaboya çıkarsan o +400 fazlasıyla eksiye düşer benceGünaydın hanımlar. Kilo bildirmeye geldim. Fakat canım sıkkın biraz. Önce kilomu yazayım.Ellssa bugünkü kilom 67.2-gecen haftaya göre -400 um.
yüzde olarak %0.59 um.
Canım neden sıkkın dün tartildigimda 66.8 idim hatta buraya da yazmıştım bayagi giden var mutluyum vs diye. Dünkü menüm hemen yukarıda. O bahsettigim kacamaklari da yapmadım. Ama sonuç dünden bugüne +400 oldu bana. Neden böyle olduğu konusunda hiç bir fikrim yok o yüzden bunu nasıl cozerim bilemiyorum, fikri olaniniz aynı şeyi yasayaniniz var mı? Dünkü yediklerim hala içimde bugün wc yok, zaten her gün wc ye çıkabilen bi insan hiç olmadım. Ama yine de 400 gr çok fazla geldi. Ne güzel 66 lara geldim diye sevinmistim.hoş yine sevindim geçen haftaya göre eksideyim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?