Günaydın hanımlar. Kilo bildirmeye geldim. Fakat canım sıkkın biraz. Önce kilomu yazayım.Ellssa bugünkü kilom 67.2-gecen haftaya göre -400 um.
yüzde olarak %0.59 um.
Canım neden sıkkın dün tartildigimda 66.8 idim hatta buraya da yazmıştım bayagi giden var mutluyum vs diye. Dünkü menüm hemen yukarıda. O bahsettigim kacamaklari da yapmadım. Ama sonuç dünden bugüne +400 oldu bana. Neden böyle olduğu konusunda hiç bir fikrim yok o yüzden bunu nasıl cozerim bilemiyorum, fikri olaniniz aynı şeyi yasayaniniz var mı? Dünkü yediklerim hala içimde bugün wc yok, zaten her gün wc ye çıkabilen bi insan hiç olmadım. Ama yine de 400 gr çok fazla geldi. Ne güzel 66 lara geldim diye sevinmistim.hoş yine sevindim geçen haftaya göre eksideyim en azından.
***2. Takım 461. Etap ***
akrep33 ( 73,1 / / %)
krakker ( 67,5/67,4/0,1/0,15 %)
losefar ( 59/58,6 /0,4/ 0,68%)
rukgus ( 93,7/ / /% )
jenemy ( 67,6/67,2/0,4 /0,59 %)
Irmakzn ( 67,7/66,6 / 1,1 / 1,62%)
2. Takım ortalaması: %
Yorumun için çok teşekkür ederim. Böyle birbirimize doğruları soylicez ki yanlislarimizi bulalimGünaydın canım, dürüst bir yorum yapmak gerekirse akşam menüsünden çok sabah menün ağır olmuş, sabah kahvaltısında 400 kaloriyi geçmemek gerekir, senin yaklaşık 600 kalorilik olmuş. Ayrıca masum yiyecekleri bile dozunda tüketmek gerekir, çünkü ne olursa olsun muhakkak yağ vs oluyor, senin kapuska yemeğinin içinde bulunan bulgur da şişirmiş olabilir seni, üstelik lavaboya da çıkmamışsın fazlaca etkisi olur bu durumun. Bence bugün bol hareketle lavaboya çıkarsan o +400 fazlasıyla eksiye düşer bence
Hiç sıkma canını gayet güzel kilo veriyorsun, ee insanız yani bazen böyle kaçamaklarımız olsun dimi
Belki de öyledir çünkü kendimi dün sabah ki gibi hafif hissetmiyorum şişlik var . Ve afedersiniz sabah o kadar az idrar yaptım ki . Normalde o kadar uykudan sonra daha çok gelirdi. Ki dun de gayet iyi su ictim yatmadan hemen once de ictim.Vücudum ictigim suyu tutuyor şu an nedense.
Olsun sonuç olarak vermissin almamissinaman ALLAHIM sonuncu olmuşum bu hafta
Irmakzn 66,6 1.
jenemy 67,2 2.
krakker 67,4 3.
haftasonu aldığım kiloyu verebilidm sadeceeeçok aç kaldımm ama bu kadar verebildim -1.400 verdim pazartesi gününe göre ama
bu arada klavyenin pili bitmişti onun için giremedim ,bu sabah ilk iş pil alıp geldim koştur ,koşturr
Ah sekerim neler içicem ödem atmak için ama sürekli bir gebelik ihtimali ile yaşadığım için özellikle bu ödem söktürücü şeyleri icemiyorum dr izin vermedi. Hele ki bu kiraz sapı vs gibi adet söktürücü şeyleri asla..bendede aynısı sık sık oluyoo
wc ye çıkamayınca ,su tutuyorum
dün -500 fark vardı bugün -100gr
perşembe günleri kirazsapı içelim o zaman ,cumaya fazla suyu atmış oluruz
Ya bende sabahları güzel kahvaltı yaptığımda metobolizmam çok güzel çalışıyor..Yorumun için çok teşekkür ederim. Böyle birbirimize doğruları soylicez ki yanlislarimizi bulalimkahvaltı konusunda haklı olabilirsin 3 dilim ekmek biraz fazlaydı ya ben bu kalori işini hiç bilmiyorum mesela 600 kalori demişsin ya bunu neye göre hesaplicam bi uygulama ya da bi liste falan var mı? Bulgur ben de düşündüm ama 4 porsiyon yemeğe bir avuç bulgur attım o bu kadar yapmaz herhalde. Ama cok yedim evet haklısın, porsiyon lari ne olursa olsun çok tutmamak lazım. Bi de wc olayı var ki onu da şimdi hallettim. Kahvalti edince metabolizma calismaya başlıyor sanırım.
Neyse ki biskuviyi yemedim dün kesin ondan oldu derdim.
krakker 67.5 - Irmakzn 66.6 - ve ben 67.2 hepimizi tebrik ederim. Simdi hafta sonuna dikkat edelim kızlar. Edelim ki verdiğimiz kilolar boşa gitmesin. Pazartesiye çok çok fazla arti ile baslamayalim. Kısır döngü olmasın. Eğer ben pazartesi 1000 gr yerine 500 gr almış olsaydım geçen cumaya göre şimdi ne güzel 66.7 olurdum neyse fotoğrafını çektim dün 66.8 çıkınca. Hatıra ve motivasyon olsun diye :)
Önceden olsa 5 li rakamlar mi der gecerdim çünkü benim için 6 li rakamlar bile hayal ötesiydi. Ama simddiii neden olmasın Ki diyorum; )Şu haftasonu evde durmamaya özen gösteriyorum, alıyorum kızımı park bahçe geziyorum, evde dursam yerim çünkü..
Haftasonu bizim zaafımız aslında, dediğin gibi dikkat etmemiz gerekli, inşaallah 5'li rakamları da göreceğiz
canım ben burdayım da
Ellerine sağlık canım, ancak gidebildim.kızlar listeyi taşıdım bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?