Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar

Yarışmada ikinci olduk heyyyooooo
Hepimizi tebrik ediyorum şahaneyiz Canlar
Çok minik bir farkla birincilik gitti ama olsun, bir daha ki hafta açık ara farkla biz birinci olacağız inşaallah

Ben bu hafta ya mı listeye dahil oluyorum
15 gün kuralı var arkadaşım takıma ne zaman girdin orayı kaçırmışim ama üzerinden 15 gün geçmeden listeye giremiyorsun. Bu arada bi kaç mesajına denk geldim pco varmış sende de. Bende de var azıcık. Ya da çok bilemiyorum. Her şeye rağmen gidecek bu kilolar gelecek bebisler merak etme

İnşaallah ya Bende yıllardır pco var. Artık hormon almaktan bıktım gibi birşey

Dünkü menum:
Sabah kahvaltı saat 10.30: 1 dilim ekmek, 5 zeytin, biraz omlet, 2 parmak kadar sert peynir, 4-5 lokma yumuşak peynir, 5 dilim fırında patates, domates salatalık çay.
Öğle yemegi: yok. Acikmadim hiç. Akşam 5 e doğru 1 küçük elma.
Akşam saat 7.30: 1 tabak sebzeli makarna ama dolu bir tabak değildi 5 yemek kaşığı falan, 8 adet fırında Kaşarlı mantar , tepeleme bir kase yoğurt.
Kaçamak saat 9.30 da 1 parmak kalınlığında kesme dondurma dilimi.
2 litre su. Spor yok ama yürüyüş var temposuz 30 dk.
Kitap yok.

tebrikler kızlar

***2. Takım 461. Etap *** İKİNCİ

akrep33 ( 73,1 / 71,8 / 1,3 / 1,78%)
krakker ( 67,5/67,4/0,1/0,15 %)
losefar ( 59/58,6 /0,4/ 0,68%)
rukgus ( 93,7/ 92 / 1,7 / 1,81% )
jenemy ( 67,6/67,2/0,4 /0,59 %)
Irmakzn ( 67,7/66,6 / 1,1 / 1,62%)

2. Takım ortalaması: % 1,105

günaydın herkese, hafta sonu arkadaşlarımı oturmaya çağırmıştım ikramlar vs vs. kalanların çoğunu buzluğa kaldırdım çoğunu da arkadaşlarıma verdim malum eşim ve çocuklarım pek yiyen tiplerden değiller.......veeeeee bu sabah tartıldım 58,7 yani cumaya göre +100 sadece...bu benim motivasyonumu çok arttırdı , bu cuma 58 defterini kapatıp 57'ye demir atmam lazım... size söz veriyorum kızlar kaçamaksız bir hafta geçireceğim

Günaydın hanımlar. Bugün ben de biraz daha pozitifim çünkü hafta sonunu sadece +300 gr ile kapattım . 67.5 um bu sabah. Geçen pazartesi cumaya göre +1000 ile ile haftaya başladığım dusunulurse bu benim için güzel bişey. Aslında hafta sonu yine biraz kacamakli geçti, ama taktım dün onları.

Dünkü menümü yazayım :
Dün sınav görevlerim vardı ve o yüzden kahvaltim 11.30 gibi güne başladıktan bi 3 saat sonra oldu. Kahvaltıyi dışarda yaptım ama dikkatli yedim bu sefer. Normalde tabagimda ne varsa siler supurur + Tekli pakette gelen labne tereyağı reçel vs bunları da ekmekle yerdim. Neyse uzatmayayim. Kahvaltıda 1 küçük kabak Mücver, 1 adet pişi, 1 adet küçük sigara böreği, çeyrek balzlama, 3 zeytin, 2 dilim peynir, 4 tane patates kızartması, domates , salatalık, 1 yumurta.
Öğle yemegi yok saat 1 de Türk kahvesi var.
Saat 17.30 da yarım waffle ( ev yapımı olduğu için hamuru önceydi ve az çikolatalı, çilek yarım muz ve yarım kivili ).
Bu en son yediğim şey oldu dün. Akşam yemeği yemedim yesem yerdim hazırladım eşime çünkü ama tuttum kendimi. Sırf gözüm aç olduğu için yiyecektim çünkü karnim aç değildi. Waffle in verdiği vicdan azabı ile 1 saat yürüyüş yaptim, egzersiz yapmadım. Ictigin şu dün 3500 du en son ama daha da içtim yani. Çok sıcakti hava.

Selamlar Kızlarrrr

Haftsonu yemeğime çok dikkat ettim, zaten yoğun bir haftasonu oldu benim için, inanılmaz kalori harcadım sanırım

Sabah tartıya çıktım ve -300 gram
Bu hafta daha da fazla yürüyüp daha fazla kalori yakmam lazım, yediklerim hususunda hiç sıkıntım yok ama sadece yürüyüş yeterli olmuyor bol enerjili spor lazım ama zamanım yok işte anca yürüyüşlerimi dahada çoğaltıp günde 2 saate yükseltmeliyim..

Biz var ya geçen hafta ki gazla bu hafta birinci oluruzzzz

Bu aralar burası çok sessiz kizlar nerelerdesiniz menuleriniz Nerede ne yiyip ne iciyorsunuz spor ne yapiyorsunuz kitap ne okuyorsunuz yahuu:)
Bugünkü menum:
Sabah 09.30 : 2 dilim ekmek ,1 yumurta biraz peynir, 7 zeytin çay.
Öğle saat 13.30: aslında acikmamistim 0ek ama dolapta makarna vardu ve ben 9nu bugün yemeyi kafaya koymustum bundan kendimi alikoyamadim akşam yiyeceğime gündü yedim 1 tepeleme tabak sebzeli makarna bir kase yoğurt.
Saat 4 gibi yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm az kostüm egzersiz yapmadım.
Akşam saat 7 de baktım ki hala aç değilim 1 bardak Çilekli süt (ev yapımı sekersiz) içtim. Ve bugünü kapattım.
Ictigim su şu ana kadar 2 litre. Kitap olarak Tutunamayanlar a yeniden başladım. Umarım bu sefer bitiririm.

Ben bu hafta ya mı listeye dahil oluyorum
Canım sen nerelerdesin?
Cuma sabahı herkesler kilo bildirimi yapıcak ama bildirim yapmayanlar maalesef listeye dahil olamıyor..

Yoksa sen de listede olucaktın...

Düzenli paylaşımlarını ve cuma sabahı kilo bildirimini bekliyoruz canım..

Günaydın kızlar

Yarışmada ikinci olduk heyyyooooo
Hepimizi tebrik ediyorum şahaneyiz Canlar
Çok minik bir farkla birincilik gitti ama olsun, bir daha ki hafta açık ara farkla biz birinci olacağız inşaallah
İnşallah canım..

***2. Takım 461. Etap *** İKİNCİ

akrep33 ( 73,1 / 71,8 / 1,3 / 1,78%)
krakker ( 67,5/67,4/0,1/0,15 %)
losefar ( 59/58,6 /0,4/ 0,68%)
rukgus ( 93,7/ 92 / 1,7 / 1,81% )
jenemy ( 67,6/67,2/0,4 /0,59 %)
Irmakzn ( 67,7/66,6 / 1,1 / 1,62%)

2. Takım ortalaması: % 1,105

Üç gündür doğum günü davetlerine rağmen bugünkü kilom 71,5 amaa çok fazla hareket halindeydim ve bol bol yürüyüşüm oldu hiç durmadım hiiiç..

Pozitif pozitifim, kilom da daha mutlu etti, inşallah cumaya daha güzel olucak sonuç.

Sabah

Örgü peyniri, beyaz peynir, yeşil zeytin, bal, az pide, çay..

Öğle
yok

Akşam 17:00
Az kısır, asma yaprağı, kabak yemeği, patlican kebabı,lavaş,1 bardak ayran

Yürüyüş 50 dk

Kitap: Hayatın adı sen

Sayın kaptanım ben cuma bildirim yapıyorum o konuda sıkıntı yok
Sıkıntı diğer günlerde yapmamamsa doğrudur

Günaydın 2.Takım'ın Şahane Kızları!

Dün ki menüm;

Sabah : 1 haşlanmış yumurta
Öğle : 1 orta boy acısız lahmacun
Ara :1 fincan yeşil çay, 2 minik zeytinyağlı sarma
Akşam : 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak kola
Ara : 1 ince dilim kek
Su : 4 litreyi buldu
Spor : 2 saatten fazla yürüyüş
Kitap : Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
Aldığım kalori 750 kl, harcadığım kalori 450 kl

Bu arada menüden bulunan kaçamakları bilinçli olarak yaptım, çünkü vücudun karbonhidrat ve yağ'a da ihtiyacı var. Abartmadan kaçamaklara bilinçli izin verip vücudumu şaşırtıyorum (tabi kek ve kola masum kaçamaklardan değil )

Bu sabah tartıda şok bir kilo ile karşılaştımmmm, Allahımmmm böyle gidersem kardeşimin düğününe eski abiyelerimi giyebilicemmm

Evet ya topiğimiz biraz cansız ve sessiz azcık hareket lazım

Menünü çok beğendim, yemek faslını erkenden kapatmışsın şahanee

Kaptanım davetlere rağmen istikrarlı kilo şahane valla

Bence de cuma gününe çok çok sgüzel sonuçlar alacaksın inşaallah kaptanım

Biz sana güveniyoruz kaçamaksız müthiş kilolar vereceksin, topiğimizin mankeni

merhaba kızlar merhaba kaptanım tekrar dönebilir miyim.ev işim hallettim taşındım çok şükür
şimdi diyet moduma tekrar döndüm
dünden beri diyetteyim
burdanda devam etmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Grubun şartlarından biri kitap okumakmış ama benim kitap için hiç zamanım yok. Çalışan bir anneyim günde yarım saat spor yapabiliyorum evde. Umarım kabul edersiniz beni aranıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…