15 gün kuralı var arkadaşım takıma ne zaman girdin orayı kaçırmışim ama üzerinden 15 gün geçmeden listeye giremiyorsun. Bu arada bi kaç mesajına denk geldim pco varmış sende de. Bende de var azıcık. Ya da çok bilemiyorum. Her şeye rağmen gidecek bu kilolar gelecek bebisler merak etmeBen bu hafta ya mı listeye dahil oluyorum
İnşaallah ya Bende yıllardır pco var. Artık hormon almaktan bıktım gibi birşey15 gün kuralı var arkadaşım takıma ne zaman girdin orayı kaçırmışim ama üzerinden 15 gün geçmeden listeye giremiyorsun. Bu arada bi kaç mesajına denk geldim pco varmış sende de. Bende de var azıcık. Ya da çok bilemiyorum. Her şeye rağmen gidecek bu kilolar gelecek bebisler merak etme
Canım sen nerelerdesin?Ben bu hafta ya mı listeye dahil oluyorum
İnşallah canım..Günaydın kızlar
Yarışmada ikinci olduk heyyyooooo
Hepimizi tebrik ediyorum şahaneyiz Canlar
Çok minik bir farkla birincilik gitti ama olsun, bir daha ki hafta açık ara farkla biz birinci olacağız inşaallah
Bu aralar burası çok sessiz kizlar nerelerdesiniz menuleriniz Nerede ne yiyip ne iciyorsunuz spor ne yapiyorsunuz kitap ne okuyorsunuz yahuu:)
Bugünkü menum:
Sabah 09.30 : 2 dilim ekmek ,1 yumurta biraz peynir, 7 zeytin çay.
Öğle saat 13.30: aslında acikmamistim 0ek ama dolapta makarna vardu ve ben 9nu bugün yemeyi kafaya koymustum bundan kendimi alikoyamadimakşam yiyeceğime gündü yedim 1 tepeleme tabak sebzeli makarna bir kase yoğurt.
Saat 4 gibi yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm az kostüm egzersiz yapmadım.
Akşam saat 7 de baktım ki hala aç değilim 1 bardak Çilekli süt (ev yapımı sekersiz) içtim. Ve bugünü kapattım.
Ictigim su şu ana kadar 2 litre. Kitap olarak Tutunamayanlar a yeniden başladım. Umarım bu sefer bitiririm.
Kaptanım davetlere rağmen istikrarlı kilo şahane valla***2. Takım 461. Etap *** İKİNCİ
akrep33 ( 73,1 / 71,8 / 1,3 / 1,78%)
krakker ( 67,5/67,4/0,1/0,15 %)
losefar ( 59/58,6 /0,4/ 0,68%)
rukgus ( 93,7/ 92 / 1,7 / 1,81% )
jenemy ( 67,6/67,2/0,4 /0,59 %)
Irmakzn ( 67,7/66,6 / 1,1 / 1,62%)
2. Takım ortalaması: % 1,105
Üç gündür doğum günü davetlerine rağmen bugünkü kilom 71,5amaa çok fazla hareket halindeydim ve bol bol yürüyüşüm oldu hiç durmadım hiiiç..
Pozitif pozitifim, kilom da daha mutlu etti, inşallah cumaya daha güzel olucak sonuç.
günaydın herkese, hafta sonu arkadaşlarımı oturmaya çağırmıştım ikramlar vs vs. kalanların çoğunu buzluğa kaldırdım çoğunu da arkadaşlarıma verdim malum eşim ve çocuklarım pek yiyen tiplerden değiller.......veeeeee bu sabah tartıldım 58,7 yani cumaya göre +100 sadece...bu benim motivasyonumu çok arttırdı , bu cuma 58 defterini kapatıp 57'ye demir atmam lazım... size söz veriyorum kızlar kaçamaksız bir hafta geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?