hoş geldin arkadaşım.Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Grubun şartlarından biri kitap okumakmış ama benim kitap için hiç zamanım yok. Çalışan bir anneyim günde yarım saat spor yapabiliyorum evde. Umarım kabul edersiniz beni aranıza.
Teşekkürler cnm xhoş geldin arkadaşım.
süper gidiyorsun canım ....Günaydın 2.Takım'ın Şahane Kızları!
Dün ki menüm;
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
Öğle : 1 orta boy acısız lahmacun
Ara :1 fincan yeşil çay, 2 minik zeytinyağlı sarma
Akşam : 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak kola
Ara : 1 ince dilim kek
Su : 4 litreyi buldu
Spor : 2 saatten fazla yürüyüş
Kitap : Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
Aldığım kalori 750 kl, harcadığım kalori 450 kl
Bu arada menüden bulunan kaçamakları bilinçli olarak yaptım, çünkü vücudun karbonhidrat ve yağ'a da ihtiyacı var. Abartmadan kaçamaklara bilinçli izin verip vücudumu şaşırtıyorum(tabi kek ve kola masum kaçamaklardan değil )
Bu sabah tartıda şok bir kilo ile karşılaştımmmm, Allahımmmm böyle gidersem kardeşimin düğününe eski abiyelerimi giyebilicemmm
sağol canım , minik mankenim benBiz sana güveniyoruz kaçamaksız müthiş kilolar vereceksin, topiğimizin mankeni
hoş geldin canım evin hayırlı uğurlu olsun , iyi günlerde oturmerhaba kızlar merhaba kaptanım tekrar dönebilir miyim.ev işim hallettim taşındım çok şükür
şimdi diyet moduma tekrar döndüm
dünden beri diyetteyim
burdanda devam etmek istiyorum.
hoş geldin canmMerhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Grubun şartlarından biri kitap okumakmış ama benim kitap için hiç zamanım yok. Çalışan bir anneyim günde yarım saat spor yapabiliyorum evde. Umarım kabul edersiniz beni aranıza.
Hiçbirşeyyy ben de tokluk hissi yaratmıyorrrr ne elma ne muz ne süt"Muz genel vücut sağlığı için yararlı vitaminler ve mineraller ile özellikle potasyum içerir. Bir muz içerisinde yaklaşık 422 mg potasyum vardır. Yani muz vücudun potasyum ihtiyacını tek başına karşılayabilir. Son derece besleyici ve önemli mineraller içerir.
Aynı zamanda lifli bir besindir. Her bir muzun içerisinde yaklaşık olarak 3 gms lif bulunur. Bu lif birikmiş zararlı toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
Muz aynı zamanda doygunluk ve tokluk hissi yaratır. Bu nedenle özellikle diyet sırasında oldukça işe yaramaktadır. Kişinin iştahının açılmasını engeller ve tokluk hissi oluşturur."
1 muz 100 kalori, 1 bardak süt 80 kl imiş. Ben herhalde 250 kalori falan almışimdir akşam. Olsun. Muz da lazim:)
Hoşgeldin canım, şimdiden başarılar bol bol eksiler görürsün inşaallahMerhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Grubun şartlarından biri kitap okumakmış ama benim kitap için hiç zamanım yok. Çalışan bir anneyim günde yarım saat spor yapabiliyorum evde. Umarım kabul edersiniz beni aranıza.
İki günü çok güzel dengelemişsin :)günaydın kızlar , nasılsınız ??? bu hafta iyi gidiyorum bakalım cumaya ne olacak....
ptesi menüm:
sabah: yum, zeytin peymr , az ekmek,
ara:1 hurma 1 kayısı 1 baklava
öğlen: Döner +ekmek+ayran
akşam
kıyma sote +1 dilim ekmek, bol salata
spor:1 saat
su:içemedim (iş nedeniyle arazideydim)
salı menüm:
sabah:1 yum , peynir, zeytin, ekmek
ara:1 avuç ceviz
öğlen:müsli
akşam :
3 baget, bol salata
ara:1 avuç çekirdek( canım çok sıkkın neyseki çekirdekle atlattım )
su:2,5 lt, 1 kupa yeşilçay
süper gidiyorsun canım ....kardeşinin düğünü varmış Allah tamamına erdirsin, düğünler çok motive ediyor insanı.Benim de 4 ay önce görümcemin düğünü vardı bayağı abiye denemem oldu , ama eskileri giymek istemiyorsun yeni ciciler daha güzel
sağol canım , minik mankenim ben
hoş geldin canım evin hayırlı uğurlu olsun , iyi günlerde otur
hoş geldin canm
Hiçbirşeyyy ben de tokluk hissi yaratmıyorrrr ne elma ne muz ne süt
sağol canım benim teşşekkür ederim allah olmayan herkese nasip etsinsüper gidiyorsun canım ....kardeşinin düğünü varmış Allah tamamına erdirsin, düğünler çok motive ediyor insanı.Benim de 4 ay önce görümcemin düğünü vardı bayağı abiye denemem oldu , ama eskileri giymek istemiyorsun yeni ciciler daha güzel
sağol canım , minik mankenim ben
hoş geldin canım evin hayırlı uğurlu olsun , iyi günlerde otur
hoş geldin canm
Hiçbirşeyyy ben de tokluk hissi yaratmıyorrrr ne elma ne muz ne süt
oglum bu sene ilkokula baslayacak, guzel bir okul vvardu yazdirmak istedigim olmadi ,adres isiyle ugrastim sanirim 1000 tl ceza odeyecegimİki günü çok güzel dengelemişsin :)
Hayırdır tatlım neden canın sıkkın?
ben de senin gibi dusunuyordum hem nisan hem de kina abiyemi denedim bu arada 8 yillik evliyim.denedim ustume oldular ama demode oldular arkadaslarim hic begenmediAmin canım teşekkür ederim , Ya eski abiyeler dediğim hiç giymediğim nişanlığım ve kına gecemde giydiğim abiye ikisini de çok beğeniyorum o yüzden yeni almayı düşünmüyorum, zaten elbiseler çok pahalı yaa yazık günah valla
biz ev alali 3 yil oldu 8 senelik kredi cektik.kredilerimix yuklu coookkkk zorluk cekiyoruzsağol canım benim teşşekkür ederim allah olmayan herkese nasip etsin
oglum bu sene ilkokula baslayacak, guzel bir okul vvardu yazdirmak istedigim olmadi ,adres isiyle ugrastim sanirim 1000 tl ceza odeyecegim
ben de senin gibi dusunuyordum hem nisan hem de kina abiyemi denedim bu arada 8 yillik evliyim.denedim ustume oldular ama demode oldular arkadaslarim hic begenmedi
biz ev alali 3 yil oldu 8 senelik kredi cektik.kredilerimix yuklu coookkkk zorluk cekiyoruz
Kesinlikle destekliyorum seni ve duâlarım seninlemerhaba kızlar fazla aktif olamadım biliyorum ve bunun için sizlerden ve kaptanımdan özür diliyorum. gelelim neler yaptığıma 12.02.2016 tarihinde 113 kg ile başladığım ve aranıza katıldığımda 98 kg devam eden şimdilerde ise 90 kg seyreden yolculuğumda neler yapıyorum kısaca anlatmak isterim. arkadaşlar 1 haziran benim için çok önemli bir tarih erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıp ki nasip olursa bir hayata adım atacağım gün olacak. bu sebebten kendimi fazla kısıtladım ve şu an için 400 kalorilik bir diyet uyguluyorum biliyorum bir çoğunuz bunu yanlış görecek aslında çok tasnif edilecek bir durumda değil ama inanın kendimi iyi hissediyorum (çekilen çile kutsaldır misali) öğünlerim şu şekilde oluyor;
Sabah (1 yumurta-1/2 dilim çavdar ekmeği-2 zeytin şekersiz çay)
öğle (1 kase çorba- 1 tabak limonlu yağsız salata )
akşam(yoğurt kürü yapıyorum 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pul biber ve limon ekleyerek)
bunlar günlük yediklerim arkadaşlar sabah kalkar kalmaz 30 dk ve her akşam işten çıktıktan sonra min. 1 saat yürüyorum yani şimdilerde 8000 adım olayına konsantre olmuş durumdayım bunu giderek artırmayı planlıyorum.
hepnizden destek ve hayır dualarınızı istiyorum nacizane ...
neler yediğini çok merak ediyordummmerhaba kızlar fazla aktif olamadım biliyorum ve bunun için sizlerden ve kaptanımdan özür diliyorum. gelelim neler yaptığıma 12.02.2016 tarihinde 113 kg ile başladığım ve aranıza katıldığımda 98 kg devam eden şimdilerde ise 90 kg seyreden yolculuğumda neler yapıyorum kısaca anlatmak isterim. arkadaşlar 1 haziran benim için çok önemli bir tarih erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıp ki nasip olursa bir hayata adım atacağım gün olacak. bu sebebten kendimi fazla kısıtladım ve şu an için 400 kalorilik bir diyet uyguluyorum biliyorum bir çoğunuz bunu yanlış görecek aslında çok tasnif edilecek bir durumda değil ama inanın kendimi iyi hissediyorum (çekilen çile kutsaldır misali) öğünlerim şu şekilde oluyor;
Sabah (1 yumurta-1/2 dilim çavdar ekmeği-2 zeytin şekersiz çay)
öğle (1 kase çorba- 1 tabak limonlu yağsız salata )
akşam(yoğurt kürü yapıyorum 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pul biber ve limon ekleyerek)
bunlar günlük yediklerim arkadaşlar sabah kalkar kalmaz 30 dk ve her akşam işten çıktıktan sonra min. 1 saat yürüyorum yani şimdilerde 8000 adım olayına konsantre olmuş durumdayım bunu giderek artırmayı planlıyorum.
hepnizden destek ve hayır dualarınızı istiyorum nacizane ...
***2. Takım 461. Etap *** İKİNCİ
akrep33 ( 73,1 / 71,8 / 1,3 / 1,78%)
krakker ( 67,5/67,4/0,1/0,15 %)
losefar ( 59/58,6 /0,4/ 0,68%)
rukgus ( 93,7/ 92 / 1,7 / 1,81% )
jenemy ( 67,6/67,2/0,4 /0,59 %)
Irmakzn ( 67,7/66,6 / 1,1 / 1,62%)
2. Takım ortalaması: % 1,105
Üç gündür doğum günü davetlerine rağmen bugünkü kilom 71,5amaa çok fazla hareket halindeydim ve bol bol yürüyüşüm oldu hiç durmadım hiiiç..
Pozitif pozitifim, kilom da daha mutlu etti, inşallah cumaya daha güzel olucak sonuç.
çok teşşekkür ederim canım kendimize ne kadar güvensekte güzel şeyler duymak çok motive ediyor. eminim ki başarıcazKesinlikle destekliyorum seni ve duâlarım seninlerukgus
Ben de az kalori tüketip bol kalori harcayıp günde 10.000 adım atmayı hedef haline getirerek diyet yapıyorum. Evet az kalori belki sağlıksız ama çok uzun bir süre devam etmezsen bişey olmaz diye düşünüyorum. Velhasıl kilo vermenin en hızlı yolu harcadığın kalori aldığın kaloriden fazla olmalı.. Ve ben bu süreçte yürüyüşün ciddi anlamda etkisini gördüm, ve bakıyorum da sen de ciddi anlamda görmüşsünBaşarılarının devamını dilerim, Allah hakkında hayırlısını versin
teşekkür ederim tatlım eksik etme dualarını akşam evet yemiyorum zaten işten çıktığım saat 7 yürüyüşle birlikte nerdeyse 20,30 oluyor eve gelmem o saatten sonra bişey yemek intihar gibi ama yoğurt kürünü yapıyorum hem açlığımı alıyor hemde süper bağırsak çalıştırıyor tavisiye ederim ...neler yediğini çok merak ediyordumm
akşam yemeği yemiyrsun heralde
bende destekliyorum güzelim seni ,devam et ,et ürünleri ekleyebilirsin biraz daha , kas kaybı az olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?