Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoş geldin arkadaşım.

Bugünkü menüm :
Kahvaltı saat 09.30 da tam bugday ekmegi ile yapılmış tost, 1 bardak su.
Saat 11 de : kayısıli form çayı.
Öğle 12.45: 1 kase ezogelin çorbası, el ayasi kadar fırında tavuk, 2 tane elma dilim patates kızartması, catalin ucu ile 4 çatal pirinç pilavı.
Akşam 17.15 : 300 ml süt ve 1 muz+1 tatlı kaşığı bal ile yapılmış muzlu süt.
Spor: 60 dk tempolu yürüyüş + koşu. 15 dk egzersiz.
Birazdan 1 tane kivi belki yerim, belki yemem bakalım.
Kitap Tutunamayanlar devam.

"Muz genel vücut sağlığı için yararlı vitaminler ve mineraller ile özellikle potasyum içerir. Bir muz içerisinde yaklaşık 422 mg potasyum vardır. Yani muz vücudun potasyum ihtiyacını tek başına karşılayabilir. Son derece besleyici ve önemli mineraller içerir.
Aynı zamanda lifli bir besindir. Her bir muzun içerisinde yaklaşık olarak 3 gms lif bulunur. Bu lif birikmiş zararlı toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
Muz aynı zamanda doygunluk ve tokluk hissi yaratır. Bu nedenle özellikle diyet sırasında oldukça işe yaramaktadır. Kişinin iştahının açılmasını engeller ve tokluk hissi oluşturur."
1 muz 100 kalori, 1 bardak süt 80 kl imiş. Ben herhalde 250 kalori falan almışimdir akşam. Olsun. Muz da lazim:)

günaydın kızlar , nasılsınız ??? bu hafta iyi gidiyorum bakalım cumaya ne olacak....
ptesi menüm:

sabah: yum, zeytin peymr , az ekmek,
ara:1 hurma 1 kayısı 1 baklava

öğlen: Döner +ekmek+ayran

akşam
kıyma sote +1 dilim ekmek, bol salata

spor:1 saat

su:içemedim (iş nedeniyle arazideydim)

salı menüm:
sabah:1 yum , peynir, zeytin, ekmek

ara:1 avuç ceviz

öğlen:müsli

akşam :
3 baget, bol salata

ara:1 avuç çekirdek( canım çok sıkkın neyseki çekirdekle atlattım )

su:2,5 lt, 1 kupa yeşilçay

süper gidiyorsun canım ....kardeşinin düğünü varmış Allah tamamına erdirsin, düğünler çok motive ediyor insanı.Benim de 4 ay önce görümcemin düğünü vardı bayağı abiye denemem oldu , ama eskileri giymek istemiyorsun yeni ciciler daha güzel

Biz sana güveniyoruz kaçamaksız müthiş kilolar vereceksin, topiğimizin mankeni
sağol canım , minik mankenim ben

merhaba kızlar merhaba kaptanım tekrar dönebilir miyim.ev işim hallettim taşındım çok şükür
şimdi diyet moduma tekrar döndüm
dünden beri diyetteyim
burdanda devam etmek istiyorum.
hoş geldin canım evin hayırlı uğurlu olsun , iyi günlerde otur

hoş geldin canm

Hiçbirşeyyy ben de tokluk hissi yaratmıyorrrr ne elma ne muz ne süt

Günaydınlaaar

Dün ki menüm;

Sabah : 1 bardak laktozsuz süt, 6 adet minik tam buğdaylı galeta
Öğle : 10 adet kıymalı yaprak sarma, 1 kaşık yoğurt
Ara : 2 adet ince uzun kepekli grissini
Akşam hiç birşey yemedim çünkü canım hiç istemedi ve tatlı krizim tuttuğu için çikolatalı pişmaniye yedim onu da kaçamak olarak değil bildiğin abarttım çok pişmanımmmmmm
Su : 3,500 litre
Spor : 2 saat yürüyüş
Kitap okuyamadım, kızımla ilgilendim.
Aldığım kalori 1100 kl , harcadığım kalori 270 kl..

Hoşgeldin canım, şimdiden başarılar bol bol eksiler görürsün inşaallah

İki günü çok güzel dengelemişsin :)
Hayırdır tatlım neden canın sıkkın?

Amin canım teşekkür ederim , Ya eski abiyeler dediğim hiç giymediğim nişanlığım ve kına gecemde giydiğim abiye ikisini de çok beğeniyorum o yüzden yeni almayı düşünmüyorum, zaten elbiseler çok pahalı yaa yazık günah valla

sağol canım benim teşşekkür ederim allah olmayan herkese nasip etsin

İki günü çok güzel dengelemişsin :)
Hayırdır tatlım neden canın sıkkın?
oglum bu sene ilkokula baslayacak, guzel bir okul vvardu yazdirmak istedigim olmadi ,adres isiyle ugrastim sanirim 1000 tl ceza odeyecegim

ben de senin gibi dusunuyordum hem nisan hem de kina abiyemi denedim bu arada 8 yillik evliyim.denedim ustume oldular ama demode oldular arkadaslarim hic begenmedi

sağol canım benim teşşekkür ederim allah olmayan herkese nasip etsin
biz ev alali 3 yil oldu 8 senelik kredi cektik.kredilerimix yuklu coookkkk zorluk cekiyoruz

Adresi yanlış falan mı gösterdin bu yüzden mi o kadar ceza çıktı?

Ben evleneli 3 yıl oldu, abiyelerim hala moda o yüzden rahatım

merhaba kızlar fazla aktif olamadım biliyorum ve bunun için sizlerden ve kaptanımdan özür diliyorum. gelelim neler yaptığıma 12.02.2016 tarihinde 113 kg ile başladığım ve aranıza katıldığımda 98 kg devam eden şimdilerde ise 90 kg seyreden yolculuğumda neler yapıyorum kısaca anlatmak isterim. arkadaşlar 1 haziran benim için çok önemli bir tarih erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıp ki nasip olursa bir hayata adım atacağım gün olacak. bu sebebten kendimi fazla kısıtladım ve şu an için 400 kalorilik bir diyet uyguluyorum biliyorum bir çoğunuz bunu yanlış görecek aslında çok tasnif edilecek bir durumda değil ama inanın kendimi iyi hissediyorum (çekilen çile kutsaldır misali) öğünlerim şu şekilde oluyor;
Sabah (1 yumurta-1/2 dilim çavdar ekmeği-2 zeytin şekersiz çay)
öğle (1 kase çorba- 1 tabak limonlu yağsız salata )
akşam(yoğurt kürü yapıyorum 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pul biber ve limon ekleyerek)

bunlar günlük yediklerim arkadaşlar sabah kalkar kalmaz 30 dk ve her akşam işten çıktıktan sonra min. 1 saat yürüyorum yani şimdilerde 8000 adım olayına konsantre olmuş durumdayım bunu giderek artırmayı planlıyorum.

hepnizden destek ve hayır dualarınızı istiyorum nacizane ...

Kesinlikle destekliyorum seni ve duâlarım seninle rukgus
Ben de az kalori tüketip bol kalori harcayıp günde 10.000 adım atmayı hedef haline getirerek diyet yapıyorum. Evet az kalori belki sağlıksız ama çok uzun bir süre devam etmezsen bişey olmaz diye düşünüyorum. Velhasıl kilo vermenin en hızlı yolu harcadığın kalori aldığın kaloriden fazla olmalı.. Ve ben bu süreçte yürüyüşün ciddi anlamda etkisini gördüm, ve bakıyorum da sen de ciddi anlamda görmüşsün Başarılarının devamını dilerim, Allah hakkında hayırlısını versin

neler yediğini çok merak ediyordumm
akşam yemeği yemiyrsun heralde
bende destekliyorum güzelim seni ,devam et ,et ürünleri ekleyebilirsin biraz daha , kas kaybı az olsun

selam kızalr

bende pek uğrayamıyorum nedeni

oğlum pc oyunu oynamasın diye pc nin üzerine büyük bir çarşaf örttüm yaaaa... çok işe yaradıııı
benim bile açasım gelmiyo ,çok caydırıcı bir yöntem oldu

haftasonu misafirim vardıpazartesiye +500 gr olarak yansıdı ama şu an eksideyim

ooo hadi bakalım kim tutar seniii

çok teşşekkür ederim canım kendimize ne kadar güvensekte güzel şeyler duymak çok motive ediyor. eminim ki başarıcaz

neler yediğini çok merak ediyordumm
akşam yemeği yemiyrsun heralde
bende destekliyorum güzelim seni ,devam et ,et ürünleri ekleyebilirsin biraz daha , kas kaybı az olsun
teşekkür ederim tatlım eksik etme dualarını akşam evet yemiyorum zaten işten çıktığım saat 7 yürüyüşle birlikte nerdeyse 20,30 oluyor eve gelmem o saatten sonra bişey yemek intihar gibi ama yoğurt kürünü yapıyorum hem açlığımı alıyor hemde süper bağırsak çalıştırıyor tavisiye ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…