Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlım eğer şu tanıştırma mevzusu olmasaydı ben tasvip etmezdim ama madem böyle bir şey var ben de destekliyorum ama herşeyden önemlisi sağlığın kendine dikkat et olur mu, akşam yemeklerine de salata veya köfe tarzı birşeyler ekleyebilirsin bence

hoş geldin canım özlettin kendini , bizim ufak oğlan da (2 yaş) sürekli cep telefonundan video açmamızı istiyor konuşamıyor da ''vu aç '' yani '' araba aç '' demek istiyor açtığımız arabalı çizgifilmleri beğenmiyor ağlıyor offf ben de çareyi eve gidince cepleri saklamak da buldum .....öyle saklıyorum ki ben bile bulamıyorum

bende özledim yaa ,takılamıyorum buraya motivasyonuda çok etkiliyo

ben pc yi sakllayamdığımdan kamufle ediyorum,tableti saklıyorum

senin oğlan 2 yaşında aman önlemini şimdiden al ,bağımlılık düzeyine gelmesin ,erkek çocuklar çok yatkın oluyoo
ayy öpüyorum yakışıklıyı ben erkek çocuk hastasıyıımm

yoğurt kürünü saat kaçta yiyorsun
ben arada yapıyorum gece 10 gibi karnım zil çalarsa ,çok etkili evet
sürekli yapayım bende bundan sonra

Ellssa yanlış hatırlmıyorsam sen acıçehremi kullnıyordun
ben tohum olarak aldım 2 tane çiğniyorum ,bol su içiyorum üstüne wc sorununu çözmedi
kaç tane kullanmalıyım

merhaba kızlar merhaba kaptanım tekrar dönebilir miyim.ev işim hallettim taşındım çok şükür
şimdi diyet moduma tekrar döndüm
dünden beri diyetteyim
burdanda devam etmek istiyorum.
Hoşgeldin canım, kilon ne durumda, ayrıldığın kilonda olursan cuma listeye alırız seni.

Hoş geldin canım..

Ellssa yanlış hatırlmıyorsam sen acıçehremi kullnıyordun
ben tohum olarak aldım 2 tane çiğniyorum ,bol su içiyorum üstüne wc sorununu çözmedi
kaç tane kullanmalıyım
Ara kullandığım doğrudur ama hiç istikrar sağlayamadım ben o tohumdan..
Yemekten önce özellikle akşam yemeğinden önce 1 tane çiğnedim ve içim söküldü her defasında sonra da bıraktım kullanmadım öyle yani kullanma sürecim..

Kizlaar kızın bana, ayiplayin beni ki bi daha o saçma sapan hamburgerimsi şeyleri sokmayayim ağzıma. En son bundan bi 5 ay önceydi yediğim ve kusmustum sonrasında o gün bu gündür yemiyordum normalde de çok yemezdim zaten.ama ne olduysa oldu bu aksam
Sabah 08.30 1 tane tost tam bugday ekmegiyle el ayasi kadar. 1 barsak süt.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle saat 12.30 da: 1 kase düğün çorbası, 1 tane biber dolması Kıymalı, 1 kase yoğurt, 4 tane çilek.
Saat 4 te bir fincan nescafe şekersiz az kremalı.
Akşam saat 19.00: malum markada tavuk Burger menu. Hamburgerin yarısını yedim, patatesin hepsini, yanında ayran içtim, Patatesi tabii ki ketçapa mayoneze batira batira yedim. Of çok pişmanım. Normalde aklimda bike yoktu boyle bisey bugün eşimin yeğeni gelecekti onu okuldan aldım dedim bari kıza bir şeyler yedireyim evde yemek yapmamistim o da tabii genç işte abla hamburger yiyelim deyince kiramadim. Ben yemeyeyim dedim sonra dedim sadece patates alayim sonra aman ha patates ha tavuk burger dedi icimdeki kotu ses.Neyse olan oldu artik yapacak bişey yok.yarin bi şekilde toparlamam lazım artık.

Ouuuwwwwww kötü olmuş ama olsun telafisini yaparsan bence etkisi olmaz o kaçamağın

Günaydın Kızlar,
Dün ki menüm;

Sabah : 1,5 adet iç ceviz, 7 adet iç fındık, 7 adet iç badem, 1 bardak laktozsuz süt
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 1 porsiyon (yaklaşık 5 yemek kaşığı) zeytinyağlı kabak kavurma, 2 kaşık yoğurt, 2 minik zeytinyağlı sarma
Akşam hiçbirşey yemedim çünkü canım hiç ama hiç istemiyordu. İşten çıkınca arkadaşımın kına gecesine gittik, ana-kız bir güzel kurtlarımızı döktük bol bol oynadık
Spor yok ama bol göbek atmak var
Kitap okuyamadım.
Su 3 litreyi geçmiş olabilir.
Aldığım kalori 580 kl, harcadığım kalori tahminen 500 kl falandır

Ayyy kızlar dün akşam o kadar motive oldum ki, gören herkes hayretler içinde kaldı, nasıl bu kadar kilo verdin? ne yaptın? Spora mı gidiyorsun? vs vss şahane ötesi yorumlarrr resmen coştum
Eeee şeker hastası adayı olarak gram bile veremezken, 2 ayda 9 kilo verdim kolay mı
Gitsinn 10 kilo daha ve gelsin 36-38 bedenlerrrr

yoğurt kürünü saat kaçta yiyorsun
ben arada yapıyorum gece 10 gibi karnım zil çalarsa ,çok etkili evet
sürekli yapayım bende bundan sonra
canım yatmadan yarım saat önce diyor ama ben eve gidince yiyorum yani 20,00 gibi. Bu konuda Canan Hocaya katılıyorum leptin hormonu salgılansın diye erken saatlerde yemek işini bitirmek lazım..

selam kızlar
hemen dün ne yedim ne yaptım anlatıyorum size
Sabah (1/2 dilim tam buğday ekmeği - 1 yumurta - 2 zeytin - üçgen peynir)
Öğle(1 kase tavuk çorbası-1 tabak yağsız limonlu salata)
akşam(1 kaşık yoğrut içine 2 çilek attım)
dün sadece 45 dk yürüdüm ve çok ciddi derecede kabızlık yaşıyorum. bu konuda önerilerinizi rica ederim

hepinize bol eksiler güzel huzurlu günler dilerim....

Bugünkü menum:
Sabah 10 : 1 simit biraz kaşar peyniri ve beyaz peynir, domates salatalık, 4 catal omlet çay.
Öğle saat 14: yarım tost, 1 bardak yeşil çay.
Aksam 18: yarım muz +4 çilek ile yapılmış meyveli süt.
Şu şimdiye kadar 2 litre. Spor dışarıda yapmicam bugün evde yapıcam. Yapınca onu da yazarım buraya.

menüm

sabah
çay
yağsız peynir
bol yeşillk 1 çay kaşığı zeytinyağıyla

ara

şekersiz türk kahvesi

öğlen

2 parça ızgara tavuk
bol salata yağsız

ara
2 bardak kefir

akşam
çay
3 kaşık pul biberli bal

gece yoğurt kürü

ben yemekten sonra 3 tane aldım dün
önce alayım o zaman

bende muzdaribim malesef
uzun süre antibiyotik kullandım çoğunuda aç karnına içmek zorunda kaldım
midem ve bağırsaktaki yararlı mikroplarımda yok olmuş
aylardır uğraşıyorum
2 aydır kefir içiyorum biraz işe yaradı
maranki bir tarif verdi bağırsakları düzenlemek için akşam ilk defa yaptım işe yaradı ama acı çehrede yemiştim
yoğurtlu tarifi vereyim bi deneyin tadıda çok güzell

100 gr ekşi ev yoğurdu
1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı
1 tatlı kaşığı kabakçekirdeği yağı
az himalaya yada deniz tuzu
bunlar her gece 1 ay boyunca yennilecek
faydalı olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…