tatlım eğer şu tanıştırma mevzusu olmasaydı ben tasvip etmezdim ama madem böyle bir şey var ben de destekliyorum ama herşeyden önemlisi sağlığın kendine dikkat et olur mu, akşam yemeklerine de salata veya köfe tarzı birşeyler ekleyebilirsin bencemerhaba kızlar fazla aktif olamadım biliyorum ve bunun için sizlerden ve kaptanımdan özür diliyorum. gelelim neler yaptığıma 12.02.2016 tarihinde 113 kg ile başladığım ve aranıza katıldığımda 98 kg devam eden şimdilerde ise 90 kg seyreden yolculuğumda neler yapıyorum kısaca anlatmak isterim. arkadaşlar 1 haziran benim için çok önemli bir tarih erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıp ki nasip olursa bir hayata adım atacağım gün olacak. bu sebebten kendimi fazla kısıtladım ve şu an için 400 kalorilik bir diyet uyguluyorum biliyorum bir çoğunuz bunu yanlış görecek aslında çok tasnif edilecek bir durumda değil ama inanın kendimi iyi hissediyorum (çekilen çile kutsaldır misali) öğünlerim şu şekilde oluyor;
Sabah (1 yumurta-1/2 dilim çavdar ekmeği-2 zeytin şekersiz çay)
öğle (1 kase çorba- 1 tabak limonlu yağsız salata )
akşam(yoğurt kürü yapıyorum 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pul biber ve limon ekleyerek)
bunlar günlük yediklerim arkadaşlar sabah kalkar kalmaz 30 dk ve her akşam işten çıktıktan sonra min. 1 saat yürüyorum yani şimdilerde 8000 adım olayına konsantre olmuş durumdayım bunu giderek artırmayı planlıyorum.
hepnizden destek ve hayır dualarınızı istiyorum nacizane ...
oovvvvv koca 3 yılAdresi yanlış falan mı gösterdin bu yüzden mi o kadar ceza çıktı?
Ben evleneli 3 yıl oldu, abiyelerim hala modao yüzden rahatım
hoş geldin canım özlettin kendini , bizim ufak oğlan da (2 yaş) sürekli cep telefonundan video açmamızı istiyor konuşamıyor da ''vu aç '' yani '' araba aç '' demek istiyor açtığımız arabalı çizgifilmleri beğenmiyor ağlıyor offf ben de çareyi eve gidince cepleri saklamak da buldum .....öyle saklıyorum ki ben bile bulamıyorumselam kızalr
bende pek uğrayamıyorum nedeni
oğlum pc oyunu oynamasın diye pc nin üzerine büyük bir çarşaf örttüm yaaaa... çok işe yaradıııı
benim bile açasım gelmiyo,çok caydırıcı bir yöntem oldu
haftasonu misafirim vardıpazartesiye +500 gr olarak yansıdı ama şu an eksideyim
hoş geldin canım özlettin kendini , bizim ufak oğlan da (2 yaş) sürekli cep telefonundan video açmamızı istiyor konuşamıyor da ''vu aç '' yani '' araba aç '' demek istiyor açtığımız arabalı çizgifilmleri beğenmiyor ağlıyor offf ben de çareyi eve gidince cepleri saklamak da buldum .....öyle saklıyorum ki ben bile bulamıyorum
yoğurt kürünü saat kaçta yiyorsunteşekkür ederim tatlım eksik etme dualarını akşam evet yemiyorum zaten işten çıktığım saat 7 yürüyüşle birlikte nerdeyse 20,30 oluyor eve gelmem o saatten sonra bişey yemek intihar gibi ama yoğurt kürünü yapıyorum hem açlığımı alıyor hemde süper bağırsak çalıştırıyor tavisiye ederim ...
Teşekkürler. Bana biraz yardimci olurmusunuz. Ne yapmam gerekiyor neler yazmalıyım buraya?Hoşgeldin canım, şimdiden başarılar bol bol eksiler görürsün inşaallah
Hoşgeldin canım, kilon ne durumda, ayrıldığın kilonda olursan cuma listeye alırız seni.merhaba kızlar merhaba kaptanım tekrar dönebilir miyim.ev işim hallettim taşındım çok şükür
şimdi diyet moduma tekrar döndüm
dünden beri diyetteyim
burdanda devam etmek istiyorum.
Hoş geldin canım..Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Grubun şartlarından biri kitap okumakmış ama benim kitap için hiç zamanım yok. Çalışan bir anneyim günde yarım saat spor yapabiliyorum evde. Umarım kabul edersiniz beni aranıza.
Ara kullandığım doğrudur ama hiç istikrar sağlayamadım ben o tohumdan..Ellssa yanlış hatırlmıyorsam sen acıçehremi kullnıyordun
ben tohum olarak aldım 2 tane çiğniyorum ,bol su içiyorum üstüne wc sorununu çözmedi
kaç tane kullanmalıyım
Öncelikle kendini tanıtırmısın, kaç kilosun boyun kac ve hedef kilon neTeşekkürler. Bana biraz yardimci olurmusunuz. Ne yapmam gerekiyor neler yazmalıyım buraya?
Kizlaar kızın bana, ayiplayin beni ki bi daha o saçma sapan hamburgerimsi şeyleri sokmayayim ağzıma. En son bundan bi 5 ay önceydi yediğim ve kusmustum sonrasında o gün bu gündür yemiyordum normalde de çok yemezdim zaten.ama ne olduysa oldu bu aksam
Sabah 08.30 1 tane tost tam bugday ekmegiyle el ayasi kadar. 1 barsak süt.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle saat 12.30 da: 1 kase düğün çorbası, 1 tane biber dolması Kıymalı, 1 kase yoğurt, 4 tane çilek.
Saat 4 te bir fincan nescafe şekersiz az kremalı.
Akşam saat 19.00: malum markada tavuk Burger menu. Hamburgerin yarısını yedim, patatesin hepsini, yanında ayran içtim, Patatesi tabii ki ketçapa mayoneze batira batira yedim. Of çok pişmanım. Normalde aklimda bike yoktu boyle bisey bugün eşimin yeğeni gelecekti onu okuldan aldım dedim bari kıza bir şeyler yedireyim evde yemek yapmamistim o da tabii genç işte abla hamburger yiyelim deyince kiramadim. Ben yemeyeyim dedim sonra dedim sadece patates alayim sonra aman ha patates ha tavuk burger dedi icimdeki kotu ses.Neyse olan oldu artik yapacak bişey yok.yarin bi şekilde toparlamam lazım artık.
canım yatmadan yarım saat önce diyor ama ben eve gidince yiyorum yani 20,00 gibi. Bu konuda Canan Hocaya katılıyorum leptin hormonu salgılansın diye erken saatlerde yemek işini bitirmek lazım..yoğurt kürünü saat kaçta yiyorsun
ben arada yapıyorum gece 10 gibi karnım zil çalarsa ,çok etkili evet
sürekli yapayım bende bundan sonra
Ara kullandığım doğrudur ama hiç istikrar sağlayamadım ben o tohumdan..
Yemekten önce özellikle akşam yemeğinden önce 1 tane çiğnedim ve içim söküldü her defasında sonra da bıraktım kullanmadım öyle yani kullanma sürecim..
bende muzdaribim malesefselam kızlar
hemen dün ne yedim ne yaptım anlatıyorum size
Sabah (1/2 dilim tam buğday ekmeği - 1 yumurta - 2 zeytin - üçgen peynir)
Öğle(1 kase tavuk çorbası-1 tabak yağsız limonlu salata)
akşam(1 kaşık yoğrut içine 2 çilek attım)
dün sadece 45 dk yürüdüm ve çok ciddi derecede kabızlık yaşıyorum. bu konuda önerilerinizi rica ederim
hepinize bol eksiler güzel huzurlu günler dilerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?