Kizlaar kızın bana, ayiplayin beni ki bi daha o saçma sapan hamburgerimsi şeyleri sokmayayim ağzıma. En son bundan bi 5 ay önceydi yediğim ve kusmustum sonrasında o gün bu gündür yemiyordum normalde de çok yemezdim zaten.ama ne olduysa oldu bu aksam
Sabah 08.30 1 tane tost tam bugday ekmegiyle el ayasi kadar. 1 barsak süt.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle saat 12.30 da: 1 kase düğün çorbası, 1 tane biber dolması Kıymalı, 1 kase yoğurt, 4 tane çilek.
Saat 4 te bir fincan nescafe şekersiz az kremalı.
Akşam saat 19.00: malum markada tavuk Burger menu. Hamburgerin yarısını yedim, patatesin hepsini, yanında ayran içtim, Patatesi tabii ki ketçapa mayoneze batira batira yedim. Of çok pişmanım. Normalde aklimda bike yoktu boyle bisey bugün eşimin yeğeni gelecekti onu okuldan aldım dedim bari kıza bir şeyler yedireyim evde yemek yapmamistim o da tabii genç işte abla hamburger yiyelim deyince kiramadim. Ben yemeyeyim dedim sonra dedim sadece patates alayim sonra aman ha patates ha tavuk burger dedi icimdeki kotu ses.Neyse olan oldu artik yapacak bişey yok.yarin bi şekilde toparlamam lazım artık.
Bugünkü menum:
Sabah 10 : 1 simit biraz kaşar peyniri ve beyaz peynir, domates salatalık, 4 catal omlet çay.
Öğle saat 14: yarım tost, 1 bardak yeşil çay.
Aksam 18: yarım muz +4 çilek ile yapılmış meyveli süt.
Şu şimdiye kadar 2 litre. Spor dışarıda yapmicam bugün evde yapıcam. Yapınca onu da yazarım buraya.
Evet canımm bebis istiyoruz. Inşallah olur tüm isteyenlerin de. Bugünkü menum konusunda haklısın kesinlikle. Karbonhidrat tan biraz daha uzak durmam ve sebzeyi artirmam gerekiyor.ya ben 1 kilo daha eksik şekilde hamile kalayim diye olaya bakıyorum ama bi yandan da güçsüz düşer miyim diye korkmuyor değilim. Spor da haftada genelde 3 gün yapıyorum yürüyüş +koşu + egzersiz şeklinde. Aynı şey salı günü aklıma geldi koşarken dedim çok zıplamasam micanım sen bebek düşünüyorsun
kilo vermekten çok sağlıklı beslenmeye odaklan
sabah 1 simit yemişsin öğlen tost ,unlu şeyleri mümkün olduğunca azalt
akşam öğünüde çok az ,protein ve sebzeyi arttır bence
folikasit alıyomusun
ay birden aklıma geldi sen hamburgere dayanamayınca
hadi hayırlısı
mübarek gecenin hürmetine Allahım bütün isteyenlere hayırlı bebekler versinn
spor olarak ne yapıyorsunn ,yüklenme fazla spora
Iyi geceeeleeerrben çıkıyorum yarın sabah görüşmek üzereeeeee
günaydın arkadaşlar .....çok gerginim yine...kaç haftadır aynı kg aralığında gidip geliyorum ...... artık yüzdeyi ezbere biliyorum +400 ve -400 oluyor..
ban yardım edin kızlar ya hegün spor yapıyorum ve aç bilaç dolaşıyorum ama olmuyorrr...pes etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?