Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlarr

bugün itibarıya toplam 20 kilo vermiş bulunmaktayımm hatta 20.6
70 kiloda iskender ödülüm vardı yemedim erteledim 20 kilo verince yerim dedim ama yiyemiycem galibaa

yesemm mi yemesemmi????

Çoook sevindim canimm Harikasın.
Irmakzn çok veriyor çünkü dikkat ediyor onun menulerine bakıyorum ben masallah cokk iyi ve dayanıyor da o yüzden onu geçemem belki ama farkı cok actirmicam ona düğün var onun kardeşinin inşallah o zaman istediği gibi görünür. Sana gerçekten çok sevindim ama kirdin şeytanın bacağını . Oluyor ve olacak da ama böyle duraksamalar. Az az gitsin kalıcı g8tsin inşallah hepimizi tebrik ediyorum

K
kızlarr

70 kiloda iskender ödülüm vardı yemedim erteledim 20 kilo verince yerim dedim ama yiyemiycem galibaa

yesemm mi yemesemmi????
Kesinlikle ye ve kendini odullendir. Ekmeğinden çok yemezsin ne olacak. Aklında durmasın haketmissin çünkü. 20 kg büyük başarı ben de bugun itibari ile çıktığım en yüksek kilodan 9.9 kg verdim.76.2 idim geçen ekim Kasım falanda.

Yalnız söyle bir durum var kızlar malum artık kışlık lar kalkıyor yazliklar çıkıyor. Ama benim ozellikle pantolonlarim bana büyük geliyor, üstümde çirkin duruyor geçen yıl skinny duranlar bu yıl cekistire cekistire giymeye başladım.kemer kullanmayı hiç sevmem ama mecburum artık. 2 tane dar gelen vardı onlar tam oluyor simdi bu duruma tabii ki uzulmuyorum ama yeni bişey almicam 60 a inene kadar böyle karar verdim.

***2. Takım 462. Etap ***

akrep33 ( 71,8 / / / %)
krakker ( 67,4/65,9 / 1,5/ 2.22%)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 92 / / /% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)

2. Takım ortalaması: %

kaptanım 89,6 güncel kilom aha iyi olabilirdi ama regl şişkinliğim var

maşallah sana hepimize nasip olur inşallah :)))

***2. Takım 462. Etap ***

akrep33 ( 71,8 / / / %)
krakker ( 67,4/65,9 / 1,5/ 2.22%)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 /89,6 /2,4 /2,61% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)

2. Takım ortalaması: %

Valla bu hafta kendimden pek umutlu değildim çünkü regl olmak üzereyim hem şiş hem de iştahlıyım.. Ama bu hafta kızım beni çok yordu, üstüne göbekler atmaca, üstüne uzun uzun yürüyüşler olunca çok güzel oldu bu kiloo

Sen de yalnız süper bitirmişsin hatta verdiğin kilo da beni geçmişsin, tebrik ederim daha daha fazla kilolar gitsin inşaallah

kızlarr

yesemm mi yemesemmi????
Yaaaa süper bişey bu darısı hepimizin başınaa Maşaallah

Ben senin yerinde olsam ödül olarak yerdim ama sen bilirsin tabi

İnşaallah düğüne kadar bu istikrar da devam edebilirim.. Dikkat edip dayanmak zorundayım söz konusu sağlık

Önümüzdeki hafta beni garanti geçersiniz, aradaki farkı kapatırsınız

Ya ne güzel bir duygu değil mi eski kıyafetlerin bol gelmesi

Benim alışveriş hedefim de 60 kilo hadi bakalım az kaldı tatlım, birazcık daha büyük kıyafetlerle idare et

seni fazla zorlamak istemiyorum yarışalım diye malum nedenden dolayı
10 kilo vermişsin .çok iyi
canım karatayın hamilelr için olan kitabı bende yok ama netten gördüğüm kadarıyla ,hamilelikte 7-9 kilo alıp nurtopu gibi bebekler doğuruyolar
karatay tipi beslnmeye çalış hormonların düzene girsin ,önce sağlık senin ve hepimiz için

ne güzel ne güzell
bendede aynı durum var

canım ne kadar sürede verdin 20 kg beni aydınlat lütfen :)
5 ekimde 86,5 ile başladım ekmek,makarna ,tatlı ,türü yemedim
bol et,yoğurt,ayran,sebze türü ,kuruyemiş yedim meyve bile çok az yedim sadece sabah ,kendimce bişeyler yaptım ordan burdan esinlendim

sen zaten maşşallah çok iyi gidiyorsun,devam et böyle

bende regl öncesiyim ,kirazsapı içtim dün şişliğim pek olmadı

Yaaaa süper bişey bu darısı hepimizin başınaa Maşaallah

Ben senin yerinde olsam ödül olarak yerdim ama sen bilirsin tabi

İnşaallah düğüne kadar bu istikrar da devam edebilirim.. Dikkat edip dayanmak zorundayım söz konusu sağlık

düğününüz varsa bu istikrarırını korursun ,

yaaa bizim komşular dışarda çay içicekmişiz yanındada bir sürü hamurişleri
hem kilolular,hem zayıflamak istiyolar ,hem hergün ziyafet çekiyolar
kaçtır atlatıyorumm ,bu gün inmek zorundayım bahçeye
yemeyincede küsüyolar
havalar ısındıya hergün bahçedeyiz artık ,diğer bloklar hep yiyomuş biz az yiyomuşuz ,hamurişlerini yarıştırıyolar ,akşamda hepsi yürüyüştee

Regl dönemin mi canim? Benim de 1 i ama inşallah olmaam

krakker bakayım canım o kitaba hamile kalinca da alacaklar listeme ekleyeyim. Savulun sesi uzaktan hoş gelir misali benim de hamis olursam max 10 kg almak. Benim arkadaşım sadece 6 kg aldı ama gebelik şekeri çıkınca dr ona diyet verdi ve bebis sağlığı söz konusu olunca o da çok dikkat etti ve 3 kg gayet sağlıklı doğdu bebisi. Yani olmaz diye bişey yok. Ama tabii o psikoloji hormonlar vs ne durumda olurum bilemiyorum. Halı hazirda şeker hastası adayıyım ben de zaten dikkatli olmam lazim. Hamis kalsam da dikkate devam yani salmak yok

Bi de ben kismetse ramazan Bayramına memlekete gidicem. Orada uzun süre gormedigim akrabalar var, özellikle kilo konusunda( nazikçe ve iyiliklerini düşündüğünü belirterek) yakin gordugu herkesi uyaran babama sen kendi kızına bak diyenlere iyi bir cevap vermek istiyorum çok çok kilolu hiç bir zaman değildim ama milletin cenesi durmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…