Çoook sevindim canimm Harikasın.çok mutluyuuummm,ilk defa 1.5 kilo verdimmm
+500 le başlamıştım haftaya -1.5 la bitirebildim
bu haftasonu çoookk dikakat etmem lazım
jenemy bu hafta seni geçmişim @ırmakzn ikimizide geçmiş
@akrep33 kaptanım seni bekliyoruz ,hayırdır bir sıkıntımı var ,neden seni göremiyoruz
@losefar sen 36 bedenmişsin zaten ,sen bence kilonu korumaya çalış ,daha ne kadar zayıflıycan,
avatardaki senmisinn***2. Takım 462. Etap ***
akrep33 ( 71,8 / / / %)
krakker ( 67,4/ / / %)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 92 / / /% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)
2. Takım ortalaması: %
Kesinlikle ye ve kendini odullendir.kızlarr
bugün itibarıya toplam 20 kilo vermiş bulunmaktayımm hatta 20.6
70 kiloda iskender ödülüm vardı yemedim erteledim 20 kilo verince yerimdedim ama yiyemiycem galibaa
yesemm miyemesemmi????
kapalı olan ben açık olna kız kardeşim aramızda ki de cimcimemavatardaki senmisinn
maşllah
kaptanım 89,6 güncel kilom aha iyi olabilirdi ama regl şişkinliğim var***2. Takım 462. Etap ***
akrep33 ( 71,8 / / / %)
krakker ( 67,4/65,9 / 1,5/ 2.22%)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 92 / / /% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)
2. Takım ortalaması: %
canım ne kadar sürede verdin 20 kg beni aydınlat lütfen :)kızlarr
70 kiloda iskender ödülüm vardı yemedim erteledim 20 kilo verince yerimdedim ama yiyemiycem galibaa
yesemm miyemesemmi????
maşallah sana hepimize nasip olur inşallah :)))Yalnız söyle bir durum var kızlar malum artık kışlık lar kalkıyor yazliklar çıkıyor. Ama benim ozellikle pantolonlarim bana büyük geliyor, üstümde çirkin duruyor geçen yıl skinny duranlar bu yıl cekistire cekistire giymeye başladım.kemer kullanmayı hiç sevmem ama mecburum artık. 2 tane dar gelen vardı onlar tam oluyor simdibu duruma tabii ki uzulmuyorum ama yeni bişey almicam 60 a inene kadar böyle karar verdim.
çok mutluyuuummm,ilk defa 1.5 kilo verdimmm
+500 le başlamıştım haftaya -1.5 la bitirebildim
bu haftasonu çoookk dikakat etmem lazım
jenemy bu hafta seni geçmişim @ırmakzn ikimizide geçmiş
@akrep33 kaptanım seni bekliyoruz ,hayırdır bir sıkıntımı var ,neden seni göremiyoruz
@losefar sen 36 bedenmişsin zaten ,sen bence kilonu korumaya çalış ,daha ne kadar zayıflıycan,
Yaaaa süper bişey bu darısı hepimizin başınaa Maşaallahkızlarr
yesemm miyemesemmi????
Çoook sevindim canimm Harikasın.
Irmakzn çok veriyor çünkü dikkat ediyor onun menulerine bakıyorum ben masallah cokk iyi ve dayanıyor da o yüzden onu geçemem belki ama farkı cok actirmicam ona düğün var onun kardeşinin inşallah o zaman istediği gibi görünür. Sana gerçekten çok sevindim ama kirdin şeytanın bacağını . Oluyor ve olacak da ama böyle duraksamalar. Az az gitsin kalıcı g8tsin inşallah hepimizi tebrik ediyorum
Yalnız söyle bir durum var kızlar malum artık kışlık lar kalkıyor yazliklar çıkıyor. Ama benim ozellikle pantolonlarim bana büyük geliyor, üstümde çirkin duruyor geçen yıl skinny duranlar bu yıl cekistire cekistire giymeye başladım.kemer kullanmayı hiç sevmem ama mecburum artık. 2 tane dar gelen vardı onlar tam oluyor simdibu duruma tabii ki uzulmuyorum ama yeni bişey almicam 60 a inene kadar böyle karar verdim.
K
Kesinlikle ye ve kendini odullendir.Ekmeğinden çok yemezsin ne olacak. Aklında durmasın haketmissin çünkü. 20 kg büyük başarı ben de bugun itibari ile çıktığım en yüksek kilodan 9.9 kg verdim.76.2 idim geçen ekim Kasım falanda.
ne güzel ne güzellYalnız söyle bir durum var kızlar malum artık kışlık lar kalkıyor yazliklar çıkıyor. Ama benim ozellikle pantolonlarim bana büyük geliyor, üstümde çirkin duruyor geçen yıl skinny duranlar bu yıl cekistire cekistire giymeye başladım.kemer kullanmayı hiç sevmem ama mecburum artık. 2 tane dar gelen vardı onlar tam oluyor simdibu duruma tabii ki uzulmuyorum ama yeni bişey almicam 60 a inene kadar böyle karar verdim.
5 ekimde 86,5 ile başladım ekmek,makarna ,tatlı ,türü yemedimcanım ne kadar sürede verdin 20 kg beni aydınlat lütfen :)
Valla bu hafta kendimden pek umutlu değildim çünkü regl olmak üzereyim hem şiş hem de iştahlıyım.. Ama bu hafta kızım beni çok yordu, üstüne göbekler atmaca, üstüne uzun uzun yürüyüşler olunca çok güzel oldu bu kiloo
Sen de yalnız süper bitirmişsin hatta verdiğin kilo da beni geçmişsin, tebrik ederim daha daha fazla kilolar gitsin inşaallah
Yaaaa süper bişey bu darısı hepimizin başınaa Maşaallah
Ben senin yerinde olsam ödül olarak yerdim ama sen bilirsin tabi
İnşaallah düğüne kadar bu istikrar da devam edebilirim.. Dikkat edip dayanmak zorundayım söz konusu sağlık
Önümüzdeki hafta beni garanti geçersiniz, aradaki farkı kapatırsınız
Ya ne güzel bir duygu değil mi eski kıyafetlerin bol gelmesi
Benim alışveriş hedefim de 60 kilo hadi bakalım az kaldı tatlım, birazcık daha büyük kıyafetlerle idare et[/QUOTE
bende 60 kilo olmadan hiçbir kıyafet almıycam diyorum ama benim eski kıyafetlerim acayip bol geliyo arada alıyorum
Regl dönemin mi canim? Benim de 1 i ama inşallah olmaamİnşaallah düğüne kadar bu istikrar da devam edebilirim.. Dikkat edip dayanmak zorundayım söz konusu sağlık
Önümüzdeki hafta beni garanti geçersiniz, aradaki farkı kapatırsınız
Regl dönemin mi canim? Benim de 1 i ama inşallah olmaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?