Çok iyiymiş gerçekten gülümsedim okurken " diğer bloklar çok yiyormus"yaaa bizim komşular dışarda çay içicekmişiz yanındada bir sürü hamurişleri
hem kilolular,hem zayıflamak istiyolar ,hem hergün ziyafet çekiyolar
kaçtır atlatıyorumm ,bu gün inmek zorundayım bahçeye
yemeyincede küsüyolar
havalar ısındıya hergün bahçedeyiz artık ,diğer bloklar hep yiyomuş biz az yiyomuşuz ,hamurişlerini yarıştırıyolar ,akşamda hepsi yürüyüştee
tebrikler tatlımmGünaydın hanımlar.Ellssa kaptancim bugünkü kilom 66.3. Yani geçen haftaya göre -900gr . Yüzde olarak da %1.33 çıkıyor. Bence iyi, ben haftada 500 600 gr ancak verebikiyorum cunku. demek ki akşam çok illa öğün olsun diye Yemektense acikmadikca yememek ise yarıyor. Ah o hamburgeri Patatesi de yemeyeydim demek ki 66 olurdum.neysee buna şükür.
şok diyet yapmaya karar verdim erteleyip duruyordum pazartesi başlıyorum , önümzdeki haftadan sonra da jillian yapacağımGünaydın canım, aynı kiloda tıkanıp kaldığında vücudunu şaşırtman gerekir, diyet şeklini ve beslenme grubunu biraz değiştirebilirsin. Mesela protein ağırlıklı besleniyorsan biraz karbonhidrat almalısın, yada karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan proteine dönebilirsin.
Spor programında da değişiklikler yaparsan, vücudun alışagelmişi bozup şaşırıp harekete geçecektir
tebrikler canım süpersinçok mutluyuuummm,ilk defa 1.5 kilo verdimmm
+500 le başlamıştım haftaya -1.5 la bitirebildim
bu haftasonu çoookk dikakat etmem lazım
jenemy bu hafta seni geçmişim @ırmakzn ikimizide geçmiş
Ellssa kaptanım seni bekliyoruz ,hayırdır bir sıkıntımı var ,neden seni göremiyoruz
L losefar sen 36 bedenmişsin zaten ,sen bence kilonu korumaya çalış ,daha ne kadar zayıflıycan,
bence yemelisin hem motive olursun...iskenderi çok tehlikeli bulmuyorum ben kaç kalori bilmiyorum ama yenilebilir bencekızlarr
bugün itibarıya toplam 20 kilo vermiş bulunmaktayımm hatta 20.6
70 kiloda iskender ödülüm vardı yemedim erteledim 20 kilo verince yerimdedim ama yiyemiycem galibaa
yesemm miyemesemmi????
canım ben 17 kg verdim hedefime ulaşıncaya kadar pantolon almayacağım dedim şimdi hedefe 4 kg var alsam bile daracaık alıyorum....Evdeki kıyafetlerimi değerlendireyim diye terziye dünyanın daraltma parasını verdim daraltılınca hiç güzel durmuyorYalnız söyle bir durum var kızlar malum artık kışlık lar kalkıyor yazliklar çıkıyor. Ama benim ozellikle pantolonlarim bana büyük geliyor, üstümde çirkin duruyor geçen yıl skinny duranlar bu yıl cekistire cekistire giymeye başladım.kemer kullanmayı hiç sevmem ama mecburum artık. 2 tane dar gelen vardı onlar tam oluyor simdibu duruma tabii ki uzulmuyorum ama yeni bişey almicam 60 a inene kadar böyle karar verdim.
alkış alkış alkış sanırım 1.oldun tebriklrkaptanım 89,6 güncel kilom aha iyi olabilirdi ama regl şişkinliğim var
hergün hamurişi yemek ne kadar sağlıksız ve saçma...sen uyma onlara canımyaaa bizim komşular dışarda çay içicekmişiz yanındada bir sürü hamurişleri
hem kilolular,hem zayıflamak istiyolar ,hem hergün ziyafet çekiyolar
kaçtır atlatıyorumm ,bu gün inmek zorundayım bahçeye
yemeyincede küsüyolar
havalar ısındıya hergün bahçedeyiz artık ,diğer bloklar hep yiyomuş biz az yiyomuşuz ,hamurişlerini yarıştırıyolar ,akşamda hepsi yürüyüştee
Çok iyiymiş gerçekten gülümsedim okurken " diğer bloklar çok yiyormus"
Sen kendini tut tatlım mümkün olduğunca onlara da ya istedigimi yicem ya istediğimi giycem. Bu zamana kadar istediğimi yedim bundan sonra biraz da böyle denemek istiyorum dersin. Benim k.validem de ilk zamanlar öyle yapıyordu " aa o kadar pilav olmaz o kadar kofte kime yeter vs vs" alınıyordu da ama alıştı yapacak bi şey yok.simdi o da dikkat ediyor hatta
tebrikler tatlımm
şok diyet yapmaya karar verdim erteleyip duruyordum pazartesi başlıyorum , önümzdeki haftadan sonra da jillian yapacağım
tebrikler canım süpersin
bana gelince boyum kısa (1,55 ) bu kilo (59 kg ) ile de fena durmuyorum, kendimi beğeniyorum ama 55'i ısrarla görmek istiyorum inat ettim mezun olacağım
bence yemelisin hem motive olursun...iskenderi çok tehlikeli bulmuyorum ben kaç kalori bilmiyorum ama yenilebilir bence
canım ben 17 kg verdim hedefime ulaşıncaya kadar pantolon almayacağım dedim şimdi hedefe 4 kg var alsam bile daracaık alıyorum....Evdeki kıyafetlerimi değerlendireyim diye terziye dünyanın daraltma parasını verdim daraltılınca hiç güzel durmuyor
alkış alkış alkış sanırım 1.oldun tebriklr
hergün hamurişi yemek ne kadar sağlıksız ve saçma...sen uyma onlara canım
Bugünkü menüm :
Kahvaltı saat 07.30: 1 dilim tam bugday ekmegi 3 dilim kaşar 3 zeytin 1 bardak süt.
Saat 09.30: kayısıli form çayı
Saat 11.30: bir fincan nescafe
Öğle saat 12.45: 1 dolu tabak mantar çorbası, yarım tabak makarna , 5 yemek kaşığı etli bezelye, yarım kase çilek komposto.
Saat 4 te yarım muz.
Akşam yemeği saat 17.30 1 kase yoğurt +1 tatlı kaşığı karadut özü. Şimdi de yine süt içiyorum çok az kahveli. Ay ne kadar yemisim bugün :) bugünlük bu kadar ama şimdi şu içmeye çalışıyorum bugün 1.5 litre ancak icmisimdir. Bi yandan temizlik yapayim+ütü bi yandan da gidip gelip şu içeyim. Yarım saat de olsa duştan önce yürüyüş yapıcam onu da yazarım kızlar.
***2. Takım 462. Etap ***
akrep33 ( 71,8 / 71 / 0,8 / 1,11%)
krakker ( 67,4/65,9 / 1,5/ 2.22%)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 /89,6 /2,4 /2,61% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)
2. Takım ortalaması: % 1,400
Süt şekersiz ama komposto değil malesef. Öğle yemeğini okulda yedim bugün o yüzden şansım yoktu. Kendim hiç bir icecegime şeker atmiyorum bayagi uzun zamandır. Komposto da şekerli geldi zaten suyunu çok icmedimatlattım çok şükür kalabalıktık, arada kaynadı benim yemediklerim ,bazı şeylerin tadına baktım sadece
şok diyet yap evet ,demek 4 kilo daha vericem diyorsun ne güzel ,çıtı -pıtı olmuşsundur
sormayın ya birdahaki oturmanın menüsünü belirledi bile bizim komşular
çocuklar için iyi oldu ,servisten inip donatılmış masayla karşılaşınca çok sevindiler
çok değil yediklerin
süt ve komposto şekersizdir inşallh
HarikaaaHeyoooooo kızlar birinci oldukkkkkk
En birinci bizizzz
Jenemiiiiiiii sonuç listeleri topiginde mesaj yazmiyoruz.Harikaaa
Ben de seniiiinerdesinn hoşgeldin
ben çok özlüyorum seni amaaa
Ay sen de kimsinYa ne güzel bir duygu değil mi eski kıyafetlerin bol gelmesi
Benim alışveriş hedefim de 60 kilo hadi bakalım az kaldı tatlım, birazcık daha büyük kıyafetlerle idare et
Jenemiiiiiiii sonuç listeleri topiginde mesaj yazmiyoruz.
OAy sen de kimsin
E o zaman bildirelim hemen, liste adı da degissin.OIrmakzn kaptancim bişeyler olmuş anlatmıştı da diğer hesabı kapatılmış galiba. yabancı değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?