Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok iyiymiş gerçekten gülümsedim okurken " diğer bloklar çok yiyormus"
Sen kendini tut tatlım mümkün olduğunca onlara da ya istedigimi yicem ya istediğimi giycem. Bu zamana kadar istediğimi yedim bundan sonra biraz da böyle denemek istiyorum dersin. Benim k.validem de ilk zamanlar öyle yapıyordu " aa o kadar pilav olmaz o kadar kofte kime yeter vs vs" alınıyordu da ama alıştı yapacak bi şey yok.simdi o da dikkat ediyor hatta

tebrikler tatlımm

şok diyet yapmaya karar verdim erteleyip duruyordum pazartesi başlıyorum , önümzdeki haftadan sonra da jillian yapacağım

tebrikler canım süpersin
bana gelince boyum kısa (1,55 ) bu kilo (59 kg ) ile de fena durmuyorum, kendimi beğeniyorum ama 55'i ısrarla görmek istiyorum inat ettim mezun olacağım

kızlarr

bugün itibarıya toplam 20 kilo vermiş bulunmaktayımm hatta 20.6
70 kiloda iskender ödülüm vardı yemedim erteledim 20 kilo verince yerim dedim ama yiyemiycem galibaa

yesemm mi yemesemmi????
bence yemelisin hem motive olursun...iskenderi çok tehlikeli bulmuyorum ben kaç kalori bilmiyorum ama yenilebilir bence

canım ben 17 kg verdim hedefime ulaşıncaya kadar pantolon almayacağım dedim şimdi hedefe 4 kg var alsam bile daracaık alıyorum....Evdeki kıyafetlerimi değerlendireyim diye terziye dünyanın daraltma parasını verdim daraltılınca hiç güzel durmuyor

kaptanım 89,6 güncel kilom aha iyi olabilirdi ama regl şişkinliğim var
alkış alkış alkış sanırım 1.oldun tebriklr

hergün hamurişi yemek ne kadar sağlıksız ve saçma...sen uyma onlara canım

***2. Takım 462. Etap ***

akrep33 ( 71,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
krakker ( 67,4/65,9 / 1,5/ 2.22%)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 /89,6 /2,4 /2,61% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)

2. Takım ortalaması: % 1,215

Ellssa kaptanım ben taşıyorum listeyi geldiğin zaman düzeltme yaparsın

Günlük tam yagli sütle ilgili doğru bilinen yanlışlar

- Süt içerdiği süt şekeri, yağ ve protein açısından çok faydalı bir besindir. Günlük yemeklerinizde bulundurmanız dengeli beslenme açısından çok büyük yarar sağlar.

- Sütle ilgili yeni yapılan 16 araştırmanın sonucunda tam yağlı süt ve süt ürünleri kullananlarda obezite, diyabet ve kalp damar hastalığı riski daha az bulundu. Tam yağlı süt ürünlerinin bu şekilde etki göstermesi sütün içindeki bütirat, fitanik asit, trans palmitoleik asit ve konjuge linoleik asit gibi faydalı yağ asitlerinden kaynaklanıyor.

- Tam yağlı sütün içindeki trans-palmitoleik asit kan yağlarını azaltıyor, insülin direncini düşürüyor. Diyabet gelişme riskini %60 azaltıyor.

- Tam yağlı süt ürünlerinde bulunan başka bir yağ asidi olan Bütiratda bağırsak hücrelerinde enerji dengelemesi yaparak iltihaplanmayı azaltıyor. Bütiratın bu güçlü etkisi özellikle Crohn hastalarında kendini gösteriyor. Günde 4 gram Bütirat verilen bu hastalarda atak sayısını azaltıyor.

- Süt ürünlerinde bulunan Konjude linoleik asit yağ yakımını hızlandırıyor. Kalp hastalığı, diyabet ve kanser riskini azaltıyor.

- Sütün içindeki bu iyi yağ asitleri mide boşalma zamanını uzatarak tokluk hissini artırıyor.

- Harvard School of Public Health'deki bir araştırmaya göre günde 2 veya daha fazla düşük yağlı süt ürünü kullanmak kısırlık riskini %85'lere varan oranda arttırıyor.

- Her gün düzenli olarak 3 bardak süt ve ürünlerini içenlerde kemik erimesi riski azalıyor.

Bugünkü menüm :
Kahvaltı saat 07.30: 1 dilim tam bugday ekmegi 3 dilim kaşar 3 zeytin 1 bardak süt.
Saat 09.30: kayısıli form çayı
Saat 11.30: bir fincan nescafe
Öğle saat 12.45: 1 dolu tabak mantar çorbası, yarım tabak makarna , 5 yemek kaşığı etli bezelye, yarım kase çilek komposto.
Saat 4 te yarım muz.
Akşam yemeği saat 17.30 1 kase yoğurt +1 tatlı kaşığı karadut özü. Şimdi de yine süt içiyorum çok az kahveli. Ay ne kadar yemisim bugün :) bugünlük bu kadar ama şimdi şu içmeye çalışıyorum bugün 1.5 litre ancak icmisimdir. Bi yandan temizlik yapayim+ütü bi yandan da gidip gelip şu içeyim. Yarım saat de olsa duştan önce yürüyüş yapıcam onu da yazarım kızlar.

atlattım çok şükür kalabalıktık, arada kaynadı benim yemediklerim ,bazı şeylerin tadına baktım sadece

şok diyet yap evet ,demek 4 kilo daha vericem diyorsun ne güzel ,çıtı -pıtı olmuşsundur
sormayın ya birdahaki oturmanın menüsünü belirledi bile bizim komşular
çocuklar için iyi oldu ,servisten inip donatılmış masayla karşılaşınca çok sevindiler

çok değil yediklerin
süt ve komposto şekersizdir inşallh

***2. Takım 462. Etap ***

akrep33 ( 71,8 / 71 / 0,8 / 1,11%)
krakker ( 67,4/65,9 / 1,5/ 2.22%)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 /89,6 /2,4 /2,61% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)

2. Takım ortalaması: % 1,400

bugünkü menüm

sabah

1 yumurta
az yağsız peynir
3 zeytin

öğle
küçük parça tavuk ızgara
1 kase yoğurt
1 küçük fincan çiğ kaju

ara
çay
ikramlıklardan yedim az bişey

akşam
tavuk ızgara
2 bardak kefir

yoğurt kürü

nerdesinn hoşgeldin
ben çok özlüyorum seni amaaa

Süt şekersiz ama komposto değil malesef. Öğle yemeğini okulda yedim bugün o yüzden şansım yoktu. Kendim hiç bir icecegime şeker atmiyorum bayagi uzun zamandır. Komposto da şekerli geldi zaten suyunu çok icmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…