Ama tebrik ediyorum sadece buraya değilde tüm topiklere uğradığın için, özellikle paylaşım topiğini dee okumamız takip etmemiz gerekiyor kızlar..Çok pardon bilmiyordum. Ben de hemen duzeltirsin diye acele acele yazdım.
Ay sen de kimsin
Ben bu hafta sonu deli gibi yedim zaten menulerim var:) ama dün akşam yemeği yemedim ve 1.15 dk yürüyüş/koşu +egzersiz yaptım. Ve bugün +400 umGünaydın En Birinci Zayıflayan Hatunlar
Haftasonu yediğime içtiğime dikkat etmedim zaten ağrılı sızılı haftasonu geçirdim, hem adet oldum hem de safra yolu reflüm ve midem azdı fena kıvrandım diyebilirimÇok şükür bugün sadece safra ve mide ağrısı biraz var ama daha iyiyim..
Sabah tartıya çıktım +300 gram 65,700 çıktım kesinlikle sebebi şuan üzerimde olan regl şişkinliği
İnşaallah 30 Nisan hedefim 64,500 falan olacak
Sizde bugün durumlar nasıl ?
Ellssa rukgus jenemy L losefar krakker
canım ne haber nasılsın bende tekrar diyete başladım.Merhaba kizlar.bakicimiz hastaneye gittiginden bugun izin aldim evdeyim.hafta sonu ben pek dikkat etmedim ama bu sabah cumaya gore -500 gordum (58.5) sevinmedim de uzulmedim de ...durumu biliyorsunuz zaten ...bu hafta şok diyete başladim daha önce 2.3 kg vermistim.bu kez kahvaltili yapacagim cunku kahvalti yapmayinca kendimi cookkkk mutsuz hisswdiyorum.bakalim bu hafta 57 belki de 56yi gorebolirim
Ben bugün tartilmayi unuttumkiiiGünaydın En Birinci Zayıflayan Hatunlar
Haftasonu yediğime içtiğime dikkat etmedim zaten ağrılı sızılı haftasonu geçirdim, hem adet oldum hem de safra yolu reflüm ve midem azdı fena kıvrandım diyebilirimÇok şükür bugün sadece safra ve mide ağrısı biraz var ama daha iyiyim..
Sabah tartıya çıktım +300 gram 65,700 çıktım kesinlikle sebebi şuan üzerimde olan regl şişkinliği
İnşaallah 30 Nisan hedefim 64,500 falan olacak
Sizde bugün durumlar nasıl ?
Ellssa rukgus jenemy L losefar krakker
Hangisini yapiyosun canım Rus diyetinimi?Merhaba kizlar.bakicimiz hastaneye gittiginden bugun izin aldim evdeyim.hafta sonu ben pek dikkat etmedim ama bu sabah cumaya gore -500 gordum (58.5) sevinmedim de uzulmedim de ...durumu biliyorsunuz zaten ...bu hafta şok diyete başladim daha önce 2.3 kg vermistim.bu kez kahvaltili yapacagim cunku kahvalti yapmayinca kendimi cookkkk mutsuz hisswdiyorum.bakalim bu hafta 57 belki de 56yi gorebolirim
evet kaptanım @hedef52 nin deyimiyle kahvaltılı rus diyetiHangisini yapiyosun canım Rus diyetinimi?
Bir günde 1 kilo supermis...günaydın kızlar bugünkü menüm
sabah çok az peynir 6 zeytin domates salatalık biber şekersiz çay 1 dilim etimek
arada 3 erik yeşil çay bol su
öğlen 1 porsiyon fırın tavuk salata ayran
arada bol su
akşam bilmiyorum ama çorba yoğurt hafif şeylerle geçiricem
sabah tartıldım 67 çıktı dün 68 çıkmıştı dikkat etmeye başlayınca şişkinlikler gidiyo galiba
Evet ben kahvaltılı yapmıştım sonuç yine güzeldi, hedefe de mantıklı gelmişti.evet kaptanım @hedef52 nin deyimiyle kahvaltılı rus diyeti
Kuzu bu kahvaltılı Rus diyetini aşmış bencegelelim dünkü menüme , dün evde olduğumdan dolayı ayağı zorlandım (işyerinde diyet daha rahat oluyr, çekmecen boşsa tabi)
sabah:1 yum , peynir ,zeytin, 2 dilim kepekli ekmek
ara:1 köfte (bebişimden kalan)
öğlen :500 ml süt, 1 elma
akşam :1 kutu süt(330 ml), 2 köfte
ara: 1 küçük sütle mistik çay yaptım( mistik çayı diyet gruplarından birinde görmüştüm, ilk kez denedim tadı salebe benziyor , tavsiye ederim )
ara: bizimkilere çilek yıkayınca dayanamadım 4- 5 çilek
yürüyüş:45 dk
su:2 lt
evde olunca öyle oldu kaptanım miniğe yemek yedirdim tabakta kalınca hoppp ağzımaKuzu bu kahvaltılı Rus diyetini aşmış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?