Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok pardon bilmiyordum. Ben de hemen duzeltirsin diye acele acele yazdım.
Ama tebrik ediyorum sadece buraya değilde tüm topiklere uğradığın için, özellikle paylaşım topiğini dee okumamız takip etmemiz gerekiyor kızlar..

Merhaba kızlar dün giremedim. O yüzden önce dünkü menümü yazayim:
Sabah kahvaltı saat 11 : 3 pişi, 2 dilim eski kaşar, 2 lokma yumuşak peynir, bol domates salatalık, yeşillik, 7 zeytin, 1 fincan çay.
Öğle yemegi yok
Saat 16: çeyrek muz 4 çilek yarım kivi ve 1 top dondurma ile yapılmış kup.
Akşam saat 19: 6 çatal tavuklu pirinç pilavi, 1 dolu kase cacık, 1 tabak taze fasulye.
Dün benim için öbür bi gündü kahvaltıda pisi, sonra dondurma gerçi 1 topu, aksama pilav :/ ama regl dönemine girdim , olmadım daha 1 hafta kala bende hep iştah tavan oluyor ve cok zor baş edebiliyorum. Yani bu hafta çok fazla kilo kaybı hedeflemiyorum almayayim bana yeter.

Bugünkü menüm ise dünden beter hele ki kahvaltıya k.valideme davetliydik dünyaları yedim resmen.
Saat 11: 1 simit( krem peynir kavanozuna batira batira yedim bu de simidi) yarım açma(simit yetmemiş gibi)1 parmak peynir, 3 yeşil zeytin, domates salatalık , 4 dilim fırında baharatlı patates, 1 bardak çay.
Öğle yemegi yok.
Saat 16 : yine yarım waffle hem de dondurmali( evde yapıyorum çeyrek muz çikolata yarım kivi 4 çilek vardı üstünde yarısını yedim).
Akşam yemeği yemicem, dün spor yapmadım bugünü boş geçmeye hiic niyetim yok. O yüzden şimdi yürüyüşe çıkıyoruz eşimle 1 saat yürür tempolu en az. Eve gelince de terim doğuma dan egzersiz yapıcam. Su dün neredeyse hiç icemedim 1.5 litre ancak. O yüzden bugün ağzım kuruyor 3 litreye yaklaştı şimdiden.

Not: bu sabah korkarak tartıya çıktım dünkü menumden sonra herseye rağmen 66.5 idim. +200yani cumaya göre sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ben baya bi 67.5 olmusum dur g8bi hissediyordum çünkü siskinlikten belki de. Bakalım yarına ne cikcaz kisacasi bu hafta sonu benim için pek parlak değildi iştahım acayip durumda. Her yerim şiş şiş belki de h8c olmam regl

Günaydın En Birinci Zayıflayan Hatunlar

Haftasonu yediğime içtiğime dikkat etmedim zaten ağrılı sızılı haftasonu geçirdim, hem adet oldum hem de safra yolu reflüm ve midem azdı fena kıvrandım diyebilirim Çok şükür bugün sadece safra ve mide ağrısı biraz var ama daha iyiyim..
Sabah tartıya çıktım +300 gram 65,700 çıktım kesinlikle sebebi şuan üzerimde olan regl şişkinliği
İnşaallah 30 Nisan hedefim 64,500 falan olacak

Sizde bugün durumlar nasıl ?
Ellssa rukgus jenemy L losefar krakker

günaydın kızlar kaptanım beni tekrar kabul edip etmediğini bilmiyorum geçmişi okuyamadım.
perşembeden bu yana oğlum rahatsız idrar yolunda enfeksiyon varmış.geceleri uyuyamadı tabi bende rapor aldım evdeydim
bugünden tekrar diyetime başladım sabah tartıldım 68 kiloyum
bugünkü menümü yazayım
sabah çok az peynir domates yeşil ve kırmızı biber 6 zeytin 2 dilim etimek şekersiz çay
arada yeşil çay 2 ceviz
öğlen bol malzemeli yumurtalı salata (ayran ve yoğurt yok uykum geliyor işyerinde uyumak istemiyorum)
arada 3 erik 2 yenidünya
akşam mercimek çorbası salata kırmızı biberli yoğurt
bol su ve yürüyüş
haftaya pazartesi 66 olmak istiyorum.

Ben bu hafta sonu deli gibi yedim zaten menulerim var:) ama dün akşam yemeği yemedim ve 1.15 dk yürüyüş/koşu +egzersiz yaptım. Ve bugün +400 um Ellssa . Yani 66.7 çıktım. Yine de sevindim çünkü ben 67 lere geri dönerim diye korkuyordum. Bi de şişkinliğim benim de var adete çok yakinim malum.

Buarada çok geçmiş olsun @Dilakzn . Zor bi h.sonu olmuş. Benim 29 nisan hedefim 66.5 tu şimdilik ulastim gibi ama yine de ipleri sıkı tutmaya çalışıcam. Bu hafta daha çok sabit kalmayi hedefliyorum. Cunku her seyi yiyesim vaarr.Belki 66 ya inerim cumaya.

Merhaba kizlar.bakicimiz hastaneye gittiginden bugun izin aldim evdeyim.hafta sonu ben pek dikkat etmedim ama bu sabah cumaya gore -500 gordum (58.5) sevinmedim de uzulmedim de ...durumu biliyorsunuz zaten ...bu hafta şok diyete başladim daha önce 2.3 kg vermistim.bu kez kahvaltili yapacagim cunku kahvalti yapmayinca kendimi cookkkk mutsuz hisswdiyorum.bakalim bu hafta 57 belki de 56yi gorebolirim

canım ne haber nasılsın bende tekrar diyete başladım.
5te 5 diyeti mi yapıyorsun bende çarşamba itibari ile 3 gün detoks yapıcam
bugün ve yarın okula getirdiklerimi yicem sonra alışveriş yapıp detoks yapıcam sabah 68 cıktım.cumartesi sabah ne çıkıcam bakalım

Bugünkü menüm :
Kahvaltı saat 10 da 1 dilim tam bugday ekmegi , 4 parmak peynir, 7 zeytin, domates, süt 1 bardak.
Öğle yok. Saat 3 te bir fincan sütlü kahve.
Akşam saat 17.30: 1 kase Çilekli yoğurt, 3 çilek ve 4 tepeleme kaşık yoğurt ile yapılmış.
Saat 18. 30 da canım cekti biraz eski kaşar ve tulum peyniri tirtikladim. Çok değil ama 2 parmak boğumu kadar tulum, 2 parmak kadar eski kaşar.
Bugün spor yapmadım hiç canım istemiyor miskinligim üzerimde. Spor yarın yaparım zaten sadece yürüyüş yapıcam bu hafta koşu yok. Bi de egzersiz yaparım tabii zorlamadan.

Ben bugün tartilmayi unuttumkiii

Hangisini yapiyosun canım Rus diyetinimi?

günaydın kızlar bugünkü menüm
sabah çok az peynir 6 zeytin domates salatalık biber şekersiz çay 1 dilim etimek
arada 3 erik yeşil çay bol su
öğlen 1 porsiyon fırın tavuk salata ayran
arada bol su
akşam bilmiyorum ama çorba yoğurt hafif şeylerle geçiricem
sabah tartıldım 67 çıktı dün 68 çıkmıştı dikkat etmeye başlayınca şişkinlikler gidiyo galiba

Günaydın kızlar dün ki menüm;

Sabah : 6 minik tam buğdaylı galeta
Öğle : 1 porsiyon özbek mantısı
Akşam: 2 kaşık pirinç pilavı
Ara : 2 adet orta boy elmalı kurabiye
Su : 3 litre
Spor : 2 saat yürüyüş
Kitap : Uzun beyaz bulut gelibolu

Aldığım kalori 900 kl, harcadığım kalori 240 kl.

Dün yemek olayında bildiğin saçmaladım ama bu hafta böyle olacağını biliyordum malum durumdan ötürü, neyse ki 1000 kaloriyi geçmemişim buna da şükür

gelelim dünkü menüme , dün evde olduğumdan dolayı ayağı zorlandım (işyerinde diyet daha rahat oluyr, çekmecen boşsa tabi)

sabah:1 yum , peynir ,zeytin, 2 dilim kepekli ekmek

ara:1 köfte (bebişimden kalan)

öğlen :500 ml süt, 1 elma

akşam :1 kutu süt(330 ml), 2 köfte

ara: 1 küçük sütle mistik çay yaptım( mistik çayı diyet gruplarından birinde görmüştüm, ilk kez denedim tadı salebe benziyor , tavsiye ederim )

ara: bizimkilere çilek yıkayınca dayanamadım 4- 5 çilek

yürüyüş:45 dk

su:2 lt

Bir günde 1 kilo supermis...
Pis kiskandim amaaa

Kuzu bu kahvaltılı Rus diyetini aşmış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…