Bu menu bugününmü yoksa yarına ait mimenüm
sabah:yumurta, peynir, zeytin ,1 dilim kepek ekmek
ara:2 hurma
öğlen :yaklaşık 50 gr( aslnda göz kararı) çeçil peyniri, 1 maden suyu
ara:1 maden suyu içeceğim
akşam :100 gr çeçil peyniri 1 maden suyu
su : henüz 1,5 lt
1 kupa yeşilçay
yürüyüş 52 dk
Not: bu günü kaçamaksız geçireceğim emeğimin heba olmasını istemiyorum
kaptanım bu menü salı menüsü idi, ptesi sadece 1lt süt vardı....Bu menu bugününmü yoksa yarına ait mi
kıskanmaya devam edelim o zaman kaptanım bugün 66,6 çıktım (kaptanım adetim bitti hepsi şişkinlik iş bundan sonra başlıyor)Bir günde 1 kilo supermis...
Pis kiskandim amaaa
başarılar canım bende bugün detoksa başladım ayrıntıları yazıcammenüm
sabah:yumurta, peynir, zeytin ,1 dilim kepek ekmek
ara:2 hurma
öğlen :yaklaşık 50 gr( aslnda göz kararı) çeçil peyniri, 1 maden suyu
ara:1 maden suyu içeceğim
akşam :100 gr çeçil peyniri 1 maden suyu
su : henüz 1,5 lt
1 kupa yeşilçay
yürüyüş 52 dk
Not: bu günü kaçamaksız geçireceğim emeğimin heba olmasını istemiyorum
tatlım çok az değil mi yediklerin sağlık açısındanGünaydın Kızlar,
Dün ki menüm;
Sabah : Yarım paketi mısır ve pirinç patlağı
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle :yarım porsiyon zeytinyağlı brüksel lahanası, yarım porsiyon zeytinyağlı kabak kavurma
Ara : 3 ader iç fındık , 3 adet iç badem
Akşam: 3 çorba kaşığı patates püresi , 2 kaşık yoğurt
Su : 2,5 litre
Kitap okuyamadım
Spor : 2 saat yürüyüş
Aldığım kalori 500 , harcanan kalori 260 kl
Brüksel lahanasi en sevdigimGünaydın Kızlar,
Dün ki menüm;
Sabah : Yarım paketi mısır ve pirinç patlağı
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle :yarım porsiyon zeytinyağlı brüksel lahanası, yarım porsiyon zeytinyağlı kabak kavurma
Ara : 3 ader iç fındık , 3 adet iç badem
Akşam: 3 çorba kaşığı patates püresi , 2 kaşık yoğurt
Su : 2,5 litre
Kitap okuyamadım
Spor : 2 saat yürüyüş
Aldığım kalori 500 , harcanan kalori 260 kl
Canımcım destekleyici bitki çayı kullanıyorum.kıskanmaya devam edelim o zaman kaptanım bugün 66,6 çıktım (kaptanım adetim bitti hepsi şişkinlik iş bundan sonra başlıyor)
başarılar canım bende bugün detoksa başladım ayrıntıları yazıcam
tatlım çok az değil mi yediklerin sağlık açısından
Ahh ahhh keşke evde yapsam da yesemBrüksel lahanasi en sevdigimnasıl yapıyorsun Dilakzn taze fasulye gibi domatesli falan mı. Ben hiç alıp evde yapmadım eşim sevmediginden ama artık dayanamicam,
İnşaallah o BAT gelmez! Onun yerine tatlı mı tatlı bir BEBİŞ gelirPazartesi neysem hala oyum kilom sabitte takıldı kaldı. Bari geçen cumadan 100 gr da olsa eksik çıksam bu cuma. Stres bastı beni kizlaar 1 Mayıs bat günüm. Regl gelecek mi gelmeyecek mi derken şiştim zaten bi de galiba gelecek çünkü adet belirtileri yaşıyorum gerçi hamilelik belirtileri adet belirtisinden ne kadar farklı bilemiyorum.Hayırlısı olur inşallah. Ama artık gelsin bebiş yaa
Amin canimmİnşaallah o BAT gelmez! Onun yerine tatlı mı tatlı bir BEBİŞ gelir
Ama bak stres yapma, hatta aklından çıkarmaya çalış, çünkü psikoloji stres inanılmaz etkiliyor.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallah, Amin
inş bebişin olur tatlımPazartesi neysem hala oyum kilom sabitte takıldı kaldı. Bari geçen cumadan 100 gr da olsa eksik çıksam bu cuma. Stres bastı beni kizlaar 1 Mayıs bat günüm. Regl gelecek mi gelmeyecek mi derken şiştim zaten bi de galiba gelecek çünkü adet belirtileri yaşıyorum gerçi hamilelik belirtileri adet belirtisinden ne kadar farklı bilemiyorum.Hayırlısı olur inşallah. Ama artık gelsin bebiş yaa
maşallah o zaman sana kızlar tanıtsanıza kendinizi banaCanımcım destekleyici bitki çayı kullanıyorum.
Bir de bu şekilde yapmazsam hiç bir şekilde kilo veremiyorum insülin direnci var bende, 1 senedir ne diyetler denedim gram gitmedi. En sonunda kalori sayıp destekleyici çay içerek kilo verebildim ve sağlığım şuan çok şükür iyi
inş bebişin olur tatlım
maşallah o zaman sana kızlar tanıtsanıza kendinizi bana
ben de tanıtayım uhs 31 yaşındayım 2,5 yaşında oğluşum var.çalışıyorum kamuda
kışın yiyorum yazın eritiyorum.bizde sistem bu
geçen yaz en dip 63,4 görmüştüm.şuan 66,6 kiloyum
Ben de tanıtayim madem:) 26 yaşındayım, 20 aylık evliyim. Öğretmenim çalışıyorum. Kilo olayı da şöyle 165 boy 67-70 arasıydim hep son 3 yıldır öncesinde de hiç bir zaman ne zapzayif ne de kilolu değildim. Evlendikten sonra 6 ay içinde 76 ya kadar çıktı kilom. Sonra bebis istemeye karar verdigimizde regller duzensizlesti. Dr da bana kısa sürede kilo almışsin hormonel dengem bozulmuş pko başlamış tiroid var prolaktin var ınsulin direnci var vs vs deyince ben de bu kilo verme serüvenine katıldım isteinş bebişin olur tatlım
maşallah o zaman sana kızlar tanıtsanıza kendinizi bana
ben de tanıtayım uhs 31 yaşındayım 2,5 yaşında oğluşum var.çalışıyorum kamuda
kışın yiyorum yazın eritiyorum.bizde sistem bu
geçen yaz en dip 63,4 görmüştüm.şuan 66,6 kiloyum
Canım sen seviyorsan al tabiki, eşin sevmiyor diye kendini kısıtlayamazsın..Brüksel lahanasi en sevdigimnasıl yapıyorsun Dilakzn taze fasulye gibi domatesli falan mı. Ben hiç alıp evde yapmadım eşim sevmediginden ama artık dayanamicam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?