Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menüm
sabah:yumurta, peynir, zeytin ,1 dilim kepek ekmek

ara:2 hurma

öğlen :yaklaşık 50 gr( aslnda göz kararı) çeçil peyniri, 1 maden suyu

ara:1 maden suyu içeceğim

akşam :100 gr çeçil peyniri 1 maden suyu

su : henüz 1,5 lt

1 kupa yeşilçay

yürüyüş 52 dk

Not: bu günü kaçamaksız geçireceğim emeğimin heba olmasını istemiyorum

Bu menu bugününmü yoksa yarına ait mi

Selam kızlar. Bugünkü menum
Kahvaltı saat 10: okula geç kaldığım için giderken pasta neden kepekli sandviç almak zorunda kaldım Kaşarlı domates biberli. Yanında çay.
Ara 11: 1 tane küçük elmalı kurabiye ve kayısı çayı.
Öğle saat 13.: 1 kase yoğurt 8cin de 2 kaşık Musli.
Akşam 17: 5 kaşık Mantarlı Kabaklı Makarna 1 kase yoğurt
Bugünkü kaçamak bi ufak paket yerfistikli cips. Bunu resmen dün gece rüyamda gördüm yemesem olmazdi
Spor Bugün zor yaptım çünkü goguslerim inanilmazz sizliyor, adım atmak işkence o derece yani o y8zden sadece leslie nin express 1 mile ini yaptım, 16 dk sürüyor normal 1.mile a göre daha tempolu hiç yoktan iyidir dedim. Artı bir de 20 mekik ve günlük egzersizlerimi yaptım. Bugunluk böyle. Ha unutmadan şu bugün 2. 5 lt oldu.
Hepinize iyi geceleer

Bu menu bugününmü yoksa yarına ait mi
kaptanım bu menü salı menüsü idi, ptesi sadece 1lt süt vardı....
bugün 3.günüm 200 gr peynir+800 lt şekersiz meyve suyu olması lazım ama ben bugün araziye çıkacağım araziye çıkınca da öğlen yemeğini dışarıdan yemek zorunda kalacağım

Günaydın Kızlar,
Dün ki menüm;

Sabah : Yarım paketi mısır ve pirinç patlağı
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle :yarım porsiyon zeytinyağlı brüksel lahanası, yarım porsiyon zeytinyağlı kabak kavurma
Ara : 3 ader iç fındık , 3 adet iç badem
Akşam: 3 çorba kaşığı patates püresi , 2 kaşık yoğurt
Su : 2,5 litre
Kitap okuyamadım
Spor : 2 saat yürüyüş

Aldığım kalori 500 , harcanan kalori 260 kl

Bir günde 1 kilo supermis...
Pis kiskandim amaaa
kıskanmaya devam edelim o zaman kaptanım bugün 66,6 çıktım (kaptanım adetim bitti hepsi şişkinlik iş bundan sonra başlıyor)

başarılar canım bende bugün detoksa başladım ayrıntıları yazıcam

tatlım çok az değil mi yediklerin sağlık açısından

günaydın kızlar bugün detoksa başladım.
birinci günüm şöyle 3 öğün detoks suyu içinde elma,salatalık,limon ve maydonoz var .
sabah detoks suyu
şekersiz çay kahve bolsu bunları ben içiyorum
birde ceviz yicem 1 adet
öğlen detoks suyu
ara ceviz
akşam detoks suyu ve yumurta
(yumurta ve cevizi ben koydum dirençli olmam lazım nede olsa çalışan bir anneyim)

Brüksel lahanasi en sevdigim nasıl yapıyorsun Dilakzn taze fasulye gibi domatesli falan mı. Ben hiç alıp evde yapmadım eşim sevmediginden ama artık dayanamicam,

Pazartesi neysem hala oyum kilom sabitte takıldı kaldı. Bari geçen cumadan 100 gr da olsa eksik çıksam bu cuma. Stres bastı beni kizlaar 1 Mayıs bat günüm. Regl gelecek mi gelmeyecek mi derken şiştim zaten bi de galiba gelecek çünkü adet belirtileri yaşıyorum gerçi hamilelik belirtileri adet belirtisinden ne kadar farklı bilemiyorum. Hayırlısı olur inşallah. Ama artık gelsin bebiş yaa

Canımcım destekleyici bitki çayı kullanıyorum.
Bir de bu şekilde yapmazsam hiç bir şekilde kilo veremiyorum insülin direnci var bende, 1 senedir ne diyetler denedim gram gitmedi. En sonunda kalori sayıp destekleyici çay içerek kilo verebildim ve sağlığım şuan çok şükür iyi

Brüksel lahanasi en sevdigim nasıl yapıyorsun Dilakzn taze fasulye gibi domatesli falan mı. Ben hiç alıp evde yapmadım eşim sevmediginden ama artık dayanamicam,
Ahh ahhh keşke evde yapsam da yesem
Çalışıyorum ya ben, burada restaurantlar var oralarda yiyorum canımcım..
Ben de hiç yapmadım ama dün yediğim zeytinyağlı ve havuçlu hafif güzeldi..
İnternette belki güzel bir tarif bulabiliriz

İnşaallah o BAT gelmez! Onun yerine tatlı mı tatlı bir BEBİŞ gelir

Ama bak stres yapma, hatta aklından çıkarmaya çalış, çünkü psikoloji stres inanılmaz etkiliyor.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallah, Amin

Amin canimm haklısın stres çok etkiliyor. Ben de yarın endokrinoloji ye gideceğim bu sefer farklı bir dr a . Insulin direnci için bakalım ne diyecek. Ilacim bitmek üzere tekrar kullanmak istemiyorum o yüzden farklı bi dr a görüncem bu sefer . Farklı bi göz görsün bakalım o ne diyecek. Bana kalsa çoktan birakcam da regller yine duzensizlesirse diye korkuyorum kafama göre is yapmayayim. Inşallah düşmüştür homa ır bu sefer
Sen direnç için hap vs kullanıyor musun metformin hidroklorur içeren bişey, ya da kullandın mi hiç ?

inş bebişin olur tatlım

maşallah o zaman sana kızlar tanıtsanıza kendinizi bana
ben de tanıtayım uhs 31 yaşındayım 2,5 yaşında oğluşum var.çalışıyorum kamuda
kışın yiyorum yazın eritiyorum.bizde sistem bu
geçen yaz en dip 63,4 görmüştüm.şuan 66,6 kiloyum

Memnun oldum küçük delikanlıyı öp benim yerime

Ben de Dilakzn, 27 yaşındayım 1,5 yaşında kızım var. Mali müşavirim hem özel şirkette haftaiçi çalışıyorum hem de muhasebe öğretmeniyim haftanın 3 günü akşamları belediyede ders veriyorum.
Hamileliğimde çok kilo aldım en son 74 kiloda kaldım ve 1 senedir türlü türlü diyetlere rağmen kilo veremedim, insülin direnci çıktı ve türlü türlü mide safra rahatsızlıkları sonra bu sistemi denedim 22 şubatta başladım diyete 74 kilo olarak şimdi 65 kiloyum

Kışın yediklerini yazın eritebiliyorsan süperrrr

Ben de tanıtayim madem:) 26 yaşındayım, 20 aylık evliyim. Öğretmenim çalışıyorum. Kilo olayı da şöyle 165 boy 67-70 arasıydim hep son 3 yıldır öncesinde de hiç bir zaman ne zapzayif ne de kilolu değildim. Evlendikten sonra 6 ay içinde 76 ya kadar çıktı kilom. Sonra bebis istemeye karar verdigimizde regller duzensizlesti. Dr da bana kısa sürede kilo almışsin hormonel dengem bozulmuş pko başlamış tiroid var prolaktin var ınsulin direnci var vs vs deyince ben de bu kilo verme serüvenine katıldım iste ama her şeyden önce iyi ki de katıldım kilo gerçekten çirkin ve yaşlı gösteriyor insani:/ en azından beni. Kasim ayinin ortalarinda basladim dikkat etmeye 75.9 idim. 1 bucuk aydir da buralardayim buraya geldiğimde 69.5 tüm. 66 larda geziniyorum su ara.Güzel dileklerin icin de teşekürler ayrıca

Bugünkü menüm :
Sabah 9 : 1 bardak süt +Musli
Ara saat 10.30 kayısı çayı
Ogle 12.30: yarım kase ezogelin çorbası, bir küçük dilim tam bugday ekmegi, 1 parmak köfte Kızartma değil ama fırında, 5 cubuk patates kızartması , 2 ufak Kemalpaşa tatlisi.
Akşam saat 17.00 : hafif gecirecektim sözde aç da değildim ama yolda gelirken aklıma düştü cigkofteee dürüm yedim neyse en azından lavas diye avutuyorum kendimi. 1 bardak da ayran içtim.
Şimdi de süt içiyorum azıcık kahve koydum içine.
Çok istahliyim bildiginiz gibi değil yediklerim dışında neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe tam durumun özeti bu yani.

Canım sen seviyorsan al tabiki, eşin sevmiyor diye kendini kısıtlayamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…