Ya ben o tür diyetlerden pek bir fayda göremedim, bir de her bünye farklı ne bileyim sabit diyetler çok ta uygun değil gibi sanki..günaydın kızlar benim rus diyeti yalan dolu; dün sabah normal kahvaltımı yapmıştım sabah araziye gittik öğlen yemeği söylemişler herkese adana kebap , ben adana kebabı hiç sevmem ( Adana da 3 yıl yaşamama rağmen 3 kez yememişimdir) açlık haliyle o kebabı çiğneyip yutmak için ekmek yemek zorunda kaldım , 1 gibi işimiz bitti ben de izin aldım ve kuaförün yolunu tuttum uzun zamandır saçım boyatmayı( sarı röfle gibi) düşünüyordum onu bile zayıflamaya endexlemiştim, saat 2 gibi işlem başladı saat 8.30'da işim bitti tam 6,5 saat çocuklar bakıcıdaydı eşim sadece 2,5 saat bakmasına rağmen nerde kaldın diye sinirlerimi çok bozdu tüm gün baksa ne yapardı acaba
saat 9 da evdeydim ve açlıktan ölmek üzereydim domates,salatalık azcık peynr ve soda içerek günü tamamladım ve dün spor yapamadım
hep karbonhidrat almışsın ama total kalorin oldukça az , çok acıkmıyormusn pekiGünaydın Hatunlar
Dün ki menüm;
Sabah : yarım paket form mısır ve pirinç patlağı
Öğle : 1 adet orta boy peynirli gözleme
Akşam: 3 kaşık mantı, 1 orta boy elmalı kurabiye
Su : 3 litreyi geçmiştir
Spor : 2 saat yürüyüş
Kitap okuyamadım, akşam dersim vardı.
Aldığım kalori 800 kl , harcadığım kalori 260 kl
Bu hafta midem çok rahatsız ne yesem dokunuyor midem bulanıyor o yüzden sulu yemek yiyemiyorum mecburen katı yemek yiyorum, pek diyete uygun değil ama gündüz yediğim için kaloriyi akşama kadar harcamış oluyorum..
ben 2 kez şok yaptım ikisinden de fayda gördüm ama artık şok yapmayı yüreğim kaldırmıyorYa ben o tür diyetlerden pek bir fayda göremedim, bir de her bünye farklı ne bileyim sabit diyetler çok ta uygun değil gibi sanki..
Ama olsun bu menün çok fazla kalori içermiyor kurtarmışsın günü bence
Saçların da eminim çok güzel olmuştur, babalar zaten çocuk baktıklarında 10 dakikayı 1 saat gibi görürler hemen sinirleri zıplar, oysa biz anneler napalım
Yaa evet dün artık ne yiyeceğimi şaşırdım çalışan kişinin en çok zorluk çektiği şeyler yemek...hep karbonhidrat almışsın ama total kalorin oldukça az , çok acıkmıyormusn peki
ben 2 kez şok yaptım ikisinden de fayda gördüm ama artık şok yapmayı yüreğim kaldırmıyor
Saçlar için iş yerinden olumlu tepkiler aldım ; kendi saç rengime (koyu kahve) açık sarı röfle yaptırdım kuaför saçının rengini kıralım ondan sonra röfle atalım dedi ben de dip çıkınca 3 renk olur diye istemedim , beğendim ama sanki 10 yaş yaşlandım
Hadi inşaallah sağlıklı sonuçlar gelirGünaydın kızlarr, bugün dr. a gittim dahiliye uzmanına. Ama dr değiştirdim bu sefer anlattım durumumu. Insulin direnci şeker hapiyla kirilmiyorsa doz yukseltilmez ilaç değiştirilir kaldı ki sen kilo da vermissin dedi. Şimdi yeniden tam takım tahlil istedik . Sonuçlar pazartesi çıkacak ama ınsulin direnci için 15 gün beklemem gerekmis onu istanbula yollayacaklarmis. Bakalım inşallah gerek kalmaz hiç bir şeye. Şimdi kendime ödül verdim kahvaltıya getirdim kendimineyin ödülü olduğunu ben de bilmiyorum ama
Perşembe perşembe ne ödülüymüşGünaydın kızlarr, bugün dr. a gittim dahiliye uzmanına. Ama dr değiştirdim bu sefer anlattım durumumu. Insulin direnci şeker hapiyla kirilmiyorsa doz yukseltilmez ilaç değiştirilir kaldı ki sen kilo da vermissin dedi. Şimdi yeniden tam takım tahlil istedik . Sonuçlar pazartesi çıkacak ama ınsulin direnci için 15 gün beklemem gerekmis onu istanbula yollayacaklarmis. Bakalım inşallah gerek kalmaz hiç bir şeye. Şimdi kendime ödül verdim kahvaltıya getirdim kendimineyin ödülü olduğunu ben de bilmiyorum ama
bizim işyerinde menü 4 çeşit , tatlı ve pilav illaki oluyor tatlı olmadığı gün meyve, pilav yerinde de yoğurt verselerdi keşke..... Ben öğlen yemek yemiyorum hep müsli yiyorumYaa evet dün artık ne yiyeceğimi şaşırdım çalışan kişinin en çok zorluk çektiği şeyler yemek...
Yok canım acıkmıyorum çünkü destekleyici çay kullanıyorum..
Ya förle bazen yaşı büyük gösterebiliyor doğru
allah kolaylık versin çok yoğunmuşsun bende muhasebe mezunuyum bu arada ama ünüversiteden hemen sonra çalışmak durumundaydım.hemen bir şirkete girip çalışmaya başladım.bende 63 ile hamile kaldım 75 ile doğurdum.sonra her yaz 63 e düşüyorum kışın 67-68 tekrar çıkıyorum benim boyum kısa 162 cm.o yüzden 59-60 olmak istiyorum.geçmiş olsun bu aradaMemnun oldum küçük delikanlıyı öp benim yerime
Ben de Dilakzn, 27 yaşındayım 1,5 yaşında kızım var. Mali müşavirim hem özel şirkette haftaiçi çalışıyorum hem de muhasebe öğretmeniyim haftanın 3 günü akşamları belediyede ders veriyorum.
Hamileliğimde çok kilo aldım en son 74 kiloda kaldım ve 1 senedir türlü türlü diyetlere rağmen kilo veremedim, insülin direnci çıktı ve türlü türlü mide safra rahatsızlıkları sonra bu sistemi denedim 22 şubatta başladım diyete 74 kilo olarak şimdi 65 kiloyum
Kışın yediklerini yazın eritebiliyorsan süperrrr
memnun oldum tatlım evet kilolar çirkin ve yaşlı gösteriyor.o yönden vermek geriyor.güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşBen de tanıtayim madem:) 26 yaşındayım, 20 aylık evliyim. Öğretmenim çalışıyorum. Kilo olayı da şöyle 165 boy 67-70 arasıydim hep son 3 yıldır öncesinde de hiç bir zaman ne zapzayif ne de kilolu değildim. Evlendikten sonra 6 ay içinde 76 ya kadar çıktı kilom. Sonra bebis istemeye karar verdigimizde regller duzensizlesti. Dr da bana kısa sürede kilo almışsin hormonel dengem bozulmuş pko başlamış tiroid var prolaktin var ınsulin direnci var vs vs deyince ben de bu kilo verme serüvenine katıldım isteama her şeyden önce iyi ki de katıldım kilo gerçekten çirkin ve yaşlı gösteriyor insani:/ en azından beni. Kasim ayinin ortalarinda basladim dikkat etmeye 75.9 idim. 1 bucuk aydir da buralardayim buraya geldiğimde 69.5 tüm. 66 larda geziniyorum su ara.Güzel dileklerin icin de teşekürler ayrıca
Hahahaa bende kısayım 1,62 cm :) ben de 55-56 olmak istiyorum eskisi gibi ama bakalım inşaallahallah kolaylık versin çok yoğunmuşsun bende muhasebe mezunuyum bu arada ama ünüversiteden hemen sonra çalışmak durumundaydım.hemen bir şirkete girip çalışmaya başladım.bende 63 ile hamile kaldım 75 ile doğurdum.sonra her yaz 63 e düşüyorum kışın 67-68 tekrar çıkıyorum benim boyum kısa 162 cm.o yüzden 59-60 olmak istiyorum.geçmiş olsun bu arada
Yok Ödül derken kaçamak değil tatlım tahlil vereceğim için kahvaltı yapmamistim kahvaltı olarak kendimi bi yere götürdüm sevdiğim bi yere normal zeytin peynirli kahvaltimi yaptımPerşembe perşembe ne ödülüymüş
vücudumuz o ödülleri hiç affetmiyor haberin olsun
iyi yapmışsın canım afiyet olsunYok Ödül derken kaçamak değil tatlım tahlil vereceğim için kahvaltı yapmamistim kahvaltı olarak kendimi bi yere götürdüm sevdiğim bi yere normal zeytin peynirli kahvaltimi yaptım
Aaaa bugün cuma degilmiydiiiben de diyorum kızlar neden bildirim yapmamış bir de liste getirdim ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?