Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2. Takım 462. Etap *** Birincisi

akrep33 ( 71,8 / 71 / 0,8 / 1,11%)
krakker ( 67,4/65,9 / 1,5/ 2.22%)
losefar ( 58,6/59,00 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 92 /89,6 /2,4 /2,61% )
jenemy ( 67,2/ 66,3/0,9 /%1,34)
Irmakzn ( 66,6/65,4 /1,2 /1,80 %)

2. Takım ortalaması: % 1,400

**2. Takım 463. Etap **

akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 / / / %)
losefar ( 59 / / / %)
rukgus ( 89,6 / / /% )
jenemy ( 66,3/ / /%)
Irmakzn ( 65,4 / / / %)

2. Takım ortalaması: %

günaydın kızlar benim rus diyeti yalan dolu; dün sabah normal kahvaltımı yapmıştım sabah araziye gittik öğlen yemeği söylemişler herkese adana kebap , ben adana kebabı hiç sevmem ( Adana da 3 yıl yaşamama rağmen 3 kez yememişimdir) açlık haliyle o kebabı çiğneyip yutmak için ekmek yemek zorunda kaldım , 1 gibi işimiz bitti ben de izin aldım ve kuaförün yolunu tuttum uzun zamandır saçım boyatmayı( sarı röfle gibi) düşünüyordum onu bile zayıflamaya endexlemiştim , saat 2 gibi işlem başladı saat 8.30'da işim bitti tam 6,5 saat çocuklar bakıcıdaydı eşim sadece 2,5 saat bakmasına rağmen nerde kaldın diye sinirlerimi çok bozdu tüm gün baksa ne yapardı acaba
saat 9 da evdeydim ve açlıktan ölmek üzereydim domates,salatalık azcık peynr ve soda içerek günü tamamladım ve dün spor yapamadım

Günaydın Hatunlar
Dün ki menüm;

Sabah : yarım paket form mısır ve pirinç patlağı
Öğle : 1 adet orta boy peynirli gözleme
Akşam: 3 kaşık mantı, 1 orta boy elmalı kurabiye
Su : 3 litreyi geçmiştir
Spor : 2 saat yürüyüş
Kitap okuyamadım, akşam dersim vardı.

Aldığım kalori 800 kl , harcadığım kalori 260 kl

Bu hafta midem çok rahatsız ne yesem dokunuyor midem bulanıyor o yüzden sulu yemek yiyemiyorum mecburen katı yemek yiyorum, pek diyete uygun değil ama gündüz yediğim için kaloriyi akşama kadar harcamış oluyorum..

Ya ben o tür diyetlerden pek bir fayda göremedim, bir de her bünye farklı ne bileyim sabit diyetler çok ta uygun değil gibi sanki..

Ama olsun bu menün çok fazla kalori içermiyor kurtarmışsın günü bence

Saçların da eminim çok güzel olmuştur, babalar zaten çocuk baktıklarında 10 dakikayı 1 saat gibi görürler hemen sinirleri zıplar, oysa biz anneler napalım

hep karbonhidrat almışsın ama total kalorin oldukça az , çok acıkmıyormusn peki

ben 2 kez şok yaptım ikisinden de fayda gördüm ama artık şok yapmayı yüreğim kaldırmıyor
Saçlar için iş yerinden olumlu tepkiler aldım ; kendi saç rengime (koyu kahve) açık sarı röfle yaptırdım kuaför saçının rengini kıralım ondan sonra röfle atalım dedi ben de dip çıkınca 3 renk olur diye istemedim , beğendim ama sanki 10 yaş yaşlandım

Yaa evet dün artık ne yiyeceğimi şaşırdım çalışan kişinin en çok zorluk çektiği şeyler yemek...
Yok canım acıkmıyorum çünkü destekleyici çay kullanıyorum..

Ya förle bazen yaşı büyük gösterebiliyor doğru

Günaydın kızlarr, bugün dr. a gittim dahiliye uzmanına. Ama dr değiştirdim bu sefer anlattım durumumu. Insulin direnci şeker hapiyla kirilmiyorsa doz yukseltilmez ilaç değiştirilir kaldı ki sen kilo da vermissin dedi. Şimdi yeniden tam takım tahlil istedik . Sonuçlar pazartesi çıkacak ama ınsulin direnci için 15 gün beklemem gerekmis onu istanbula yollayacaklarmis. Bakalım inşallah gerek kalmaz hiç bir şeye. Şimdi kendime ödül verdim kahvaltıya getirdim kendimi neyin ödülü olduğunu ben de bilmiyorum ama

Hadi inşaallah sağlıklı sonuçlar gelir

Afiyet olsun, yağ olmadan gitsin inşaallah ödülün

Perşembe perşembe ne ödülüymüş
vücudumuz o ödülleri hiç affetmiyor haberin olsun

bizim işyerinde menü 4 çeşit , tatlı ve pilav illaki oluyor tatlı olmadığı gün meyve, pilav yerinde de yoğurt verselerdi keşke..... Ben öğlen yemek yemiyorum hep müsli yiyorum

Aaaa bugün cuma degilmiydiii ben de diyorum kızlar neden bildirim yapmamış bir de liste getirdim ya hu

allah kolaylık versin çok yoğunmuşsun bende muhasebe mezunuyum bu arada ama ünüversiteden hemen sonra çalışmak durumundaydım.hemen bir şirkete girip çalışmaya başladım.bende 63 ile hamile kaldım 75 ile doğurdum.sonra her yaz 63 e düşüyorum kışın 67-68 tekrar çıkıyorum benim boyum kısa 162 cm.o yüzden 59-60 olmak istiyorum.geçmiş olsun bu arada

memnun oldum tatlım evet kilolar çirkin ve yaşlı gösteriyor.o yönden vermek geriyor.güzel kilo vermişsin devamı da gelir inş

Hahahaa bende kısayım 1,62 cm :) ben de 55-56 olmak istiyorum eskisi gibi ama bakalım inşaallah

İnşaallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz

Perşembe perşembe ne ödülüymüş
vücudumuz o ödülleri hiç affetmiyor haberin olsun
Yok Ödül derken kaçamak değil tatlım tahlil vereceğim için kahvaltı yapmamistim kahvaltı olarak kendimi bi yere götürdüm sevdiğim bi yere normal zeytin peynirli kahvaltimi yaptım

Evreka evrekaa:) buldum kendime ne sebepten ödül verdiğimi. Evet kızlar açıklıyorum bugün 28 nisan. Bugünden itibaren 3 ay boyunca patatesin hiç bir şeklini tüketmeme kararı aldım. Şu an aklıma geldi bu düşük glisemik indeksli yiyecekleri araştırırken. Eylül'ün başına kadar patates yok!! Sadece ayda 1 kez 3 lokma kaçamak hakkım var. Bunun dışında ağzıma girmeyecek .Bu sözüm de burada dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…