adana kebap sevilmez mi bir adanalı olarak bayılıyorummmm kendisinegünaydın kızlar benim rus diyeti yalan dolu; dün sabah normal kahvaltımı yapmıştım sabah araziye gittik öğlen yemeği söylemişler herkese adana kebap , ben adana kebabı hiç sevmem ( Adana da 3 yıl yaşamama rağmen 3 kez yememişimdir) açlık haliyle o kebabı çiğneyip yutmak için ekmek yemek zorunda kaldım , 1 gibi işimiz bitti ben de izin aldım ve kuaförün yolunu tuttum uzun zamandır saçım boyatmayı( sarı röfle gibi) düşünüyordum onu bile zayıflamaya endexlemiştim, saat 2 gibi işlem başladı saat 8.30'da işim bitti tam 6,5 saat çocuklar bakıcıdaydı eşim sadece 2,5 saat bakmasına rağmen nerde kaldın diye sinirlerimi çok bozdu tüm gün baksa ne yapardı acaba
saat 9 da evdeydim ve açlıktan ölmek üzereydim domates,salatalık azcık peynr ve soda içerek günü tamamladım ve dün spor yapamadım
Çok uğraştım sevmek için ama olmuyor, yoğun yağ kokusu geliyor burnumaadana kebap sevilmez mi bir adanalı olarak bayılıyorummmm kendisine
sıhhatler olsun tatlım bende pazar günü gidicem kuaföre kısmetse saçlarımı kestiricem.
Maşallahın var 1 günde 700 gr süpermişşşkızlar dün detoksa başladığımı söylemiştim
detoks suyu ve ara öğünler vardı herşey güzel gitti akşama kadar akşam işten çıkınca oğlum için alışverişe çıktım.
alışverişte başım dönmeye başladı tansiyonum düştü galiba ama inat ettim simit ve tatlı yemicem dedim(yakında onlar olduğu için)
yakında bir markete girip diyet bisküvi aldım birde eve gidince 1 kase cacık içtim
ve sonuç sabah 65,9 kiloyum.dün 66,6 kiloydum 700 gram gitmiş
bugünkü menü söyle
sabah 2 yumurta 2 dilim ananas ve salatalık (salatalığı ben ekledim)
ara yok
öğlen aynısı
ara 1 ceviz
akşam aynısı
bolsu
kaçamak yaparsam yazarım şimdilik bu kadar
allahım hayırlısını nasip etsin hiç kasma kendini o vakti gelince kapıyı tıklatırAyy geldi benim kırmızılar3 gün erken hem de. 2 aydır 27-28 günde 1 olmaya başladım. Normalde 31 di benim normalim. Bu ay da bebik yok demek ki vakti gelmemiş daha hayırlısı napalim
En azından diyorum hem disimi yaptiririm hem de biraz daha kg veririmallahım hayırlısını nasip etsin hiç kasma kendini o vakti gelince kapıyı tıklatır
Hormon ilaçlarından dolayı periyodun değişmiş olabilir tatlım, olsun demek ki daha zamanı var bebişin, hem bak diş muayenelerin de varmış onları halletmiş olursun, Rabbimden hayırlısıAyy geldi benim kırmızılar3 gün erken hem de. 2 aydır 27-28 günde 1 olmaya başladım. Normalde 31 di benim normalim. Bu ay da bebik yok demek ki vakti gelmemiş daha hayırlısı napalim
tebriklerrr canımBugün sabah sevinçtenn ağlayabilirdim hayal gibi gördüğüm rakamları görmeye başladımm
Geçen hafta 65,40 kg'idim, bugün 64,50 gözlerime inanamadım
yani - 900 hemde kaçamaklara ve regl dönemim olmasına rağmenn
29 nisan hedefim 65'ti hedefime ulaşmış oldum, 27 mayıs hedefim 59 kilo inşaallah
Süper kilo vermişsin Maşaallahbugün ilk kiloyu ben verim kızlar malesef 65,9 kiloyum halen
dün akşam kuru fasulye ve pilav kaçırdım azcık keşke yapmasaydım
bugünkü menümüz süt yulaf kepeği ve çilek ama çileği almayı unutmuşum bugünde yakınlarda bulamadım onun yerine ananas koydum
pazartesi kilom 68 idi
bugün sabah 65,9
2,1 kilo vermişim bu da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?