Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

adana kebap sevilmez mi bir adanalı olarak bayılıyorummmm kendisine
sıhhatler olsun tatlım bende pazar günü gidicem kuaföre kısmetse saçlarımı kestiricem.

kızlar dün detoksa başladığımı söylemiştim
detoks suyu ve ara öğünler vardı herşey güzel gitti akşama kadar akşam işten çıkınca oğlum için alışverişe çıktım.
alışverişte başım dönmeye başladı tansiyonum düştü galiba ama inat ettim simit ve tatlı yemicem dedim(yakında onlar olduğu için)
yakında bir markete girip diyet bisküvi aldım birde eve gidince 1 kase cacık içtim
ve sonuç sabah 65,9 kiloyum.dün 66,6 kiloydum 700 gram gitmiş
bugünkü menü söyle
sabah 2 yumurta 2 dilim ananas ve salatalık (salatalığı ben ekledim)
ara yok
öğlen aynısı
ara 1 ceviz
akşam aynısı
bolsu
kaçamak yaparsam yazarım şimdilik bu kadar

adana kebap sevilmez mi bir adanalı olarak bayılıyorummmm kendisine
sıhhatler olsun tatlım bende pazar günü gidicem kuaföre kısmetse saçlarımı kestiricem.
Çok uğraştım sevmek için ama olmuyor, yoğun yağ kokusu geliyor burnuma
Ama ciğeri çok özledim arkadaşlarla ziyapaşaya yakın salaş biryerde yerdik çokkkk özledim ,

Maşallahın var 1 günde 700 gr süpermişşş ben de meraklardayım yarını iple çekiyorum

Ayy geldi benim kırmızılar 3 gün erken hem de. 2 aydır 27-28 günde 1 olmaya başladım. Normalde 31 di benim normalim. Bu ay da bebik yok demek ki vakti gelmemiş daha hayırlısı napalim

Ha bir de disimdeki kaplama ıltihap yapmıştı ağrı yapıyor ve pazartesi ye randevum vardı ama diyordum ya gebeysem 9 ay bu dış böyle çekilir mi diye. En azından disimin kanal tedavisini yaptirabilicem.

Bugünkü menüm :
Kahvaltı 11.30 : 1 sigara böreği minik, çeyreğin çeyreği kadar simit, çeyrek bazlama( bazlamanin bütünü cd kadar), 1 dilim kaşar, 1 dilim peyaz peynir, 3 dilim domates, 3 dilim salatalık, 5 patates kızartması, 5 zeytin, 1 yumurta, 1 fincan çay.
Öğle yemegi yok.
Saat 1 de 1 fincan Türk kahvesi sekersiz.
Saat 3 te 1 tane activia 1 kuru kayısı.
Akşam saat 17.30 1 kase yoğurt +3 kaşık Musli. Başka bişey yiyecek yerim yok siskinlikten. Günü böyle tamamlarim. Bol su içmeye çalışıcam bugün. Şimdi benim içi temizlik zamanı. Ben kaçar kızlarr.

Ayy geldi benim kırmızılar 3 gün erken hem de. 2 aydır 27-28 günde 1 olmaya başladım. Normalde 31 di benim normalim. Bu ay da bebik yok demek ki vakti gelmemiş daha hayırlısı napalim
allahım hayırlısını nasip etsin hiç kasma kendini o vakti gelince kapıyı tıklatır

Günaydın kizlaar @akrep33 bugün kilom 66.3 yani sabitim. Malum regl dönemi fazla cikmadigima sukrediyorum . Inşallah haftaya reglim de bitmis olacak o zaman toparlicam. 27 Mayıs için hedef kilom 64 olsun.:)

bugün ilk kiloyu ben verim kızlar malesef 65,9 kiloyum halen
dün akşam kuru fasulye ve pilav kaçırdım azcık keşke yapmasaydım
bugünkü menümüz süt yulaf kepeği ve çilek ama çileği almayı unutmuşum bugünde yakınlarda bulamadım onun yerine ananas koydum
pazartesi kilom 68 idi
bugün sabah 65,9
2,1 kilo vermişim bu da güzel

**2. Takım 463. Etap **

akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 / / / %)
losefar ( 59 /57,9 /1,1 / %1,86)
rukgus ( 89,6 / / /% )
jenemy ( 66,3/66,3 /0 /%) kilosu sabit
Irmakzn ( 65,4 / / / %)

2. Takım ortalaması: %

Günaydın Kızlar,
Dün ki menüm;

Sabah : 1 adet haşlanmış yumurta
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 9 adet zeytinyağlı sarma, 4 kaşık yoğurt
Ara : 1 adet çikolatalı gofret
Akşam: 1 adet ekler, yarım avuç iş fındık, yarım avuç iç badem
Su : 3 litreyi geçmiştir
Spor : 1 saat yürüyüş
Kitap okuyamadım.

Aldığım kalori 750 kl , harcadığım kalori 150 kl..

Bugün sabah sevinçtenn ağlayabilirdim hayal gibi gördüğüm rakamları görmeye başladımm

Geçen hafta 65,40 kg'idim, bugün 64,50 gözlerime inanamadım
yani - 900 hemde kaçamaklara ve regl dönemim olmasına rağmenn

29 nisan hedefim 65'ti hedefime ulaşmış oldum, 27 mayıs hedefim 59 kilo inşaallah

**2. Takım 463. Etap **

akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 / / / %)
losefar ( 59 /57,9 /1,1 / %1,86)
rukgus ( 89,6 / / /% )
jenemy ( 66,3/66,3 /0 /%) kilosu sabit
Irmakzn ( 65,4 /64,50 /0,9 / %1,38)

2. Takım ortalaması: %

Hormon ilaçlarından dolayı periyodun değişmiş olabilir tatlım, olsun demek ki daha zamanı var bebişin, hem bak diş muayenelerin de varmış onları halletmiş olursun, Rabbimden hayırlısı

tebriklerrr canım

Süper kilo vermişsin Maşaallah
İnşaallah böyle devam eder tebrik ederim

selam kızlar bugünkü kilo 87,7 ve bu hafta regl durumu söz konusu sanırım o yüzden istediğim gibi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…