Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2. Takım 463. Etap **

akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 / / / %)
losefar ( 59 /57,9 /1,1 / %1,86)
rukgus ( 89,6 /87,7/1,9 /%2,12 )
jenemy ( 66,3/66,3 /0 /%) kilosu sabit
Irmakzn ( 65,4 /64,50 /0,9 / %1,38)

2. Takım ortalaması: %

Be
Tebrikler tatlım benim de 66.5 tu bugünkü hedefim. Ben de tutturdum sabitte kalmış olsam da geçen haftadan tutmuştu şükür. yeni hedefini beğendim ama ayda 5.5 kg çok olmayacak mı şeker, sağlığına dikkat et aman diyeyim de.

Ya bu ay biraz daha sıkayım da kendimi çünkü sonra Ramazan geliyor ve ben Ramazan da kilo veremiyorum sadece sabit kalmak için çabalayacağım ondan ötürü biraz hedefi yüksek tuttum

Ya bu ay biraz daha sıkayım da kendimi çünkü sonra Ramazan geliyor ve ben Ramazan da kilo veremiyorum sadece sabit kalmak için çabalayacağım ondan ötürü biraz hedefi yüksek tuttum
Hımm anladim canım o zaman süpersin hadi insallah ulaşır sin hedefine. Ben de tam tersi ramazanda genelde dikkat etmesem de kilo verebiliyorum o yüzden biraz rahatım açıkçası. Ama yine de belli olmaz tabii bu işler. Ben bayramda max 61 olayım diye düşünüyorum inşallah da olurum. Ayda 2-2.5 kg gidiyor benden. Ayy düşündükçe heyecanlaniyorum

Bence garanti olursun aksilik olmazsa.. Hadi inşaallah gitsinnn kilolar

günaydın kızlar, 57i ucundan gördüm çok mutluyum
E ecem847 muhteşem vermişsin haftaya giriyormusun listeye
yok tatlım ya ben burdan ayrıldığımda 64 lü kilolardaydım o kiloya gelene kadar listeye giremiyorum.inş bi kaç haftaya girerim.

**2. Takım 463. Etap **

akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 / / / %)

kızlar çok güzel kilo vermişsin tebrikler

selam kızlarr
benim oğlan pcnin kasasına süt döktü ,tamirde pc ,tabletten de giremiyorum ,aklım hep burda

ben 100 gr almışım ,malum dönem düzenli yiyemedim ,su içemedim böyle oldu
mayısın 21 inde oğlanın sınavı var ,pc tamir olsada o tarihe kadar kullanmıycağız

izinlimi sayarsınız ,cumadan cumaya kilomu bildireyimmi bilemedim kaptanım sen karar ver

jenemy dualarım seninle canım ,herşeyin bir vakti var Allah gönlüne göre versin

**2. Takım 463. Etap **

akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 /66 /-0,1 / %-0,15)

Canım geçmiş olsun, oğluşuna da Allah zihin açıklığı versin inşaallah başarılı geçer sınavları

cook teşekkür ederim canim:) her şeyin hayırlısı inşallah hepimiz için. Oğluna da başarılar simdiden emekleriniz boşa gitmez inşallah.

**2. Takım 463. Etap **

akrep33 ( 71 / / / %)
bildirimde bulunmadı
krakker ( 65,9 /66 /-0,1 / %-0,15)
jenemy ( 66,3/66,3 /0 /%)
kilosu sabit

2. Takım ortalaması: % 0,868

Ellssa kaptanım taşıdım listeyi geldiğin zaman kilonu ekler düzeltme yaparsın

selam kızlar krakker ne etmiş öööyle beni geçeek
ya ben gene aynı ben aynı yolda davem ediyorum 64,1 kiloyu 2 hafta önce bir cuma akşam eve gidince gördüm ki sabaha sabretsem belki de 63lü bir kiloda olduğumu görecektim sonra ne yaptım yedim içtim ardından düğüne gittim düğün ortamında şehir dışındada yedim içtim hoooop gene 66lara geldim.
iyi ki kilo veriyorum diye gaza gelip takıma dönmemişim.
bu süreçte 2 defa tmamdır istikrar yakaladım dedim ama olmadı
ama son 10 kilo gidecek diyorum başka yolu yok

bu arada zayıflamda yeni trendlerden uzak kalıyorum buradan mahrum kalınca dönmem lazım , iş yoğunluğu tatlı bir yoğunluğum var,işler de yolunda , öpüyrom hepinizi

kraker çok zayıflama çirkin olursun

Ellerine sağlık canım.
Benim kilo sabit.

DENEYİMLİ KAPTAN ARKADAŞLARLARIMDAN RİCA:

kollontai nin sorduğu soru, izinden dönen üye konusu hakkında.

Konuyu hatırlatıyorum. Arkadaşımız sağlık sorunu ile izne ayrılıyor. Kısa bir süre sonra kilo alarak dönüyor.
Normalde kilo alsaydı, listelere kiloyu verene kadar giremezdi.
Sağlık nedeniyle alınca listeye girmeyi beklemesi gerekmiyor. (Ekstrem 1)
Burada yeni üye gibi işlem yapılır demişiz.

Ancak kollontainin verdiği örneklerde alınan kilo etap sayısına bölünmemiş.
Demek ki ilgili kuralda farklı uygulamalar yapılıyor.
Bu hatayı düzeltmek lazım. Kararları alan sizlersiniz, uygulayanlar da..
Benim ilgilendiğim karar defterinde ucu açık konunun kalmaması
Bu etabı geçtik artık ama bundan sonrası için defteri daha detaylı düzeltelim.

Soru şu:
Sağlık nedeniyle izne ayrılıp kilo alarak dönen yarışmacı listeye giriyor.
Döndüğünde kilo aldıysa nasıl hesaplıyorsunuz, her kaptan buna cevap verirse, ortak uygulama ne ise onu daha açık bir şekilde karar defterine yazayım.
Aldığı kiloyu izin dönemine bölüyor musunuz?

Karar defterinde ilgili bölüm şöyle:
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…