teşekkür ederimMaşaallah yaa ne güzel kilo vermek, kilo verdikçe mutlu olmak tebrik ederim tatlım
Tebrikler tatlım benim de 66.5 tu bugünkü hedefim. Ben de tutturdum sabitte kalmış olsam da geçen haftadan tutmuştu şükür.Bugün sabah sevinçtenn ağlayabilirdim hayal gibi gördüğüm rakamları görmeye başladımm
Geçen hafta 65,40 kg'idim, bugün 64,50 gözlerime inanamadım
yani - 900 hemde kaçamaklara ve regl dönemim olmasına rağmenn
29 nisan hedefim 65'ti hedefime ulaşmış oldum, 27 mayıs hedefim 59 kilo inşaallah
Ya bu ay biraz daha sıkayım da kendimi çünkü sonra Ramazan geliyor ve ben Ramazan da kilo veremiyorum sadece sabit kalmak için çabalayacağım ondan ötürü biraz hedefi yüksek tuttumBe
Tebrikler tatlım benim de 66.5 tu bugünkü hedefim. Ben de tutturdum sabitte kalmış olsam da geçen haftadan tutmuştu şükür.yeni hedefini beğendim ama ayda 5.5 kg çok olmayacak mı şeker, sağlığına dikkat et aman diyeyim de.
Hımm anladim canım o zaman süpersin hadi insallah ulaşır sin hedefine. Ben de tam tersi ramazanda genelde dikkat etmesem de kilo verebiliyorum o yüzden biraz rahatım açıkçası. Ama yine de belli olmaz tabii bu işler. Ben bayramda max 61 olayım diye düşünüyorum inşallah da olurum. Ayda 2-2.5 kg gidiyor benden. Ayy düşündükçe heyecanlaniyorumYa bu ay biraz daha sıkayım da kendimi çünkü sonra Ramazan geliyor ve ben Ramazan da kilo veremiyorum sadece sabit kalmak için çabalayacağım ondan ötürü biraz hedefi yüksek tuttum
Bence garanti olursun aksilik olmazsa.. Hadi inşaallah gitsinnn kilolarHımm anladim canım o zaman süpersin hadi insallah ulaşır sin hedefine. Ben de tam tersi ramazanda genelde dikkat etmesem de kilo verebiliyorum o yüzden biraz rahatım açıkçası. Ama yine de belli olmaz tabii bu işler. Ben bayramda max 61 olayım diye düşünüyorum inşallah da olurum. Ayda 2-2.5 kg gidiyor benden. Ayy düşündükçe heyecanlaniyorum
Sen o çayı içme canım hamilelik istiyorsun o yüzden sana uygun değil@Dilakzn ay senin şu çayın adı neydi ya yazmıştın buraya ama unuttum adını bulamadım da:/
yok tatlım ya ben burdan ayrıldığımda 64 lü kilolardaydım o kiloya gelene kadar listeye giremiyorum.inş bi kaç haftaya girerim.
kızlar çok güzel kilo vermişsin tebrikler**2. Takım 463. Etap **
akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 / / / %)
losefar ( 59 /57,9 /1,1 / %1,86)
rukgus ( 89,6 /87,7/1,9 /%2,12 )
jenemy ( 66,3/66,3 /0 /%) kilosu sabit
Irmakzn ( 65,4 /64,50 /0,9 / %1,38)
2. Takım ortalaması: %
Hımm peki oyleyseSen o çayı içme canım hamilelik istiyorsun o yüzden sana uygun değil
Canım geçmiş olsun, oğluşuna da Allah zihin açıklığı versin inşaallah başarılı geçer sınavlarıselam kızlarr
benim oğlan pcnin kasasına süt döktü ,tamirde pc ,tabletten de giremiyorum ,aklım hep burda
ben 100 gr almışım ,malum dönem düzenli yiyemedim ,su içemedim böyle oldu
mayısın 21 inde oğlanın sınavı var ,pc tamir olsada o tarihe kadar kullanmıycağız
izinlimi sayarsınız ,cumadan cumaya kilomu bildireyimmi bilemedim kaptanım sen karar ver
jenemy dualarım seninle canım ,herşeyin bir vakti var Allah gönlüne göre versin
cook teşekkür ederim canim:) her şeyin hayırlısı inşallah hepimiz için. Oğluna da başarılar simdidenselam kızlarr
benim oğlan pcnin kasasına süt döktü ,tamirde pc ,tabletten de giremiyorum ,aklım hep burda
ben 100 gr almışım ,malum dönem düzenli yiyemedim ,su içemedim böyle oldu
mayısın 21 inde oğlanın sınavı var ,pc tamir olsada o tarihe kadar kullanmıycağız
izinlimi sayarsınız ,cumadan cumaya kilomu bildireyimmi bilemedim kaptanım sen karar ver
jenemy dualarım seninle canım ,herşeyin bir vakti var Allah gönlüne göre versin
selam kızlar**2. Takım 463. Etap **
akrep33 ( 71 / / / %)
krakker ( 65,9 /66 /-0,1 / %-0,15)
2. Takım ortalaması: %
Ellerine sağlık canım.**2. Takım 463. Etap **
akrep33 ( 71 / / / %) bildirimde bulunmadı
krakker ( 65,9 /66 /-0,1 / %-0,15)
2. Takım ortalaması: % 0,868
Ellssa kaptanım taşıdım listeyi geldiğin zaman kilonu ekler düzeltme yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?