selam canım nasılsın ne zaman dönüyorsunselam kızlar @krakker ne etmiş öööyle beni geçeek
ya ben gene aynı ben aynı yolda davem ediyorum 64,1 kiloyu 2 hafta önce bir cuma akşam eve gidince gördüm ki sabaha sabretsem belki de 63lü bir kiloda olduğumu görecektim sonra ne yaptım yedim içtim ardından düğüne gittim düğün ortamında şehir dışındada yedim içtim hoooop gene 66lara geldim.
iyi ki kilo veriyorum diye gaza gelip takıma dönmemişim.
bu süreçte 2 defa tmamdır istikrar yakaladım dedim ama olmadı
ama son 10 kilo gidecek diyorum başka yolu yok
hpşgeldin canım iyi kilo vermelerMerhaba ben geldimm mm
Davetvettiginiz için çok teşekkür ederim.
Hemen kendimi tanıtayım. 32 yaşındayım boyum 1.70 kilom 66 taze anneyim. 10 aylık bir kızım var ve emziriyorum . 66 kilo ile hamile kalmıştım. Yani hamile kaldığım kiloma kk da ki güzel anneler fit olma yolunda grubuyla döndüm
Fakat grubumuz yavaşladı hatta kapatmak mı diye konuşuyorduk ama ben devam etmek istiyorum. Yeni kan olsun can olsun diye buraya geldim. 2. Üniversitemi okuyorum yani ogrenciyim ve finallerime 20 gün var. Hergün mutlaka girerim ama. Sağlıklı beslenmeyi ve spor yapmayı seviyorum. Bir dönem 63 kiloydum ve cok mutluydum yine o civarda olmak istiyorum kızlar.
Bu arada herkese günaydın
hoş geldin cnmSelam kızlar ben de geldim
Kaptanım davet için çok teşekkürler
Ben 35 yaşında 160 boyunda ve "sabah tartıldım"74.6 kilodayım.1 tane kuzucuğunda annesiyim. Boğaz magduruyum.su içsem yarıyor diyenlerdenim :)) şaka bir yana doğumdan sonra kilolar kaldı 2 sene emzirdim hiç dikkat etmedim süt olsun diye süt te oldu olmasına da kilolar da üstüme yapıştı arada sırada girip okuyordum buraları niye bende üye olmuyorum dedim ve işte burdayım.umarım sayenizde bende sağlıklı kiloma ulaşırım.kendime küçük hedefler koyarak başlamak istiyorum.bunun için ilk hedefim 65 olsun.
canı bence yatmadan önce meyve yemegünaydın kızlar hafta sonu giremedim telefonu elime alamadım desem yeridir.hafta sonu 2 misafir ağırladım öncesinde ev temizliği birde küçük afacan sürekli parka gitmek istiyor.onunla uğraşıp durdum.
bugün 66,2 kiloyum yediklerime dikkat ettim ama misafirlerime hazırladığım pasta böreğin tadına baktım .artık onuda bırakıcam .
instagramda bir bayanı takip ediyorum kaçamaksız 30 gün yapıyor.bende aynısı yapıcam
bugün sabah elmalı sütlü kahvaltılık gevrek
arada 1 ceviz
öğlen yarım porsiyon tavuk yemeği salata
arada meyveli yağurt
akşam çorba salata
yatmadan az meyve
merhaba ben 38 yaşındayım , çalışıyorum, 6 ve 2 yaşında 2 oğlum var, bu gruba katıldığımdan itibaren 18 kg verdim 3 kg daha verdikten sonra mezun olmayı planlıyorumHoşbuldum teşekkür ederim sizde biraz kendinizden bahsedermisiniz
ben sabah normal kahvaltı yapıyorum 1 dilim ekmekle, öğlen genelde müsli yiyorum akşam da hamurişi haricinde ne oolursa yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka bol salata yiyorum ...meyve yersem akşam yemeğinden sonra yememeye özen gösteriyorum , şok diyeti sadece duraklama dönemlerinde 3 kez yaptımKızlar sizin beslenmeniz nasıl mesela ekmek yiyor musunuz meyve kaç tane yiyorsunuz şok diyet detoks filan yapıyormusunuz ay ne sordum kusura bakmayın
Hoşbuldum.yavrularını allah bağışlasın.çok güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin bu 18 kiloyu bende de bi okadar varda verilecek :)selam canım nasılsın ne zaman dönüyorsun
hpşgeldin canım iyi kilo vermeler
hoş geldin cnm
canı bence yatmadan önce meyve yeme
merhaba ben 38 yaşındayım , çalışıyorum, 6 ve 2 yaşında 2 oğlum var, bu gruba katıldığımdan itibaren 18 kg verdim 3 kg daha verdikten sonra mezun olmayı planlıyorum
ben sabah normal kahvaltı yapıyorum 1 dilim ekmekle, öğlen genelde müsli yiyorum akşam da hamurişi haricinde ne oolursa yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka bol salata yiyorum ...meyve yersem akşam yemeğinden sonra yememeye özen gösteriyorum , şok diyeti sadece duraklama dönemlerinde 3 kez yaptım
Jillian ne ki acep dedimgünaydın kızlar hafta sonu ben de giremiyorum çok fazla , kısaca menümden bahsedeyim ctesi ve pazar 2 öğün beslendim sabahları abartmadım akşamları da protein ( ızgara kırmızı et) ağırlıklı beslendim ...kaçamağım ise akşam çayının yanında bitter çikolata oldu.
ben Jillian a başladım 30 günlük program bugün 3.günüm bacaklarımda ve karın bölgemde ağrı var ama hafif ağrılar 20 mayısta memlekete gitmeyi düşünüyorum bu programı aksatmadan bitirmeyi düşünüyorum.. bu hafta hem jillandan dolayı hem de regl beklediğimden + çıkabilirim ...bakalım hayırlısı
Nasıl istersen canım, ben her sabah bir önceki günün menüsünü toplu paylaşırım, bazı arkadaşlarımız her öğün paylaşır, bazı arkadaşlarımız günün başında ne yiyeceklerini paylaşır vs vs.. sana kalmış
Tamam canım ben simdikahvaltimi yazayımNasıl istersen canım, ben her sabah bir önceki günün menüsünü toplu paylaşırım, bazı arkadaşlarımız her öğün paylaşır, bazı arkadaşlarımız günün başında ne yiyeceklerini paylaşır vs vs.. sana kalmış
Hoşbuldum Teşekkürler pazartesileri de kilo paylaşıyomuyuzGünaydın kızlar. Haftasonu çok çok yoğun geçti hiiic giremedim hatta şimdi de pazartesi bildirimimi yapmaya geldim sadece. Ama akşama özet gecicem her şeyi. @akrep33 66.2 yim. Yani cumaya göre -100 gr. O kadar yerimde durmadim ki h.sonu Ilk defa bi h.sonunu eksi ile kapattım sanırım. 100 gr da olsa eksi eksidir dimi:)
Bu arada son sayfayi okudum sadece hoşgeldiniz @Ses35 vecicisko .
Bulgur pilavı kaç kaşık olcak 3 kaşık 1 dilim ekmek yapar. öğlen yediğin sandaviç ekmeği ise 3 dilim ekmek sayamalısın.döner yağlı oluyor ama kendin yapacaksan tarif isterim :))Tamam canım ben simdikahvaltimi yazayım
Sabah bir haşlanmiş yumurta bir de yumurta beyazı (kızımın yumurtasının beyazı nı da yiyorum)
2 parça kaşar peynir
4 zeytin
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara: bir bardak süt ve bir nektarin
Oglen: kaşarlı ve hindili ufak bir sandviç yaptım yanında soda icicem
Ara: nescafe
Aksam: bulgur pilavı, tavuk döner, ayran
Bugün böyle olacak kızlar ekstra olursa yazarim
çok uzun süreçte verdim , nedenine gelince sürecin uzamasına hafta sonu kaçamaklarımın neden olduğunu düşünüyorum 18 ay olmuş neredeyseHoşbuldum.yavrularını allah bağışlasın.çok güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin bu 18 kiloyu bende de bi okadar varda verilecek :)
ben de jillianı kadınlar kulubüden duydum , ideal kiloya yaklaşılınca yapılması tavsiye ediliyor, akşamları yapıyorum sadece 30 dkJillian ne ki acep dediminternetten buldum bi de zormuş inşaallah sonucu istediğin gibi olur..
Benim de ihtiyacım var öyle bir programa ama zamanım yok
Çok iyi bi yöntem dNormalde kilo bildirimi sadece cuma aslında. Ama bizler hafta sonu canavarlari olduğumuz için cumaya kadar verdiğimiz gramciklari hafta sonu kacamaklari yla geri alıyoruz. Onu biraz olsun engellemek adına pazartesi de bildirim yapıyoruz ki hani haftasonu dikkat etmek için bi motivasyon olsun diye
Çok iyi bi yöntem kaçamakları önlemek için. haftasonu gerçekten eşlerde evde salıyoruz iyiceNormalde kilo bildirimi sadece cuma aslında. Ama bizler hafta sonu canavarlari olduğumuz için cumaya kadar verdiğimiz gramciklari hafta sonu kacamaklari yla geri alıyoruz. Onu biraz olsun engellemek adına pazartesi de bildirim yapıyoruz ki hani haftasonu dikkat etmek için bi motivasyon olsun diye
Evet baya uzun olmuş ama sonuç önemli gitmiş mi gitmiş darısı başımaçok uzun süreçte verdim , nedenine gelince sürecin uzamasına hafta sonu kaçamaklarımın neden olduğunu düşünüyorum 18 ay olmuş neredeyse
ben de jillianı kadınlar kulubüden duydum , ideal kiloya yaklaşılınca yapılması tavsiye ediliyor, akşamları yapıyorum sadece 30 dk
tatlım beylere akşam yemeğinden sonra meyve ikram ediyorum tabi bende atıyorum ağzıma bi kaç tane neyse yemicemselam canım nasılsın ne zaman dönüyorsun
hpşgeldin canım iyi kilo vermeler
hoş geldin cnm
canı bence yatmadan önce meyve yeme
merhaba ben 38 yaşındayım , çalışıyorum, 6 ve 2 yaşında 2 oğlum var, bu gruba katıldığımdan itibaren 18 kg verdim 3 kg daha verdikten sonra mezun olmayı planlıyorum
ben sabah normal kahvaltı yapıyorum 1 dilim ekmekle, öğlen genelde müsli yiyorum akşam da hamurişi haricinde ne oolursa yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka bol salata yiyorum ...meyve yersem akşam yemeğinden sonra yememeye özen gösteriyorum , şok diyeti sadece duraklama dönemlerinde 3 kez yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?