Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar hafta sonu ben de giremiyorum çok fazla , kısaca menümden bahsedeyim ctesi ve pazar 2 öğün beslendim sabahları abartmadım akşamları da protein ( ızgara kırmızı et) ağırlıklı beslendim ...kaçamağım ise akşam çayının yanında bitter çikolata oldu.
ben Jillian a başladım 30 günlük program bugün 3.günüm bacaklarımda ve karın bölgemde ağrı var ama hafif ağrılar 20 mayısta memlekete gitmeyi düşünüyorum bu programı aksatmadan bitirmeyi düşünüyorum.. bu hafta hem jillandan dolayı hem de regl beklediğimden + çıkabilirim ...bakalım hayırlısı

selam canım nasılsın ne zaman dönüyorsun

hpşgeldin canım iyi kilo vermeler

hoş geldin cnm

canı bence yatmadan önce meyve yeme

Hoşbuldum teşekkür ederim sizde biraz kendinizden bahsedermisiniz
merhaba ben 38 yaşındayım , çalışıyorum, 6 ve 2 yaşında 2 oğlum var, bu gruba katıldığımdan itibaren 18 kg verdim 3 kg daha verdikten sonra mezun olmayı planlıyorum

Kızlar sizin beslenmeniz nasıl mesela ekmek yiyor musunuz meyve kaç tane yiyorsunuz şok diyet detoks filan yapıyormusunuz ay ne sordum kusura bakmayın
ben sabah normal kahvaltı yapıyorum 1 dilim ekmekle, öğlen genelde müsli yiyorum akşam da hamurişi haricinde ne oolursa yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka bol salata yiyorum ...meyve yersem akşam yemeğinden sonra yememeye özen gösteriyorum , şok diyeti sadece duraklama dönemlerinde 3 kez yaptım

Hoşbuldum.yavrularını allah bağışlasın.çok güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin bu 18 kiloyu bende de bi okadar varda verilecek :)

Günaydın kızlar. Haftasonu çok çok yoğun geçti hiiic giremedim hatta şimdi de pazartesi bildirimimi yapmaya geldim sadece. Ama akşama özet gecicem her şeyi. @akrep33 66.2 yim. Yani cumaya göre -100 gr. O kadar yerimde durmadim ki h.sonu Ilk defa bi h.sonunu eksi ile kapattım sanırım. 100 gr da olsa eksi eksidir dimi:)
Bu arada son sayfayi okudum sadece hoşgeldiniz @Ses35 ve cicisko .

Jillian ne ki acep dedim internetten buldum bi de zormuş inşaallah sonucu istediğin gibi olur..
Benim de ihtiyacım var öyle bir programa ama zamanım yok

Haftasonu öyle çok yoruldum ki, yemek düzenim olmadı spor düzenim de olmadı hatta haftasonu hiç dikkat edemedim..
Cumartesi kendi evimi temizledim kızımla gezmeye gittik, o gün pek bişey yemedim öğlen yarım simit, sabah peynir yumurta, akşam bir parça kek o kadar..
Pazar günü kız kardeşimin evini temizlemeye gittik, inşaat temizliği vardı resmen bittik
Heryerim ağrıyor, bacaklarım kollarım tutmuyor.. Sabah işe yürüyerek gelemedim direk arabayla geldim bugün spor yapamayacağım belki kendimi iyi hissedersem akşam eve yürüyerek giderim.. Bu hafta diyeti çok sıkı tutucam çünkü bu ay daha fazla kilo vermeliyim ramazan geliyor ve benim kilo vermem duruyor

jenemy L losefar E ecem847 asivemai @Dilakzn
Çok teşekkür ederim kızlar :)
Menüleri aksam toplu mu paylasiyorsunuz yoksa her öğün tek tek mi yazıyorsunuz?
Nasıl istersen canım, ben her sabah bir önceki günün menüsünü toplu paylaşırım, bazı arkadaşlarımız her öğün paylaşır, bazı arkadaşlarımız günün başında ne yiyeceklerini paylaşır vs vs.. sana kalmış

Tamam canım ben simdikahvaltimi yazayım
Sabah bir haşlanmiş yumurta bir de yumurta beyazı (kızımın yumurtasının beyazı nı da yiyorum)
2 parça kaşar peynir
4 zeytin
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara: bir bardak süt ve bir nektarin
Oglen: kaşarlı ve hindili ufak bir sandviç yaptım yanında soda icicem
Ara: nescafe
Aksam: bulgur pilavı, tavuk döner, ayran
Bugün böyle olacak kızlar ekstra olursa yazarim

Hoşbuldum Teşekkürler pazartesileri de kilo paylaşıyomuyuz

Bulgur pilavı kaç kaşık olcak 3 kaşık 1 dilim ekmek yapar. öğlen yediğin sandaviç ekmeği ise 3 dilim ekmek sayamalısın.döner yağlı oluyor ama kendin yapacaksan tarif isterim :))
Son olarak kaşar en kalorili peynir
Belki bunların hepsini biliyorsun ama bende bildiklerimi paylaşmak istedim sende paylaşırsan çok sevinirim

Normalde kilo bildirimi sadece cuma aslında. Ama bizler hafta sonu canavarlari olduğumuz için cumaya kadar verdiğimiz gramciklari hafta sonu kacamaklari yla geri alıyoruz. Onu biraz olsun engellemek adına pazartesi de bildirim yapıyoruz ki hani haftasonu dikkat etmek için bi motivasyon olsun diye

Hafta sonu menulerimi yazayım dişçide sırami beklerken.
29 nisan cuma :
Kahvaltı 07.30 : 1 kase süt içine 4 kaşık Musli.
09.00 1 küçük muz.
11.00 kayısıli form çayı
12.30 öğle : 1 tabak orman kebabı ama porsiyonu az patatesini yemedim etinden ve sebzesinden yedim. Yarım tabak Şehriye pilavı. 1 kase ezogelin çorbası.
16.30 1 kase yoğurt.
20.00 aksam: (biraz geç kaldı aksam) 2 dilim ızgara et, bol salata yarım dilim tam bugday ekmegi.
Ve kaçamak incecik bir dilim yaş pasta yedim akşam saat 9 da.
Spor yok .

Hoşbuldum.yavrularını allah bağışlasın.çok güzel kilo vermişsin kaç ayda verdin bu 18 kiloyu bende de bi okadar varda verilecek :)
çok uzun süreçte verdim , nedenine gelince sürecin uzamasına hafta sonu kaçamaklarımın neden olduğunu düşünüyorum 18 ay olmuş neredeyse

Jillian ne ki acep dedim internetten buldum bi de zormuş inşaallah sonucu istediğin gibi olur..
Benim de ihtiyacım var öyle bir programa ama zamanım yok
ben de jillianı kadınlar kulubüden duydum , ideal kiloya yaklaşılınca yapılması tavsiye ediliyor, akşamları yapıyorum sadece 30 dk

Çok iyi bi yöntem d
Çok iyi bi yöntem kaçamakları önlemek için. haftasonu gerçekten eşlerde evde salıyoruz iyice
Evet baya uzun olmuş ama sonuç önemli gitmiş mi gitmiş darısı başıma

tatlım beylere akşam yemeğinden sonra meyve ikram ediyorum tabi bende atıyorum ağzıma bi kaç tane neyse yemicem
bu arada akşam yemeğinde annemde olucam kurufasulye varmış 2 kepçe kurufasulye ve cacık yicem pilav yemicem

30 Nisan cumartesi menüm :
Kahvaltı saat 09.30 . 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yumurta çay.
Öğle yok. Saat 2 de kahve içtim şekersiz. Yanına bi kare çikolatalı lokum
Akşam saat 6 : 3 çatal pirinç pilavı, 1 porsiyon yaprak ciğeri, ayran , salata.
Saat 8 de 1 büyük bardak karamelli frappe. Krema siktirmadim üstüne. Bütün gün disardaydik eve girdigimizde gece 11.30 du.
Spor y8ne yok.

Dünkü menüm :
Sabah 11 de güzel bir kahvaltı. 3 dilim cevizli tam bugday ekmegi, 1.5 parmak boyunda peynir, menemen ( 1 yumurta kadar vardı yediğim ) , 7 zeytin, domates salatalık 2 fincan çay.
Öğle saat 3 te vanilya dondurmali Espresso bi fincan.
Saat 5 te 8 tane erik.
Akşam saat 7 de elim kadar et ızgara, yarım dilim Köy ekmegi, yarım parmak sucuk ızgara, bok salata yeşillik 1 bardak ayran.
Dün spor yapabildim. 1. 5 saat koşu yürüyüş ve egzersiz. Hafta sonu boyunca su sayamadim ama az da icmedim .

selam arkadaşlar, ben geldim, zayıflamak istiyorum artık çok istiyorumm, destek istiyorum, eleştiriye açığım, yediklerimizi yazıyoruz ya, saçmasapan birşey yediğimde lütfen azarlayın aşağılayın ki bi daha yemeye yüzüm olmasınn

bugün ki menümü paylaşaym
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 20-25 gr kadar tam yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 1 kaşık bal
ara öğün 1 kase yayla çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği çavdar ekmeği ile hazırlanmış peynir ve domatesli sandviç
ara öğün 1 armut
akşam yemeği yarım kase yayla çorbası, 1 küçük porsiyon mantarlı tavuk sote, çoban salata
8.30 gibi 1 kase yoğurt yiyeceğim
2.5 lt su 2 kupa yeşil çay

ben düşük kalorili diyet yapamıyorum, anasınıfı öğretmeniyim ve 3 yaşında bir oğlum var, yani bütün gün ayaktayım, enerjiye ihtiyacım var, hareketli olduğum için metabolizmam hızlı, çabuk kilo kaybediyorum, tabi diyeti bozmazsam. okulda genelde kek, pasta vs olduğu için yanımda sandviç, meyve ya da kuruyemiş götürmeye çalışıyorum ki kalori bombalarını yemeyeyim. benim pis bir huyum var, bazı insanlar çok sevdiği bir tatlının ucundan azıcık alır bırakır, ben de o yok, ucundan almakla bırakamıyorum ve onu bitiryorum, bitirdiğimde de o gün diyeti bozmuş sayıp herşeyi yiyorum (( iradeli olup tatmadıysam tamam o günü atlatıyorum. böyle işte, 59 kilo ile hamile kaldım, ilk 3 ay çok kötü geçti, iştah sıfır, 55 e düştüm. sonra hızla kilo almaya başladım, tabi çok yediğim için. velhasıl 85 kilo ile doğuma gittim. doğumda 5 kilo gitti çocukla birlikte. 80 kilo iken sütüm olsun diye yedim içtim 85 oldum tekrar. neyse dedim bu böyle gitmez. 2 yılda 15 kilo verdim. 70 kiloyum 1 yıldır, koruyorum. diyetten çok sıkıldığım için bu yıl diyet yapmadım, ama ikinci çocuğa niyetliyim o yüzden 60 a düşmek istiyorum. ben kilomu göstermeyenlerdenim, boyum 160 olmasına rağmen 70 kilo olduğuma inanmıyorlar, 65 gib, duruomuşum, öle diolar, ama ben kendimi 70 gibi görüyorum :) neyse çok konuştum, öpüyorum hepinizi, bu arada ben akşamları çocuğu uyuttuktan sonra girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…