- 1 Mayıs 2016
- 54
- 89
- 3
- 37
harikaaaaNormalde kilo bildirimi sadece cuma aslında. Ama bizler hafta sonu canavarlari olduğumuz için cumaya kadar verdiğimiz gramciklari hafta sonu kacamaklari yla geri alıyoruz. Onu biraz olsun engellemek adına pazartesi de bildirim yapıyoruz ki hani haftasonu dikkat etmek için bi motivasyon olsun diye
Hoşgeldin bende yeni geldim ben de 34 yaşındayım 160 boyunda 74 kiloyum evli ve bir çocuk annesiyim :))bugün ki menümü paylaşaym
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 20-25 gr kadar tam yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 1 kaşık bal
ara öğün 1 kase yayla çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği çavdar ekmeği ile hazırlanmış peynir ve domatesli sandviç
ara öğün 1 armut
akşam yemeği yarım kase yayla çorbası, 1 küçük porsiyon mantarlı tavuk sote, çoban salata
8.30 gibi 1 kase yoğurt yiyeceğim
2.5 lt su 2 kupa yeşil çay
ben düşük kalorili diyet yapamıyorum, anasınıfı öğretmeniyim ve 3 yaşında bir oğlum var, yani bütün gün ayaktayım, enerjiye ihtiyacım var, hareketli olduğum için metabolizmam hızlı, çabuk kilo kaybediyorum, tabi diyeti bozmazsam. okulda genelde kek, pasta vs olduğu için yanımda sandviç, meyve ya da kuruyemiş götürmeye çalışıyorum ki kalori bombalarını yemeyeyim. benim pis bir huyum var, bazı insanlar çok sevdiği bir tatlının ucundan azıcık alır bırakır, ben de o yok, ucundan almakla bırakamıyorum ve onu bitiryorum, bitirdiğimde de o gün diyeti bozmuş sayıp herşeyi yiyorum(( iradeli olup tatmadıysam tamam o günü atlatıyorum. böyle işte, 59 kilo ile hamile kaldım, ilk 3 ay çok kötü geçti, iştah sıfır, 55 e düştüm. sonra hızla kilo almaya başladım, tabi çok yediğim için. velhasıl 85 kilo ile doğuma gittim. doğumda 5 kilo gitti çocukla birlikte. 80 kilo iken sütüm olsun diye yedim içtim 85 oldum tekrar. neyse dedim bu böyle gitmez. 2 yılda 15 kilo verdim. 70 kiloyum 1 yıldır, koruyorum. diyetten çok sıkıldığım için bu yıl diyet yapmadım, ama ikinci çocuğa niyetliyim o yüzden 60 a düşmek istiyorum. ben kilomu göstermeyenlerdenim, boyum 160 olmasına rağmen 70 kilo olduğuma inanmıyorlar, 65 gib, duruomuşum, öle diolar, ama ben kendimi 70 gibi görüyorum :) neyse çok konuştum, öpüyorum hepinizi, bu arada ben akşamları çocuğu uyuttuktan sonra girebiliyorum
Evet 3 kaşık pilavı 1 dilim ekmek yaptığını biliyorum :) 6-7 kaşık kadar koydum. Döner tavuk dönerdi Keskinoğlu nun satılıyor marketlerde ve baya yağsız normalde isitirken yağ koymak gerek. Sandviç dediğim ise uno nun tam buğday tost ekmeğinden 2 dilim. İçinde ki Light kaşar ve ince ayrıca "fit hindi füme" koydum 2 dilim, yağ oranı %1 :) yanii anlayacağın endiselenecek bir şey yok. Sadece kahvenin yanında 2 parça çikolata kaçamağım oldu.Bulgur pilavı kaç kaşık olcak 3 kaşık 1 dilim ekmek yapar. öğlen yediğin sandaviç ekmeği ise 3 dilim ekmek sayamalısın.döner yağlı oluyor ama kendin yapacaksan tarif isterim :))
Son olarak kaşar en kalorili peynir
Belki bunların hepsini biliyorsun ama bende bildiklerimi paylaşmak istedim sende paylaşırsan çok sevinirim
Merhaba ben de yeniyim :) diyet konusunda değil tabi ki grupta yeniyim :)bugün ki menümü paylaşaym
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 20-25 gr kadar tam yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 1 kaşık bal
ara öğün 1 armut
akşam yemeği yarım kase yayla çorbası, 1 küçük porsiyon mantarlı tavuk sote, çoban salata
ben düşük kalorili diyet yapamıyorum, anasınıfı öğretmeniyim ve 3 yaşında bir oğlum var, yani bütün gün ayaktayım, enerjiye ihtiyacım var, hareketli olduğum için metabolizmam hızlı, çabuk kilo kaybediyorum, tabi diyeti bozmazsam. okulda genelde kek, pasta vs olduğu için yanımda sandviç, meyve ya da kuruyemiş götürmeye çalışıyorum ki kalori bombalarını yemeyeyim. benim pis bir huyum var, bazı insanlar çok sevdiği bir tatlının ucundan azıcık alır bırakır, ben de o yok, ucundan almakla bırakamıyorum ve onu bitiryorum, bitirdiğimde de o gün diyeti bozmuş sayıp herşeyi yiyorum(( iradeli olup tatmadıysam tamam o günü atlatıyorum. böyle işte, 59 kilo ile hamile kaldım, ilk 3 ay çok kötü geçti, iştah sıfır, 55 e düştüm. sonra hızla kilo almaya başladım, tabi çok yediğim için. velhasıl 85 kilo ile doğuma gittim. doğumda 5 kilo gitti çocukla birlikte. 80 kilo iken sütüm olsun diye yedim içtim 85 oldum tekrar. neyse dedim bu böyle gitmez. 2 yılda 15 kilo verdim. 70 kiloyum 1 yıldır, koruyorum. diyetten çok sıkıldığım için bu yıl diyet yapmadım, ama ikinci çocuğa niyetliyim o yüzden 60 a düşmek istiyorum. ben kilomu göstermeyenlerdenim, boyum 160 olmasına rağmen 70 kilo olduğuma inanmıyorlar, 65 gib, duruomuşum, öle diolar, ama ben kendimi 70 gibi görüyorum :) neyse çok konuştum, öpüyorum hepinizi, bu arada ben akşamları çocuğu uyuttuktan sonra girebiliyorum
hoşgeldin tatlım menün güzel bence hamilelikte çok kilo almışsın gerçekten inş en kısa zamanda istediğin kiloya düşersinbugün ki menümü paylaşaym
ara öğün 1 armut
menün güzel canımMenümü yazayım da ben geç kaldım sandım ama kimsecikler yok kaptanı da göremedim daha böyle motivasyonu nası sağlıyorsunuz
Sabah peynirli tost 8 zeytin domates salatalık şekersiz çay
Öğle 3 köfte 1 dilim çavdar lı ekmek salata 1 kaşık taze fasulye 1 bardak ayran
Ara 15 adet kara dut 1 kuru kayısı şekersiz kahve
Akşam 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak mantarlı hindi sote salata
Su 2 litre
Merhaba ben de yeniyim :) diyet konusunda değil tabi ki grupta yeniyim :)
Ben diyetini beğendim sadece kahvaltı sonrası olan ara öğün biraz fazla olmuş gerisi benim beslenme tarıma benziyo. Bende düşük kalorili diyet yapmam çünkü kendimi seviyorum :) sağlığımı bozmak istemem. Bugünün yarınları var daha. Ayrıca bende bebek emziriyorum hergün ekstradan 500 kalori yakmak demek bu da. Benim icin avantaj. Eğer bu sekilde kilo verebiliyorlar devam et bence. Güzel beslenmissin
hoşbulduk canım, evet baya aldım, sorunlu bi hamilelikti, sulu olan herşeyden tiksindim, çorbaları sebze yemeklerini ancak bol ekmekle yiyebildim, ekmeksiz yiyince kusuyordum. kuruyemişi de fazla tükettim o yüzden baya kilo aldım. böyle işte, inşallak sen de, hepimiz de istediğimiz kiloya ineriz. kilo vermek zor değil, iradeli olmak zor, iradeli olunca bir bir gidiyor kilolar, yeter ki isteyelim.hoşgeldin tatlım menün güzel bence hamilelikte çok kilo almışsın gerçekten inş en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin
bugün ki menümü paylaşaym
ara öğün 1 armut
Platesss en sevdiğimmm, zaman bulup gidiyor olman şahaneBu arada ben platesé gidiyorum kızlar dun aksamda 50 dk plates yaptım
Günaydınnnnn losefarGunaydin kizlar dunku nmenumu vereyim
Sabah: 1 yum 5 zeytin domates salatalik ve az peynir
Ara:2 incir
Oglen: musli
Ara: 1 avuc leblebi
Aksam:firinda kusbasili sebzeli yemek ve ayran
Ara:2 cilek
Spor: 45 dk yuruyus
30 dk jillian michaels
Su:2 lt
1 kupa yesilcay
Günaydınn, Allah kabul etsin canımgünaydın kızlar bugün oruçluyum allah kabul ederse biraz uykusuz ve halsizim
dün sahurumu yatmadan önce yaptım 1/3 ekmekle tost çay domates salatalık 5-6 zeytin
akşamı bilmiyorum yedikten sonra yazarım.
Herkesciklere Günaydınlarrrr, Hayırlı Kandiller
Dün ki menüm;
Sabah : 1 adet kepekli sandviç (beyaz peynir, yeşilllik, domates)
Ara : 1 fincan türk kahvesi
Öğle : 1 porsiyon tavuklu bezelye, yarım kase mercimek çorbası
Ara : küçük paröa çikolatalı dondurma ( kötü kaçamak oldu)
Akşam: 1 porsiyon bulgur pilavı, küçük parça lavaş
Su : 2 litre
Spor : 1 saat yürüyüş
Kitap : okuyamadım, çok fazla yorgunum..
Aldığım kalori 1000 kl , harcadığım 200 kl
merhaba hoşbulduk, kaç kilo almıştın hamileyken, kaç kilo verdin?
1000 kalori az gibi geldi bana, ben yapamıyorum mesela o kadar az kalori ile, yapabiliosan süperrrsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?