Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldiniz kızlar

Hoşgeldin canım

günaydın kızlar bugün oruçluyum allah kabul ederse biraz uykusuz ve halsizim
dün sahurumu yatmadan önce yaptım 1/3 ekmekle tost çay domates salatalık 5-6 zeytin
akşamı bilmiyorum yedikten sonra yazarım.
Allah kabul etsin inşallah canım

herkese hayırlı kandillerr

hımm, anladım canım, ben de kalori sayarak verdim 15 kiloyu, ortalama 1500 kalori aldım, insülin direncini çok duydum, tedavisi falan yok mu bunun, hayatın boyunca hep düşük kalorili beslenmek zorunda mı kalacaksın? zor yanii

Hoşgeldin canım
hoşbuldumm

bugünki menüm
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir, 1 domates, 1 tatlıkaşığı kadar bal
ara öğün yarım sütburger, 1 kase yoğurt, azıcık mısır ekmeği
öğle yemeği 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim beyaz ekmek
ara öğün 1 büyük elma
akşam yemeği yarım kase ev yapımı ezogelin çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 küçük porsiyon mantarlı tavuk sote
son öğünü 20.30'da yarım fincan beyaz leblebi yiyerek kapatacağım
tabi ki de 2.5 lt su ve 2 bardak yeşil çay
spor leslie 3 mile

en kötü günüm böyle olsuunnnn

Sabah: haşlanmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 parça peynir ( 1,5 kk kadar)
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
Ara: eti Form bisküvi 130 kalori
Oglen: şehriye çorba
1 tane kandil simidi
1 parça peynir
Ara: nescafe, ligt süt 2 tane ligt bisküvi
Aksam: mercimek çorba
Kabak yemeği ve yoğurt

Az önce işe bir kandil şimdi daha yedim.... Valla kötü bir gün oldu kandil simidi bitirdi beni kızlar
Ne deseniz haklısınız

Harika bir gün olmuş canim

Kızlar bu arada bende regl olcam bir kaç güne

keşke yemeseymişsin canım ya onlar sırf yağ küpü aşırı margarin koyuyorlar, neyse dün dünde kalduı biz önümüze bakalım ,bu arada yürüyüş falan yok mu
Kızlar bu arada bende regl olcam bir kaç güne
ben de bekliyorum ya cumaya tartı ne gösterecek bilmiyorum , bir de jillian yapınca da kaslarda önce şişme oluyomuş benim bir de oradan gelecek bi şişkinlik

benim bakıcım yemek de yapıyor bize dün akşam konuştk bugünün yemeğini ( menüyü normalde ben veriyorum ama bazen bulamıyorum ) ''gözleme yapayım'' dedi ...ben de olur dedim, bu sabah geldi boynu ağrıyormuş gözleme yapamayacak yani akşam akşam karbnhidrat yemeten kurtuldum anlayacağınız

Günaydın Canlarım

Dün ki menüm;

Sabah : 1 yemek kaşığı kadar krem peynir , 1 adet buğdaylı grissini
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 2 adet köfte , 2 kaşık yoğurtlu havuç , 2 kaşık zeytinyağlı taze fasülye , 1 adet zeytinyağlı biber dolması
Başka bir şey yemedim sadece bol su içmeye gayret ettim.
Su : 3 litre
Spor : 2 saat yürüyüş
Kitap : Uzun beyaz bulut Gelibolu

Aldığım kalori 650 kl , harcadığım kalori 300 kl..

Pazartesi sabahı +400 çıkmıştım ama bu sabah arayı kapattım çok şükür..Cumaya kilo vermiş olarak listede olacağım inşaallah

Ayyy incelme durumunu çok merak ettim, ideal kiloma yaklaşınca ben de pilatese başlayacağım inşaallah..
Bize de haber ver

Benim ki ileri düzeyde değil, bunun için ilaç var ama ben kullanmıyorum, onun yerine sağlıklı beslenerek düzenliyorum değerleri.. Yok yok hayatım boyunca tabiki düşük kalorili beslenmeyeceğim ama hayatım boyunca çok kilo almamaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim..

Ayy maşaallah menünü çok beğendim, çok sağlıklı

Aslında kandil simidi ve nescafe dışında menü çok güzel, kaçamak durumun çok sık değilse telafi edersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…