Merhaba ben geldimm mm
Davetvettiginiz için çok teşekkür ederim.
Hemen kendimi tanıtayım. 32 yaşındayım boyum 1.70 kilom 66 taze anneyim. 10 aylık bir kızım var ve emziriyorum . 66 kilo ile hamile kalmıştım. Yani hamile kaldığım kiloma kk da ki güzel anneler fit olma yolunda grubuyla döndüm
Fakat grubumuz yavaşladı hatta kapatmak mı diye konuşuyorduk ama ben devam etmek istiyorum. Yeni kan olsun can olsun diye buraya geldim. 2. Üniversitemi okuyorum yani ogrenciyim ve finallerime 20 gün var. Hergün mutlaka girerim ama. Sağlıklı beslenmeyi ve spor yapmayı seviyorum. Bir dönem 63 kiloydum ve cok mutluydum yine o civarda olmak istiyorum kızlar.
Bu arada herkese günaydın
Hoşgeldiniz kızlarSelam kızlar ben de geldim
Kaptanım davet için çok teşekkürler
Ben 35 yaşında 160 boyunda ve "sabah tartıldım"74.6 kilodayım.1 tane kuzucuğunda annesiyim. Boğaz magduruyum.su içsem yarıyor diyenlerdenim :)) şaka bir yana doğumdan sonra kilolar kaldı 2 sene emzirdim hiç dikkat etmedim süt olsun diye süt te oldu olmasına da kilolar da üstüme yapıştı arada sırada girip okuyordum buraları niye bende üye olmuyorum dedim ve işte burdayım.umarım sayenizde bende sağlıklı kiloma ulaşırım.kendime küçük hedefler koyarak başlamak istiyorum.bunun için ilk hedefim 65 olsun.
Tamam canım ben simdikahvaltimi yazayım
Sabah bir haşlanmiş yumurta bir de yumurta beyazı (kızımın yumurtasının beyazı nı da yiyorum)
2 parça kaşar peynir
4 zeytin
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara: bir bardak süt ve bir nektarin
Oglen: kaşarlı ve hindili ufak bir sandviç yaptım yanında soda icicem
Ara: nescafe
Aksam: bulgur pilavı, tavuk döner, ayran
Bugün böyle olacak kızlar ekstra olursa yazarim
Hoşgeldin canımbugün ki menümü paylaşaym
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 20-25 gr kadar tam yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 1 kaşık bal
ara öğün 1 kase yayla çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği çavdar ekmeği ile hazırlanmış peynir ve domatesli sandviç
ara öğün 1 armut
akşam yemeği yarım kase yayla çorbası, 1 küçük porsiyon mantarlı tavuk sote, çoban salata
8.30 gibi 1 kase yoğurt yiyeceğim
2.5 lt su 2 kupa yeşil çay
ben düşük kalorili diyet yapamıyorum, anasınıfı öğretmeniyim ve 3 yaşında bir oğlum var, yani bütün gün ayaktayım, enerjiye ihtiyacım var, hareketli olduğum için metabolizmam hızlı, çabuk kilo kaybediyorum, tabi diyeti bozmazsam. okulda genelde kek, pasta vs olduğu için yanımda sandviç, meyve ya da kuruyemiş götürmeye çalışıyorum ki kalori bombalarını yemeyeyim. benim pis bir huyum var, bazı insanlar çok sevdiği bir tatlının ucundan azıcık alır bırakır, ben de o yok, ucundan almakla bırakamıyorum ve onu bitiryorum, bitirdiğimde de o gün diyeti bozmuş sayıp herşeyi yiyorum(( iradeli olup tatmadıysam tamam o günü atlatıyorum. böyle işte, 59 kilo ile hamile kaldım, ilk 3 ay çok kötü geçti, iştah sıfır, 55 e düştüm. sonra hızla kilo almaya başladım, tabi çok yediğim için. velhasıl 85 kilo ile doğuma gittim. doğumda 5 kilo gitti çocukla birlikte. 80 kilo iken sütüm olsun diye yedim içtim 85 oldum tekrar. neyse dedim bu böyle gitmez. 2 yılda 15 kilo verdim. 70 kiloyum 1 yıldır, koruyorum. diyetten çok sıkıldığım için bu yıl diyet yapmadım, ama ikinci çocuğa niyetliyim o yüzden 60 a düşmek istiyorum. ben kilomu göstermeyenlerdenim, boyum 160 olmasına rağmen 70 kilo olduğuma inanmıyorlar, 65 gib, duruomuşum, öle diolar, ama ben kendimi 70 gibi görüyorum :) neyse çok konuştum, öpüyorum hepinizi, bu arada ben akşamları çocuğu uyuttuktan sonra girebiliyorum
Allah kabul etsin inşallah canımgünaydın kızlar bugün oruçluyum allah kabul ederse biraz uykusuz ve halsizim
dün sahurumu yatmadan önce yaptım 1/3 ekmekle tost çay domates salatalık 5-6 zeytin
akşamı bilmiyorum yedikten sonra yazarım.
Ben evlendiğimde 57 kiloydum ve evlenince hızla kilo aldım 65 kilo oldum. Tam diyetisyene başlamıştım ki sürpriz hamile kaldım üstüne 23 kilo daha alarak 88 ile doğuma girdim. Doğumda 10 kilo gitti sonra kendi imkanlarımla 8 kilo verdim, sonra yeniden safra kesesi ameliyatı oldum üstüne çalışmaya başladım 4 kilo aldım. 1 senedir 74 kiloydum. 22 şubatta diyete başladım ve şuan çok şükür 64 kilolara düştüm.
Ben başka türlü kilo veremiyorum anca kalori sayarak ve az kalori tüketerek verebiliyorum ki 1000 benim için çok bile yeni regl dönemim bitti o yüzden iştahım açık.. Normalde 500-700 kalori tüketiyorum.
Tabi herkesin bünyesi farklı, kendini zorlama az kalorili diyet zor birşey ama benim insülin direncinden dolayı başka türlü kilo veremiyorum..
hoşbuldummHoşgeldin canım
Harika bir gün olmuş canimbugünki menüm
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir, 1 domates, 1 tatlıkaşığı kadar bal
ara öğün yarım sütburger, 1 kase yoğurt, azıcık mısır ekmeği
öğle yemeği 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim beyaz ekmek
ara öğün 1 büyük elma
akşam yemeği yarım kase ev yapımı ezogelin çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 küçük porsiyon mantarlı tavuk sote
son öğünü 20.30'da yarım fincan beyaz leblebi yiyerek kapatacağım
tabi ki de 2.5 lt su ve 2 bardak yeşil çay
spor leslie 3 mile
en kötü günüm böyle olsuunnnn
keşke yemeseymişsin canım ya onlar sırf yağ küpü aşırı margarin koyuyorlar, neyse dün dünde kalduı biz önümüze bakalım ,bu arada yürüyüş falan yok muSabah: haşlanmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 parça peynir ( 1,5 kk kadar)
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
Ara: eti Form bisküvi 130 kalori
Oglen: şehriye çorba
1 tane kandil simidi
1 parça peynir
Ara: nescafe, ligt süt 2 tane ligt bisküvi
Aksam: mercimek çorba
Kabak yemeği ve yoğurt
Az önce işe bir kandil şimdi daha yedim.... Valla kötü bir gün oldu kandil simidi bitirdi beni kızlar
Ne deseniz haklısınız
ben de bekliyorum ya cumaya tartı ne gösterecek bilmiyorum , bir de jillian yapınca da kaslarda önce şişme oluyomuş benim bir de oradan gelecek bi şişkinlikKızlar bu arada bende regl olcam bir kaç güne
Selam kixlar nasilsiniz...ben bu sabah saglik ocagina gidip kan verdim saclarim dokuluyor bir de uzun zamandir diyet yapoyorum diye degerlerkme bakyirmak istedim.
Saglik ocagindan sonra kuzenimle disarida kahvalti yaptik ..yok yoktu zeytin peynir ceviz falan derken karbonhidratli seylere pek sira gelmedi.
Öglen yemek yemedim acikmadim da sadece işywrinden biri tulumba tatlisi ikram etti.yemiyecegim dedim ama israr edince yedim.
Aksam mercimek corbsi kuru biber kavurmasi ve yogurt yiyecegim
Spor 1 saat yuruyus yaptim aksam da jillian yapacagim.
Bugun gobegimi ve kalcami olctum bakalim jilliandan sonra incelecekmiyim
Benim ki ileri düzeyde değil, bunun için ilaç var ama ben kullanmıyorum, onun yerine sağlıklı beslenerek düzenliyorum değerleri.. Yok yok hayatım boyunca tabiki düşük kalorili beslenmeyeceğim ama hayatım boyunca çok kilo almamaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim..herkese hayırlı kandillerr
hımm, anladım canım, ben de kalori sayarak verdim 15 kiloyu, ortalama 1500 kalori aldım, insülin direncini çok duydum, tedavisi falan yok mu bunun, hayatın boyunca hep düşük kalorili beslenmek zorunda mı kalacaksın? zor yanii
hoşbuldumm
Bende de kandil kurabiyesiKızlar bu aksama kandil simidi damgasını vurdu malesef
Herkese hayırlı kandiller
Ayy maşaallah menünü çok beğendim, çok sağlıklıbugünki menüm
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir, 1 domates, 1 tatlıkaşığı kadar bal
ara öğün yarım sütburger, 1 kase yoğurt, azıcık mısır ekmeği
öğle yemeği 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim beyaz ekmek
ara öğün 1 büyük elma
akşam yemeği yarım kase ev yapımı ezogelin çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 küçük porsiyon mantarlı tavuk sote
son öğünü 20.30'da yarım fincan beyaz leblebi yiyerek kapatacağım
tabi ki de 2.5 lt su ve 2 bardak yeşil çay
spor leslie 3 mile
en kötü günüm böyle olsuunnnn
Ben deeAyy maşaallah menünü çok beğendim, çok sağlıklı
Aslında kandil simidi ve nescafe dışında menü çok güzel, kaçamak durumun çok sık değilse telafi edersin olur biterSabah: haşlanmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 parça peynir ( 1,5 kk kadar)
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
Ara: eti Form bisküvi 130 kalori
Oglen: şehriye çorba
1 tane kandil simidi
1 parça peynir
Ara: nescafe, ligt süt 2 tane ligt bisküvi
Aksam: mercimek çorba
Kabak yemeği ve yoğurt
Az önce işe bir kandil şimdi daha yedim.... Valla kötü bir gün oldu kandil simidi bitirdi beni kızlar
Ne deseniz haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?