Günaydın kaptanımGünaydın kızlar.
günaydın tatlım akşam olunca acıkmıyor musunGünaydın Canlarım
Dün ki menüm;
Sabah : 1 yemek kaşığı kadar krem peynir , 1 adet buğdaylı grissini
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 2 adet köfte , 2 kaşık yoğurtlu havuç , 2 kaşık zeytinyağlı taze fasülye , 1 adet zeytinyağlı biber dolması
Başka bir şey yemedim sadece bol su içmeye gayret ettim.
Su : 3 litre
Spor : 2 saat yürüyüş
Kitap : Uzun beyaz bulut Gelibolu
Aldığım kalori 650 kl , harcadığım kalori 300 kl..
Pazartesi sabahı +400 çıkmıştım ama bu sabah arayı kapattım çok şükür..Cumaya kilo vermiş olarak listede olacağım inşaallah
Allah kabul etsin canım, iftar için mutlaka çorba iç üzerine de şöyle hafif zeytinyağlı bir yemek yapabilirsin, mesela kabak yemeği olabilir yoğurtla yiyince hafif oluyor ya da enginar da hafif ve doyurucu olabilir..Allah kabul ederse bugün niyetliyim. Gece sahura belki kalkamam diye gece yiyip yattım saat 12 de. 1 dolu kase yukaf+nesfit yaptım kendime 1 bardak süt ile. Canım başka bişey istemedi biliyorum cok az ve sağlıksız oldu ama midem başka bişey almadı onu da zor yedim nerdeyse. Şimdilik bi sorun yok okuldayim ama çok enerji harcamiyorum olabildiğince tabii.
Şimdi tek düşüncem iftara söyle hem sindirimi kolay hem hafif hem de kan şekerini hemen yukseltmeyecek bişeyler ne yapabilirim? Önerileriniz varsa memnun olurum
Bu hafta iştah açıklığı yaşıyorum aslında dün akşam acıktım ama yemedim bol su içtim, zaten kızımla oynayınca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..günaydın tatlım akşam olunca acıkmıyor musun
İyiyim canımcım sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız size bakınca ben sizden çok yiyorum dün iftarda
1 kase yüksük çorbası 1/2 tabak mercimek pilavı ve bol salata yedim (annem bunları seviyorum diye yapmış)
başka birşey yemedim
bugünkü menümü öğleden sonra yazayım ne yiyeceğim belli değil
ben de merak ediyorum 3 gün kaslarım ağrıd bugün ağrı sızı yok, bugün arkadaşla avmye gittik 36 beden gayet rahat oldu biraz zorlasam 34e bile girerim sankiAyyy incelme durumunu çok merak ettim, ideal kiloma yaklaşınca ben de pilatese başlayacağım inşaallah..
Bize de haber ver
canım ben menüne bayıldım .... özellikle akşam güzel, ben kabağı çok severim ama eşim ağzıma sümezGünaydın kizlaar
Dün 65.8 çıktım da ondan bu sevincim ama bu sabah geri 66 olmuştum ama olsun demek ki ümit var, olacak.
Hemen dünkü menümü yazayim
Sabah 09.30: 1 küçük kepekli tost, yarim haslanmis yumurta,yanında 1 bardak ayran domates salatalık .
Ara: 1 fincan yeşil çay.
Ogle 12.30: yarım kase ezogelin çorbası.
Ara:16.30 5 tane eti form yulafli bisküvi, bir parmak peynir.
Akşam 20.00: 1 kase yoğurt 3 kaşık kabak yemegi.
Su 3 litre.
Spor: 3 mile leslie + 4 dk lik Tabata. Bu tabatayi forumdan öğrendim spor ile sağlıklı yaşam bölümünden aklıma yattı netten araştırdım kendime uyarladim uyguluyorum ben de.
Kitap hala Tutunamayanlar
Allah kabul etsin , benim önerim köfte+salata+yoğurtAllah kabul ederse bugün niyetliyim. Gece sahura belki kalkamam diye gece yiyip yattım saat 12 de. 1 dolu kase yukaf+nesfit yaptım kendime 1 bardak süt ile. Canım başka bişey istemedi biliyorum cok az ve sağlıksız oldu ama midem başka bişey almadı onu da zor yedim nerdeyse. Şimdilik bi sorun yok okuldayim ama çok enerji harcamiyorum olabildiğince tabii.
Şimdi tek düşüncem iftara söyle hem sindirimi kolay hem hafif hem de kan şekerini hemen yukseltmeyecek bişeyler ne yapabilirim? Önerileriniz varsa memnun olurum
senin mercimek pilavı aşkını biliyorum bengünaydın kızlar nasılsınız size bakınca ben sizden çok yiyorum dün iftarda
1 kase yüksük çorbası 1/2 tabak mercimek pilavı ve bol salata yedim (annem bunları seviyorum diye yapmış)
başka birşey yemedim
bugünkü menümü öğleden sonra yazayım ne yiyeceğim belli değil
fırında mantarı nasıl yapıyorsun canım, restoranlarda kaşarlı mantar getiriyorlar ya ben ona bayılıyorumBuldum akşama ne yapacağımı.
Şehriye çorbası
Brokoli graten ve ızgara tavuk. Yanında da belki fırında mantar yapabilirim.
Şehriye çorbasini genelde pek tercih etmem ama tavuğun yanına eşim illaki pilav isteyeceği için onu oradan kapatmak niyetindeyim.
Bu menüyü beğendim hem zahmetsiz hem de çok çok ağır değil. Fırın yemeklerini seviyorum sanki ben yapmiyormusum gibi oluyor.
merhaba cnım, ben de bekarken bir ay kadar süreyle pilates yapmıştım, harika bir spor, hiç kilo vermemiştim ama 1 beden küçülmüştüm, acayip toparlıyor vücudu, ben de istiyorum yapmayı da önce vermem gerekn kiloları vereceğim, şimdi leslie yapıyorum, daha fazla kalori yaktırıyor...başarılarrrben de merak ediyorum 3 gün kaslarım ağrıd bugün ağrı sızı yok, bugün arkadaşla avmye gittik 36 beden gayet rahat oldu biraz zorlasam 34e bile girerim sanki
Aynen o bayıldığından yapıyorum canım . Mantarları soyup saplarini kopariyorum. Fırın tesisine dizince içlerine çok çok az kasigin ucu ile Tereyağı koyup serpme tuz gezdiriyorum. Tuz sularını daha rahat salmalarini sağlıyor. Bi 15 dk bu şekilde fırında pisiriyorum 200 derecede. Sonra içlerine kaşar rendesi atıp eriyen kadar tekrar firinliyorum. Hepsi buben de merak ediyorum 3 gün kaslarım ağrıd bugün ağrı sızı yok, bugün arkadaşla avmye gittik 36 beden gayet rahat oldu biraz zorlasam 34e bile girerim sanki
canım ben menüne bayıldım .... özellikle akşam güzel, ben kabağı çok severim ama eşim ağzıma sümez
Allah kabul etsin , benim önerim köfte+salata+yoğurt
senin mercimek pilavı aşkını biliyorum ben
fırında mantarı nasıl yapıyorsun canım, restoranlarda kaşarlı mantar getiriyorlar ya ben ona bayılıyorum
Ay bu nasıl anlatım..Aynen o bayıldığından yapıyorum canım . Mantarları soyup saplarini kopariyorum. Fırın tesisine dizince içlerine çok çok az kasigin ucu ile Tereyağı koyup serpme tuz gezdiriyorum. Tuz sularını daha rahat salmalarini sağlıyor. Bi 15 dk bu şekilde fırında pisiriyorum 200 derecede. Sonra içlerine kaşar rendesi atıp eriyen kadar tekrar firinliyorum. Hepsi bumantarı çok seviyorum ben de.
Dün akşam ben de yemedim. Sabah ve öğle iyi yemistim,canım istemedi akşam.Günaydın Hanımlar,
Dün ki menüm ;
Sabah : yarım yemek kaşığı kadar krem peynir, 1 adet tam buğdaylı grissini
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 1 porsiyon etli güveç , yarım porsiyon iç pilav , 2 adet sarma
Ara : 1 adet probis bisküvi
Akşam yine birşey yemedim çünkü öğle yediklerim inanılmaz çok geldi..
Su : 2 litre
Spor : 2 saat tempolu yürüyüş
Aldığım kalori 800 kl, harcadığım kalori 400 kl..
Canın mi çekti kaptanciimAy bu nasıl anlatım..
Yarın mantar almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?