geçmişe baktım hatırlamak için 2 sene de 15 kg vermişsin ..çok güzel ..şimdi de ulaşırsın inş ideal kilonaiyi akşamlar kızlarrr
menüm
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği, 20 gr kadar beyaz peynir, 3 çatal kaşarlı yumurta (tereyağında), yarım kaşık bal
ara öğün:bir kase mercimek çorbası, 1 dilim karışık tahıllı ekmek
öğle yemeği: 1 avuç beyaz leblebi ve tuzsuz badem karışımı
ara öğün: 1 armut
akşam yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kase yoğurt
son ara: 1 küçük şeftali
3 lt su, 2kupa yeşilçay,
veee spor 3 miles
iyi gidiorum, cuma sonucu görecez bakalım,ama 3 günde karın kısmımda bir toparlanma farkettim bile, süperrr, bozmamak dileğiyle, bu kez kararlıyım, ideal kiloma ulaşıncaya kadar devamm...
sağol canım , bugün 6.günüm , yapması çok zevklimerhaba cnım, ben de bekarken bir ay kadar süreyle pilates yapmıştım, harika bir spor, hiç kilo vermemiştim ama 1 beden küçülmüştüm, acayip toparlıyor vücudu, ben de istiyorum yapmayı da önce vermem gerekn kiloları vereceğim, şimdi leslie yapıyorum, daha fazla kalori yaktırıyor...başarılarrr
ımmmm nefffisss eline sağlıkAynen o bayıldığından yapıyorum canım . Mantarları soyup saplarini kopariyorum. Fırın tesisine dizince içlerine çok çok az kasigin ucu ile Tereyağı koyup serpme tuz gezdiriyorum. Tuz sularını daha rahat salmalarini sağlıyor. Bi 15 dk bu şekilde fırında pisiriyorum 200 derecede. Sonra içlerine kaşar rendesi atıp eriyen kadar tekrar firinliyorum. Hepsi bumantarı çok seviyorum ben de.
Günaydın Hanımlar,
Dün ki menüm ;
Sabah : yarım yemek kaşığı kadar krem peynir, 1 adet tam buğdaylı grissini
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 1 porsiyon etli güveç , yarım porsiyon iç pilav , 2 adet sarma
Ara : 1 adet probis bisküvi
Akşam yine birşey yemedim çünkü öğle yediklerim inanılmaz çok geldi..
Su : 2 litre
Spor : 2 saat tempolu yürüyüş
Aldığım kalori 800 kl, harcadığım kalori 400 kl..
Ya sorma acaip canım çekti ama bugün ve yarın çok yoğunum sonraya kaldı artık..Canın mi çekti kaptanciimneyse ki sağlıksız bir tarif degiil, hemen al yap bence de. Mantar içerisinde büyük oranda çinko barındırır bu da hem cilt hem de bayan / erkek üreme sağlığı açısından çok faydalıdır; )
geçmişe baktım hatırlamak için 2 sene de 15 kg vermişsin ..çok güzel ..şimdi de ulaşırsın inş ideal kilona
Hoşgeldin canım, kurallar ilk sayfada yazıyor tatlımMerhaba bu gruba davet edildi ne yapmalıyım kurallar hiçbişey bilmiyorum
Sende çok güzel kilonu korumuşsun ve daha fazlasını vereceksininsanlar nasıl güzel kilo veriyorlarr, süperrrrr
Menün biraz ağır olmuş gibi geldi, özellikle akşam hem mantı hem de muz olması biraz kaloriyi yüksek tutmuş gibibugün menüm
kahvaltı 1 dilim tahıllı ekmek, az beyaz peynir, 1 kaşık bal, kaşarlı yumurta (1 yumurta kadar)
ara öğün 6 adet küçük karalahana sarması, 1 kase yoğurt
öğle yemeği iki ince dilim tahıllı ekmek ve beyaz peynir ve domatesli sandviç
ara öğün 1 armut
akşam yemeği 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kase sebze çorbası (ev yapımı), 4 adet küçük sarma, yarım kase mantı, salata
son öğün yarım muz
2.5 lt su, 2 kupa yeşilçay
leslie 3 miles
bugün çok yorgunum, evi dip köşe sildim süpürdüm toz aldım, ütü yaptım, sporumu yaptım sonra da okula gittim
yarınki tartı sonucunu çok merak ediyorum, 2 gündür tuvalete çıkamıyorum, ama şişkinlik hissetmiyorum, ilginççç
Hayır canım gruptan çıkarılmıyorsun öyle hemen, bizde bazen yazamıyoruz özellikle ben haftasonları yazamıyorum..Kızlar dün yazamadım. Bu ara acayip bir yoğunluğum başladı. Galiba gruptan çıkmışımdır. Hergün 5 mesaj denmiş. Neyse sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?