Çok iyi bence bir haftada 600 gram, tebrik ederim tatlımmmKizlaar günaydın listeyi sağolsun kaptanimiz atmış geçen haftakini. Ben de duzenleyeyim dedim yine bi hata var mı bakilsin ama sevgili @asivemai ve @hedef52 . @akrep33 Bugünkü kilom 65.7 , yani -600 gr. Dün sabah 65.4 tüm çok sevinmistim ama sanırım çarşamba günü oruç olduğumdan ertesi gün öyle az çıktım bayagi. Olsun buna şükür 65 leri gördüm yaa daha ne oksun
Evet canım benim için 600 gr gayet iyi. Ben ayda 2 kg verebiliyorum çünkü illaki bir hafta sabitte kalıyorum regl haftası . 65 leri gördüm ya evlendigimden daha zayıf şu an 67.5 falandim çünkü. Ya ne kadar güzel bi duygu önceleri 6 li rakamları göreyim diyorsun sonra ay şu 67-68 aralığında bi çıkayım diyorsun sonra 65 ler gelsin diyorsun böyle böyle ben 60 i sonra da 57-58 aralığını gorcem galiba. Inancim percinleniyor burada kızlar sağolun hepinizÇok iyi bence bir haftada 600 gram, tebrik ederim tatlımmm
18 aydır bu gruptayım 18 kg verdim , hedefime 3 kg kaldı ama ben veremiyorum artıkyaa aslında iki yılda vermedim bu kiloyu, emzirme döneminde 6 aya kadar hiç diyet yapmadım, 6 aydan sonra dikkat ettim sadece, oğlum 1 yaşına girdiğinde ben 77 kiloydum, sonra güzel bir diyetle 3 ayda 10 kilo verdim 67 ye düştüm geçen yıl. sonra yazın çalışmadığım için genelde kilo alyorum, 70 e çıktım. işte yazdan beri 70 lerdeyim, bu yaza en fazla 60 olarak girmek istiyorum, bakalımmm inşallahhh, senin de kilo takibine baktım çok güzel kilo vermişsin tebrikler, ben de 57-58 istiyorum. ne kadar sürede nasıl verdin, nasıl bir diyet uyguladın?
sen devam et paylaşıma canımKızlar dün yazamadım. Bu ara acayip bir yoğunluğum başladı. Galiba gruptan çıkmışımdır. Hergün 5 mesaj denmiş. Neyse sağlık olsun.
tebrikler canımKizlaar günaydın listeyi sağolsun kaptanimiz atmış geçen haftakini. Ben de duzenleyeyim dedim yine bi hata var mı bakilsin ama sevgili @asivemai ve @hedef52 . @akrep33 Bugünkü kilom 65.7 , yani -600 gr. Dün sabah 65.4 tüm çok sevinmistim ama sanırım çarşamba günü oruç olduğumdan ertesi gün öyle az çıktım bayagi. Olsun buna şükür 65 leri gördüm yaa daha ne oksun
tebrik ederimBu sabah tam 3 yıl önce giyebildiğim kıyafetlerimi giydim ve çok rahatlıkla oldu öyle mutluyum ki
Geçen cuma 64.50 kiloydum, bu sabah 64,20 çıktım yani -300 gram, bu hafta bu kadar iştaha rağmen çok şükür verebildim..
Evet canım benim için 600 gr gayet iyi. Ben ayda 2 kg verebiliyorum çünkü illaki bir hafta sabitte kalıyorum regl haftası . 65 leri gördüm ya evlendigimden daha zayıf şu an 67.5 falandim çünkü. Ya ne kadar güzel bi duygu önceleri 6 li rakamları göreyim diyorsun sonra ay şu 67-68 aralığında bi çıkayım diyorsun sonra 65 ler gelsin diyorsun böyle böyle ben 60 i sonra da 57-58 aralığını gorcem galiba. Inancim percinleniyor burada kızlar sağolun hepiniz
+900 maalesefbu haftada da jilliana atalım suçu....
Menün biraz ağır olmuş gibi geldi, özellikle akşam hem mantı hem de muz olması biraz kaloriyi yüksek tutmuş gibi
Ama diğer öğünlerin çok güzel..
harikasın ....18 aydır bu gruptayım 18 kg verdim , hedefime 3 kg kaldı ama ben veremiyorum artık
diyetime gelince sabah yumurtalı , pynirli zeytinli rutin kahvaltı
öğlen müsli, akşamları da hemen hemen her yemekten ( bakklagil, protein vs) az miktarda salatadan ise çok miktarda yedim ve hergün aksatmadan 45-50 dk yürüdüm
Günaydınnn Kızlarrr
Dün ki menüm ;
Sabah : canım istemedi hiçbirşey yemedim
Öğle : 2 parça tavuk pirzola , 2 kaşık bulgur pilavı
Akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, 7 adet iç fındık
Su : 2 litre
Spor : 2 saat tempolu yürüyüş
Aldığım kalori 580 kl , harcadığım kalori 340 kl..
Tabiki de olur, şekerimtatlımcım ben menülerimi yazınca sen benim kalorime baksan neyi fazla yemişim bilirdim olur mu
Evet ya bunu ben de farkettim ne zaman egzersiz sıkılaşma aktivitesi vs yapsam vücut tutuyor sanki bir şeyleri. Kaç kez denedim aynı.Sıkılaşma aktiviteleri önce şişkinlik yapıyor doğru muhtemelen o yüzden verdiklerin görünmüyordur.. İnşaallah bi sonrakilere verirsin tatlım
Hep beraber inşallahBence 57-58 'e kesin düşersin Allahın izniyle böyle giderseMaşaallah
Bu egzersiz ve sıkılaşma aktivitelerine düzenli devam edince ilk 10-15 gün kilo almış gibi oluyorsun ama sonra sıkılaşma ile veriyorsun, düzenli devam etmek gerekir.. Ahh ahh bekarlığımda sporsuz günüm geçmezdi, çok ilgiliydim böyle şeylere..E
Evet ya bunu ben de farkettim ne zaman egzersiz sıkılaşma aktivitesi vs yapsam vücut tutuyor sanki bir şeyleri. Kaç kez denedim aynı.
Be ideal kiloma yaklaştıkça pilates yapmak istiyorum ama neyi izleyeyim neye göre yapayım bilmiyorum hiç. Kilo verdırmese de inceltiyor diyorlar ama ne izlesem ne malzeme alsam hiç bilemedimBu egzersiz ve sıkılaşma aktivitelerine düzenli devam edince ilk 10-15 gün kilo almış gibi oluyorsun ama sonra sıkılaşma ile veriyorsun, düzenli devam etmek gerekir.. Ahh ahh bekarlığımda sporsuz günüm geçmezdi, çok ilgiliydim böyle şeylere..
günaydın kızlar malesef bu hafta kilo veremedim. yemelerim normal ama benim spora başlamam lazım bu hafta başlarım yemekten sonra çıkar parkta yürürüm dedim ama bu hafta adana yağmurlu ve rüzgarlı ben çıksam oğlum beni bırakmaz o da iner o yüzden kaldı inş bu hafta başlıcam
bugünkü kilom 66
bugünkü menüm
kahvaltı domates salatalık peynir zeytin 1 adet hindi füme(salamdan farkı yok )
arada kahve çay su
öğlen 1/2 porsiyon bezelye salata
ara activA
akşam 1/2 yarım porsiyon tava biberli naneli yoğurt
Pilates malzemesiz yapılanı daha faydalıymış, ben de başlayacağım Ebru Şallı ile başlayacağım inşaallah ama önce vermem gereken 6-7 kilo daha var sonra başlayacağım inşaallah..B
Be ideal kiloma yaklaştıkça pilates yapmak istiyorum ama neyi izleyeyim neye göre yapayım bilmiyorum hiç. Kilo verdırmese de inceltiyor diyorlar ama ne izlesem ne malzeme alsam hiç bilemedimfikriniz var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?