Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok iyi bence bir haftada 600 gram, tebrik ederim tatlımmm

Çok iyi bence bir haftada 600 gram, tebrik ederim tatlımmm
Evet canım benim için 600 gr gayet iyi. Ben ayda 2 kg verebiliyorum çünkü illaki bir hafta sabitte kalıyorum regl haftası . 65 leri gördüm ya evlendigimden daha zayıf şu an 67.5 falandim çünkü. Ya ne kadar güzel bi duygu önceleri 6 li rakamları göreyim diyorsun sonra ay şu 67-68 aralığında bi çıkayım diyorsun sonra 65 ler gelsin diyorsun böyle böyle ben 60 i sonra da 57-58 aralığını gorcem galiba. Inancim percinleniyor burada kızlar sağolun hepiniz

***2. Takım 464. Etap ***

akrep33 ( 71 / / / % )
krakker ( 66 / / / % )
losefar ( 57,9/58,8 /+0,9 / % -1,55)
rukgus ( 87,7 / / /% )
jenemy ( 66,3/65,7 /0.6 /%0.91)
Irmakzn ( 64,50 /64,20 /0,3 / %0.47)

2. Takım ortalaması:

18 aydır bu gruptayım 18 kg verdim , hedefime 3 kg kaldı ama ben veremiyorum artık
diyetime gelince sabah yumurtalı , pynirli zeytinli rutin kahvaltı
öğlen müsli, akşamları da hemen hemen her yemekten ( bakklagil, protein vs) az miktarda salatadan ise çok miktarda yedim ve hergün aksatmadan 45-50 dk yürüdüm

Kızlar dün yazamadım. Bu ara acayip bir yoğunluğum başladı. Galiba gruptan çıkmışımdır. Hergün 5 mesaj denmiş. Neyse sağlık olsun.
sen devam et paylaşıma canım

tebrikler canım
tebrik ederim

Bence 57-58 'e kesin düşersin Allahın izniyle böyle giderse Maşaallah

Menün biraz ağır olmuş gibi geldi, özellikle akşam hem mantı hem de muz olması biraz kaloriyi yüksek tutmuş gibi

Ama diğer öğünlerin çok güzel..

evet haklısın diğer günlere göre biraz ağır, ama dün çok büyük bir imtihan verdim, akşam eşim hoşbeş almış, bayılırımmm, bi başladım mı pketin dibini görürümi onu yememek için muz yedim bir tane, 500 yerine 100 kalori ile atlattım dün geceyiiii

harikasın ....
bence artıık vermene gerek de yok

tatlımcım ben menülerimi yazınca sen benim kalorime baksan neyi fazla yemişim bilirdim olur mu

günaydın kızlar malesef bu hafta kilo veremedim. yemelerim normal ama benim spora başlamam lazım bu hafta başlarım yemekten sonra çıkar parkta yürürüm dedim ama bu hafta adana yağmurlu ve rüzgarlı ben çıksam oğlum beni bırakmaz o da iner o yüzden kaldı inş bu hafta başlıcam
bugünkü kilom 66
bugünkü menüm
kahvaltı domates salatalık peynir zeytin 1 adet hindi füme(salamdan farkı yok )
arada kahve çay su
öğlen 1/2 porsiyon bezelye salata
ara activA
akşam 1/2 yarım porsiyon tava biberli naneli yoğurt

E
Sıkılaşma aktiviteleri önce şişkinlik yapıyor doğru muhtemelen o yüzden verdiklerin görünmüyordur.. İnşaallah bi sonrakilere verirsin tatlım
Evet ya bunu ben de farkettim ne zaman egzersiz sıkılaşma aktivitesi vs yapsam vücut tutuyor sanki bir şeyleri. Kaç kez denedim aynı.

E

Evet ya bunu ben de farkettim ne zaman egzersiz sıkılaşma aktivitesi vs yapsam vücut tutuyor sanki bir şeyleri. Kaç kez denedim aynı.
Bu egzersiz ve sıkılaşma aktivitelerine düzenli devam edince ilk 10-15 gün kilo almış gibi oluyorsun ama sonra sıkılaşma ile veriyorsun, düzenli devam etmek gerekir.. Ahh ahh bekarlığımda sporsuz günüm geçmezdi, çok ilgiliydim böyle şeylere..

B
Be ideal kiloma yaklaştıkça pilates yapmak istiyorum ama neyi izleyeyim neye göre yapayım bilmiyorum hiç. Kilo verdırmese de inceltiyor diyorlar ama ne izlesem ne malzeme alsam hiç bilemedim fikriniz var mı kızlar?

Bu arada dünkü menümü yazayım.
Sabah kahvaltı saat 10 da 1 adet kepekli domatesli biberli Kaşarlı sandviç 1 bardak süt.
Ara saat 12 1 fincan Türk kahvesi.
Öğle yemegi acikmadigim için yok ama saat 2 de 1 tane topkek yedim kakaolu ve 1 fincan nescafe içtim.
Saat 5 te 4 tane biskrem biskuviyi sıcak süte bandira bandira yedim, bayılırım çocukluğumdan beri.
Akşam 3 kaşık mercimek çorbası içtim, 2 parmak kadar da ızgara tavuk yedim, 1 kase de yoğurt.
Şimdi yazınca bakıyorum da o topkek ve biskreme göre benim dune göre +300 çıkmam normalmis o zaman

Kahvaltı için bir normal dilim peynirin kalorisi 77-80 kl arasıdır. domates salatalık kalorisi yok gibi bir şey, zeytin bir tanesi 4-5 kalori civarı, hindi füme ince dilim 25-30 kl arası oluyor. Yani kahvaltın tahminimce 120-130 kl olmuş bu da çok güzel

Kahve şekersiz ve sütsüz ise kalorisi yok ama şeker varsa 40-50 kalori arası olabiliyor. Sütlü ise kalorisi daha yüksek..
Activia 70 kalori civari bir kutusu,
Öğle için yediğin bezelye salatası hem çok sağlıklı hem de kalorisi çok düşük; 80 kaloriyi geçmez..

Akşam : tava yemeği dediğin tavuk,domates biber domates vs ile yapılan güvece benzeyen tava ise bir porsiyonu 200-250 kalori değerinde oluyor, yoğurdu yağlı tüketmeni tavsiye ederim sağlıklı olanı o çünkü bir porsiyonu 120-130 kalori yapıyor.
tahminimce akşam yemeğin İ 300-350 kalori civari olacaktır.
Bence biraz daha kalorili yiyecekler tüketebilirsin, bünyen alışık değilse ilk zamanlar halsiz kalabilirsin..
Tabi yine de sen bilirsin

B

Be ideal kiloma yaklaştıkça pilates yapmak istiyorum ama neyi izleyeyim neye göre yapayım bilmiyorum hiç. Kilo verdırmese de inceltiyor diyorlar ama ne izlesem ne malzeme alsam hiç bilemedim fikriniz var mı kızlar?
Pilates malzemesiz yapılanı daha faydalıymış, ben de başlayacağım Ebru Şallı ile başlayacağım inşaallah ama önce vermem gereken 6-7 kilo daha var sonra başlayacağım inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…