Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet canım var karbonhidrat sayacı. Ben onu da indirdim telefonuma ayrıca kalori sayacı indirdim. Hem telefondan hem de ajandamdan devam ediyorum.
Ayrıntılı menü listemi toplu olarak yazicam inşallah.

Ajanda derken ?
Ben senin şu 21 gunluk programına katilamadim ama pilates ben de istiyorum yapmak. 2. Program derken biraz bilgi verir misin kaptancim?
Normal bize ait menü ve kilo bilgilerimizi yazdığımız not defterimiz, ajandamiz canım.
Ben plates topigimde 21gunluk program yapmıştım ve ne inceldigimi yazmıştım.
Bugün olculerimi aldım tekrardan ve ikinci 21 gün turumu baslatiyorum inşallah.

canım benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

tekrardan allah rahmet eylesin babana canım

kaptancım kalori sayacı nedir
Günlük yediğimiz menulerin kalorisini bulan sayaç canım.

Yeni programın hayırlı olur inşallah canım.

Kendimize saygı dan geçiyor herşey.
Biz kendimizi onemseyip oluşturduğumuz düzene ister istemez uyum sağlıyor sevdiklerimiz.

merhabalar kızlar, nasılsınız, takımın sonuncu olmasına üzüldüm, kötü olmuş. bence burda daha fazla paylaşım yapmalıyız. motive edici şeyler mesela, sadece menülerimiz değil, düşüncelerimiz, zaaflarımız, zayıflayınca yapmayı planladığımız şeyler gibi...böyle iştee, ben böyle düşünüyorum, sizce nasıl olur??

69.haftasonu fazla bakamadım, kimse de paylaşımda bulunmamış sanırım, ben de o yüzden yazmadım bişey. neyse, haftasonu ben baya yedim ne bulursam, hamburgerden tutun da pastaya kadar....ama çok hareket ettiğimden mi bilmem, bu sabah tartıya çıktığımda kilo almamış olduğumu gördüm. cuma sabah69.1 dim, bu sabah 69.2 yi gördüm, sevindim tabi. almamış olmama...kesin almışımdır diye tahmin ediyordum tabi kilo almamış olmanın verdği mutlulukla haftaiçi diyetime tekrar büyük bir motivasyonla başladım ve en zor gün olan bugünü (okuldaki poğaça ve pastalar, börekler) yara almadan atlattım.

bugün menüm
kahvaltı 1 yumurta ile tereyağlı omlet, 1 dilim çavdarlı ekmek, 20 gr kadar peynir, 1 kaşık bal, 3 zeytin, 1 salatalık, şekersiz çay
ara öğün 1 kase tavuk suyuna çorba, 1 dilim çavdar eğmeği
öğle yemeği peynirli domatesli çavdar ekmekli sandviç, şekersiz çay
ara öğün 1 elma
akşam yemeği 1 kase tavuk suyuna çorba, 1 dilim çavdarlı ekmek, küçük porsiyon mantar sote
şuanda yeşil çayımı yudumlamaktayım ve yanında da 8 tane tuzsuz çiğ badem yedim.

sabah yarım saat kendimce egzersiz yaptım
10.00 gibi leslie 3 miles
3 lt su
1 kupa yeşil çay

Şimdi dişçiden geldim yine kanal tedavisi sürüyor. Biraz kanama olmuş haftaya bitecek inşallah. Ama çoook ağrım var bu sefer sanırım aksama sadece çorba içerim. .
geçmiş olsun canım

evet bende çok sevindim canım sen benim yaşam koçumsun diyorum kendisini motive ediyorum
sen excelde nasıl bir tablo tutuyorsun
olabilir
ben bayramda çiçekli böcekli elbise giymek istiyorum göbeğimin ve yan simitlerimin çıkmasını istemiyorum ama
elbise üstümde dümdüz dursun istiyorum
en büyük zaafım yeme konusunda kimseye hayır diyemiyorum biraz önce arkadaş kahvenin yanında 1 kare çikolata verdi hayır demedim

bi de bişey sorucam???
yeni gelenler ne zaman listeye giriyor???
iki hafta deneme süresi var

ayyy ben de neler almak istiyorum bir bilseniz, kilo verme düşüncesiyle çok fazla alışveriş yapmıyorum ama sanırım sona yaklaştım ben, rengarenk pantolonlar almak istiyorum şu an için istediğim İspanyol paça bordo pantolon , mint yeşili pantolon ve saks mavisi pantolon ve daha neler neler

Beynini hazırlamadığın için hayır diyemiyosun canım, yani mesele aslında sen yemek istiyorsun..
Önce hazırla beynini sonrası zaten gelir..

Cumartesi Kilom:73,1

Sabah
1 nektari

Öğle
Patatesli sıkma
Domates
Yeşil biber
Salatalık
Şalgam

Akşam
Yok

spor
1 saat yürüyüş

Kitap
Kutsal kefen

Toplam:528 kalori
Karbonhidrat: 89
Sporda ise 2138 kalori harcamışım

Pazar Kilom:73,1

Sabah
Salatalık
Domates
Burgu peynir
7 Pişi
Çay

Öğle
Ciğer şiş
Yürek şiş
Salata
Baklava
Dondurma

Akşam
Yer fıstığı
Çikolatalı kek

Spor:
4,5 saat yürüyüş

Kitap:
Kutsal kefen

Toplam: 3481 kalori
Karbonhidrat: 301
Harcadığım kalori: 3464

vee Pazartesi yani dün Kilom: 73,1
Bugün günlük kalori alımımı 1400 olarak belirledim. bundan sonra bu rakama uymaya çalışıcam.

Sabah
Patates kızartması
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
Burgu peynir
Domates
Salatalık
2 pişi

Öğle
1 porsiyon yüksük çorbası

Akşam
Fırında alabalık
Marul salatası

Spor:
2,5 saat temizlik
1 saat 10 dk yürüyüş
10 dk plates

Kitap:
Kutsal kefen

Toplam alınan kalori: 1437
Karbonhidrat: 97
Harcanan kalori:2644

Eveeet bugünkü kilom 72,8 sonunda ibre geri gitmeye başladı...

Hedefim günlük karbonhidrat alımımı 40 - 50 unite yapmak ve günlük kalori sınırımı 1400 yapabilmek..

Programımda temizlik de spor olarak sayılıyor ve kalori hesabına giriyor, süper valla sil parlat kilo ver..

Arkadaslar ben yeni katildim amacuma gunu baslayacagim diyete. Kendi evimdeki tartiya gore tartiliyorum kabul mudur??

arkadaşlar merhaba ben de yeni katılıyorum. ne yapmam konusunda biraz bilgilendirir misiniz. boy163 kilo 59 hedef 54 yaş otuz. şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…