Evet canım var karbonhidrat sayacı. Ben onu da indirdim telefonuma ayrıca kalori sayacı indirdim. Hem telefondan hem de ajandamdan devam ediyorum.Karbonhidrat hesabını ben de yapmak istiyorum akrepcim, bunun için nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsun? Çünkü ınsulin direncinin en büyük düşmanı düşük karbonhidratli beslenme. Böylece verilen kilolardan göbek ve bel çevresinden gidiyor ilk olarak. Var mı karbonhidrat listesi sayacı gibi bir şey?
Normal bize ait menü ve kilo bilgilerimizi yazdığımız not defterimiz, ajandamiz canım.Ajanda derken ?
Ben senin şu 21 gunluk programına katilamadim ama pilates ben de istiyorum yapmak. 2. Program derken biraz bilgi verir misin kaptancim?
Günlük yediğimiz menulerin kalorisini bulan sayaç canım.canım benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
tekrardan allah rahmet eylesin babana canım
kaptancım kalori sayacı nedir
Yeni programın hayırlı olur inşallah canım.merhaba kızlar bugünden itibaren losefar gibi beslenmeye karar verdim
nasıl sabah kahvaltı öğlen müsli akşam ne varsa az
bugünkü menüm
sabah 2 salatalık 2 domates 2 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim börek şekersiz çay
arada activya (instagramdaki bayan bunu ara öğün yapıyordu bende ondan aldım bunun yerine ceviz badem yemeyi düşünüyorum)
öğlen müsli içine 1 adet şeftali doğradı
şimdi 2 adet diyet bisküvisi
akşam 4 kaşık yemek salata ve yoğurt
(ne kadar sürer bilmiyorum ama kocam bana zayıflamamda yardım edecek her akşam yemekten sonra dışarı çıkıcaz o çocukla ilgilenecek bende yarım saat yürüyüş yapıcam inş devam eder bu durum)
yarın sabahta kalori mi hesaplarım
Geçmiş olsun canım.Şimdi dişçiden geldim yine kanal tedavisi sürüyor. Biraz kanama olmuş haftaya bitecek inşallah. Ama çoook ağrım var bu sefer sanırım aksama sadece çorba içerim. .
Kendimize saygı dan geçiyor herşey.benim ajandam yok ama exelde tuttuğum bir tablom var çok işe yarıyor
hadi bakalım inş sen de güzel kilolar verirsin, müsliyi çok seviyorum hiçç bıkmadım hem de günlük kalsiyum ihtiyacının bir kısmını karşılıyor en azından.. Sana tavsiyem salatayı kaşık hesabı yeme ben bol malzemeli salata yapıp (zeytinyağı ve narekşisi) doyuncaya dek yiyorum benim oğlanlar da suyuna ekmek banıyor... Bu arada eşinin destek olmasına çok sevindim ..Benim eşim öyle alıştı ki bu yürüyüş işine bir yerden dönerken vakit de uygunsa ben şuurada inip yürüyeceğim diyorum gıkı bile çıkmıor .. Şimdi de evde jillian yapıyorum ya benim çocuklar önce yaptırmamak için elinden geleni yapıyorlardı şimdi rahat bırakıyorlar
Benim de tedavi olmam lazım özelde yaptırsam bir sürü para , fakülteninkini herkes çok beğeniyor onunda git gel olayları var işten sürekli izin almam lazım
geçmiş olsun canımŞimdi dişçiden geldim yine kanal tedavisi sürüyor. Biraz kanama olmuş haftaya bitecek inşallah. Ama çoook ağrım var bu sefer sanırım aksama sadece çorba içerim. .
evet bende çok sevindim canım sen benim yaşam koçumsun diyorum kendisini motive ediyorumbenim ajandam yok ama exelde tuttuğum bir tablom var çok işe yarıyor
hadi bakalım inş sen de güzel kilolar verirsin, müsliyi çok seviyorum hiçç bıkmadım hem de günlük kalsiyum ihtiyacının bir kısmını karşılıyor en azından.. Sana tavsiyem salatayı kaşık hesabı yeme ben bol malzemeli salata yapıp (zeytinyağı ve narekşisi) doyuncaya dek yiyorum benim oğlanlar da suyuna ekmek banıyor... Bu arada eşinin destek olmasına çok sevindim ..Benim eşim öyle alıştı ki bu yürüyüş işine bir yerden dönerken vakit de uygunsa ben şuurada inip yürüyeceğim diyorum gıkı bile çıkmıor .. Şimdi de evde jillian yapıyorum ya benim çocuklar önce yaptırmamak için elinden geleni yapıyorlardı şimdi rahat bırakıyorlar
Benim de tedavi olmam lazım özelde yaptırsam bir sürü para , fakülteninkini herkes çok beğeniyor onunda git gel olayları var işten sürekli izin almam lazım
olabilirmerhabalar kızlar, nasılsınız, takımın sonuncu olmasına üzüldüm, kötü olmuş. bence burda daha fazla paylaşım yapmalıyız. motive edici şeyler mesela, sadece menülerimiz değil, düşüncelerimiz, zaaflarımız, zayıflayınca yapmayı planladığımız şeyler gibi...böyle iştee, ben böyle düşünüyorum, sizce nasıl olur??
iki hafta deneme süresi varbi de bişey sorucam???
yeni gelenler ne zaman listeye giriyor???
ayyy ben de neler almak istiyorum bir bilseniz, kilo verme düşüncesiyle çok fazla alışveriş yapmıyorum ama sanırım sona yaklaştım ben, rengarenk pantolonlar almak istiyorum şu an için istediğim İspanyol paça bordo pantolon , mint yeşili pantolon ve saks mavisi pantolon ve daha neler nelergeçmiş olsun canım
evet bende çok sevindim canım sen benim yaşam koçumsun diyorum kendisini motive ediyorum
sen excelde nasıl bir tablo tutuyorsun
olabilir
ben bayramda çiçekli böcekli elbise giymek istiyorum göbeğimin ve yan simitlerimin çıkmasını istemiyorum ama
elbise üstümde dümdüz dursun istiyorum
en büyük zaafım yeme konusunda kimseye hayır diyemiyorum biraz önce arkadaş kahvenin yanında 1 kare çikolata verdi hayır demedim
merhabalar kızlar, nasılsınız, takımın sonuncu olmasına üzüldüm, kötü olmuş. bence burda daha fazla paylaşım yapmalıyız. motive edici şeyler mesela, sadece menülerimiz değil, düşüncelerimiz, zaaflarımız, zayıflayınca yapmayı planladığımız şeyler gibi...böyle iştee, ben böyle düşünüyorum, sizce nasıl olur??
Beynini hazırlamadığın için hayır diyemiyosun canım, yani mesele aslında sen yemek istiyorsun..geçmiş olsun canım
evet bende çok sevindim canım sen benim yaşam koçumsun diyorum kendisini motive ediyorum
sen excelde nasıl bir tablo tutuyorsun
olabilir
ben bayramda çiçekli böcekli elbise giymek istiyorum göbeğimin ve yan simitlerimin çıkmasını istemiyorum ama
elbise üstümde dümdüz dursun istiyorum
en büyük zaafım yeme konusunda kimseye hayır diyemiyorum biraz önce arkadaş kahvenin yanında 1 kare çikolata verdi hayır demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?