Tamamdır canım..Arkadaslar ben yeni katildim amacuma gunu baslayacagim diyete. Kendi evimdeki tartiya gore tartiliyorum kabul mudur??
Hoş geldin canım..arkadaşlar merhaba ben de yeni katılıyorum. ne yapmam konusunda biraz bilgilendirir misiniz. boy163 kilo 59 hedef 54 yaş otuz. şimdiden teşekkürler
teşekkürler. kuralları okudum ve ilk bildirimimle başlamak istiyorum .bugünkü menümHoş geldin canım..
Kurallarımız ilk sayfamızda mevcut canım.
Verirsin inşallah canım...Selam kizlar.evdeyim simdi.aksam yemegi olayini bitirdim.menume ek olarak cacik yedim.mutfak kapandi artik.ayyy bu hafta vereyim ins.
selam kaptanSabah
1 nektari
Öğle
Patatesli sıkma
Domates
Yeşil biber
Salatalık
Şalgam
Akşam
Yok
spor
1 saat yürüyüş
menün çok güzel çok beğendimbugün neler yedim, neler yaptımmm:
kahvaltı 1 dilim çavdarlı ekmek, azıcık peynir, azıcık kaymak, 1 kaşık kadar bal, 1 omlet, 3 zeytin
ara öğün 6 adet çilek ve 1 kase yoğurt karışımı (en sevdiğimmm)
öğle yemeği 1 kase yayla çorbası, 1 dilim beyaz ekmek
ara öğün 1 elma
akşam yemeği 1 kase domates çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 alabalık (tereyağında kızarmış), salata
ara öğün 1 küçük kare (5 gr) bitter çikolata
3 lt su
2 kupa yeşil çay
spor leslie 3 miles
bundan ibarettir menüm
bu arada yemek saatlerimi yazmıyorum, onu da paylaşayım
kahvaltı 07.30
ara 11.30
öğle yemeği 15.00
ara öğün 17.00
akşam yemeği 18.30
son ara 20.00
şeklinde oluyorr
ben önceki diyetimde ara öğün yapmıyordum, çoook acıkıyordum öğünlerde. az yiyordum ve diğer öğüne kadar aç geziyodum, kilo vermiştim ama çok savaştım az yiyebilmek için, 1500 kalori sınırı koymuştum. bu sefer ara öğünleri ekledim diyetime, daha iyi oluo, ne açım, ne de tokum, midem hep rahat, avantajı var bence, özellikle de ana öğünlere saldırma isteği yok artık. sadece sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum, kalori sayarken de dikkat ederdim. az az sık sık yemek iyiymişşş.
bence yediğin birşey şişkinlik yaptı wc sorununda var canını sıkma benceGünaydın kızlar bugün biraz canım sıkkın çünkü dün pazartesiye gire sabittim bugün ise +100 gr
Menulerim ortada bu de pazartesi herkese gaz verdim bu hafta dikkat edelim vs diye ediyorum da bence ama neden böyle oldu hiç anlamadım. Anlayan olursa benim ahvalimi aydinlativersin ya hiç böyle olmazdı. Duraklama dönemi denen şeye mi girdim, ona girdiysem nasıl çıkarım?
Yoksa hafta sonnu yediğim yaş pasta vs şimdi mi etkisini gösteriyor? Kafamda deli sorular
Bu arada 3 gündür wc cikmadim da
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 09.30: 3 kaşık Musli +1 bardak süt +1 küçük muz.
Ara saat 11 de 1 bardak sütlü şekersiz nescafe.
Öğle yemegi acikmadigim için yemedim bi de yemek de istemedim açıkçası 1 elma yedim saat 1 de.
Ara saat 4 te bir nektarin yedim.
Akşam saat 18.30 1 kase mercimek çorbası, çeyrek gözleme, 6 tane Kaşarlı mantar.
Su 2 litre.
Spor dün yok. Başka da bişey yemedim icmedim.
Muz kabiz yapar onu biliyorum süt de yaparmis ama süt benim sürekli tukettigim bir şey bilemiyorum.
Pazar günü 1 aylık yedim zatenselam kaptan
bu menüyle ayakta kalabilmiş olman bile mucizee, pazar günü açığı kapamışsın. pek sağlıklı değil durum, ama ben de yaşyorum maalesef, hafta sonları. haftaiçi bi düzen oluo ama hafta sonu düzensizlik olduğu için sıkıntı çıkıo, ben zaten bir fire verdim mi o gün bitiyo benim için :-(
Midenin sndirmesini beklemek lazı tabi, en az 2 saat olmalı aralarda.. Öğünleri az da olsa yedikmi diğer öğunde saldırmayız doğru canım..bugün neler yedim, neler yaptımmm:
kahvaltı 1 dilim çavdarlı ekmek, azıcık peynir, azıcık kaymak, 1 kaşık kadar bal, 1 omlet, 3 zeytin
ara öğün 6 adet çilek ve 1 kase yoğurt karışımı (en sevdiğimmm)
öğle yemeği 1 kase yayla çorbası, 1 dilim beyaz ekmek
ara öğün 1 elma
akşam yemeği 1 kase domates çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 alabalık (tereyağında kızarmış), salata
ara öğün 1 küçük kare (5 gr) bitter çikolata
3 lt su
2 kupa yeşil çay
spor leslie 3 miles
bundan ibarettir menüm
bu arada yemek saatlerimi yazmıyorum, onu da paylaşayım
kahvaltı 07.30
ara 11.30
öğle yemeği 15.00
ara öğün 17.00
akşam yemeği 18.30
son ara 20.00
şeklinde oluyorr
ben önceki diyetimde ara öğün yapmıyordum, çoook acıkıyordum öğünlerde. az yiyordum ve diğer öğüne kadar aç geziyodum, kilo vermiştim ama çok savaştım az yiyebilmek için, 1500 kalori sınırı koymuştum. bu sefer ara öğünleri ekledim diyetime, daha iyi oluo, ne açım, ne de tokum, midem hep rahat, avantajı var bence, özellikle de ana öğünlere saldırma isteği yok artık. sadece sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum, kalori sayarken de dikkat ederdim. az az sık sık yemek iyiymişşş.
Su miktarını fazlalaştır canım, akşam gözleme yerine mevsim salatası yiyebilirdin..Menüne c vitamini eklemiş olurdun..Günaydın kızlar bugün biraz canım sıkkın çünkü dün pazartesiye gire sabittim bugün ise +100 gr
Menulerim ortada bu de pazartesi herkese gaz verdim bu hafta dikkat edelim vs diye ediyorum da bence ama neden böyle oldu hiç anlamadım. Anlayan olursa benim ahvalimi aydinlativersin ya hiç böyle olmazdı. Duraklama dönemi denen şeye mi girdim, ona girdiysem nasıl çıkarım?
Yoksa hafta sonnu yediğim yaş pasta vs şimdi mi etkisini gösteriyor? Kafamda deli sorular
Bu arada 3 gündür wc cikmadim da
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 09.30: 3 kaşık Musli +1 bardak süt +1 küçük muz.
Ara saat 11 de 1 bardak sütlü şekersiz nescafe.
Öğle yemegi acikmadigim için yemedim bi de yemek de istemedim açıkçası 1 elma yedim saat 1 de.
Ara saat 4 te bir nektarin yedim.
Akşam saat 18.30 1 kase mercimek çorbası, çeyrek gözleme, 6 tane Kaşarlı mantar.
Su 2 litre.
Spor dün yok. Başka da bişey yemedim icmedim.
Muz kabiz yapar onu biliyorum süt de yaparmis ama süt benim sürekli tukettigim bir şey bilemiyorum.
Menün gayet güzel canım abartmadan yemişsin..kızlar dünkü menüm
sabah peynirli 1 yumurtalı omlet domates salatalık çay
ara 1 kare bitter çikolata
öğlen 1 kepçe arap tava 1 servis kaşığı pirinç pilavı 1 kase yoğurt
ara yok hatırlamıyorum birşey yediğimi
akşam 2 lahmacun salata ayran
yürüyüş de yapamadım eşim geç geldi oğlumu uyuturken bende uyumuşum biraz fazla yedim gibi ama önceki güne göre 600 gram gitmiş
Eşinle yediğinde daha az yersin canım, pilav ve hamur işleri olmasın aksam ve 1 kase yoğurt ve salata olsun diğer menü çeşidi de sayı ile yaparsın.kızlar benim akşam yemeği saatlerim şöyle
annemlerde yersem 6.30-7.30 arası
eşimle yersem 7,30-8,00 arası(eşim kendisi ile yememi istiyor)
öğle yemeği saatim 12.00
problem şudur ki ben akşam üstü çok acıkıyorum
akşam üstü ne yesem akşam yemeğini hafif geçirsem önerilerinizi bekliyorum.
Insallah dediğin gibidir canımmenün çok güzel çok beğendim
bence yediğin birşey şişkinlik yaptı wc sorununda var canını sıkma bence
Akşam yemeğinden 1 saat kadar önce icecegin 1 bardak süt ya da yiyeceğin 1 kase yoğurt hem akşam üstü acikmalarini bastiracak hem de akşam yemeğini çok çok abartmani engelleyecek. Yine de çok geçe kalmasın akşam yemeğin eşinle sofraya oturup sadece yoğurt salata çorba yiyebilirsin.kızlar benim akşam yemeği saatlerim şöyle
annemlerde yersem 6.30-7.30 arası
eşimle yersem 7,30-8,00 arası(eşim kendisi ile yememi istiyor)
öğle yemeği saatim 12.00
problem şudur ki ben akşam üstü çok acıkıyorum
akşam üstü ne yesem akşam yemeğini hafif geçirsem önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?