Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

10 Mayıs Salı menüm

Sabah: kalori / karbonhidrat
Sade türk kahvesi( 2 kal. ) ( o krb)
1 hurma 23 / 6

Öğle:
Makarna 93/18
Cacık 64/8

Akşam:
Bezelye 147/20
Salata 11/8
Yoğurt 75/6
2 biber 36/4

Spor:
1 saat yürüyüş 459 kalori
yarım saat temizlik 115 kalori
10 dk plates 45
Toplam 2232 kalori harcadım

Bugün sabah her çıktığımda tartı farklı gösterdi, ben de cuma yı beklemeye karar verdim..

merhaba kızlar
bugün menüm

sabah:1 yumurta (sahanda) , zeytin ,peynir 2 lokma bal, az ekmek

ara:minik bir hobby ( bu hobby de başıma bela oldu işyerinde kahvenin yanında vermeye başlandı )

öğlen: 4 sivas köfte,salata, ayran, 1 dilim ekmek

akşam: inanın bilmiyorum akşama yemek yok

su 1,5 lt

1 kupa yeşilçay, 2 sade kahve

yürüyüş öğlen arası 30 dk falan ama tempolu değildi beni kesmedi akşam yürüyeceğim

Yeşil çay icmen çok güzel, ben de alışkanlık haline getirebilsem süper olucak.

herkese merhaba bugünkü menüm
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği+1 dilim köy peyniri+5 adet minik domates
ara 1 elma +1 sade kahve
öğle 5 yemek kaşığı taze fasulye+yarım dilim tam buğday ekmeği
+1 elma +1 maden suyu
akşam (plana göre) ızgara tavuk+yoğurt
yatmadan önce 1 çay bardağı süt
2,5 lt su an itibari ile bitti
2000 adım tempolu yürüyüş
herkese iyi akşamlar(mesai bitti)

ben de akşam yemeğinde çok aç oluyorum, o yüzden okula mutlaka 1 elma götürüyorum, işe yarıyor, akşam yemeğinden 1 saat önce yiyorum. bi dene istersen

iyi akşamlar kızlarr...
menü paylaşımı

kahvaltı 1 yumurta sarısı (haşlanmış, beyazını oğlum yiyo, sarısını yemiyor maalesef), 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kaşık bal, 20-30 kadar peynir, yarım domates, şekersiz çay
ara öğün 1 kase domates çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği 6 adet çilek, yarım muz, 6 adet badem ve yarım bardak kadar süt karışımı (blenderdan geçiriyorum)
ara öğün 1 elma
akşam yemeği 1 kase domates çorbası, yarım dilim çavdar ekmeği, 1 porsiyon patates graten, yeşil salata, 3-4 çatal kabak salatası
ara 15 adet beyaz leblebi

3 lt su
1 kupa yeşilçay
spor yok 2 saat temizlik yaptım vaktim kalmadı

menü spor su herşey çok güzel canım tebrikler

ben de akşam yemeğinde çok aç oluyorum, o yüzden okula mutlaka 1 elma götürüyorum, işe yarıyor, akşam yemeğinden 1 saat önce yiyorum. bi dene istersen
elma beni açıktırıyor ama denicem canım sağol

kızlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 minik börek domates salatalık az peynir çay
arada kahve su 2 etimek 1 dilim üçgen peynir
öğle nesfit
arada 15-20 arası fındık
akşam
1/2 porsiyon tava 4 kaşık çorba 3-4 dilim karpuz 2 adet tutku
çok yemişmiyim biraz akşam kaçırıyorum
ben kilo veremedim sabah tartıldım 66,1 çıktı
bunu ya regl öncesi şişkiniğime bağlıyorum yada demir ilacı kullanıyorum ona bağlıyorum ama vermek istiyorum

Dünkü menum :
Sabah 8de küçük bir tam buğdaylı domates marullu beyaz peynirli sandviç. 1 bardak yeşil çay.
Saat 10.30 da 1 fincan sütlü nescafe
Saat 12 de öğle : 3 kaşık sade makarna, etli turlu (patatesini yemedim), 2 çatal irmik helvası, 1 kase mercimek çorbası.
Saat 14 te 1 küçük elma.
Saat 16.30 da 1 bardak limonata.
Akşam saat 19.30 : yarım lahmacun, 4 tane küçük ızgara köfte, yarım lavas, salata domates biber 1 bardak ayran.
Evet akşam biraz abartılı oldu ama resmen hıncımı kendimden cikardim kaç gündür sabitim bari yiyeyim dedim.
Spor 2 mile leslie.
Şu 2.5 litre.

babannemi kaybettim akrebim biraz bıraktım kendimi
başın sağolsun canım

çok yememişsin bence ama bisküvi tarzı şeyler az olsa da yağ deposu ve kalori bombası oluyor

menün gayet güzel sabitler beni de mahfediyor

dün akşam yemeğim yoktu eşim ve oğlum adana kbp yedi. ben de kendime çay demledim zeytin peynir domates 1 dilim ekmekle zar zor doyurdum karnımı.akşam misafirliğe gittik ketenin azcık ucundan aldım ev yapımı kadayıfın da çeyreğini yedim. gece 11 de eve geldik hemen jillianımı yaptım dün 2.günümdü çok zevkli ya terliyorum hem de çok spor bitince çok huzurlu oluyorum.
level 1in 10 günü bitti ölçtüm fark yoktu ama daha 18 günüm var bakalım incelecek miyim ?? ama göbiişim biraz düzleşti gibi geliyor bana. Eşime de göbeğimin fotosunu çektirttrim , kızdı hafiften '' hayırlısıyla şu diyetin bir bitseydi '' dedi

başın sağolsun canım

çok yememişsin bence ama bisküvi tarzı şeyler az olsa da yağ deposu ve kalori bombası oluyor

menün gayet güzel sabitler beni de mahfediyor
Sorma canım yaa cidden sinirim bozuldu insan bu kadar çakılı kalır mı bu jadar yemeye ya sabah aç karna bile tartiliyorum geri 66 oldum resmen. Neyse ki dün gece ve bu sabah wc ye cikabildim. Ama bu hafta takıma hiç katkım olamiycak umarım sizlerin yüzdesi iyidir.

dün bahsetmiştim ya haftalık kilomu yazdığım exel tablom var diye ... ocak ayında 58,8 mayıs ayında da 58,8......... 5 ay olmuş ben aynı ve inan bana çizgimi hiç bozmadım beslenmem aynı hergün aç bilaç geziyorum ve yürüyüşümü hiç aksatmıyorum 3 kg var hedefime sadece 3, ama ben yaklaşamıyorum bıraksam mı diye düşünüyorum dile kolay 18 kg verdim sıkıldım biraz ama 55 i görmek istiyorum... Geçen sene ramazanda çok güzel vermiştim (ramazan da bile yürüdüm hergün) sanırım bu sene de ramazanda verip noktalayacağım

Akşam hem çorba varmış hem de patates, ekmeği yemesen de olurmuş şekerim..

Plana uyuldu mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…