Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akşam şeker yüklemesi olmuş, hem karpuz hem tutku.. Tutkuyu komple çıkar karpuzu da kahvaltıya ya da gün içine ekle canım vee kahve şekerlimiydi

Yok canım akşamın -yarım lavaş hariç- güzel.. Suyun az ama

eşe göbek fotosu çektirmek

Canım kabızlık artı yapar kiloya.. Kilo verme döneminde bağırsakların çalışması çok ama çok önemli..
Bol su içmeye devam ediyoruz

Son kilolar zor kilolar olur hep, biraz daha sabır canım

Kararın güzel canım.. İradende istikrarlı olman lazım...

Öncelikle hoşgeldin..
Takımdan ayrılma nedenin ne idi, ne diye yazılmıştı hatırlıyomusun canım?

Kararın güzel canım.. İradende istikrarlı olman lazım...

Öncelikle hoşgeldin..
Takımdan ayrılma nedenin ne idi, ne diye yazılmıştı hatırlıyomusun canım?

Hb canım. O dönem işten çıkarılma durumum vardı moral olarak alt seviyede olunca diyet moduna giremiceğimi düşünüp ayrıldım. Kendi kararıyla ayrıldı gibi birşey yazılmıştı.

Hb canım. O dönem işten çıkarılma durumum vardı moral olarak alt seviyede olunca diyet moduna giremiceğimi düşünüp ayrıldım. Kendi kararıyla ayrıldı gibi birşey yazılmıştı.
Hmm..
Tamam canım.. Ben bi bakarım karar defterine..
Deneme süren güzel devam ederse takım listesinde olman için ayar yaparız merak etme, yeterki istekli olduğunu görelim..

Tekrar hoşgeldin canım..
Kurallarımız ilk sayfamızda.

Kurallarımızı da kabul ediyorum. Ayrıca kitap kuralıda çok hoş yakışır olmuş.
Bu akşam iş çıkışı havuza gideceğim. Akşam üstü diyete karar verdiğim için bugün menü yazmasam daha iyi zira hiç hoş değil. Yarın bomba gibi başlıyorum.
Hatta meşhur ayranlı çorba ile ödem atacağım biraz regl öncesi. Bi arkadaşımla karar verdik yarın başlayıp 2 gün yapacağız bakalım.
Sabah tartılır yazarım kilomu şu an ne söylesem emin olamıyorum çünkü.

Merhaba Arkadaşlar,
Bir kaç gündür giremiyorum, işimle ilgili sorunlar oldu işten çıkarıldım vs vs biraz sıkıntılar yaşıyorum şu aralar..
Diyete aynen devam ama duraksama dönemine girdim sanırım tartı pek kıpırdamıyor..
Yarın sabah kilo bildirimim de bulunacağım ama bir süre paylaşım yapamayacağım, şehir dışına gideceğim.
Geçmişi okudum rukgus başın sağolsun canım çok üzüldüm..

Hepinizi kocaman öpüyorum

elma beni açıktırıyor ama denicem canım sağol

elmayı yemeye başladığımda birden bir açlık geliyor, ama akşam yemeğinde obur gibi saldırmıyorum, iyi yiyorum akşamları ama bu yediklerim normade yediklerimden en az yüzde elli daha az, ara öğünler sayesinde frenleyebiliyorum kendimi.

Akşam hem çorba varmış hem de patates, ekmeği yemesen de olurmuş şekerim..
evet biliyorum, fazla kaçırmışım, normalde çok daha fazlasını yiyordum, ama diyete alıştı bünye, dün baya sindirimde sıkıntı yaşadım, sabah spor yatıktan sonra ancak rahatlayabildim, inşAllah hep böyle olurum, fazla yiyince rahatsızlık duymak da iyi birşey, bir daha böyle yemeyeceğim diyorum kendime

menümü paylaşayım ben
kahvaltı 1 adet süt burger (dün akşam savaş verip yemediğim şey), 20 gr kadar peynir, 1-2 zeytin, 1 domates
ara öğün 2 kaşık pilav, 2kaşık patlıcan musakka, 1 bardak ayran
öğle yemeği 1 kase yoğurt çilek karışımı
ara öğün 1 elma
akşam yemeği 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 kaşık musakka, 2 kaşık pilav, yarım kase yoğurt
ara yok (akşam fazla yediğim için ara yapmıyorum)

spor leslie 3 miles
2 kupa yeşilçay
3 lt su
kitap Fİ/Akilah Azra Kohen

su içemeyen unutan arkdaşlara tavsiyem var

mutlaka ama mutlaka en az 1 lt lik şişe edinin, sabah uyandığınızda ilk işiniz bunu doldurmak olsun, öğlene kadar bitirip tekrar doldurun, akşam yemeğine kadar da onu bitirin, yine doldurun yatana kadarda onu bitirin, ama o şişe hiç boş kalmasın, bitince hemen doldurun ki, içebilesiniz. benim hem evde hem okulda var şişem, olmazsa olmazım, diyet yapmasam da içiyorum 2-3 litre, alışkanlık haline geldi çok şükür, ihtiyaç gerçekten, eksikliğini hissediyorum içmeyince, susamayı beklemiyorum, içiyom da içiyom

Günaydın kızlarrrr :))) Bende bugün start verdim . Okuduğum kitap Şermin Ç. Başlarım Şimdi Anneliğe.

1 yasındaki bebeğimle okumaya çalışıyorum. Bu bitincede Fi ye başlayacağım.

Gelelim yediklerime.

Bu sabah 7,30 da kahvaltı yaptım.

1 dilim peynir
yarım domates
1 yumurta küçük boy
1 incecik dilim ekmek

yedim hepsi bu :)))

Başlangıc kilom sabah aç karna ve kıyafetsiz olarak 67.0 çıkıyor.

günaydın kızlar, nasılsınız?

kilo bildirimim

geçen hafta 69.1
bu hafta 68.3
aslında daha çok gitmiştir diye düşünüyorum da şişkinliğim var, regl olcam, reglime 2-3 gün kala kabız lık sorunu yaşıyorum, karnım taş gibi gergin, bi rahatlasammmm...

Tamam canım. Daim olsun enerjin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…