Akşam şeker yüklemesi olmuş, hem karpuz hem tutku.. Tutkuyu komple çıkar karpuzu da kahvaltıya ya da gün içine ekle canım vee kahve şekerlimiydikızlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 minik börek domates salatalık az peynir çay
arada kahve su 2 etimek 1 dilim üçgen peynir
öğle nesfit
arada 15-20 arası fındık
akşam
1/2 porsiyon tava 4 kaşık çorba 3-4 dilim karpuz 2 adet tutku
çok yemişmiyim biraz akşam kaçırıyorum
ben kilo veremedim sabah tartıldım 66,1 çıktı
bunu ya regl öncesi şişkiniğime bağlıyorum yada demir ilacı kullanıyorum ona bağlıyorum ama vermek istiyorum
Yok canım akşamın -yarım lavaş hariç- güzel.. Suyun az amaDünkü menum :
Sabah 8de küçük bir tam buğdaylı domates marullu beyaz peynirli sandviç. 1 bardak yeşil çay.
Saat 10.30 da 1 fincan sütlü nescafe
Saat 12 de öğle : 3 kaşık sade makarna, etli turlu (patatesini yemedim), 2 çatal irmik helvası, 1 kase mercimek çorbası.
Saat 14 te 1 küçük elma.
Saat 16.30 da 1 bardak limonata.
Akşam saat 19.30 : yarım lahmacun, 4 tane küçük ızgara köfte, yarım lavas, salata domates biber 1 bardak ayran.
Evet akşam biraz abartılı oldu ama resmen hıncımı kendimden cikardimkaç gündür sabitim bari yiyeyim dedim.
Spor 2 mile leslie.
Şu 2.5 litre.
dün akşam yemeğim yoktu eşim ve oğlum adana kbp yedi. ben de kendime çay demledim zeytin peynir domates 1 dilim ekmekle zar zor doyurdum karnımı.akşam misafirliğe gittik ketenin azcık ucundan aldım ev yapımı kadayıfın da çeyreğini yedim. gece 11 de eve geldik hemen jillianımı yaptım dün 2.günümdü çok zevkli ya terliyorum hem de çok spor bitince çok huzurlu oluyorum.
level 1in 10 günü bitti ölçtüm fark yoktu ama daha 18 günüm var bakalım incelecek miyim ?? ama göbiişim biraz düzleşti gibi geliyor bana. Eşime de göbeğimin fotosunu çektirttrim , kızdı hafiften '' hayırlısıyla şu diyetin bir bitseydi '' dedi
Canım kabızlık artı yapar kiloya.. Kilo verme döneminde bağırsakların çalışması çok ama çok önemli..Sorma canım yaa cidden sinirim bozuldu insan bu kadar çakılı kalır mı bu jadar yemeye ya sabah aç karna bile tartiliyorum geri 66 oldum resmen. Neyse ki dün gece ve bu sabah wc ye cikabildim. Ama bu hafta takıma hiç katkım olamiycak umarım sizlerin yüzdesi iyidir.
Son kilolar zor kilolar olur hep, biraz daha sabır canımdün bahsetmiştim ya haftalık kilomu yazdığım exel tablom var diye ... ocak ayında 58,8 mayıs ayında da 58,8......... 5 ay olmuş ben aynı ve inan bana çizgimi hiç bozmadım beslenmem aynı hergün aç bilaç geziyorum ve yürüyüşümü hiç aksatmıyorum 3 kg var hedefime sadece 3, ama ben yaklaşamıyorum bıraksam mı diye düşünüyorum dile kolay 18 kg verdim sıkıldım biraz ama 55 i görmek istiyorum... Geçen sene ramazanda çok güzel vermiştim (ramazan da bile yürüdüm hergün) sanırım bu sene de ramazanda verip noktalayacağım
Kararın güzel canım.. İradende istikrarlı olman lazım...Merhabalar.
Akrep33 ün davetiyle aranıza katılıyorum.
Daha önce de yarışmaya katılmış ama iradesizliğimden vazgeçip ayrılmıştım. Biraz önce böyle şişko yaşamak istemediğime karar verdim ve yazdım.
82-84 civarındadır kilom diye tahmin ediyorum.
Kararın güzel canım.. İradende istikrarlı olman lazım...
Öncelikle hoşgeldin..
Takımdan ayrılma nedenin ne idi, ne diye yazılmıştı hatırlıyomusun canım?
Hmm..Hb canım. O dönem işten çıkarılma durumum vardı moral olarak alt seviyede olunca diyet moduna giremiceğimi düşünüp ayrıldım. Kendi kararıyla ayrıldı gibi birşey yazılmıştı.
elma beni açıktırıyor ama denicem canım sağol
evet biliyorum, fazla kaçırmışım, normalde çok daha fazlasını yiyordum, ama diyete alıştı bünye, dün baya sindirimde sıkıntı yaşadım, sabah spor yatıktan sonra ancak rahatlayabildim, inşAllah hep böyle olurum, fazla yiyince rahatsızlık duymak da iyi birşey, bir daha böyle yemeyeceğim diyorum kendimeAkşam hem çorba varmış hem de patates, ekmeği yemesen de olurmuş şekerim..
Günaydın 83,1 kg ile başladım bugün diyetime.
Tamam canım. Daim olsun enerjin inşallah.Kurallarımızı da kabul ediyorum. Ayrıca kitap kuralıda çok hoş yakışır olmuş.
Bu akşam iş çıkışı havuza gideceğim. Akşam üstü diyete karar verdiğim için bugün menü yazmasam daha iyi zira hiç hoş değil. Yarın bomba gibi başlıyorum.
Hatta meşhur ayranlı çorba ile ödem atacağım biraz regl öncesi. Bi arkadaşımla karar verdik yarın başlayıp 2 gün yapacağız bakalım.
Sabah tartılır yazarım kilomu şu an ne söylesem emin olamıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?