Okuduğum muhteşem kitabımı da yazayım
Yusuf İle Züleyha / Nazan Bekiroğlu
Biraz yoğunum elimde süründü kaç gündür biran önce bitirip yeni kitabıma geçmek istiyorum.
Duraksama stres kaynaklı da olabilir.Merhaba Arkadaşlar,
Bir kaç gündür giremiyorum, işimle ilgili sorunlar oldu işten çıkarıldım vs vs biraz sıkıntılar yaşıyorum şu aralar..
Diyete aynen devam ama duraksama dönemine girdim sanırım tartı pek kıpırdamıyor..
Yarın sabah kilo bildirimim de bulunacağım ama bir süre paylaşım yapamayacağım, şehir dışına gideceğim.
Geçmişi okudumrukgus başın sağolsun canım çok üzüldüm..
Hepinizi kocaman öpüyorum
Ara Öğün ile öğle yemeği yermi değiştirmişmenümü paylaşayım ben
kahvaltı 1 adet süt burger (dün akşam savaş verip yemediğim şey), 20 gr kadar peynir, 1-2 zeytin, 1 domates
ara öğün 2 kaşık pilav, 2kaşık patlıcan musakka, 1 bardak ayran
öğle yemeği 1 kase yoğurt çilek karışımı
ara öğün 1 elma
akşam yemeği 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 kaşık musakka, 2 kaşık pilav, yarım kase yoğurt
ara yok (akşam fazla yediğim için ara yapmıyorum)
spor leslie 3 miles
2 kupa yeşilçay
3 lt su
kitap Fİ/Akilah Azra Kohen
Haklısın aslında ben şurda 1 hafta takılı kaldım isyanlardayim ama ben daha 10 kg verebildim ve ideal kilom 58-60 ona daha uzagim yani oyüzden duraklamayi sindiremiyorum sanırım. . Duraklama dq değil 2 hafta önceki kiloma çıktım resmen neredeyse. Sabit kalsam raziydim. Ve dediğin gibi yine dikkat ediyorum. Hayırlısı. Umarım kirariz bu şeyi.dün bahsetmiştim ya haftalık kilomu yazdığım exel tablom var diye ... ocak ayında 58,8 mayıs ayında da 58,8......... 5 ay olmuş ben aynı ve inan bana çizgimi hiç bozmadım beslenmem aynı hergün aç bilaç geziyorum ve yürüyüşümü hiç aksatmıyorum 3 kg var hedefime sadece 3, ama ben yaklaşamıyorum bıraksam mı diye düşünüyorum dile kolay 18 kg verdim sıkıldım biraz ama 55 i görmek istiyorum... Geçen sene ramazanda çok güzel vermiştim (ramazan da bile yürüdüm hergün) sanırım bu sene de ramazanda verip noktalayacağım
Canım senin ikinci kilo bildirimin dimi?günaydın kızlar, nasılsınız?
kilo bildirimim
geçen hafta 69.1
bu hafta 68.3
aslında daha çok gitmiştir diye düşünüyorum da şişkinliğim var, regl olcam, reglime 2-3 gün kala kabız lık sorunu yaşıyorum, karnım taş gibi gergin, bi rahatlasammmm...
Akşam pilav yersen bir de ustune geç saatte çekirdek yersen tabii ki artı çıkarsın. Bi kere geç yenen çekirdek yüzüne odem tutar sabaha vücut.Günaydın kızlar önce dünkü menümü yazayım. Dün çok yoğundum.
Sabah 10 da 4 kaşık musli +1 bardak süt ve 1 dilim peynir ile kahvaltı.
Öğle yemegi yok hiç fırsatım olmadı .
Saat 12 de 1 tane diyet bisküvi ve yeşil çay
Saat 15 te 1 fincan sütlü nescafe
Akşam saat 18.45 3 kaşık pilav, bir porsiyon izmir köfte ( 2 köfte +2 domates +2 biber) şeklinde, 2 bardak ayran.
Saat 21 de bir avuç gunebakan çekirdeği 1 fincan şekersiz çay.
Su 3 litre, spor yok.
Ellssa bugünkü kilom 66.3. malesef bir ilk bu kadar artı hiç cikmamistim. Eşime diyorum kesin bana nazar değdi çünkü bazı insanlar çok fesat bir şekilde aaa sen kilo vermişsin diyorlar . Ya da ben fesatim da böyle düşünüyorum bilmiyorum . Ama hafta başından başladım sabit kalmaya hatta arti çıkmaya. Hiç böyle olmazdı . Ben bu hafta 64.9 olmayı planliyordum. Hedefime ulasamiycam galiba Mayıs sonu 64 olacaktım.
Böyle işte kaptancim kız bana ben de göreyim çekirdek de olsa azıcık da olsa bana nelere mal olduğunu .Akşam pilav yersen bir de ustune geç saatte çekirdek yersen tabii ki artı çıkarsın. Bi kere geç yenen çekirdek yüzüne odem tutar sabaha vücut.
Bugün tartı günü olduğunu biliyosun üstelik
Bugün itibari ile yeniden başlıyorum canım.
Günlük karbonhidrat alımını azaltarak başlayabilirsiniz işe.
Bu listeyi tutmaya ben de başladım. Harikasin, haftaya telafi edersin merak etme canım.15 Nisan cuma: 67.2
18 Nisan pazartesi: 67.5
22 Nisan cuma: 66.3
25 Nisan Pazartesi :66.7
29 Nisan Cuma: 66.3
2 Mayıs Pazartesi : 66.2
6 Mayıs Cuma : 65.7
9 Mayıs Pazartesi : 65.8
13 Mayıs Cuma: 66.3
hoş geldin canım , iyi kilo vermelerMerhabalar.
Akrep33 ün davetiyle aranıza katılıyorum.
Daha önce de yarışmaya katılmış ama iradesizliğimden vazgeçip ayrılmıştım. Biraz önce böyle şişko yaşamak istemediğime karar verdim ve yazdım.
82-84 civarındadır kilom diye tahmin ediyorum.
çektirdim vallaeşe göbek fotosu çektirmek
İş olayına üzüldüm tatlım , Rabbim başka kapılar açar inş.Merhaba Arkadaşlar,
Bir kaç gündür giremiyorum, işimle ilgili sorunlar oldu işten çıkarıldım vs vs biraz sıkıntılar yaşıyorum şu aralar..
Diyete aynen devam ama duraksama dönemine girdim sanırım tartı pek kıpırdamıyor..
Yarın sabah kilo bildirimim de bulunacağım ama bir süre paylaşım yapamayacağım, şehir dışına gideceğim.
Geçmişi okudumrukgus başın sağolsun canım çok üzüldüm..
Hepinizi kocaman öpüyorum
hoş geldin tatlım ...menünü toplu yazarsan daha iyi olur gün içinde ne yediğini görmüş oluruzGünaydın kızlarrrr :))) Bende bugün start verdim . Okuduğum kitap Şermin Ç. Başlarım Şimdi Anneliğe.
1 yasındaki bebeğimle okumaya çalışıyorum. Bu bitincede Fi ye başlayacağım.
Gelelim yediklerime.
Bu sabah 7,30 da kahvaltı yaptım.
1 dilim peynir
yarım domates
1 yumurta küçük boy
1 incecik dilim ekmek
yedim hepsi bu :)))
Başlangıc kilom sabah aç karna ve kıyafetsiz olarak 67.0 çıkıyor.
tebrikler güzel gidiyorsunSELAM KIZLAR GÜNCEL KİLOM 85,7
perşembe akşamları çok dikkat ediyoruz canımGünaydın kızlar önce dünkü menümü yazayım. Dün çok yoğundum.
Sabah 10 da 4 kaşık musli +1 bardak süt ve 1 dilim peynir ile kahvaltı.
Öğle yemegi yok hiç fırsatım olmadı .
Saat 12 de 1 tane diyet bisküvi ve yeşil çay
Saat 15 te 1 fincan sütlü nescafe
Akşam saat 18.45 3 kaşık pilav, bir porsiyon izmir köfte ( 2 köfte +2 domates +2 biber) şeklinde, 2 bardak ayran.
Saat 21 de bir avuç gunebakan çekirdeği 1 fincan şekersiz çay.
Su 3 litre, spor yok.
Ellssa bugünkü kilom 66.3. malesef bir ilk bu kadar artı hiç cikmamistim. Eşime diyorum kesin bana nazar değdi çünkü bazı insanlar çok fesat bir şekilde aaa sen kilo vermişsin diyorlar . Ya da ben fesatim da böyle düşünüyorum bilmiyorum . Ama hafta başından başladım sabit kalmaya hatta arti çıkmaya. Hiç böyle olmazdı . Ben bu hafta 64.9 olmayı planliyordum. Hedefime ulasamiycam galiba Mayıs sonu 64 olacaktım.
tebrikler kaptanımKızlar çok mutluyum. Hafta sonu ve hafta başı aynı kiloyu 73,1 görünce çok umutlanmiyordum ama birakmamistim da kendimi.
Bugün tartı mutlu etti beni
hoş geldin keyifli kilo vermelerSelam kızlar ben geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?