Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Teşekkür ederim canım

Evet bi de ben akıl verdim pazartesi günü herkese aman perşembe dikkat edelim diye 2 gün sabit kaldım diye koyverdim hemen yelkenleri ne çabuk pes edecekmisim meğer bunu görmüş oldum en azindan

evet canım uyabildim programa. daha yeni müsait olabildim. bu ara çok yoğun çalıştım. bugün biraz nefes alabildim. pazartesiden bu sabaha 600 gr bi düşüş var. sabah 59.1 ile güne başladım. mutluluk verici. hemen dünkü menümü de yazayım
sabah 1 dilim peynir+1 dilim tambuğday ekmeği+domates salatalık+şekersiz çay
ara 1 elma
öğle salata ve 2 yumurta
ara portakal+kiraz
ara sütlü nescafe 1 grissini
akşam zeytinyağlı taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek+1 yemek kaşığı tahin pekmez
ara kiraz
yatmadan önce 1 çay bardağı süt
2,5 lt su ///malesef spor yapılamadı/(eliptik bisikletim yeni geldi bugün başlayacağım çalışmaya)
tüm arkadaşlara kolaylıklar dilerim

ben de yeniyim hoşgeldinn

Evet bi de ben akıl verdim pazartesi günü herkese aman perşembe dikkat edelim diye 2 gün sabit kaldım diye koyverdim hemen yelkenleri ne çabuk pes edecekmisim meğer bunu görmüş oldum en azindan
Ben 3 gün aynı 73,1 de kaldım, dördüncü gün tartı farklı farklı rakam çıkardı ve ben bozuldum, dedim bu kadar dikkat ediyorum hicbisii yok, eski duzenime mi dönsem dedim amaaa yediremedim kendime çünkü ciddi söz vermiştim bana, kendimi yarı yolda birakamazdim.
Ohh iyikide devam etmisim ve aynen devamm

Canım akşam ekmek ve tahin pekmez ve kiraz olmamış.
Meyveyi gün içine, tahin pekmezi sabaha al lütfen.
Spor yapmaksızın evet, peki kitap?

Canım akşam ekmek ve tahin pekmez ve kiraz olmamış.
Meyveyi gün içine, tahin pekmezi sabaha al lütfen.
Spor yapmaksızın evet, peki kitap?
uyarıların için teşekkür ederim. özel dönem sebebiyle tatlı ihtiyacı tavanda. bu nedenle biraz yüklenmiş olabilirim. önümüzdeki hafta daha dikkatli olacağım. kitap bildirimim de yeni başladım başarıya götüren aile/doğan cüceloğlu

* * *2. Takım 465. Etap ***

akrep33 ( 72,2 / 71,3 / 0,9 / 1,25%)
krakker ( 66,5 / / / % )
Bildirimde bulunmadı
losefar ( 58,8/58,2 /0,6 / %1,02)
rukgus ( 87,7 / 85,7 / 2 / 1 / 1,14% )
ikiye bölündü
jenemy ( 65,7 /66,3 / -0,6 / -0,91%)
Irmakzn ( 64,2 / / / %)
ismi Dilakzn olarak değişmiştir. Bildirimde bulunmadı

2. Takım ortalaması: 0,417%

Ben listeyi paylaşıma götürüyorum, gelen olursa değiştiririz artık.

Ara Öğün ile öğle yemeği yermi değiştirmiş
kaptanım ben saat 1 de okula gidiyorum, saat 3 te okulda ikindi kahvaltısı var, bol kalorili ve doyurucu olmayan bir menü var, sadce 1 gün çorba çıkıo, ben de evde 11.30 gibi doyurucu birşeyler yiyorum okula da evden sağlıklı birşeyler götürüyorum. onu yiyorum (sandviç, elma, yoğurt gibi).aslında öğle yemeğini ikiye bölüyorum diyebiliriz

Canım senin ikinci kilo bildirimin dimi?
Buraya geliş tarihin ne idi?
1 ya da 2 mayıs olması lazım, 2. bildirim evet

kızlar iyi akşamlar, heyyyy takım size söylüyorum, bu böyle olmazzzz, biraz çaba lütfennn, yine kötü gibi geldi bana sonuçlar

bugün ben de biraz yanlış şeyler yedim ama azar azar yedim hepsinden, akşam kalorileri hesapladım da 1600 ü geçmemişim, farkında olmadan bünyem alışmış az yemeğe, bana bugün çok yedim gibi geliyor.

menümü paylaşayım

kahvaltı 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 parça peynir, yarım domates, 1 tatlı kaşığı bal
ara öğün 1 kase yayla çorbası, 1 dilim çok tahıllı ekmek
öğle yemeği köfte ekmek (küçük bir yarım ekmeğin içini tamamen oydum kabuktan ibaret, 4 adet küçük köfte, soğan, biber falan) , 1 bardak kola
ara öğün çok küçük 1 dilim pasta
akşam yemeği 1 kase yayla çorbası, 1 dilim ekmek, 1 adet cornetto disk dondurma (çikolatasını ve gofretini oğlum yedi, ben sadece dondurmasını yedim)

su 3 lt
1 kupa yeşil çay
spor 3 miles leslie
kitap yok, sınavım var yarın ona çalışıorum (dua edin)

görüşürüzz

İyi akşamlar
Aslında bugün ayran aşı detoksu yapacaktım ama işe götürmeyi unuttum. Kahvaltıda da çorbadan içecektim.
O yüzden öğleye kadarda bişey yemedim. Menüm diyet için hoş olmadı ama toparlamaya çalıştım.

Öğle
Simit
Ayran

Akşam
Izgara tavuk
Salata

Ara
2 kuru incir
1 bardak süt

Su: 2 lt
Spor: 90 dk yürüyüş

Gunaydin kizlar
Sabah
1 ince dilim ekmek
1 dilim peynir
Yarim domates
Bir yumurta kucuklerden
Oglen :
Haslanmis tavuk butu ve yarim parates yedim yaninda salats yogurt ve 2 corba kasigi bulgur
Arada 1 form cayi
Yarim muz
Aksam 2 kasik pilav etli kuru fasulye yedim salatayla

Sabah kiyafetle 67.5 tum bu sabah ayni kiyafetle 67.1 ciktim.odem atiyor vucut sanirimm

Canım mümkün olduğunca pilavdan uzak dur, özellikle akşamları hiç sokma menüne..
Spor ve kitap yok mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…