Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım mümkün olduğunca pilavdan uzak dur, özellikle akşamları hiç sokma menüne..
Spor ve kitap yok mu??

Tamam tatlim kesiyorum pilavi makarnayi. Ekmek yerine gecsin demistim. Diyetisyenim 1 kasik pilavin 1 dilim ekmek yerine gectigini soylemisti.ondan cesaret aldim ama haklisin. Bugun oglende birtek corba ve yogurt dusunuyorum.

Spor yapamadim ama inan oglum o kadar hareketliki onunla ugrasmak yoruyor beni spor yerine geciyor. Aksam 11 de uyuttugum icin 12 dede kendim uyudum is yapmaktan dolayisiyla spor yapamadm sabah 6 da kalktim ama bugun yapacagim.
Kitap olarakda sermin c. Nin baslarim simdi annelige adli kitabi okuyorum.

Selamlar Kızlar, bi sürü yeni yol arkadaşımız olmuş ne güzel
Dün için çok çok özür dilerim kaptanım Ellssa , şehir dışına çıktım trenle seyahay ettim ve kızım hiç haz etmedi bu yolculuktan bir dakika kucağımdan inmedi, telefonu elime alipta bi cümle yazıp bildirimde bulunamadim
Kilom sabit 64.2 ile devam, hala kalori saymaya devam ediyorum, asla bırakmayacağım ama şu duraksama dönemi için yeni bir yol izleyeceğim bi kaç gün sonra..
Hepinizi öpüyorum

Sen simdi geçmişi okuyamamissindir da sekerim. Su duraksama icin ne yol izleyeceksen bana da soyle zira ben de bu hafta berbatim hatta duraksama degik gerilemeye gectim resmen :/

Dunku menum
Sabah 07.30 4 kaşık musli +1 bardak süt.
0
Ara 08.30 1 fincan yesil cay 2 tane diyet biskuvi
Ara 10.00 bir fincan Turk kahvesi
Öğle 12.30 1 kase yayla çorbası, 3 kasik bulgur pilavi, yatim kase nohut yemegi 1 kase cacık.
Ara 15.00 1 fincan nescafe
Aksam saat 18.30 1 kofte , 2 dilim kozlenmis domates, 1 kucuk lokma ekmek 1 bardak ayran.
Dun spor yapamadim arkadasin kina gecesi vardi oraya gittim aksam . Kitap gelince biraz okudum : Tutunamayanlar

Bugunku menum:
Sabah 10.30 kepekli domatesli beyaz peynirli sandvic 1 bardak sut.
Ara 12 de 1 fincan Türk kahvesi
Ogle saat 15 te 1 tane kucuk biber dolmasi
ara 17.00 de 1 kucuk elma.
Aksam 19 gibi yiyeceğim 1 tane daha yesil biber dolmasi, yogurt ve bir kase mercimek corbasi + yesil salata yiyecegim.
dun 3 litre su ictim , bugun daha 2 litreyi bulmadi ama aksam tamamlarim insallah.

spor olarak bugun açık havada 45 dk tempolu yuruyus yaptim.

selam kızlar menümü paylaşayım
kahvaltı 08.00 3 dilim çok tahıllı ekmek, 1 kaşık doğal süt kaymağı, 1 kaşık bal
ara 12.30 2 adet benimo, 2 adet hoşbeş, 3 adet süt burger (oofff baya abartmışım, regl bitsin artık)
öğle yemeği 15.30 1 adet karşık tost (büyük)i şekersiz çay
akşam yemeği yok leslie 3 miles yaptım ve 1 bardak ayran içtim
1 kupa yeşil çay ve 2.5 litre su
kitap okumadım bugün

İyi akşamlar
Bugün çok yorucu bir gündü. Camları kapıları cifle sil,perdeleri yıka ütüle as, ardından evi sil süpür pilim bitti derken hadi bi gaz dedim attım kendimi havuza. 17 ye kadar temizlik. 18-21 arası havuz derken akşam yemeğini 21:30 da yedim. ama aktif bir gündü.

Kahvaltı
Domates- Salatalık
Rafadan yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süt
4 kuru incir

Akşam
Izgara et
Salata
1 yemek kaşığı pilav

İçtiğim su miktarını hesaplamadım bugün az içtim sanırım.
Tüm günün aktifliğinin yanısıra bol bol yüzdüm.

Iyi geceler canlar :)
Bugunku menum
Sabah :
Sucuklu omlet
Bir dilim ince ekmek
1 dilim peynir
1 zeytin
Yarim dimates

Ara:
1nescafe

Oglen:
1 kase tavuk corbasi ve yarim kase yogurt

Ara:
1 armut
1 form cayi

Aksam:
Firinda balik pilaki tuzsuz vs sadece nane limon sogan ve domates ekledm ekmeksiz yedim

Simdide bir fincan turk kahvesi ictim

Spor olarakta cocukla kosusturduktan sonra trambolinle 5 dk spor yaptim
15 dk ip atladim ama inanin cok terledim sipir sipir ter akti :)

Su olarak 1.5 litre civari icebildim belki 2 litre olmustur. Ama bu bile mucize gunde 1 bardaktan fazla icemezdim

Kitap ise baslarim simdi annelige devam :)

İyi akşamlar
Yine bol temizlikli yoğun bir gündü.

Kahvaltı
Peynirli omlet
Domates - Salatalık - Kırmızı biber
1 dilim ekmek
3 ceviz

Ara
4 kuru incir
1 bardak süt

Akşam
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Su miktarını bilmiyorum pek içmedim sanki.
Spor: Yaklaşık 1 saat yürüyüş ve temizlik (benim için başlı başına spor bünye alışkın olmayınca )

Sabah erken kalktigim icin 1 kayisi yedim ise gittim
Kahvalti
1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yarim domates
Ara
3 cilek ve form cayi
Oglen
Patates musakka 2 yemek kasigi kadar
1 kase corba
Yogurt salata . Ekmek yoktu
Ara
1 fincan kahve
Aksam 6 da yedim en son
Izgara tavuk gogus domates salatalik ve yogurt olarak. Ekmeksiz yine.
Bir fincan kahve ictim ve bitirdim gida alimini.

Spor olarak
Acikcasi oglanin pesinden kosusturdm surekli egil vs.
Birde etrafi toparladm cok dagilmisti banyo wc temizligi mutfak derken cok yoruldm
Su tuketimim cok fazla olmadi 1.5 litre civari cay kahve haric.

Kitap okumaya firsat bulamadm ama baslarm simdi annelige devam

Canim vanilyali dondurma cekti cok evdede vardi ama tuttum kendimi yemedim
Tartilmadim bugun cunku hastalandim

Temizlik basli basina spor zaten canim yuruyus yapmasanda olurmus.
Gida aliminda cok yerli yerinde olmus.

Temizlik basli basina spor zaten canim yuruyus yapmasanda olurmus.
Gida aliminda cok yerli yerinde olmus.
Yürüyüş eli mahkum oldu Gitmem gereken bir yer vardı yürüyerek sıkıştırdım araya.
Ama resmen bitmişim bugün. İş yerinde dinlenmeye çalışıyorum
Bi de regl oldum. İlk hafta kilo kaybı yaşamamamazlık olmaz umarım.

günaydın kızlar hayırlı günler dilerim
nasıl geçti hafta sonu bende nasıl şişkinlik var sormayın kendimi balon gibi hissediyorum. inş hemen regl olurum.göğüslerim çok sızlıyor
geçen hafta cuma günü girmiş yazılarınızı okurken arkadaşlar geldi çıkıyoruz senide bırakalım dediler tamam dedim kilomu yazamadım 66,1 kilo çıktım
bende excel dosya tutmaya başlıcam hangi dönemde kilo artışı alıyosam o dönemime dikkat edicem
bu cuma evim için mevlüt düzenlemeyi düşünüyorum.güzel güzel ikramlar yapmayı düşünüyorum.bu cumada giremicem şimdiden özür dilerim.

Gumaydin kizlar kosturmacali bur hafta sonu gecirdim bu da az da olsa bana yaradi sanirim. Bugunku kilom 65.9. Gecen pazartesiye gore +100 olsam da cuma gunune göre -400 gr vererek haftasonuna veda ettim bu da guzel birsey benim icin.

Malum dugun sezonu açıldı dün bayagi yoğundum o yuzden . Sabah kahvaltimi yaptiktan sonra ( yarim tost 1 yumurta ve sut ile ha bi de ufak bi pişi yedim) gun icinde yemek yeme fırsatım olmadi taa aksam 5 te 5 tane sarma ve 1 kase yoğurt yedim. Hava cok sicakti o yuzden bol bol su içtim. Eve gece 2 de falan gelebildik. Dun de boyle gecti uste.

Sen bana da bulaştırdın kalori saymayı..Ben de sayıyorum bayağıda faydası oluyor tabi dünü saymazsak

Süper aktif bi gün olmuş senin için, akşam yenen pilav da yok olmuştur o aktiflikte

Canıım o nescafe ile kahve şekersiz dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…