- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Canım mümkün olduğunca pilavdan uzak dur, özellikle akşamları hiç sokma menüne..
Spor ve kitap yok mu??
Sen simdi geçmişi okuyamamissindir da sekerim. Su duraksama icin ne yol izleyeceksen bana da soyle zira ben de bu hafta berbatim hatta duraksama degik gerilemeye gectim resmen :/Selamlar Kızlar, bi sürü yeni yol arkadaşımız olmuş ne güzel
Dün için çok çok özür dilerim kaptanımEllssa , şehir dışına çıktım trenle seyahay ettim ve kızım hiç haz etmedi bu yolculuktan bir dakika kucağımdan inmedi, telefonu elime alipta bi cümle yazıp bildirimde bulunamadim
Kilom sabit 64.2 ile devam, hala kalori saymaya devam ediyorum, asla bırakmayacağım ama şu duraksama dönemi için yeni bir yol izleyeceğim bi kaç gün sonra..
Hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar
Yine bol temizlikli yoğun bir gündü.
Kahvaltı
Peynirli omlet
Domates - Salatalık - Kırmızı biber
1 dilim ekmek
3 ceviz
Ara
4 kuru incir
1 bardak süt
Akşam
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Su miktarını bilmiyorum pek içmedim sanki.
Spor: Yaklaşık 1 saat yürüyüş ve temizlik (benim için başlı başına spor bünye alışkın olmayınca)
Yürüyüş eli mahkum olduTemizlik basli basina spor zaten canim yuruyus yapmasanda olurmus.
Gida aliminda cok yerli yerinde olmus.
Sen bana da bulaştırdın kalori saymayı..Ben de sayıyorum bayağıda faydası oluyor tabi dünü saymazsakSelamlar Kızlar, bi sürü yeni yol arkadaşımız olmuş ne güzel
Dün için çok çok özür dilerim kaptanımEllssa , şehir dışına çıktım trenle seyahay ettim ve kızım hiç haz etmedi bu yolculuktan bir dakika kucağımdan inmedi, telefonu elime alipta bi cümle yazıp bildirimde bulunamadim
Kilom sabit 64.2 ile devam, hala kalori saymaya devam ediyorum, asla bırakmayacağım ama şu duraksama dönemi için yeni bir yol izleyeceğim bi kaç gün sonra..
Hepinizi öpüyorum
Süper aktif bi gün olmuş senin için, akşam yenen pilav da yok olmuştur o aktiflikteİyi akşamlar
Bugün çok yorucu bir gündü. Camları kapıları cifle sil,perdeleri yıka ütüle as, ardından evi sil süpür pilim bitti derken hadi bi gaz dedim attım kendimi havuza. 17 ye kadar temizlik. 18-21 arası havuz derken akşam yemeğini 21:30 da yedim. ama aktif bir gündü.
Kahvaltı
Domates- Salatalık
Rafadan yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak süt
4 kuru incir
Akşam
Izgara et
Salata
1 yemek kaşığı pilav
İçtiğim su miktarını hesaplamadım bugün az içtim sanırım.
Tüm günün aktifliğinin yanısıra bol bol yüzdüm.
Canıım o nescafe ile kahve şekersiz dimi??Iyi geceler canlar :)
Bugunku menum
Sabah :
Sucuklu omlet
Bir dilim ince ekmek
1 dilim peynir
1 zeytin
Yarim dimates
Ara:
1nescafe
Oglen:
1 kase tavuk corbasi ve yarim kase yogurt
Ara:
1 armut
1 form cayi
Aksam:
Firinda balik pilaki tuzsuz vs sadece nane limon sogan ve domates ekledm ekmeksiz yedim
Simdide bir fincan turk kahvesi ictim
Spor olarakta cocukla kosusturduktan sonra trambolinle 5 dk spor yaptim
15 dk ip atladim ama inanin cok terledim sipir sipir ter akti :)
Su olarak 1.5 litre civari icebildim belki 2 litre olmustur. Ama bu bile mucize gunde 1 bardaktan fazla icemezdim
Kitap ise baslarim simdi annelige devam :)
Haftasonu sessizliğiBu takim neden bu kadar sessiz acabaa ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?