Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar bugünkü menümü yazayim:
Sabah09.30 da 1 adet kare tost , 1 cay bardagi sut.
Ara 11 de 1 bardak nescafe.
Ogle 12.30 : 4 kaşık eriste, 5 kasik sebzeli tavuk yemegi.
Ara 14.30 : 5 tane beyaz leblebi
Ara 17.00 : 6 tane yesil erik.
Aksam yemegi yemeyi dusunmuyorum. Boğazım agriyor sadece bi yarim kase tarhana corbasi icerim herhalde o kadar.
Su şu ana kadar 2 litre okdu daha da icerim.spor yok.

Enteresan ama benim bu son 10 gundur olan sabit kalisim sabahlara özel . Yani normalde bi insan sabah ac karna daha az cikat ve gun icinde daha cok cikar.bense gecen hafta pazartesiden beri sabah daha fazlayim. Mesela bugun sabah 66.3 tum yine. Eve geldim tartildim 66.2 yim. Wc ye de cikmadim. Bi garip hallerdeyim ama Allah hayra çıkarsın insallah.ama canım sıkılmaya basladi artik..

Mrb bugün pek uğrayamadım. dünün menüsünü paylaşayım.

Kahvaltı
Bol çeşit peynir
Domates -salatalık
Omlet
3 ceviz

Akşam
1 kase barbunya
1 kase yoğurt

Ara
1 kase çilek

Su: 2 litre
Spor: yok
Hmm öğlen siz bir menü olmuş. Kahvaltı geç olmuş sanırım.

Akşam yatm@dan önce yoğurt karışımı ye canım. Bir de böyle dene bakalım.

Anca firsat buldum yazmaya. Benim cocuk dis cikariyo uyumak bilmedi.

Menum
Kahvalti
1 yum 1 diim peynir ve 1 dilim ekmek domates
Ara
Activia yogurt
Oglen
Etli kuru fasulye yogurt
Ara
1 elma
Aksam en son 6 da
1 kucuk kutu kons. Ton baligi 1 domates 1 biber
Gecee
Kiraz sapli form cay.

Süper bi menü olmuş canım.
Senin bebe ne kadarlikti?

Süper bi menü olmuş canım.
Senin bebe ne kadarlikti?
Teşekkürler tatlım yarından sonra 13 aylık olcak :)

ama inan cok hareketli yerinde durmuyor sürekli iş peşinde onu bırakıp hiç birsey yapamıyorum sürekli kosusturmakla geçiyor günüm ve gün sonunda artık ayaklarıma kramplar giriyor yorgunluktan ter içinde klaıyorum. bide spor yaparsam iyice pertim cıkacak. kaldıki bey efendi iki gündür 11 12 lerde uyuduğu için bana spor yapmaya fırsat kalmıyor . 6 da kalkıp işe gidiyorum.

bide bu sabah tartıldım hastayım hala bugün 4, günüm sanırım. bu sabah 65,1 cıktım kıyafetsiz. 68 le mi ne baslamıstım. Ödem attım vs herhalde.

doğru canım, bnm de öyle oluo, kahvaltdan sonra evi topluom, öğlene doğru en az 200-300 gr fark ediyor, helede o arada leslie yaptıysam 500 gr fark oluo, bence vücut gece ödem yapıyo, gündüz hareketle su içerek falan ödem atılıo, fark ondan diye düşünüyorum.

menün çok güzel olmuş bebişine de geçmiş olsun

kızlar dünkü menümü yazayım
sabah
domates salatalık 1 üçgen peynir 2 dilim etimek şekersiz çay yeşillik
arada az leblebi
öğlen 6 sarma salata su
arada müsli yaptım ve bol su içtim akşam acıkmamak için öylede oldu acıkmadım
akşam yemeğimde 2 yumurtalı salata ve yoğurt
oğlumla sitenin parkında oyun oynadım.onunla koşuşturdum.o çocukların peşine koşunca bende etrafında yürüyüş yaptım yaklaşık bir saat aktif takıldım.

kızlar instagramda ( kalıcı sağlıklı diyet) diye sayfa açtım beni çok motive ediyo şuan daha dikkatliyim.
takibe beklerim diyet sayfası olan varsa takip edebilirim.
dün sabah 67,5 çıkmıştım çok üzüldüm bu sabah geri 66,4 ü gördüm.cumaya kadar tartılmıcam 65 leri görürüm inş.

menün çok güzel olmuş bebişine de geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım. Bugün öğlende yemekhanede hamburger varmıs. Köftesi çok yağlı oluyor mecburen yiyemeyeceğim patates kızartmasıda varmıs o da olmaz. en sevdiklerimden mahrum kalacağım.

o yüzden corba ve yogurda talimim.

Sabahta poğaça getirdi arkadaslar nutellayla onuda yemedim dayandım. Bugün benim için oldukca zorlu bir gün olcak :))

tatlım seninde menün cok güzel olmus gercekten. O sarmanın içinde pirinç varmı acaba??? varsa mümkün olduğunca etli yap tatlım . :)

Merhaba kizlar bugunku menum

Sabah 1 yum 1 diljm peynir yarim domat. 1 dilim ekmek sekersiz cay
Arada 1 amtivia togurt
Oglen bir hamburger koftesi yogurt 1 dilim kucuk boy pankek sade. Dayanamadim cok hafifti yoksa yemezdim
Ara 1 elma
Aksam ton baliigi kucuk biy 1 dimates 1 biber en son 17.30 da yemegimi yedim. Gecede bir bardak bitki cayimi icerim. Kitap ayni yine baslarim simdi annelige.
Spor aksam yapcam. 15 dk ip atlama ve trambolin .

Sabah kiyafetsiz 65.1 ciktim eve geldim kiyafetsiz 65.7 ciktim. Bakalim yarin sabah kac cikacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…