Hedef kilon ne canım?ben Mayısın ilk haftasında gelmiştim, 2 si ya da 3 ünde olması lazım,
bu arada başlangıç kilom 70.4
geçen hafta 68.3
bu hafta 68.1
regl dönemi ile alakalı sanırım, diyette fazla kaçamak yapmadım, bitmedi gitti şu reglbitince hızlı bir şekilde gidecek inşAllah kilolar, incelmeyi hissediyorum
dünki menüm
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kaşık kadar bal, 1 kaşık kadar kaymak, azpeynir, tereyağında yumurta, 1 şekersiz çay
ara 1 adet cornetto disc
öğle yemeği 1 büyük porsiyon mıhlama, 3 dilim çavdarlı ekmek, 1 dilim karpuz
ara öğün 10 tane fındık, 6-7 tane dut kurusu
akşam 1 yeşil elma
2.5 lt su (1 litresi bol limonluydu)
3 miles leslie
kitap yok
rukgus henuz tanısmadık ama başın saolsun mekanı cennet olsun inş.
Ben elma diyetindense sadece yogurt tuketerek daha sıkı gozukebılecegını dusunuyorum. Sağlıklı degıl elbet ama ozel bır durum ıcın bır haftadan soz edıyorsun. Sadece yogurt yemek daha faydalı olabılır.
Bildiğim kesin bir kür şekli yok. Gün boyu acıktıkca kendine sınır koymadan bir kase yogurt yemen iyi olur. Bol yedikce metabolızman daha hızlı olur. ve yogurt ınceltıcı etkilidir zaten. Ben şekersizliğe dayanamadıgım için arada meyvede yerdim uyguladıgım zamanlar ona ragmen ıyı kılo vermıslıgım oluyordu.canım nasıl oluyor o dediğin 3 öğün yağsız yoğut mu olacak bilgi verirsen çok sevinirim
İyi eğlenceler sana canımKizlar gec kaldim biliyorum bunun icin ozur diliyorum ama yokcukuktayim ve internetim bir türlü çekmedi.
Hemen guncel kilomu yazayimEllssa 65.8 im. Gecen haftaya gore -500 um. Sanirim duraklama bitecek ama kisa bi tatile cikiyoruz insallah kendimi frenlerim ve bu 3 gun guzel artisiz atlatirim.Sabah yola cikmadan tartildim yazatim gun icinde dedim ama olmadi.
Pazartesiye kadar cok aktif olamayabilirim simdiden kusura bakmayin. Firsat buldukca girecegim ama söz. Hepiniz opuyorum
Bir telefon kadar yakınım sana canım istediğin zaman arayabilirsin, atlatırsın henüz çok yeni, zamanla geçer tüm sıkıntılar..şu anki kilom 83 kaptanım hedefime 13 kg kaldı çok şükür ve ben 113 kg olarak başlamıştım 30 kg geride kaldı bundan sonrası biraz daha zor olacak farkındayım ama yılmak pes etmek yok çok aktif olamadım arkadaşlar geçtiğimiz günerde canımdan çok sevdiğim babanemi kaybettim bu durum bende ciddi bir sarsıntı yarattı lütfen dualarınızı eksik etmeyin ...
Canım madem mide küçülmüş, rus diyeti öneririm sana, acaip küçültüyor karın bölgesini..akrebim malum görüşmeye 1 hafta kaldı kısmetse sevdiğim adamın ailesiyle önümüdeki hafta pazar günü kahvaltıda buluşuyoruz. şimdi boy 1,68 kg 83 oldu ve sadece pazartesiden cumartesiye sadece yeşil elma diyeti yapsam ne dersin bu duruma inan şu an bile çok kötü durmuyorum sadece göbek ve üst bacakta fazlalık var. 6 günde sabah öğle akşam ara öğünlerde elma yesem en fazla 6 olacak şekilde ve 1 saat yürüsem olur mu zaten midem fazlasıyla küçüldü ve açlık hissetmeyeceğimden eminim. bir de arkadaşlardan rica karın bölgesi için özel uyguladıkları bir egzersiz var mı son olarak bide korse önerisi rica edicem bu çıtçıtlı badi olabilir herkese bol kilo vermeler diliyorum çok başınızı ağrıttım biliyorum ama heyecan dorukta...
Rus Diyeti nasıl?Canım madem mide küçülmüş, rus diyeti öneririm sana, acaip küçültüyor karın bölgesini..
Hatta haber ver birlikte başlayalım senle..
Sen nasıl istersen canım ..akrebim nasıl yapılıyor kısaca özetler misin benim şimdi beslenme tarzım şu şekilde hep kahvaltı ile başladığım için bu hafta değiştirdim.
sabah:1 yeşil elma
öğle:1 kase çorba yağsız salata
akşam:1 kase yoğurt şeklinde yaptım
rus diyetine hemen de başlayabilriz. ama dersen ki sen bu hafta sadece yoğurt yap haftaya pazartesi başlayalım ona da varım. zaten ramazana az kaldı ramazan boyunca yine dikkat etmeliyim diyet yapamasam da...
Canım bakabilirsin sen de açtığım topiğe.Rus Diyeti nasıl?
kaptanım bunu yapana kadar isveç yapsak ya çok yıpratıcı gibi geldi bana :) yine sen bilirsin tabiSen nasıl istersen canım ..
Rus diyeti
Rus Diyeti ile Zayıflama Deneyimlerimiz
Bunlar bana ait açtığım topikler canım.. Başlamadan önce haberim olsun ama olurmu, ona göre gardımı alırım ben de..
İsveçmi?kaptanım bunu yapana kadar isveç yapsak ya çok yıpratıcı gibi geldi bana :) yine sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?