Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

* * *2. Takım 466. Etap ***

akrep33 ( 71,3 / / / %)
krakker ( 66,5 /66,1/ 0,4 / 0,2 / 0,30% ) Kilosu ikiye bölündü
losefar ( 58,2/ / / %) İzne ayrıldı
rukgus ( 85,7 / / / / % )
jenemy ( 66,3 / / / %)
Dilakzn ( 64,2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ozguventavan ( 68,3 / 68,1 / 0,2 / 0,29%) Yeni üye,başlangıç tarihi:02 Mayıs,başlanhıç kilosu:70,4

2. Takım ortalaması: %

Hedef kilon ne canım?

Kizlar gec kaldim biliyorum bunun icin ozur diliyorum ama yokcukuktayim ve internetim bir türlü çekmedi.
Hemen guncel kilomu yazayim Ellssa 65.8 im. Gecen haftaya gore -500 um. Sanirim duraklama bitecek ama kisa bi tatile cikiyoruz insallah kendimi frenlerim ve bu 3 gun guzel artisiz atlatirim.Sabah yola cikmadan tartildim yazatim gun icinde dedim ama olmadi.
Pazartesiye kadar cok aktif olamayabilirim simdiden kusura bakmayin. Firsat buldukca girecegim ama söz. Hepiniz opuyorum

şu anki kilom 83 kaptanım hedefime 13 kg kaldı çok şükür ve ben 113 kg olarak başlamıştım 30 kg geride kaldı bundan sonrası biraz daha zor olacak farkındayım ama yılmak pes etmek yok çok aktif olamadım arkadaşlar geçtiğimiz günerde canımdan çok sevdiğim babanemi kaybettim bu durum bende ciddi bir sarsıntı yarattı lütfen dualarınızı eksik etmeyin ...

akrebim malum görüşmeye 1 hafta kaldı kısmetse sevdiğim adamın ailesiyle önümüdeki hafta pazar günü kahvaltıda buluşuyoruz. şimdi boy 1,68 kg 83 oldu ve sadece pazartesiden cumartesiye sadece yeşil elma diyeti yapsam ne dersin bu duruma inan şu an bile çok kötü durmuyorum sadece göbek ve üst bacakta fazlalık var. 6 günde sabah öğle akşam ara öğünlerde elma yesem en fazla 6 olacak şekilde ve 1 saat yürüsem olur mu zaten midem fazlasıyla küçüldü ve açlık hissetmeyeceğimden eminim. bir de arkadaşlardan rica karın bölgesi için özel uyguladıkları bir egzersiz var mı son olarak bide korse önerisi rica edicem bu çıtçıtlı badi olabilir herkese bol kilo vermeler diliyorum çok başınızı ağrıttım biliyorum ama heyecan dorukta...

rukgus henuz tanısmadık ama başın saolsun mekanı cennet olsun inş.
Ben elma diyetindense sadece yogurt tuketerek daha sıkı gozukebılecegını dusunuyorum. Sağlıklı degıl elbet ama ozel bır durum ıcın bır haftadan soz edıyorsun. Sadece yogurt yemek daha faydalı olabılır.

canım nasıl oluyor o dediğin 3 öğün yağsız yoğut mu olacak bilgi verirsen çok sevinirim

Selamlar Kızlar,
Hemen kilo bildirimimi yapayım.
Bu sabah itibariyle 63.80 kg yani geçen haftaya göre -400 gr..
Akşam gireceğim inşaallah ve yarından itibaren eski aktifligime döneceğim topigimizde..
Son zamanlarda ki olağanüstü durumlar bana hiç yaramadı, Oysa şimdiye kadar hedefim arasında 60 kilo olmak vardı, ama olsun, yarından itibaren geri dönüyorum inşaallah

canım nasıl oluyor o dediğin 3 öğün yağsız yoğut mu olacak bilgi verirsen çok sevinirim
Bildiğim kesin bir kür şekli yok. Gün boyu acıktıkca kendine sınır koymadan bir kase yogurt yemen iyi olur. Bol yedikce metabolızman daha hızlı olur. ve yogurt ınceltıcı etkilidir zaten. Ben şekersizliğe dayanamadıgım için arada meyvede yerdim uyguladıgım zamanlar ona ragmen ıyı kılo vermıslıgım oluyordu.
Sonrasında dıkkat edılırse alınmaz kılolar dıye dusunuyorum.

İyi eğlenceler sana canım

Bir telefon kadar yakınım sana canım istediğin zaman arayabilirsin, atlatırsın henüz çok yeni, zamanla geçer tüm sıkıntılar..

Canım madem mide küçülmüş, rus diyeti öneririm sana, acaip küçültüyor karın bölgesini..
Hatta haber ver birlikte başlayalım senle..

akrebim nasıl yapılıyor kısaca özetler misin benim şimdi beslenme tarzım şu şekilde hep kahvaltı ile başladığım için bu hafta değiştirdim.

sabah:1 yeşil elma
öğle:1 kase çorba yağsız salata
akşam:1 kase yoğurt şeklinde yaptım

rus diyetine hemen de başlayabilriz. ama dersen ki sen bu hafta sadece yoğurt yap haftaya pazartesi başlayalım ona da varım. zaten ramazana az kaldı ramazan boyunca yine dikkat etmeliyim diyet yapamasam da...

Arkadaslar ben şimdiden bugünkü menümü yazayım

Sabah 65,1 çıktım yine ve afedersiniz bugün kaçıncı gün unuttum ama wc ye cıkamıyorum nedense. O kadar activia yoğurt yememe rağmen hiç çalışmadı sistem. Belkide iki gündür o yüzden sabit kaldı kilom.

Sabah kahvaltı

1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yarım domates

ara

1 aktivia yoğurt

öğlen

kıymalı ıspanak yoğurt lahana salatası cok az aldım 2 ç. kasığı gibi.

1 küçük bayramlık çikolata gibi çikolatalar varya şekilli kutuda onlardan aldım ama çok hafifti . Günün kaçaamaağı

ara:

1 aktivia yoğurt düşünüyorum

akşam

barbunya yemeği var onu yiyeceğim yoğurtla 7 ç. kaşığı gibi yerim herhalde

yatmadan öncede 1 kupa bitki çayı içerim.

Sen nasıl istersen canım ..

Rus diyeti

Rus Diyeti ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Bunlar bana ait açtığım topikler canım.. Başlamadan önce haberim olsun ama olurmu, ona göre gardımı alırım ben de..

* * *2. Takım 466. Etap ***

akrep33 ( 71,3 / / / %) Sabit
krakker ( 66,5 /66,1/ 0,4 / 0,2 / 0,30% ) Kilosu ikiye bölündü
losefar ( 58,2/ / / %) İzne ayrıldı/Bildirimde bulunmadı
rukgus ( 85,7 / 83 / 2,7 / 3,15% )
jenemy ( 66,3 / 65,8 / 0,5 / 0,75%)
Dilakzn ( 64,2 / 63,8 / 0,4/ 0,2 / 0,31%) Kilosu ikiye bölündü
ozguventavan ( 68,3 / 68,1 / 0,2 / 0,29%) Yeni üye,başlangıç tarihi:02 Mayıs,başlanhıç kilosu:70,4

2. Takım ortalaması: 0,686%

kaptanım bunu yapana kadar isveç yapsak ya çok yıpratıcı gibi geldi bana :) yine sen bilirsin tabi
İsveçmi?

Hmmm..
İsveçin içeriğini çok bilmiyorum, nasıl kilo verme durumu hızlımı onda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…