Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Maşallah sanaa harikasın

Günaydın kizlaar, ben döndüm kisa tatilden. Ve bugun 66.1 kiloyum. Yani cumaya göre +300 gr. Ben daha fazlasi okur kendimi.tutamam diyordum ama otel yemekleri o kadar lezzetsizdi ve cesitsizdi ki sirf karin doyurmak icin makarna yedim bol bol su ictim yogurt yedim. Tatli falan agzima sokmadim zaten. Cumartesu gunu bana ne olduysa bilmem deli gibi su ictim hic abartmiyorum 5.5 litreyi geçti. Bur turlu gecmedi susuzlugum. Eve gekince normale dondum ama. Bunu da boye atlattigima gore toparlanip ramazana kadar su duraksamayi tam bir atlatma zamani geldi. . 15 gunum var, kafami toplayip beslenmeme tekrar yogunlasacagim . Simdi temizlik camasir vs islerimi halledeyim. Opuyorum hepinizzii.

Ayy dün gece ben de zor tuttum kendimi, nasıl bişiler yeme isteği vardı anlatamam..
Inanki gece 6.30 da en son yemegimi yiyorum. O da en gec. Genelde 5.30 6.30 arasi bitmis oluyor ve gram agzima koymuyorum yiyecek olarak.bazen sut iceyim diyorum.vazgeciyorum o saatten sonra kilo yapar diye.

Olsun tatlim. Sasirtma gibi olmustur simdi o . Metabolizman hizlanir fenami. Arada yapmak lazim

İyiki lezzetsizmiş yemekler
Hoş geldin canım

Ben de cuma acaip saçmaladım.. Cumartesi sabahı 73,9 u gören ben, bugün sabah 72,3 tüm...
Cumartesi pazar bol koşturmalı davetli gündü.. Çok düzensiz beslendim öyleki dün tek öğün yedim akşam da meyve tabağı o kadar..

Inanki gece 6.30 da en son yemegimi yiyorum. O da en gec. Genelde 5.30 6.30 arasi bitmis oluyor ve gram agzima koymuyorum yiyecek olarak.bazen sut iceyim diyorum.vazgeciyorum o saatten sonra kilo yapar diye.
Süt içebilirsin canım, üzerine tarçın da ekle yakşam iç..

Ben de dün en sonunda aklıma gelen yoğurt kürümü yaptım yedim yatmadan önce..
Sanırım işe yarıyor kızlar, sabaha kadar wc yaptım acaip ödem atıyor ve sabah karnım sanki önceki gibi şiş değildi.. Kilomu da daha az görünce mutlu oldum.
Buna devam etmeliyim

merhaba kızlar,
haftasonu hiç dikkat etmedim,baya kaçırdım ipin ucunu, ama bugün spordan sonra tartıya çıktım veeeee 67.9 olmuşum, çok mutluyum, tuvalete çıktım ve regl bitti, ödemler gittiiiii:)))

merhaba kızlar kusura bakmayın 3-4 gündür giremiyorum cuma günü mevlüt düzenlicem demiştim evim için
perşembeden temizlikle uğraştım cuma sabah pastalar börekler yaptım öyle geçti
cumartesi şehir dışından arkadaşım geldi tekrardan temizlik pasta börek bittim
pazar günü eşime dedim hiç bir şey yapmak istemiyorum dışarı çayır çimen oturalım rahat edelim dedim öyle yaptık
kilo almadım veremedim de
en son kaç kiloydum bilmiyorum bugün 66,2 kiloyum
bu cuma düğün var ve bu cumaya kadar 64 ü görmek istiyorum
bi kaç gün şok diyetler yapıcam ne yapacağımı yazarım
öpüyorum sizi

Ah bu hafta sonları verip verip alıyoruz. Bugunden itibaren kararim var 15 gun boyunca aksam yemegi yemicem yani şöyle yaptigim yemek neyse ondan sebze ya da et olan kısmından ceyrek porsiyon ve bol yoğurt yicem. Bi de hazir hizimi almışken su icimini arttiricam. Bi dr bu 15 gun boyunca 2 ogun beslenicem ofle yemegi yemicem ara öğün olarak da süt tuketirim en fazla. Hem ramazana hazırlık olur. Her acıktıgimda su içicem bundan sonra.

Kilomuz cok yakin ben de 66.1 im ama bende hic oyle cok oynamiyor kilolar yaa :/ hele ki son zamanlarda çakılı kaldım. Cumaya kadar 65.5 olursam sukredicem.

merhaba kızlar,
haftasonu hiç dikkat etmedim,baya kaçırdım ipin ucunu, ama bugün spordan sonra tartıya çıktım veeeee 67.9 olmuşum, çok mutluyum, tuvalete çıktım ve regl bitti, ödemler gittiiiii:)))
senin adina cok sevindim tatlim. Insallah bu cuma 65.5 olurum ben de.
yürüyüş tamam ama mekik squat ic bacak egzersizi falan ne zaman abartsam duzenl8 ve sık yapsam vucudum su tutuyor. O yuzden 61 olana kadar sadece yuruyus yapicam.

Merhaba,

Ben sanırım grubun en yeni üyesiyim. Grubumuzun kurallarını çok sevdim. Kitap okumanın şart olma kısmına bayıldım. Spor hiç yapmıyorum. Umarım sayenizde ben de biraz hareket etmeye başlarım. Yarışma katılım isteğimde yazmıştım. Kilom 55.5 olmak istediğim kilo 51.5. Boyum 162. Yaşım 29. İdeal kilom yaşım için 51.5 mu bilmiyorum ama kendimi şuanki kilomla rahat hissetmiyorum onu biliyorum.

Hepinize sevgiler,

senin adina cok sevindim tatlim. Insallah bu cuma 65.5 olurum ben de.
yürüyüş tamam ama mekik squat ic bacak egzersizi falan ne zaman abartsam duzenl8 ve sık yapsam vucudum su tutuyor. O yuzden 61 olana kadar sadece yuruyus yapicam.

leslie çok iyi ya tavsiye ederim, heryerin çalışıo, ter attırıo, ödem falan da olmuo, aşırı yorgunluk da yapmıo, daha nolsun
benim hedefim de ramazana kadar 65 i görebilmek
inşallah sen de en kısasürede görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…