13 günde 16 kg veren olmuş oldukça iyi ama onda da net bi fikrim yok bana bu hafta karın için bir diyet lazım gerisi çok öenmli değil akrebim :)İsveçmi?
Hmmm..
İsveçin içeriğini çok bilmiyorum, nasıl kilo verme durumu hızlımı onda?
Sana bol sans tatlim. Korse olarak sana onerecegim mutlaka askılı olsun diger turlu ne olursa olsun kivriliyor belinden asagiyaakrebim malum görüşmeye 1 hafta kaldı kısmetse sevdiğim adamın ailesiyle önümüdeki hafta pazar günü kahvaltıda buluşuyoruz. şimdi boy 1,68 kg 83 oldu ve sadece pazartesiden cumartesiye sadece yeşil elma diyeti yapsam ne dersin bu duruma inan şu an bile çok kötü durmuyorum sadece göbek ve üst bacakta fazlalık var. 6 günde sabah öğle akşam ara öğünlerde elma yesem en fazla 6 olacak şekilde ve 1 saat yürüsem olur mu zaten midem fazlasıyla küçüldü ve açlık hissetmeyeceğimden eminim. bir de arkadaşlardan rica karın bölgesi için özel uyguladıkları bir egzersiz var mı son olarak bide korse önerisi rica edicem bu çıtçıtlı badi olabilir herkese bol kilo vermeler diliyorum çok başınızı ağrıttım biliyorum ama heyecan dorukta...
Sen kararını ver bana bildir canım birlikte yapicqz unutma.13 günde 16 kg veren olmuş oldukça iyi ama onda da net bi fikrim yok bana bu hafta karın için bir diyet lazım gerisi çok öenmli değil akrebim :)
sizlerinde berat kandili mübarek olsun.
Senin takıma girme zamanın gelmiş o zaman şekerlik
Hedef kilon ne canım?
Keske hic yemeseydin ama olmus bir kere. Neyse sasirtma gibi olmus simdi sıkı tutarsan ipi metabolizma calisir.bugun bi yerde okudum kilo vermeniz durunnca menuye degisiklik yapin 1 gun olmadi odul gunu yapin diye.merhaba kızlar, haftasonu rehavetindeyim, dün akşam arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittim, ne varsa yedim, menüyü yazmayayım o yüzden, akşama kadar çok iyiydim, ama akşam börekler pastalar poğaçalar beni benden aldı, yediimmmbi de arkadaş eşime tabak hazırladı, akşam eşim yemedi, çöpe mi atsam diye düşündüm, sonra vazgeçtim, keşke dökseymişim, sabah poğaça ve börek yedim bir daha böyle birşey olursa direk uzaklaştıracağım evden bunları, ya ben de bir lokmacık bozarsam o gün gitti gibi geliyo, yiyorum bol bol, hiç tatmamalıyım.
ama tabi ki vazgeçmek yok, ne olursa olsun o tartıda 60 görülecek, bittiiiii
Cuma kilo bildirimi yaparken hedef kilonu da bildir canım.çok çalışıp takıma katkı sağlayacağımmmm
hedef kilom 57 aslında, ama önce 60 ı görmem lazım
Bugun isyerinde baklavalar sarmalar vardi jnanin mis gibi burnuma kokusu geldide 1 tanecik bile yemedim. Sifir kacamakla atlattim gunu. Cok zor oldu benim icin. Ama 60 kilo olunca odul gunu yapcam 1 gun. Sonrasi 57 56 ya kadar yine devam. Bakalim hala 65 te sayikliyorum. Kilo vermem durdu galiba. Bi kac gun daha boyle gitsin baktim inmiyor sasirtma yapcam listemde oynama yapmayi dusunuyorum.
Ayy dün gece ben de zor tuttum kendimi, nasıl bişiler yeme isteği vardı anlatamam..Bugunku menumm
Sabah
1 yum
1 peynir
1dlm ekmek
Yarim domates
Oglen
Taze fasulye
Yogurt
Aksam
Tonbalikli salata
Suan karnim gurulduyo ama tutuyorum kendimi.
Kitabim bitti sonunda. Yenisine gecicem
Spor kosu :)) bebegin arkadindan
Gun icerisinde 64.8 i gordum tok karina
Galiba 65.1 den inebildim sonunda. Yarin sabah belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?