- 1 Mayıs 2016
- 54
- 89
- 3
- 37
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadslar ogretmenim 2 cocugum varken birde ikizlerim oldu yani 4 cocuk annesiyim..3 hamileligime de 62 ile basladim 85 90 arasi bitirdim.zayiflamk icin cok ugrasmam gerekli 17 subatta 83 kilo ile basladim suan 71.5...size katilmak istiyorum fakat hem calisma hem 4 cocuk spor yapamiyorum ve gunde 5 bildirim cok zor 1 yetmezmi..ikiz ogullarim 7 aylik oglum 2.5 yasinda kizim 8 yasinda onlarla ugrasmak için zamana ve guce ihtiyacim var
Hedef yine 62Hoşgeldin canım.
Özel durumundan dolayı tamam sen günde bir yap paylaşımını ama cuma bildirimini mutlaka yap. Hedef kilon ne peki canım?
62 den dustum 52 ye ama suan kendımı tutamıyorum sureklı yıyesım gelıyo ne verıyorum ne alıyorum ara ara 1 kılo alıp verıyorum tekrar 52 ye dusuyorumÖnce kaç kiloydun canım, kaç kilo gitti?
Merhaba,
Miaselinam, gayet güzel değil mi? Bana gore baya az yemissiniz. Ben yediklerimi yazmaya utanıyorum
Sabah kahvaltısı:
2 dilim kasar,8 zeytin,2 dilim ekmek, 1 adet kuru kayisi
Ara öğün: 2 adet kuru kayısı, şekersiz turk kahvesi
Öğlen yemeği:
Tarhana çorbası, bulgur pilavı, çoban salata
Ara öğün (kaçamak):
2 adet susamlı kraker, 2 adet haylayf, şekersiz çay
Aksam yemeği:
Yarim lahmacun, yarim peymacun, yarim porsiyon gavurdag salata
Suyu 2 litreye tamamlayacağım. Daha meyve yemeyi düşünüyodum ama yemesem mi?
Aksam yemeği sonrası 70 dk tempolu yürüyüş yaptım.
Not: yeşilçay aldım. Daha önce söylemiştim alkali diyet kitabi okuyorum. Her gün 1 bardak yeşilçay içmeyi öneriyor.
hoşgeldin canım bana göre kilon çok iyi bende 66 kiloyum boyum 162 31 yaşındayım 59 a düşşem yeter diyorumMerhaba,
Ben sanırım grubun en yeni üyesiyim. Grubumuzun kurallarını çok sevdim. Kitap okumanın şart olma kısmına bayıldım. Spor hiç yapmıyorum. Umarım sayenizde ben de biraz hareket etmeye başlarım. Yarışma katılım isteğimde yazmıştım. Kilom 55.5 olmak istediğim kilo 51.5. Boyum 162. Yaşım 29. İdeal kilom yaşım için 51.5 mu bilmiyorum ama kendimi şuanki kilomla rahat hissetmiyorum onu biliyorum.
Hepinize sevgiler,
tü tü maşallah demekle başlıyorum hem dört çocuğuna hemde güzel kilo vermişsin allah devamını getirsinMerhaba arkadslar ogretmenim 2 cocugum varken birde ikizlerim oldu yani 4 cocuk annesiyim..3 hamileligime de 62 ile basladim 85 90 arasi bitirdim.zayiflamk icin cok ugrasmam gerekli 17 subatta 83 kilo ile basladim suan 71.5...size katilmak istiyorum fakat hem calisma hem 4 cocuk spor yapamiyorum ve gunde 5 bildirim cok zor 1 yetmezmi..ikiz ogullarim 7 aylik oglum 2.5 yasinda kizim 8 yasinda onlarla ugrasmak için zamana ve guce ihtiyacim var
hoşgeldin canım yürüyüş çok güzel 2. çikolatalı kekin olmasa menünde güzelMerhaba,
Bugün öğleden sonra gruba katılmaya karar verdiğim için bugünki menüm pek diyet menüsü olmadı.
Sabah Kahvaltısı:
Yarım dilim ev yapımı çikolatalı kek
Yarım fincan sütlü filtre kahve
Ara öğün:
2 adet kayısı
Öğlen Yemeği:
Şehriye Çorbası
Yarım porsiyon tavuk ızgara
Yarım porsiyon pirinç pilavı
zeytinyağlı enginar dolması
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün:
Yarım dilim ev yapımı çikolatalı kek
şekersiz çay
Akşam Yemeği:
1.5 dilim ev yapımı pizza (domates ve 3 peynirli)
60 ml kola
2 litre su
80 dk tempolu yürüyüş
Kitap: Alkali Diyet (Ayşegül Çoruhlu)
Baharda istek gelmesini gectim olan istegim de kaçtı benim de. Bunun en buyuk sebebi se sanirim her ay yasadigim hamilelik ihtimali. Ya sporu bırakıyorum hamileyimdir diye ya da dikkat etmeyi. Halbuki kismet yani olacaksa olur olnayacaksa olmaz. Yarin ben de kendime menu olusturdum onu yapcam.kızlar ben zayıflamak istiyorummmmmmmmmm her baharda bi azim gelir bana diyetler yaparım yürüyüşe çıkarım
bu sene bu azım istek yok ve kıyafetlerim tam oturuyo geçen yazın sanunda bol geliyorlardı
bu cuma düğün var
bugün süt litalif ve muz,portakal bu şekilde bir gün yapıcam
yarın ayran detoksu yapıcam cuma gününü bilmiyorum ama 64 lü rakamları görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?