Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

buraya geldiğimden beri 3 kiloya yakın kilo verdim ve spor yaptığım için 3 kilo değil 5 kilo vermiş gibi duruyo, çok mutluyum, herkes ne kadar çok verdiğimi söylüyo, aslında tam 3 kilo bile değil giden, spor harika birşey, istediğim kiloya inince de bırakmıycam devam edicem inşallh. yapmadığım zamanlarda vaktim yok diyip bahane üretiyordum, insan kafya koyunca herşeye zaman bulabiliyor aslında...

bu arada menüm şöyle
kahvaltı 1 dilim çavdarlı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, az peynir, az bal, şekersiz çay
ara öğün 1 bardak ayran
öğle yemeği 9 adet küçük karalahana sarması
ara öğün bir dilimin yarısı bisküvili pasta, 3 cm çapında tuzlu çörek, yeşil çay
ara öğün 1 elma
akşam yemeği 8-9 tane sarma 1 bardak ayran, 1 uzun dilim karpuz

2.5 lt su
kitap Fi ye devam(oof çok sıkıcı kitap)
3 miles leslie

Merhaba arkadslar ogretmenim 2 cocugum varken birde ikizlerim oldu yani 4 cocuk annesiyim..3 hamileligime de 62 ile basladim 85 90 arasi bitirdim.zayiflamk icin cok ugrasmam gerekli 17 subatta 83 kilo ile basladim suan 71.5...size katilmak istiyorum fakat hem calisma hem 4 cocuk spor yapamiyorum ve gunde 5 bildirim cok zor 1 yetmezmi..ikiz ogullarim 7 aylik oglum 2.5 yasinda kizim 8 yasinda onlarla ugrasmak için zamana ve guce ihtiyacim var

Merhaba,

Bugün öğleden sonra gruba katılmaya karar verdiğim için bugünki menüm pek diyet menüsü olmadı.

Sabah Kahvaltısı:
Yarım dilim ev yapımı çikolatalı kek
Yarım fincan sütlü filtre kahve

Ara öğün:
2 adet kayısı

Öğlen Yemeği:
Şehriye Çorbası
Yarım porsiyon tavuk ızgara
Yarım porsiyon pirinç pilavı
zeytinyağlı enginar dolması

1 fincan türk kahvesi

Ara öğün:
Yarım dilim ev yapımı çikolatalı kek
şekersiz çay

Akşam Yemeği:
1.5 dilim ev yapımı pizza (domates ve 3 peynirli)
60 ml kola

2 litre su

80 dk tempolu yürüyüş

Kitap: Alkali Diyet (Ayşegül Çoruhlu)

Hoşgeldin canım.
Özel durumundan dolayı tamam sen günde bir yap paylaşımını ama cuma bildirimini mutlaka yap. Hedef kilon ne peki canım?

Günaydın kizlar
Dunku menum sabah 09 da yarim yost 1 bardak sut.
12de 1 f8ncan Türk kahvesi
3 de 1 lokma dokuz kat gofreti ile 1 fincan filtre kahve
Aksam 6.30 da 3 kasik tavuklu bezelye yemegi 1 kase yogurt sadece 1 catal pilav. Dayanamadim nefsimi koreltmek icin 1 kasik aldim bitti.
Su 3 litre.
45 dk acik havada tempolu yürüyüş.

Kizlar ben bu saba -300 u gordum ve 64.1 oldum :) ama gun icerisinde yediklerim ve wc ye ciktiktan sonra yine 64.1 dim. Muhtemelen daha cok gitti. Wcye cikmadan tartildigim icin oyle cikti. Yarin sabah belli olur. Menuyude aksam yazarim artik :)

Slmm.
Mevluttu misafirlerdi derken hic ugrayamadim. Ustelik hic dikkatte etmedim. Artilarda olabilirim.
Misafirlerimiz yarin gidiyor ve ben yarin sahalara tam anlamiyla donuyorum.

offf canım sıkkın ılk kez kacamak yaptım ((

sabah 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 3 ceviz yarım domates
ara 4 kiraz 2 erik
akşam en son 17,30 da iki kocaman biber dolması ama içinde çok pirinç vardı . 1 porsiyon pirinc pilavi yedim resmen. birde yoğurt ve 5-6 çilek

bakalım sabah kaç çıkacağım ((

Merhaba,

Miaselinam, gayet güzel değil mi? Bana gore baya az yemissiniz. Ben yediklerimi yazmaya utanıyorum

Sabah kahvaltısı:
2 dilim kasar,8 zeytin,2 dilim ekmek, 1 adet kuru kayisi

Ara öğün: 2 adet kuru kayısı, şekersiz turk kahvesi

Öğlen yemeği:
Tarhana çorbası, bulgur pilavı, çoban salata

Ara öğün (kaçamak):
2 adet susamlı kraker, 2 adet haylayf, şekersiz çay

Aksam yemeği:
Yarim lahmacun, yarim peymacun, yarim porsiyon gavurdag salata

Suyu 2 litreye tamamlayacağım. Daha meyve yemeyi düşünüyodum ama yemesem mi?

Aksam yemeği sonrası 70 dk tempolu yürüyüş yaptım.

Not: yeşilçay aldım. Daha önce söylemiştim alkali diyet kitabi okuyorum. Her gün 1 bardak yeşilçay içmeyi öneriyor.

Ama karbonhidrat aldim aksam yemeginde. Yememem lazimdi ve bu + gosterecek yarin baskulde. Ayrica sen spor yapmissin tatlim ben onuda yapamiyorum

hoşgeldin canım bana göre kilon çok iyi bende 66 kiloyum boyum 162 31 yaşındayım 59 a düşşem yeter diyorum
senin sevmedğin bir yerin mi var göbek kalça gibi

tü tü maşallah demekle başlıyorum hem dört çocuğuna hemde güzel kilo vermişsin allah devamını getirsin
yardımcın var mı nasıl yapıyorsun hem çocuk hem iş

hoşgeldin canım yürüyüş çok güzel 2. çikolatalı kekin olmasa menünde güzel

kızlar ben zayıflamak istiyorummmmmmmmmm her baharda bi azim gelir bana diyetler yaparım yürüyüşe çıkarım
bu sene bu azım istek yok ve kıyafetlerim tam oturuyo geçen yazın sanunda bol geliyorlardı
bu cuma düğün var
bugün süt litalif ve muz,portakal bu şekilde bir gün yapıcam
yarın ayran detoksu yapıcam cuma gününü bilmiyorum ama 64 lü rakamları görücem

Günaydın
Sabah tartıldım sinirlerim bozuldu. 82 ile 89 aralığında her rakamı gösterdi tartım ki 89 da olamam heralde.
Evde kaldırdığım bir tartı daha vardı akşam onu çıkaracağım. sabah işe geç kalmamak için uğraşamadım.
yeni tartı almak istemiyorum umarım eski tartım hala sağlıklıdır.

Merhaba kizlar. Bu aralar eskisingibi aktif olamıyorum yoğunluk bi yandan yorgunluk bi yandan. Bugun de uzerinize afiyet başım tuttu yine.
Dunku menumu yazayim.
Sabah 09.30 yarim kase musli+sut. 1 yumurta.
Ogle yemegi 12.00 yarim kabaktan yapilmis sandal sefasi. Sadece kabagini yedim biraz da kiymasindan. Yarim kase bugday corbasi.
Ara 14.30 da 1 tane erik.
Ara 16.30 da 1 bardak sut
Aksam : 1 dilim karpuz 2 kasik bezelye yemegi.
Su 2 litreyi biraz gecti.
Spor 3 mile leslie son 5 dakikasında biraktim zil caldi falan derken kaldi oyle.

Baharda istek gelmesini gectim olan istegim de kaçtı benim de. Bunun en buyuk sebebi se sanirim her ay yasadigim hamilelik ihtimali. Ya sporu bırakıyorum hamileyimdir diye ya da dikkat etmeyi. Halbuki kismet yani olacaksa olur olnayacaksa olmaz. Yarin ben de kendime menu olusturdum onu yapcam.
Sabah 4 kasik musli+1 fincan sut.
1. Ara 1 elma
Ogle 1 kase yogurt 2 diyet biskuvi
2. Ara 1 fincan nescafe
3. Ara bir avuc beyaz leblebi
Aksam 1 bardak ayran yarim dilim karpuz tamamen sagliksiz ve sacma olabilir ama su ara karın açlıgindan degil göz acligindan yemek yiyorum buna bir gun de olsa dur demem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…