Baharda istek gelmesini gectim olan istegim de kaçtı benim de. Bunun en buyuk sebebi se sanirim her ay yasadigim hamilelik ihtimali. Ya sporu bırakıyorum hamileyimdir diye ya da dikkat etmeyi. Halbuki kismet yani olacaksa olur olnayacaksa olmaz. Yarin ben de kendime menu olusturdum onu yapcam.
Sabah 4 kasik musli+1 fincan sut.
1. Ara 1 elma
Ogle 1 kase yogurt 2 diyet biskuvi
2. Ara 1 fincan nescafe
3. Ara bir avuc beyaz leblebi
Aksam 1 bardak ayran yarim dilim karpuz tamamen sagliksiz ve sacma olabilir ama su ara karın açlıgindan degil göz acligindan yemek yiyorum buna bir gun de olsa dur demem lazim.
Merhaba,
Uhs, evet göbek var şikayetçi olduğum :)
Bir de tatlıya aşırı düşkünüm. Buraya yazacağım için sırf tatlıdan kısıyorum. Misal dün, çikolata o kadar çok istedi ki canım ama utanıp yemedim (2 adet haylayf yemiştim)
Bi de aksam yemek sonrası kuruyemiş araştırmalık falan çokça yenen bir ailede yetiştim, simdi de esim çok sevdiği için yememek için çok zorlaniyorum.
Tüm bunları göze alın :) menumde yine tatlı var ama bu benim için basari :)
Kahvaltı:
Bir adet minik ev yapımı elmalı kurabiye ve şekersiz çay.
Ara öğün:
Sütlü filtre kahve
Öğlen:
Karalahana çorbası, yarim porsiyon dalyan köfte, yeşil salata, barbunya(5 catal)
Ara öğün:
Keten tohumlu yoğurt, 2 kuru kayısı, 4 adet yeni dünya
Aksam yemeği:
3 köfte, yarim porsiyon pilaki, ayran
Karnım ağrıyordu bugün spor yapamadim. Su 1.5 litre
Kitap: yağmur kral 1 saat okudum.
kızlar bu cumadan diğer cumaya birşeyler yapalım mı yarışma falan ne dersiniz ramazan öncesi son hafta fikri olan var mı bekliyorum
Sabah benim tartı da acaipleşti, son tartıldığımda 55 i gördüm düşünün yaniGünaydın
Sabah tartıldım sinirlerim bozuldu. 82 ile 89 aralığında her rakamı gösterdi tartımki 89 da olamam heralde.
Evde kaldırdığım bir tartı daha vardı akşam onu çıkaracağım. sabah işe geç kalmamak için uğraşamadım.
yeni tartı almak istemiyorum umarım eski tartım hala sağlıklıdır.
Yapalım canım..Güzel fikir..kızlar bu cumadan diğer cumaya birşeyler yapalım mı yarışma falan ne dersiniz ramazan öncesi son hafta fikri olan var mı bekliyorum
Oooo hayııır, detoks bana çok uzak bi durummdetoks günleri yapılabilir, şeyda coşkunun diyetinibiliyor musunuz? onun gibi birşey
Adetliyken hic zayiflayamiyorum.sizde de boyle oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?