Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

off dünkü dolmadan sonra bugün sabah 64,7 cıktım görün halimi :'(

Neyse sabah bir dilim ekmek domates ve bir dilim peynir yedim
ara öğünde 8 kiraz yedim
saat 5 gibi yarım armut yarım seftali yedim
saat 5çeyrek gibi bi kase yoğurt 4 yemek kaşığı etli nohut yedim.

bugünkü menüm bu sekilde.
spor olarak 3 saat temizlik artı cocuk bakımı suan heryerim ağrıyor. hala gecmedi ağrısı. çok yoruldum.

gün içerisinde 64,2 cıktım. bakalım yarın sabah ne olacak :))

sağlıksız ama güzel yinede. detox gibi olmus menün. umarım eksiyi görürsün tartıda :))

selam kızlar, acayip yorgunum,
menümü paylaşayım
kahvaltı 1 dilim çavdarlı kmek, 20 gr kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tereyağında yumurta
öğle yemeği 1 kase sulu köfte, yarım dilim çavdarlıekmek, 1 bardak ayran
1. ara öğün yarım dilim çikolatalı ekmek (çikolatası azdı baya)
2. ara öğün yarım kase yayla çorbası (bu ara öğünler okulda oğlumun artıkları)
3. ara öğün 4 adet küçük kayısı
akşam yemeği yarım kase sulu köfte, 9-10 adet küçük sarma, 2-3 yudum ayran
2.5 lt su, 1 kupa yeşil çay
3 miles leslie
kitap okuyacak göz kalmadı valla

Merhaba,

Uhs, evet göbek var şikayetçi olduğum :)
Bir de tatlıya aşırı düşkünüm. Buraya yazacağım için sırf tatlıdan kısıyorum. Misal dün, çikolata o kadar çok istedi ki canım ama utanıp yemedim (2 adet haylayf yemiştim)
Bi de aksam yemek sonrası kuruyemiş araştırmalık falan çokça yenen bir ailede yetiştim, simdi de esim çok sevdiği için yememek için çok zorlaniyorum.
Tüm bunları göze alın :) menumde yine tatlı var ama bu benim için basari :)
Kahvaltı:
Bir adet minik ev yapımı elmalı kurabiye ve şekersiz çay.
Ara öğün:
Sütlü filtre kahve
Öğlen:
Karalahana çorbası, yarim porsiyon dalyan köfte, yeşil salata, barbunya(5 catal)
Ara öğün:
Keten tohumlu yoğurt, 2 kuru kayısı, 4 adet yeni dünya
Aksam yemeği:
3 köfte, yarim porsiyon pilaki, ayran

Karnım ağrıyordu bugün spor yapamadim. Su 1.5 litre
Kitap: yağmur kral 1 saat okudum.

günaydın kızlar dünkü menümü yazayım
sabah portakal ve sütlü müsli
ara az leblebi çay bol su
öğlen bir muz ve müsli
arada 1 muz (bir bayan muz ve süt detoksu yapmıştı ona özenerek muz aldım)
akşam
dayanamadım 3 kaşık pirinç pilavı 1 kepçe susuz barbunya
sonrası 4 domates 3 erik (doymadım gittim geldim domates yedim)

dün sabah 67,4 çıkmıştım önceki gün pilav yemiştim çünkü dün bütün bunları yedim ve sabah 66,3 çıktım
bugün yediklerime daha dikkat edip yarın 65 çıkmak istiyorum en azından yarın akşam düğünde göbeğim çıksın istemiyorum

merhaba hoşgeldin canım,

ben de tatlıya çok düşkünüm, ama şunu anladım ki sağlıklı ara öğünler yapılınca aşırı acıkma ve tatlı yeme isteği kalmıyor fazla, bazen istiyorsun ama fazla aç olmayınca başa çıkabiliyorsun bununla, ama saatli tam zamanında ana ve ara öğünleri yemek ve asla atlamamak gerekiyor. ben mesela ara ya da ana öğünlerden birini yarım saat geciktirince kesinlikle daha fazla yiyorum, bunu yaşayarak gördüm, kendine uygun bir program hazırlayabilirsin, öğün araları en fazla 3 saat olacak şekilde, tabi herkesin beslenme alışkanlıkları farklıdır, ben bu şekilde zorlanmadan diyetimi devam ettirebiliyorum, tabi programında hergün en az yarım saatlik bir egzersiz olsun ki motivasyonun artsın ve verdiğin kilolar daha belirgin hale gelebilsin su içmek için de mutlaka 1 lt lik şişen olsun ve heryere götür, çok işe yarıyor

Dunku menüm
Sabah yarim kepekli beyaz peynirli domatesli sandvic, acik cay.
Ogle 1 kucuk kurabiyr bir bardak sut.
Saat 4 gibi Türk kahvesi.
Aksam 1 kase yogurt, 4 5 cicek haslanmis karnabahr, yarim tabaktan biraz az eriste .
Su 3 litre. Spor yok.

Bugunku menumu dunden yazmistim. Biraz degisiklikle uyguluyorum.
Sabah cok erken kalktim canim bisey istemedi sadece 1 bardak sut ictim.
Saat 09.30 da 3 kasik musli ve yarim kase yigurt yedim.
Saat 11 de 1 sise soda ictim.
Ogle 1 bardak ayran ve 2 kucuk oarca haslanmis tavuk yedim. Daha da bisey yemeyi dusunmuyorum. Aksam yine yoğurt yiyeceğim. O kadar.bugun 4 litreye yakin su ocmek niyetindeyim. Simdilik iyi gidiyor.
Ayrica regl oldum istah da gitti zaten.

Sabah benim tartı da acaipleşti, son tartıldığımda 55 i gördüm düşünün yani nası mutlu oldum ama anlatamam
Bakalım akşama kadar aklı yerine gelir inşallah

menüm arkadaşlar,
kahvaltı 1 dilim çavdarlı ekmek, az peynir, azıcık bal, 1 yumurta beyazı
ara 1 bardak tarçınlı süt (spor sonrası)
öğle yemeği yarım patatesli gözleme, yarım kutu ayran, 1 dilim yaş pasta
ara 3 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt (bugün okulda toplantı vardı erken gittim, yemek koyamadım kendime, yine kötü şeyler yemek zorunda kaldım, bi de üstüne arkadaşın doğum gününü kutladık)
akşam 1 kase tavuk suyuna çorba, yeşil salata, 5 adet küçük sarma

2 lt su içtim, yatana kadar 1 lt daha içerim şişemi doldurdum
leslie 3 miles yaptım
1 yeşil çay içtim
fi okuyacağım şimdi
öpüyorum hepiniziiiiii

Merhaba,

Özgüventavan, önerilerin için tesekkur ederim, deneyecegim. :)

Sabah:
Yarim simit, iki dilim kasar, şekersiz cay

Öğlen:
Yarim porsiyon dana şiş, ekmek
Biraz zeytinyağlı ve salata
Turk kahvesi ve 1 minicik parca toffifee

Ara öğün
1 fincan yeşil cay
2 adet kurukayisi

Aksam
Yumurta, lor, maydonozlu omlet
Cay,Domates,3 adet siyah zeytin, badem ve antep fıstığı, tereyağ, incir receli, 2 dilim ekmek

Su: 1.2 litre içtim şimdiye kadar. Yatana kadar 600 ml daha içebilirim.

Bugün hic tatlı yoktu desem yeri :) 2 lokma reçelle bir toffifee yi saymassak :)

Kitap: yağmur kral
Spor: yok

Yediklerimi yazdiktan sonra leslie 3 u yapmaya karar verdim. 33 dk yaptım =) süpermiş. Çok terledim. Umarım haftada 3 kez yapabilirim. Program aslında bildiginiz gibi 45 dk. Ama 33. Dk da sarji bitti telefonun. Yapmayanlara da öneririm. Ben hic spor yapmıyordum. Bu grup sayesinde buraya yazmaya başladım başlayalı 2 kez açık havada yürüyüş olmak üzere 3 gün spor yapmış oldum. Bahane üretmeyip harekete geçelim. Leslie nin dediği gibi bu vücut oturmak için değil hareket etmek için tasarlandı. Sevgiler, iyi aksamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…