canım leslie nin yan simitlerimize faydası var mı acaba ben bir ara yapmıştım ama düzenli değil ben bu simitlerimden kurtulmak istiyorummenüm arkadaşlar,
kahvaltı 1 dilim çavdarlı ekmek, az peynir, azıcık bal, 1 yumurta beyazı
ara 1 bardak tarçınlı süt (spor sonrası)
öğle yemeği yarım patatesli gözleme, yarım kutu ayran, 1 dilim yaş pasta
ara 3 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt (bugün okulda toplantı vardı erken gittim, yemek koyamadım kendime, yine kötü şeyler yemek zorunda kaldım, bi de üstüne arkadaşın doğum gününü kutladık)
akşam 1 kase tavuk suyuna çorba, yeşil salata, 5 adet küçük sarma
2 lt su içtim, yatana kadar 1 lt daha içerim şişemi doldurdum
leslie 3 miles yaptım
1 yeşil çay içtim
fi okuyacağım şimdi
öpüyorum hepiniziiiiii
canım nasılsın ne güzelmiş kilon sen 70 lerde değilmiydin ne güzel kilo vermişsin maşallahhayırlı cumalar
kilom 59,9 malum döneme göre iyi hemde çok iyi , takımdanda ayrı kaldım çok ,kilo almadan dönücem inşallah
buraya menü yazmayı özledimmm
bu hafta içi pc miz geliyo kızlar, çok yakında aranızdayım
Ayy ne guzel gitmis kiloların bayagidir yoksun hem şaşırdım hem sevindim gorunce.hayırlı cumalar
kilom 59,9 malum döneme göre iyi hemde çok iyi , takımdanda ayrı kaldım çok ,kilo almadan dönücem inşallah
Kişiden kişiye değişen bir durum, Normalde regl öncesi şişlik olur ve sonrası daha hafifletir..Adetliyken hic zayiflayamiyorum.sizde de boyle oluyormu
KesinlikleYediklerimi yazdiktan sonra leslie 3 u yapmaya karar verdim. 33 dk yaptım =) süpermiş. Çok terledim. Umarım haftada 3 kez yapabilirim. Program aslında bildiginiz gibi 45 dk. Ama 33. Dk da sarji bitti telefonun. Yapmayanlara da öneririm. Ben hic spor yapmıyordum. Bu grup sayesinde buraya yazmaya başladım başlayalı 2 kez açık havada yürüyüş olmak üzere 3 gün spor yapmış oldum. Bahane üretmeyip harekete geçelim. Leslie nin dediği gibi bu vücut oturmak için değil hareket etmek için tasarlandı. Sevgiler, iyi aksamlar...
Oooo harikasın canım, 50 li kilolara adım atmışsın tebrik ediyorum senihayırlı cumalar
Hadi inşallah canım, listemize bekliyoruz seni de..kızla çok şükür 65,9 kiloyum 65 gördüm çok şükür
midemin küçüldüğünü daha az yiyip doyabiliyorum. geçen hafta kaç kiloydum bilmiyorum zaten bildirimde yapmamıştım
haftaya 64 lere inip listeye girmeyi istiyorum
Canım buraya başlama tarihini alabilirmiyim?Arkadaslar dunku menum
Sabah 1 dilm ekmek bi domates bi beber peynie
Oglen balik pilaki
Aksam yumurtali fasulye ve cacik
Sabah annemlerdeydim 64.5 cikiyor kilom yine durdu. Yalniz wc ye kac gundur cikmiyorum onunda etkisi olabilir.
Baslangic 68.5 hedef 57 56 suan 64.5
13 mayista basladim canimCanım buraya başlama tarihini alabilirmiyim?
* * *2. Takım 467. Etap ***
akrep33 ( 71,3 / / / %) Bildirimde bulunamadı(baskül bozuldu)
krakker ( 66,1 /59,9/ 6,2 / 9,38% )
rukgus ( 83 / / / % )
jenemy ( 65,8 / / / %)
Dilakzn ( 63,8 / / / %)
ozguventavan ( 68,1 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
krakker 6 kilo mu verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?