Canım akşam içilen koaya kızdım sadece.. Kola cısss..Bugünki menüm;
Kahvaltı:
2 adet galeta, sutlu kahve
Oglen:
Az mercimek çorba, yarim porsiyondan az iskender, 3 adet patates kızartması
Ara öğün : bir kapalı avuç kuruyemiş, turk kahvesi
Aksam yemeği:
4 adet ev kuru köfte, 1 dilim ekmek, 10 tane filan actifry ile kızartılmış patates (yag çok az :)), 3 yudum kola, biraz yeşillik biraz domates
Filte kahve, cay, 4 çiğ badem, 8 fıstık
Ara ogun:
Activia yoğurt
Aksam yemeğinden sonra bisey yemediğinde çok iyiydim. Simdi midem bulaniyo. Kardeşim geldi o nedenle boyle kaçırdım.
@Dilakzn sinavlarinda basarikar diliyorum arkadasim sana. Minigi de öp
krakker Allah iyiligini versin sekerim ben de diyorum veriliyor demek ki k8sa surede kilo yasasin olsun ama kilolarımiz hemen hemen ayni ben 1 aydir ayni kiloda kaldigim icin. Insallah beraber azar azar ama kalıcı verip mezun olcaz.
miaselinam 2. Takima hosgeldin sen de. Yazmissin ya dun 64.1 dim bugun 65.1 ciktim diye. O bazen oluyor nedenini ben de bilmiyorum ama bazen su tutuyor vücut. Evet 1 kg ciddi bir rakam ama takma kafana.
Hemen al ölçülerini o zaman canım, yaz ajandana biz de takip edelim sen de
Bugünkü menümü yazayım kızlar :)
Sabah 1 biber dolması kebabı (içinde maydonozlu peynir var fırında yapılmıs bir dilim kızarmıs ekmekle onu yedim. )
öğlen birşey yemedim saat 2 gibi iki adet pişi yedim. Hazır fırın hamuruyla kızartılmıs az yağda. iki tanecik. peynirle :)
kaçamağım bu oldu ama akşam yemeği yemeyeceğim. Zaten bugün türk kahvesi ve nescafede içtim. Akşamı form çayıyla geçireyim bol bol suyla diyorum.
Personel yemeğinde (bugün akşamcıyım) kanat ızgara diyor ama kanatta sakıncalı yağlı yemek istemiyorum açıkçası. çok acıkır gibi olursam iner bi kase yoğurt yerim.baharatlı :))
Bugünkü benim bu şekilde işte. Sabah yine 65 tim. Nazar mı değdi ne olduHerkes zayıflamıssın deyince.Sanırım spor vaktimde geliyor. Bu aralar kitap okuyamıyorum akşamcı olduğum için çok zor cocukla uğrasıp duruyorum gecede çalısıyorum eve geç gidiyorum ama en yakın zamanda baslayacağım tekrrar.
Kırarsın inşallah canım.18 Nisan pazartesi: 67.5
22 Nisan cuma: 66.3
25 Nisan Pazartesi :66.7
29 Nisan Cuma: 66.3
2 Mayıs Pazartesi : 66.2
6 Mayıs Cuma : 65.7
9 Mayıs Pazartesi : 65.8
13 Mayıs Cuma: 66.3
16 Mayıs Pazartesi : 65.9
20 Mayıs Cuma: 65.8
23 Mayıs Pazartesi : 66.1
27 Mayıs Cuma :65.7
1 ay gecti ama aslinda hic gecmemis gibi. Insan hangi kikoda çok kaldiysa kilo verirken de orada takılı kalir diyorlar. Bunun dogru olduğunu dusunmeye başladım. Cunku hayatimda kilo almaya baslamadan once uzun bi sure 65-67 kg araligindaydim . Ama umudum ramazan inşallah kırıcam bunu.
Oooo 76 kilodan 65,7 yeeKizlar bakin ne buldum. Gecen sene ramazanda bi heves kilolarımi yaziyordum.
Gunde 2 kez tartiliyordum.
20.30 iftardan hemen once .digeri de gece sahurdan once. Ramazanda genelde son 10 gun kg verebiliyorum ben. Ama en kokay geri alinan kg oluyor onlar genelde.
18.06.2015
-01.30: 75.9
-20.30: 74.1
19.06.2015
-01.30: 76.2
-20.30: 73.9
20.06.2015
-01.30: 75.3
-23.30: 74.4
21.06.2015
-01.30 : 74.9
-20.30 : 73.8
22.06.2015
01.30 : 75
20.30 : 73.8
23.06.2015
01.30: 76.4
20.30: 73.6
Hadi inşallah canım..Bu yıl ciddi anlamda iftarlarima cok cok dikkat edip midemi iyi ce kucultmek niyetindeyim. Midem kuculunce istesem de cok yiyemiyorum kusuyorum Afedersiniz. Bayram icin hedefim 62 idi belki o olmaz ama 63 e inebilirim galiba.
Nescafe ödem tutmasına neden oluyor canım ve stres de aynı etkiyi yapıyor...aynen canım ya vallahi sinir oldum iki gündür vücudumda ödemmi var ne varsa inmedi bir türlü. Sanırım bu aralar kafein fazla tüketiyorum onu bırakmam lazım. Bugünde form çayı içeceğim belki iyi gelir.
Kola olmamış canımmenüye akşam yemeği ekleyebilir miyiz? dayanamadım da
saat 6 da :
yoğurt tavuk but kanat ızgara 2 çorba kaşığı bulgur pilavı ve yarım bardak kola :'(
Sabah geç yenmiş galiba, iki öğünle kapatılmış gün..bugünkü menüm:
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve domates
ara 1 dilim baklava
1 portakal
akşam patates musakka ve yoğurt
hepsi bu kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?