Ramazan öncesi şok diyetmi?Günaydın mutlu ve bol kilo vermeli bir hafta olur inş.
Ellssa tüm misafir sezonumuz bitti. Sabah tartılamadım tartı odamda ,odamda da misafirler olunca. Yarın sabah tartılıp sıfırdan bir başlangıç yapacağım.
Ramazan gözümü korkutuyor nasıl diyet yapabiliriz bir araştırayım.
Ramazana kadar da şok bir diyet uygulasam mı diye düşünmüyor değilim.
Hadi hepsi yok ama susuz yaşadığına inanamamMerhaba,
Haftasonu hic yazamadimüzgünüm.
Cmrtsi:
Kahvalti:
evde kahvaltı, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek cay, ev yapımı minik pankek, nutellali
Aksam:
Çeyrek porsiyon ızgara tavuk
Ara ogun:
Ekmeksiz peynir
Pazar:
Kahvaltı:
Cmrtsi kahvaltısı ayni
Ara öğün:
Ev yapımı elmalı kurabiye, cay, meyve
Aksam:Yarım porsiyon köfte, salata, soda
Su yok, spor yok, kitap yok ( misafir var :) )
Cmrtsi günü 16000 adim attım.
bende ramazan hedeflerimi düşünüyorum ramazan sonunda 63 olmak istiyorum.Bu yıl ciddi anlamda iftarlarima cok cok dikkat edip midemi iyi ce kucultmek niyetindeyim. Midem kuculunce istesem de cok yiyemiyorum kusuyorum Afedersiniz. Bayram icin hedefim 62 idi belki o olmaz ama 63 e inebilirim galiba.
Ramazan öncesi şok diyetmi?
Hmm
Bence Ramazan ayında az yemeye ayarla beynini ve uygula..
Bayrama daha fit ve mutlu girersin böylece
Geçen Ramazan ayında kilo almadım, az da olsa vermiştim, hiç dikkat etmediğim halde..bende ramazan hedeflerimi düşünüyorum ramazan sonunda 63 olmak istiyorum.
iftarda köfte çorba ve haşlanmış sebze mutlaka olsun istiyorum ve sahura kalkmayı düşünüyorum
takip edelim birbirimizi tatlım
takipte olalım menülerimizi düzenli yazalım inşallah.O da mantıklı. Bu hafta biraz meyve yiyeyim. İftar zaten geç saatte meyve yemek istemiyorum.
Bayramda değişmiş olma düşüncesi motive edici.
Nescafe ödem tutmasına neden oluyor canım ve stres de aynı etkiyi yapıyor...
Kola olmamış canım
Sabah geç yenmiş galiba, iki öğünle kapatılmış gün..
Kitap? Spor?
Edelim tatlim. Benim de bayram hedefim 62 63 falan . Sahur önemli , iftar daha önemli corba salata yogurt bol su. Bugun de yine 66 kiloyum. Hafta sonu yine kacti bende ipin ucu. O yüzden menu bile yazmak gelmedi icimden. Dun gece 10 da yarim porsiyon kunefe yedim oyle söyliyim. Insanlar zayıflamissin dedikçe ben iyice saldim kendimibende ramazan hedeflerimi düşünüyorum ramazan sonunda 63 olmak istiyorum.
iftarda köfte çorba ve haşlanmış sebze mutlaka olsun istiyorum ve sahura kalkmayı düşünüyorum
takip edelim birbirimizi tatlım
Harikasin kaptancim. Ramazan motivasyonu harikaGeçen Ramazan ayında kilo almadım, az da olsa vermiştim, hiç dikkat etmediğim halde..
Sahura duzenli kalkmıştım...
Demekki sahurun ayrı bir gizemi bulunmakta..
Bu Ramazan ayında dfikkat ederek, mide küçülterek rekor kırıcam kilo vermede inşallah
Geçen Ramazan ayında kilo almadım, az da olsa vermiştim, hiç dikkat etmediğim halde..
Sahura duzenli kalkmıştım...
Demekki sahurun ayrı bir gizemi bulunmakta..
Bu Ramazan ayında dfikkat ederek, mide küçülterek rekor kırıcam kilo vermede inşallah
Edelim tatlim. Benim de bayram hedefim 62 63 falan . Sahur önemli , iftar daha önemli corba salata yogurt bol su. Bugun de yine 66 kiloyum. Hafta sonu yine kacti bende ipin ucu. O yüzden menu bile yazmak gelmedi icimden. Dun gece 10 da yarim porsiyon kunefe yedim oyle söyliyim. Insanlar zayıflamissin dedikçe ben iyice saldim kendimibi de ramazanda yiyemiycem zaten kafasiyla iyice saldim şu 2 gun. Kendimize gelmemiz lazim 1 ayda 3 kilo hic gitmeyecek bir rakam degil.
1 ayda verirsin tabiki canım, yeterki iste ve uygula...Slm arkdslr,istedigimz gruba girebiliyormuyuz,bilginiz var mi.
Ben baska br gruptaydm
Motivasyon sorunum var ,
Baslayip bozuyorum
66 kiloyum,63 e dusmustum
Sonra bsyler oldu moralim bozuktu yedim tekrar ciktim 66 ya
Ama cok sikldm bu kilodan ,dogum kilolarim hala benimle
Hedefim 1 ayda 6 kilo
Verebilirliyim 60 i gorurmuyum acaba bir ayda
Spor sansimda pek yok 1.5 yasinda oglum var
Ama en onemlisi baslayip tekrar bozmamam lazim ,bunu basaran arkadaslar nasil yaptiniz ,yardimmmm
Ooo çok yanlış bir düşünceEdelim tatlim. Benim de bayram hedefim 62 63 falan . Sahur önemli , iftar daha önemli corba salata yogurt bol su. Bugun de yine 66 kiloyum. Hafta sonu yine kacti bende ipin ucu. O yüzden menu bile yazmak gelmedi icimden. Dun gece 10 da yarim porsiyon kunefe yedim oyle söyliyim. Insanlar zayıflamissin dedikçe ben iyice saldim kendimibi de ramazanda yiyemiycem zaten kafasiyla iyice saldim şu 2 gun. Kendimize gelmemiz lazim 1 ayda 3 kilo hic gitmeyecek bir rakam degil.
İnşallah canım..Harikasin kaptancim. Ramazan motivasyonu harikaben kendi rekorumu kırıcam insallah 1 ayda 3-4 kg vermeyi hedefliyorum. Insallah sen de ulasirsin istedigine.
Sen daha defter almadınmı bakimhadi dahada hırslanalım kızlar ben bayramda 63 ve daha altına inmek istiyorum.bayramda oğlumla aynı kıyafeti giymek istiyorum.
yarın sabah tartılalım ve başlayalım
ben defter almayı düşünüyorum herşeyi yazacam
Ramazana özel diyet menüsü felan değil kızlar...kızlar ramazana özel diyet menüleri bulun beraber yapalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?