benim de hedefim 1 ay buarada, belki kısa gelebilir ama 63den 56 a düşerken pek spor yapmadım yeni başladım yürüyüşe..hızlandıracağına inanıyorum1 ayda 6 kilo gitmesi lazimmmmm
İlk hedef 60
almıştım eve taşınırken kaybettim yenisini alacam dün alamadım bugün alacamSen daha defter almadınmı bakim
Oğlunla nasıl aynı giyiniceksin o kısmını anlamadım
bende dün ramazanda sağlıklı beslenmeyi araştırdım kendime göre listemi yaptım birazdan yazarımRamazana özel diyet menüsü felan değil kızlar...
Sağlıklı gıdaları biliyoruz hepimiz.. Menülerimiz sağlıklı az ve öz olucak kızlar..İşin sırrı bu..Özellikle iftar sonrası şekerli gıdalara saldırarak saçmalamicaz..
Ben sahurda 1 haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum, tok tutar..
15 km yürüyüş maşallah sanabenim de sabah 2yumurta,2 salatalık,1dilim ekmek, bolca peynir,1 greyfurt, yeşil çay
öğle çorba salata
aksam çorba (et vardı içinde )
15km yürüyüş,2lt su
yatmadan da yogurt yicem, başarılı bigün sanırsam :)
Ben de 62 -63 olmak istiyorum.hatta kendimi sasirip 60 olmak istiyorumhadi dahada hırslanalım kızlar ben bayramda 63 ve daha altına inmek istiyorum.bayramda oğlumla aynı kıyafeti giymek istiyorum.
yarın sabah tartılalım ve başlayalım
ben defter almayı düşünüyorum herşeyi yazacam
Eee merak ettim bu menü dışına çıktınmı peki?Bugün kahvaltı yapmadım, menümü yazayım. Akşam ne yiyeceğim belli. Yazayım ki yazdıklarımın dışına çıkmamayayım.
Öğle
1 tost (dışarda kaşarlı)
Akşam
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
Salata
Ara
Karpuz(ince bir dilim)
Hoşgeldin canım..herkese slm , kaptanım bu takıma katılabileceğimi söylemişsin :)
Suan 56,5 im hedef 50
Hoşgeldin canım..Bende szdenm artk,beni de zayflatinnnn
Bugun 2 bardak ayran
2-3 avuc leblebi
5-6 kucuk lokum
Yarim dilim kek
2 tabak karisik tavuklu sebze yemegi yedim
5-6 tanede kiraz
benim de sabah 2yumurta,2 salatalık,1dilim ekmek, bolca peynir,1 greyfurt, yeşil çay
öğle çorba salata
aksam çorba (et vardı içinde )
15km yürüyüş,2lt su
yatmadan da yogurt yicem, başarılı bigün sanırsam :)
Kızlar kitap da istiyorum bilginize..dğnkü menümü yazayım canlar :))
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 domates
öğlen :
etli kuru fasulye ve yoğurt
akşam:
patatesli 1 tavuk baget
yoğurt
spor.
dans ettim.
Oo sen beni acaip gaza getiriyorsun...B
Ben de 62 -63 olmak istiyorum.hatta kendimi sasirip 60 olmak istiyorumbayramda annemlere gidicem. Esimle beraber. Özellikle babam gorsun sasirsin sevinsin istiyorum. Kendisi kilo karsiti bi insan da
Çıkmadım akşam yatarken süt içmek istedim hatta ama içmedim.Eee merak ettim bu menü dışına çıktınmı peki?
Çıkmadım akşam yatarken süt içmek istedim hatta ama içmedim.
Tamamdır :)Hoşgeldin canım..
Hemen not al kenara takıma girdiğin tarihi..
Bosver tatlim hedefler yüksek olsun daha iyi. Ben de abarttim kendime göre cunku ben ayda 1.5-2 kg ancak verebiliyorum. 1 aydir da hic veremedim. Bakalim bayrama kadar 3 kg verirsem 63 olurum. Olmayacak sey de degil. Sahurda sikinti yok ama iftarda dikkat ettik mi, bir de iftar sahur arasi biraz hareket ve su ile bu is çözülür.Oo sen beni acaip gaza getiriyorsun...
Ben de arkadaşla yarış başlattım aslında.. Bayramda 65 olucam diye.. Tamam abarttım belki ama ben de kilo vermede abartmayı seviyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?