Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugun 2 bardak ayran
2-3 avuc leblebi
5-6 kucuk lokum
Yarim dilim kek
2 tabak karisik tavuklu sebze yemegi yedim
5-6 tanede kiraz

benim de sabah 2yumurta,2 salatalık,1dilim ekmek, bolca peynir,1 greyfurt, yeşil çay
öğle çorba salata
aksam çorba (et vardı içinde )
15km yürüyüş,2lt su
yatmadan da yogurt yicem, başarılı bigün sanırsam :)

Sen daha defter almadınmı bakim
Oğlunla nasıl aynı giyiniceksin o kısmını anlamadım
almıştım eve taşınırken kaybettim yenisini alacam dün alamadım bugün alacam
kıyafette şöyle oğlum ve aynı baskılı tişört kot pantolon ve spor ayakkabı giyicez inş

bende dün ramazanda sağlıklı beslenmeyi araştırdım kendime göre listemi yaptım birazdan yazarım

15 km yürüyüş maşallah sana

dğnkü menümü yazayım canlar :))

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 domates

öğlen :
etli kuru fasulye ve yoğurt

akşam:

patatesli 1 tavuk baget
yoğurt

spor.
dans ettim.

Dun hem ramazan temizliği vardi hem de kasama misafir icin hazirlik yaptim yogun bi gundu. Misafir icinnyaptigim sadece borekten aksam 5 te bir dilim yedim bir bardak da ayran ictim o kadar.
Ogle yemeginde 5 kasik barbunya bir dilim kavun.
Sabah kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 2 lokma kaşar 1 bardak süt.
Ara öğün olatak sadece aksam uzeri 4 te kefir ictim ..
Su 3.5 litre.
Spor yok.
Kitap Tutunamayanlar.

B
Ben de 62 -63 olmak istiyorum.hatta kendimi sasirip 60 olmak istiyorum bayramda annemlere gidicem. Esimle beraber. Özellikle babam gorsun sasirsin sevinsin istiyorum. Kendisi kilo karsiti bi insan da

Eee merak ettim bu menü dışına çıktınmı peki?

Bugun 2 bardak ayran
2-3 avuc leblebi
5-6 kucuk lokum
Yarim dilim kek
2 tabak karisik tavuklu sebze yemegi yedim
5-6 tanede kiraz

dğnkü menümü yazayım canlar :))

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 domates

öğlen :
etli kuru fasulye ve yoğurt

akşam:

patatesli 1 tavuk baget
yoğurt

spor.
dans ettim.
Kızlar kitap da istiyorum bilginize..

B

Ben de 62 -63 olmak istiyorum.hatta kendimi sasirip 60 olmak istiyorum bayramda annemlere gidicem. Esimle beraber. Özellikle babam gorsun sasirsin sevinsin istiyorum. Kendisi kilo karsiti bi insan da
Oo sen beni acaip gaza getiriyorsun...
Ben de arkadaşla yarış başlattım aslında.. Bayramda 65 olucam diye.. Tamam abarttım belki ama ben de kilo vermede abartmayı seviyorum canım..

menüyü de yazim bu ara çorbaya ağırlık verdim
sabah 2 yumurta,1 bardak süt
öğle mercimek çorbası
ara haşlanmış mısır,1 dilim peynir
aksam çorba
yatmadan yogurt
buarada stefan zweig satranç okuyorum kısa bi kitap zaten bugün biter
akşam yemeğindn sonra 10km yüricem hımm unutuodum 2lt su oldu daaha artar yeşil çayı da arada hallederim

Oo sen beni acaip gaza getiriyorsun...
Ben de arkadaşla yarış başlattım aslında.. Bayramda 65 olucam diye.. Tamam abarttım belki ama ben de kilo vermede abartmayı seviyorum canım..
Bosver tatlim hedefler yüksek olsun daha iyi. Ben de abarttim kendime göre cunku ben ayda 1.5-2 kg ancak verebiliyorum. 1 aydir da hic veremedim. Bakalim bayrama kadar 3 kg verirsem 63 olurum. Olmayacak sey de degil. Sahurda sikinti yok ama iftarda dikkat ettik mi, bir de iftar sahur arasi biraz hareket ve su ile bu is çözülür.
Iftarda aslinda ilk etapta vorba ya da su ile karnimiz birden sistiginden istesek de yiyemiyoruz ama bunun acisini iftardan 1 saat kadar sonra cikartiyoruz. Ya kendini tutup yemiyeceksin ya da ilk iftarda sutu da çorbayi az tutup normal salatani sebzeni k8fteni tavuğunu yiyeceksin. Sonra paso su su su. Ve biraz da hareket. Tatli illa yicem diyorsan ki sukur cok aram yok sahurda nefis koreltecek kadar. Ya da iftardan 1 saat sonra. Bir de meyveyi sahurda yeyin kizlar iftardan sonra degil. Yaz meyveleri kavun karpuz vs hic de masum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…