Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar bugün kötü kaçamaklar yaptım yazmasam daha iyi
Ama telafi etmek için akşam 1 saat yürüyüşe çıktım.

selam kızlar, bayadır yazamıyorum gruba, çok yoğunum, yetişemiyorum, bu hafta bir bitse rahatlayacağım, hayatım düzensiz olunca yemekler de düzensiz oluyo, çok ayakta kaldığım için çok acıkıyorum ve önüme konan neyse onu yiyorum (kötü şeyler de dahil). motivasyona ihtiyacım var, kendimi ramazana odakladım, ramazanda evimde olacağım için mutluyum, annemlere falan gittiğimde dayanamıom yiyom, evde kendi düzenim olunca çok iyiyim, kaptanım beni bu hafta izinli yazar mısın, sanırım kilo kaybı olmayacak, takım ortalamasını etkilemek istemiyorum, kafam o kadar dolu ki, diyet ve saatli yemeyi düşünecek vaktim yok, şuanda da müthiş uykum var, oğlum da rahatsızlandı haftasonu, bi kaç egecedir uyuyamıom

Merhaba,
Haftasonu için de iki günlük yazmıştım. Simdi de pzrtsi ve salı için yazacağım menümü ne yazık ki..
Pazartesi:
Kahvaltı: 100 gram kuruyemiş (dut, incir vb. Pakette olanlardan
Öğlen : çorba, bulgur pilavı, çeyrek porsiyon patlıcan yemeği, ayran
Aksam: etli sebze yemeği, kuru biber dolması, 1 kase yoğurt
1.5 litre su
Kitap: bu kitabı çalın
1 km yürüyüş

Salı:
Kahvaltı: Yarım çekirdekli simit ve 1 dilim kasar peyniri, şekersiz cay
Ara öğün: 2 kayısı
Oglen: 4 dilim etli pide, şalgam, az biraz zeytinyagli
Ara öğün: kalan yarim simit :/ , 2 miniminnacik kurabiye, turk kahvesi
Aksam: makarna, yoğurt, 1 adet kuru dolma
1.5 litre su
Kitap: bu kitabı çalın ( henüz yağmur kral ve alkali dieti bitirmedim. Bu kitap girdi araya )
Bugün spor yok ve çokça karbonhidrat var. Ama buraya yazmazsam kaçamaklar devam edecek diye korkuyorum.

günaydın kızlar 2.takım müdavimi olarak öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim.
ben yaklaşık 15 gün önce izne ayrıldım.. aylardır sabit olduğumdan motivasyonum düşmüştü ayrıca memlekete gidip geleceğimden diyet düzenim bozulacaktı .... 10 günlüğüne memlekete gittim yememe içmeme çok dikkat etmedim ama hergün yürüyüş yaptım ayrıca jillian michaels de devam ettiğimden eve döndüğümde kilom da artış olmadı....
Jiillian Micahaels 30 gün porogramını yaptım başlarken sadece göbek deliğinin olduğu bölgeyi ve kalçamı ölçtüm, programa başlarken göbek bölgesi 92 cm idi program bitiminde 88 cm oldu ....müthiş bir şey 2 gündür ölçüyorum aynı sonuç çıkıyor , kalçam da ise sadece 1 cm incelme oldu.... bilin istedim... Çünkü programla ilgili çok yorum okumuştum kendim bizzat yaşamak istedim.....

tebrikler canım hem kilo almamışsın hem incelmişsin

dünkü menümü yazayım
sabah şekersiz kahve
arada yarım kase müsli ve elma
öğlen balık salata bir dilim mısır ekmeği
ara yok
akşam 4 kaşık patates kavurma 2 bardak ayran domates salatalık
2 üçgen şeklinde karpuz
kızlar menümü yorumlar mısınız ben kilo veremiyorum
yürüyüş yapamıyorum ama eve gittikten yatağa girene kadar sadece yemek yerken oturuyorum topuklarım ağrıyor yatağa girince ama kilo gitmiyor
inş ramazanda gider

Günaydın kizlar dunku menüm :
Sabah 1 dilim tepsi böreği +1 bardak ayran.
Ogle yemegi yemedim hic acikmadim çünkü. 1 fincan Turk kahvesi ictim.
Aksam saat 5 te 1 fincan sut ictim. Saat 7 de 1 izgara cipura 2 kasik barbunya 2 kaşık rus salatasi yedim.
Su 3 litre.

Unuttum yazmayi bir de saat 9 da meyve yedim 2 lokma karpuz 4 lokma kavun 4 kiraz

Dun spor yapamadim. Daha da ramazana kadar böyle olacak. Ramazanda tekrar yuruyus +egzersizlere baslayacagim.

Tatlim menun iyi ama o patates aksam olmasaymis , ogle ile aksam yer degisrirseymis daha iyi olurmuş. Bi de ben de senin gibiyim. Cok spor yaptim bi dönem o donemde odem tuttu vucudum kilo veremedim diye egzersizi biraktim sadece hafta 3 kez falan yuruyus yapiyorum . Ama anladım ki spor olmadan olmuyor sadece kilo korunuyor. Cunku ne kadar yogun olursan ol evde , sporun etkisi olmuyor. Bi kere onu beyin spor olarak görmüyor. Bir de ben ramazan ile birlikte karbonhidrat sayimina baslicam. Gunde 70 gr civari karbonhidrat aliminda kilon sabit kalır . Bunu 40 -50 ye dusurdugunde kilo vermeye baslarsin. Bi de bunu denicem ben bakalim.

E ecem847 bir de kahve delisi bir insan olarak soylemem garip olacak ama kahve su tutuyormus vucutta. Çok tüketir misin bilmiyorum gerci.

E ecem847 bir de kahve delisi bir insan olarak soylemem garip olacak ama kahve su tutuyormus vucutta. Çok tüketir misin bilmiyorum gerci.
günde 1 veya 2 canım bazen hiç tutkun değilim galiba sporsuz olmayacak benim ev iş çocuk spor durumunu düzene sokmam gerekiyor
dün mesela çocuğun yanına gitmedim direk eve gittim çamaşır topladım sonra yerine çamaşır serdim çamaşırları dürdüm yerleştirdim yemek yaptım mutfağı topladım.sonra annem çocuğu getirdi biraz onlarla oturdum sonra parka indik oğlum salıncağa bindi ben başında bekledim
sonra babası geldi yemek çay bulaşık faslı sonra oğlumu banyo yaptırdım uyudu
sonra bizde biraz oturup uyuduk gün böyle bitti.

Evet canım mesele iftar sonrası kazasız geçirmekte..
Hedefimize endekslenirsek başarılmayacak bir durum değil aslında..
Bayramda musmutlu olmaksa cabası olacak..
Biz yaparız yahu, veririz kiloları..Kilolar korksun bizden

Canım bir haftalık izin olmaz, kaldıkı izinli yazsamda yazmasamda listeye dahil olursun..
Özetle izin yok sana, kendine yemene dikkat et canikom

Eder canım, sen buraya yazmana devam et..

Canım bu hafta listeye dahil olucakmısın?

slmlar , menü gayet ideal duruo hep bu şekilde devam ettiysen. kaç kilosun ve ne kadardır devam diosun bilmiorum tabi. okuduklarımdan anladığım değişik yemek gruplarını diyete dahil etmek ve düzende değişiklikler yapmak faydalıymış. yürüyüş dicem ama yoğunsun galiba

bildirim
sabah:1 greyfurt,1 salatalık,2 yumurta,1 dilim ekmek,peynir,5 zeytin
öğle: mercimek cor, patlıcan sal
ara: yarım greyfurt
akşam:1 dilim biftek, çoban salata (planlıyorum)
yatmadan yogurt
10 km yürüyüş daha yapmadım ama yemekten sonra cıkcam
kitap nabakovdan karanlıkta kahkaha

Herkese iyi aksamlar,

Kaptanım haklisiniz kaçamak yapmamak için yazmaya devam.
Bugunki menü
Kahvaltı: 2-3 kuru kayısı
Ara öğün: Sütlü filtre kahve
Öğlen: çorba, çeyrek porsiyon sebze, makarna , 1 tane enginar
2 parca cikolata
Ara öğün: yine 2 parca çikolata ve kahve
Aksam: pizza
Ara öğün: kiraz
Berbat bi menü
Kitap okudum, bu kitabı çalın a devam.
20 - 30 dk yürüyüş
Su 1.2 litre belki 1.5 e tamamlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…