GünaydınCanım bu hafta listeye dahil olucakmısın?
telafisini bugün yaparsın canım doğum günün kutlu olsun güzel yılların olsunGünaydın
Dün doğum günümdü. İpin ucu kaçtı :/ Ben çok iradesiz çıktım.
Abla??? Hiç duymadım görmedimYok ablacıım katılım olursa yaz sonuna kadar devam ederSeni de bekleriiz
Tamam canım bekliyorumGünaydınEllssa kaptanım izne ayrıldıım hafta 58,2 idim şu an 800 gr fazlam var, dönmek için sabırsızlanıyorum, ramazanın ilk haftası verirsem hemen geleceğim , burası olmadan olmuyor
Nice mutlu huzurlu ve fit yaşlara canım..Günaydın
Dün doğum günümdü. İpin ucu kaçtı :/ Ben çok iradesiz çıktım.
Son kilolar zor kilolardır canım..Artik iki haftada 1 kilo ancak verebiliyorum.bir hafta vermiyorum diğer hafta 1 kilo veriyorum.hic bukadar zorlanmamistim sanirim yaş etkiliyor
Bak bak hatta geelAbla??? Hiç duymadım görmedimTamam canım bakarım inşallah
canım cok sağol. inan aslında emin değilim. bu hafta annemin evinde kalıyorum ve onun tartısında tartılmak zorunda kaldım. onun tartıyla benımkı arasında 2 kilo oynuyor.gecen sefer onda 66 cıktım aynı gun eve gittim tartıldım 64 çıktım. buna istinaden bu hafta 64 gösterince dedimn o zaman benimkinde 62 çıkacağım. benim tartıyı baz almam lazım cünkü ben kilomu hep o tartıya göre hesaplıyorum kontrol altında tutuyorum. kendi tartımda 57 kilo benim için ideal oluyor misal. olmadı esime söyleyeceğim bir gün geldiğinde getirsin yanyana koyup tekrar bakayım.ayrıca seninde 1,5 kilo gitmiş gayet güzel ilerliyorsun
Deme bence deBak bak hatta geelŞeyy ben 17 yaşındayım henüz o yüzden herkese abla diyorum Ama demeyedebilirim
Sucunu da biliyosun yaniGünaydın hanımlar + 200 gr ile karsinizdayim.Ellssa bugunku kilom 65.9 . %0.3 fazlayim gecen hafta 65.7 .
Dun aksam uzeri yemekten once 65.6 idim oysa, ama aksam yemekli dugun vardi9 da pilav yedim, 10 da pasta yedim sonuc sasirtmadi yanibu ataleti uzerimden atacagim son 2 gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?