Kaptanim beni neden almadin listeye
Akşam meyvesi vücuda şeker yüklüyor canım.. kilo vermemek çok normal..Bu arada salı günü 81.8 dim çok heyecanlanmıştım ama bugün bir hayal kırıklığı.
83 kiloyum. Regl oldum sabah. Vakti değildi ama hayırlısı. Geldiğimden beri 83 den aşağı düşüp geri 83 oluyorum. Akşam meyve yemek olumsuz etkiliyor sanırım beni. Akşam meyvesini kessem dicem ramazan geldi. Nolcak bilmiyorum.
Senin başlangıç tarihin ne canım?Kaptanim beni neden almadin listeye
geçmiş olsun canım..kızlar ben bugün tartılamadım oğlum midesini üşütmüş sürekli kusuyor onunla uğraştım unuttum zaten listeye girecek kadar kilo vermedim.yarın sabah tartılır yazarım görüşürüz
30 mayis olmasi lazimSenin başlangıç tarihin ne canım?
Canım deneme süremiz 15 gün..30 mayis olmasi lazim
Senin buraya geliş tarihin ne canım..Gecen cuma ve onceki cuma 71.4 iken bugun 70.3. Iki haftada 1 kilo verebildim baslangic kilom 83 hedef 63
Canım öyle deme, son kilolar zor kilolardır.. Merak etme gidecek inşallah..selamlar efenim 81,9 kg bu hafta ve pazartesi itibariyle diyetisyene başlıyorum. artık vucüt kilo vermiyor ve bu durum beni sıkıntılı bir hale getirdi
Aaa O ozguventavan da varmış bildirimde bulumayan, hadi kızlar bekliyoruz.* * *2. Takım 468. Etap ***
krakker ( 65,9 / 65,7 / 0,2 / 0,30% )
rukgus ( 82,2 / 81,9 / 0,3 / 0,36% )
jenemy ( 65,7 / 65,9 / -0,2 / -0,30%)
Dilakzn ( 63,4 / / / %)
ozguventavan ( 67,3 / / / %)
miaselinam ( 64,5 / 62,4 / 2,1 / 3,26%)
2. Takım ortalaması: %0,
Senin buraya geliş tarihin ne canım..
kuralları tam bilmiorum kus bakma :) buranın bu hafta bana faydası oldu bildirim yapcam die elim buzdolabına her gttiğinde bunu yazamam die vazgeçtim. hazır 1.5 kilo vermişken takıma da yarasaydı keşkeKaptanim beni neden almadin listeye
Bana net tarih verseydin iyiydi şekerlikBu ikinci cuma bildirimim.10 gun oluyo
Forumdan uzaklaşmak bana hiç yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?