- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
24 mayis saliBana net tarih verseydin iyiydi şekerlik
Deneme süremiz 15 gün canım..
Bazen yogunlktan dolayi pek giremiyorumHoşgeldin canım..
Kendini tanıtırmısın öncelikle seni tanıyalım.
Merhaba canım, ben de senin gibi son kilolarda takıldım kaldım hatta üstüne bi de kilo aldımmerhaba kızlar ben şu an izindeyim ama hem kilomu hem sizi takipteyim ...listeye dönmem için 900 gr artım var ..bakalım bu hafta gidecek mi??? ben duraklam dönemine girdim vermem gereken son 4 kiloyu uzun zamandır veremiyorum ama ramazandan ümitliyim ....Geçen sene ramazan ayında yediklerime çok dikkat ederek ve yürüyüşümü de ihmal etmeyerek çok güzel kilo vermiştim .... Herkese hayırlı Ramazanlar keyifli kilo vermeler....
Cumaya kadar gitsin o artılar lütfen ve cuma bildirimi duzenli olsun şekerimForumdan uzaklaşmak bana hiç yaramadıbu sabah 64 kiloyum, stresten evde durmaktan habire yiyorum, ama çok şükür ramazan geldi yemeyecegim inşaallah..
Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???bugünün menüsü
sabah: 4 yemek kasıgı yogurt, 3kasık müsliyle
ara :1 tane kurabiye
öğle: 6 yemk kasıgı domatesli biberli kepek makarna,4 kasık yogurt
ara:1 seftali
akşam:öğlenki makarnadan 6 y.k
yatmadan yine yogurt
bugün de 10 km yürüdüm, ebrunun 21 günde yağlarınızdan kurtuluna dün başladım birazdan 2.günü yapcam
Bizmi yapıcaz??Kuzular bu hafta 8. Takım yerine sonuç listesini sanırım siz yapacaksınız
Canım yok öyle zamanım olmadı felan, o zamanı oluşturacaksın ki zaten bu hafta oruç tutanlar perşembe iftar öncesi tartılıyor..Bilginize kızlar..selam kızlar, işler güçler bitti çok şükür, nefes almaya vaktim yoktu yaa geçen hafta neydi öyle
bugünden itibaren boşa çıktımm
dün kilo bildirimi yapmaya zamanım olmadı, zaten tartılmak bile aklıma gelmedi, bu sabah tartıldım 67.4 çıktım, çok saçma beslenmiş olmama rağmen almamışım, çok sevindim, ama gerçekten bu hafta yemeği bile ayakta yedim, su çok içtim, içmek için değil, çok susadığım için, hava da sıcak, hararet yapıyorr
Canım senin takıma geliş tarihini alabilirmiyim?öncelikle 3.lüğümüzü kutlarım sizi tebrik ediyorum
menüye gelince
sabah:3 yumıurtadan omlet, greyfurt suyu 1 bardak
ara:5ince dilim hindi füme,4 kayısı
öğle:haşlanmış kabak, üzerine 3 y.k yogurt
akşam:kuzu fileto ,çoban salata(planlıyorum)
21 günde yağlarınızdan kurtulun 3.gün de tamam
yemekten sonra 10 km yürüyüş
hergün 300 ,500 gidio cok mutluyum :) darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?