Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Takipteyim canım, bakalım bu hafta cuma ne kadar olucaksın?

Amin inşallah canım.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 468. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 Mayıs- 3 Haziran 2016

TAKIM DERECELERİ

6. Takım .................. 0.715%

9. Takım ................. %0.671

2. Takım .................... 0,603%

BİREYSEL DERECELER

7.takımdan========ekyk %3.66

2.takımdan ========miaselinam %3.26

9.takımdan========Fittmiray %2.34

Tebrik ederim kızlar, miaselinam seni de tebrik ederim, hedefine ulaşırsın inşallah biran önce

merhaba aslında ramazanda hepimiz bildiği şeyleri yapmıştım,
sahurda yumurtalı peyniri zaytinli az ekmekli klasik kahvaltı.
İftarda da ne pişerse azcık yedim kesinlikle asitli yiyecek falan içmedim meyveyi de çok sınırlı tükettim ekemeği akşamları çokaz yedim ve en önemlisi bazen iftar öncesi bazen iftar sonrası yürüyüş yaptım

Takipteyim canım, bakalım bu hafta cuma ne kadar olucaksın?
ben de merak ediyorum

İyi akşamlar kızlar . Kaptanım öncelikle teşekkür ederim ama galiba geri aldım kiloyu ana evine gidince :))

Dünkü menümü paylasayım

sabah kahvaltı

1 poğça kücücük yanında bir yumurta bir dilim peynir ve domates

öğlen yemeği yerine

etli nohut ve yoğurt

akşam patlıcan yemeği bir dilim ekmek salata

gece karpuz yedim.

bugünkü menüm
sabahmlet,greyfurt,ceviz,zeytin,peynir
ara:2 ceviz
öğle:1 tabak ıspanak,yogurt
aksam:1 kase corba(bol etli)
7km yürüyüş ve 21 günde yag.krt 5.günü yapmayı planlıyorum şimdi de

Hepinize iyi aksamlar kizlar.
Sahur menum: 1 dikim peynirli sodali tepsi böreği, 1 bardak süt, 3 dilim karpuz.

Iftar menüm: 4 kasik bulgur pilavı, 4 kasik taze fasulye, yarım kase tarhana çorbası, 2 adet hurma, 2 bardak ayran.

Az önce de 3 tane can erik yedim . Yeme faslı bitti simdi bol su icme zamani
Isten geldikten sonra da cok zorlansam da 3 mile leslie yaptım.

@Dilakzn tekrardan hosgeldin tatlım. Gerxi ben de cok aktif degildim son zamanlarda ve ben de duraksamadayım tek umudum ramazan bakalım nasil olacak.

Ramazan 1.gün
sahur:
2 kase şekersiz hoşaf
1 dilim yağsız lor peynirli börek
iftar:
7-8 dilim karpuz
bol maydanoz - yeşil soğan - 1 domates
3 dilim kadar mısır ekmeği
bitki çayı

Ramazan 2.gün
Sahur:
2 kase şekersiz hoşaf
1 dilim yağsız lor peynirli börek
iftar:
7-8 dilim karpuz
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim yağsız lor peynirli börek
bitki çayı

Merhaba kızlar dünkü menümü yazayım bende

Kahvaltı 1 dilim ekmek salata bir dilim peynir ve yarım tatlı kaşığı tereyağ

öğlen
2 köfte ve bir dilim ekmek salata

akşam
tavuk kanat fırında ve 1 çorba kasığı meyhane pilavı yoğurt
yarım dilim baklava kavun yedim gecede. 1 armut

bugünkü menüm

sabah salata yaptım yanında 1 dilim peynir 2 dilim ekmek ve 1 çay kaşığı tereyağ
öğlen 1.5 köfte 1 dilim ekmek salata
akşam biber dolması yoğurt

yarın tartılcam bakalım gündüz kaç çıkacağım. eve uğrayacağım oradaki tartıyla tartılıyorum hep. kesin almışımdır verdiğim tüm kiloları. :'(

ben de yazim
sabah:3 ceviz,1 avuc kuru üzüm,1 kase corba,2 dilim kepek ekmek
ara:1 pogaca
öğleeynir,greyfurt,2 ceviz,6 zeytin,1 bardak süt
akşam:kuzu eti ızgarada,salata
ara :çilek
yatmadan yogurt
50 dk spor

Günaydın kızlarr

Ramazan 3.gün
sahur :
2 dilim şekersiz diyet kek
2 kase hoşaf

iftar:
yoğurt çorbası
salata
avuç içi kadar 2 adet tavuk

Yeni arkadaşlar hosgeldiniz.
Ben de dunku menumu yazayim:
Sahurda 1 kase musli+1 yumurta yedim. 1 litreye yakin da su ictim.

Iftarda 1 kase domates çorbası, 3 kasik bulgur pilavi, avuc ici büyüklüğünde haslanmis et, 2 tane hurma. Yemekten sonra da 2 tane can erik yedim. 1.5 litre de su ictim yatana kadar.

Bu gece sahur yapamadim kalkamadik bakalim gun nasil gececek.

Dunku sahuru musli ile gecistirince dun iftardan once guzel bi kg ile karşılaştım. 65 lere geri inebilmistim ucundan kiyisindan da olsa. Bu gece ise sahura kalkamadik uyanamadik malesef ama sabah tartisi bana cok iyi geldi, tabii ki wc den sonraydi o ama olsun. Ramazan insallah istedigim gibi gidecek . Zaten bugun bikdirim gunu iftardan once tartilip soyleyecegim kilomu. Ayrica her 5 gunde 1 gunluk çetelemi de paylasicam. Her sabah ve iftardan once tartiliyorum.

Herkese bir kac tüyo vereyim herkes soruyor ramazanda kilo nasil verilir diye. Gerci biraz bunye ile de alakali sanirim ben hic bir zaman ramazanda kilo alanlardan olmadim cunku istahim gidiyor ister istemez.
Bir kere menulerimi görüyorsunuz aksam yemeklerinde ekmek yok, tatli yok. Tatli ihtiyacimi meyve veya hurma ile gecistiriyorum. O tatli ihtiyacini gidermek isin tarçınlı sut içebiliriz seker dengelenir .Ayrica orucu hurma ike acmak da o tatlı krizleri icin muhtesem cozum.
Diger bir nokta ise nasil olsa butun gun ac olucam diyerek sahuru abartmamak. Biraz mide kazinacak biraz açlık olacak ki vucut depolardan yakmaya baslasin. Bu sene ben de zor su iciyorum ama zorluyorum kendimi iftardan yatana kadar. Ama kesinlikle 1 bardak suyu kafaya dikerek oruc acmayin yudum yudum icmeye çalışın bu da cok onemli. Iftardan sonra ise yatana kadar her yarim saate 1 bardak seklinde ayarliyorum.son olarak haftada 3 kez de olsa 45 dk lik bir yuruyus super olur.
Hepimize bol eksili ramazanlar olsun insallah.

Afiyet olsun canım da gece karpuz çok fena olmuşşş, şeker yüklü ya ondan şey ettim

Süper bi menü, ramazan da en zor şey spor ve su tüketiminin sınırla zamanda olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…