Hoşbulduk canımcım, inşaallah atlatıcaz bu duraksamayı, taa kaç kilolardan düştük buralara bunu da geçicez inşaallah@Dilakzn tekrardan hosgeldin tatlım. Gerxi ben de cok aktif degildim son zamanlarda ve ben de duraksamadayım tek umudum ramazan bakalım nasil olacak.
Tamamına katılıyorum, iftar sonrası tatlı ve meyve olayını yapmasak aslında bir çoğumuz kilo verebiliriz.Dunku sahuru musli ile gecistirince dun iftardan once guzel bi kg ile karşılaştım. 65 lere geri inebilmistim ucundan kiyisindan da olsa. Bu gece ise sahura kalkamadik uyanamadik malesef ama sabah tartisi bana cok iyi geldi, tabii ki wc den sonraydi o ama olsun. Ramazan insallah istedigim gibi gidecek . Zaten bugun bikdirim gunu iftardan once tartilip soyleyecegim kilomu. Ayrica her 5 gunde 1 gunluk çetelemi de paylasicam. Her sabah ve iftardan once tartiliyorum.
Herkese bir kac tüyo vereyim herkes soruyor ramazanda kilo nasil verilir diye. Gerci biraz bunye ile de alakali sanirim ben hic bir zaman ramazanda kilo alanlardan olmadim cunku istahim gidiyor ister istemez.
Bir kere menulerimi görüyorsunuz aksam yemeklerinde ekmek yok, tatli yok. Tatli ihtiyacimi meyve veya hurma ile gecistiriyorum. O tatli ihtiyacini gidermek isin tarçınlı sut içebiliriz seker dengelenir .Ayrica orucu hurma ike acmak da o tatlı krizleri icin muhtesem cozum.
Diger bir nokta ise nasil olsa butun gun ac olucam diyerek sahuru abartmamak. Biraz mide kazinacak biraz açlık olacak ki vucut depolardan yakmaya baslasin. Bu sene ben de zor su iciyorum ama zorluyorum kendimi iftardan yatana kadar. Ama kesinlikle 1 bardak suyu kafaya dikerek oruc acmayin yudum yudum icmeye çalışın bu da cok onemli. Iftardan sonra ise yatana kadar her yarim saate 1 bardak seklinde ayarliyorum.son olarak haftada 3 kez de olsa 45 dk lik bir yuruyus super olur.
Hepimize bol eksili ramazanlar olsun insallah.
Hoşgeldin canım, umarım istediğin kiloya sağlıkla kavuşursunselam kızlar vermem gereken 12 kilom var .. umarım yarısını ramazanda verebilirim.
saol cnm gercekten çok iyi hissettiriyor, bir gün yapmassam eksik hissediyorumŞahane!
Yürüyüşüne bayıldım süpersin
Ya ben de öyleydim, işe yürüyerek gider yürüyerek gelirdim, yürümeye bayılıyorum!saol cnm gercekten çok iyi hissettiriyor, bir gün yapmassam eksik hissediyorum
inşallah başlarsın cnm :)Ya ben de öyleydim, işe yürüyerek gider yürüyerek gelirdim, yürümeye bayılıyorum!
Ama şimdi çalışmıyorum ve yürüyüşe ara verdim mecburen inşaallah yeniden başlayacağım
güzel kilo vermişsin tebrikler,ama bence şok diyet yapma yavas olsun yağdan olsun.zaten çogu gitmiş insan sabırsızlanıo biliorum ama :)İki ayda çok güzel bi şekilde tam 10 kilo verdim, şimdi ise 1 aydır adam akıllı kilo veremiyorum, şu ramazandan hayırlısıyla en azında -2 kg ile çıkarsam çok sıkı diyete girip hatta şok diyet yapıp 55 kiloya ulaşmaya çalışacağım inşaallah!
Farketmez canım.Kızlar bildirimi bugun mu yapacaktık yoksa bugun iftardan once tartilip yarin mi?Ellssa kafam karıştı kaptanim farkeder mi?
hoşgeldin canım..selam kızlar vermem gereken 12 kilom var .. umarım yarısını ramazanda verebilirim.
Harika menu ve gun olmus canim supersiİftar menüm
2 hurma
Mercimek çorba
Bulgur pilavı
Tavuk
Salata
Süs biberi
Sahur
2 erik
2 haşlanmış yumurta
Su: Toplam 3 litreyi bulmuştur..
Kitap: Siyah kan
Spor: 1,5 saat yürüyüş ve bol koşturmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?