- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
cok geçmiş olsun.kıyamam suan durumu nasıl?canım cok sıkkın kızlar sorumluluk sahibi olmasam buraya girmeyecektim bir kaç gün ama vazgeçemedim.
oğlum cok hastayddı. Sabahtan beri 39 derece atesleydi. en sonunda kusmada eklendi. içtiği corbayı kustuğu yetmedi bos mideye safra da kustu. cok kötüydü dayanamadım o kdaar ates düşürücüyle banamısın demedi doktora gittik acile. midesi için ates için ilaç verildi serum bir de baska serum taktılar.suan iyi atesi düştü. gider gitmez zaten bodysini ıslat tekrar giydir dediler hemen öyle yaptık cok korktum bu seferde ciğerleri üşütecek diye. üşütme değildi bu ama neydi anlamadım. zaten orta kulak iltihabı vardı onun için antibiyotik damla vs kullanıyorduk. acaba dedim ilaçların yan etkisimiydi. ama diş te çıkartıyor dedik doktorda diş bu kadar ates yapmaz bu cok dedi. yediği birşey dokunmus sanırım dedi. çünkü kan ve idrar tahlilleri iyi çıktı sadece kan ilacı almamızı söyledi.
canım o kadar sıkkınki anlatamam. diyet filan düşünmedim bugün hiç.
o ağladı ben ağladım. canımdan can koptu. :'(((
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
neyse bugünkü menümü aylasayım sabah her zaman standart kahvaltı öğlen 2 tuzlu poça ev yapımı küçük kurabiye gibi onlarda
akşam taze ffasulye makarna yoğurt puding yedim.
o kadar
cok geçmiş olsun.kıyamam suan durumu nasıl?
o halde görmek zor tahmin edebiliorum ama hemen iyileşecek gibi düşün,moralini yüksek tut.ayrıca jenemy 'e katılıorum çocuklar tüm hastalıklara karsı daha dayanıklılar.tekrar geçmiş olsunmiaselinam gecmis olsun canim merak etme Allah sifasini verir insallah, bebekler sandigimizdan daha güçlüler ayrica endise etme.
Geçmiş olsun canım.canım cok sıkkın kızlar sorumluluk sahibi olmasam buraya girmeyecektim bir kaç gün ama vazgeçemedim.
oğlum cok hastayddı. Sabahtan beri 39 derece atesleydi. en sonunda kusmada eklendi. içtiği corbayı kustuğu yetmedi bos mideye safra da kustu. cok kötüydü dayanamadım o kdaar ates düşürücüyle banamısın demedi doktora gittik acile. midesi için ates için ilaç verildi serum bir de baska serum taktılar.suan iyi atesi düştü. gider gitmez zaten bodysini ıslat tekrar giydir dediler hemen öyle yaptık cok korktum bu seferde ciğerleri üşütecek diye. üşütme değildi bu ama neydi anlamadım. zaten orta kulak iltihabı vardı onun için antibiyotik damla vs kullanıyorduk. acaba dedim ilaçların yan etkisimiydi. ama diş te çıkartıyor dedik doktorda diş bu kadar ates yapmaz bu cok dedi. yediği birşey dokunmus sanırım dedi. çünkü kan ve idrar tahlilleri iyi çıktı sadece kan ilacı almamızı söyledi.
canım o kadar sıkkınki anlatamam. diyet filan düşünmedim bugün hiç.
o ağladı ben ağladım. canımdan can koptu. :'(((
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
neyse bugünkü menümü aylasayım sabah her zaman standart kahvaltı öğlen 2 tuzlu poça ev yapımı küçük kurabiye gibi onlarda
akşam taze ffasulye makarna yoğurt puding yedim.
o kadar
ya seni görünce heveslendim şimdi ama oruç ayında fırsat bulmak çok zor..bugün
sabahmlet,ceviz, kuruüzüm,süt,zeytin,domates
öğle :1 kase tavuklu şehriye corbası
akşam:1 kase tavuklu şehriye corbası,ton balığı
21 günde yag.kurtulun 9. gün bitti
Canım sahurda kek yerine yumurta yesen hem tok tutar hem yağ yakar.Ramazan 6. Gun
sahur
3 dilim kek
1 sutlu kahve
Iftar
1 tabak Sarma
1 adet dolma
7-8 karpuz
Canım sen haftasonlarıdamı çalışıyosun?sağol canım hala aynı. atesi var kusması devam ediyor. hiç birşey yiyip içmiyor. ıhlamur yaptım ara sıra ondan veriyoruz. calısmasam keske ama izin de alamıyorum aklım hep onda. hiç keyfim yok benimde diyet düşünewcek halim bile yok. ağlıyor herşeye sürekli uyumak istiyor halsiz
teşekkür ederim canım, ellerine sağlıkben bildirimini paylaşıma taşıdım
9.takımdan sevgilerlee
Bu kekleri görmek istemiyorum ama, bu ne böyleRamazan 5. Gun
Sahur
3 dilim kek
2 bardak bitki cayi
Iftar
3 adet dolma
12-15 adet karpuz
3 saat sonra
1 dilim kek
Uff gece 11 gibi yemesen iyiymişMerhaba kizlar. Sabah tartildim wc den sonra guzel bi rakam gordum ama iftari bekliyorum iftardan öncekini göreyim eve gidince onu yazcam
Dunku menum ise şöyle
Sahurda meyve tabagi yaptim kendime yarim muz, 10 tane kiraz ve 7 tane çilek yedim. 1 bardak da sut ictim.
Iftarda ise davetliydik ve ne yazik ji krndime uygun saglikli az karbonhidratli bişey bulamadim menude pilav yemek istemedim , 1 kase tavuklu erişte li corba ictim, 2 kaşık da yogurtlu kabak kizartma yedim. 2 kasik da ditilmis tavuk göğsü vardi pilavin uzerine koymak icin ondan yedim. 1 dilim de karpuz. Doymadim tabii eve gelince saat 11 gibi 1 tane haslanmis misir yedim 2 litre kadar da su ictim üzerine.
Evet ama sahur yapmadim sonrasında onu da bu niyetle yedim yaniUff gece 11 gibi yemesen iyiymiş
bugün baya farkedenler oldu ama ben hergün baktıgımdan mıdır farkedemiorum .acayip sıkılaştım pelte gibiydim şimdi bya hoş bi sertlık varya seni görünce heveslendim şimdi ama oruç ayında fırsat bulmak çok zor..
Nasıl 9. günde farkettimi şekillenmeler felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?