Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tereyağ biraz çilek receili suyundan ve 2 zeyin

öğlen saat 2 de yedim

sulu kofte salata 1 dilim ekmek biraz taze fasulye 1 corba kasığı filan

akşamda en geç altıda yicem

kuru fasulye yoğurt

belki sonra meyve yerim belki yemem.

Ah bu iftar davetleri , pilavdan yirttim ama tatliya dayanamadım ilk tatlimi yedim kizlar menume geceyim en iyisi.

Sahurda meyve tabagi yaptim 1 dilim karpuz 1 dilim kavun ve 1 barsak tarçınlı sut. Dun akşamki iftarda da sadece corba ve turku yedigim için bugun tartıdaki rakamlar benim icin harikaydı. Sahurda dikkat etmek iyi ama inun incesinde iftarda da dikkat etmissem harika oluyor. Neyse gelelim iftara.
Bugun davetliydik. Yarim kase mercimek corbasi ictim ardindan normal bur porsiyon kuru fasulye yedim . Pilav vardı ama almadim. 4 parça küçük lokmalar şeklinde tavuk göğüs pane yanina 3 kaşık yogurtlu kabak kizartma aldim. Yemegimi boyle tamamladim . Ha bu arada 2 lokma ramazan pidesi bandim kuru fasulyenin suyuna ilk ekmegimi de yemis oldum ramazandan beri. Tatli olarak ise suktan sarmasi ya da saray lokumu mu ne deniyor bu puding icinde krem santi sariyorsun hindistan cevizi ile ondan kucuk bir dilim yedim . Ekmek ve tatli olmasaydi ya da en azindan 1 lokma ile sınırlı kalsaydi daha iyi olacaktı. Neyse arada olur böyle

2. 5 günlük raporum hazir kızlar
Darısı her 5 günlüğe. (s.s sabah saatleri ya da sahurdan sonra, i.ö iftardan önce )

11 Haziran: s.s 65.5 - i.ö 64.7
12 Haziran: s.s 65.3 - i.ö 64.7
13 Haziran: s.s 64.9 - i.ö 64.6
14 Haziran: s.s 65.4 - i.ö 64.8
15 Haziran: s.s 64.2 - i.ö 63.8

Mrh hanımlar uzun süredir izindeydim artık geri dönmek istiyorum. Akrep33 kaç kilo olmam lazım takıma girmek için aldığım kiloları verdim sayılır tek başına olmuyor

Ramazan
9.gün
İftar: çorba, izmir köfte(2 adet köfte, 2 adet patates) 1/4 porsiyonbegendili et, 1 cup dondurma, kahve, cay, yarim porsiyon şerbetli tatli

10.gün
Sahur: 1 yumurtalı yarim patatesli omlet
Çiğ badem ve kaju, yarim domates, yarim salatalik, 2 adet zeytin, 1 dilim peynir
İftar: çorba, 1 parca tavuk göğsü, biraz patates püresi, yeşil salata, yarim porsiyon güllaç, çay

11. Gün = Bugün
Sahur: kefir, badem, 2 kayısı(yaş)
İftar: et ve salata düşünüyorum kaçamak olursa yazarım :)

Mrh hanımlar uzun süredir izindeydim artık geri dönmek istiyorum. Akrep33 kaç kilo olmam lazım takıma girmek için aldığım kiloları verdim sayılır tek başına olmuyor
Canım ayrıldığın kiloya geri dönmen gerekiyor.. Kaç kiloydun ayrıldığında?

Oruç tutan kızlar, bugün iftar öncesi tartılıyor unutmayın.

Ben de yeni baskülüme kavuştum ama bi sorunum var, baskül diğer basküle göre fazla tartıyor..
Baskül farkına takılıcam anlaşılan.

BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.

Merhaba,

23 mayısta araniza katıldım. O zaman 55.5 kiloydum. (Aksam tartildigimda) Bi hafta sonra sabah tartılmıştım. 54.5 çıkmıştım. Kaptanım sabah tartılmak gerekiyor demişti. 54.5 başlangıç kilosu olarak alınabilir.
Niyetliyim. O nedenle iftar öncesi simdi tartıldım. 53.6 kılıyım.
Artik ben de takımdan mıyım? :)

Bugunku menum :
Sahurda 1 dilim karpuz, 1 bardak sut+4 kaşık musli.

Iftar: 3 tane hurma, 1 tabak türlü, 2 dilim sodali peynirli tepsi böreği 1 dilimle kalsaydim iyiydi,1 bardak ayran, yarim iceberg limonlu.

Bugun boyle biter. Sahurda ne yerim ya da yer miyim su an onu dusunuyorum cunku yedigim 2 dilim borek hem mideme hem vicdanima oturdu

***2. Takım 469. Etap ***onuncu

krakker ( 65,7 / 65,6 / 0,1 / 0,15% )
rukgus ( 81,9 / 81/0.9 / % 1.10)
jenemy ( 65,9 /65,2 / 0.7 / %1.06)
Dilakzn ( 63,4 / 63,2 / 0,2 / 0,1 / 0,16%)
ikiye bölündü
ozguventavan ( 67,3 / / / %)2. kez Bildirimde bulunmadı
miaselinam ( 62,4 / 63,5 / -1,1 / -%1,76)

2. Takım ortalaması: %0,118

***2. Takım 470. Etap ***

krakker ( 65,6 / 65,5 / 0,1 / 0,15% )
rukgus ( 81 / / / % )
jenemy ( 65,2 / / / %)
Dilakzn ( 63,2 / / / / %)
ozguventavan ( 67,3 / / / %)
2. kez Bildirimde bulunmadı
miaselinam ( 63,5 / / / -%)

2. Takım ortalaması: %

Son düzenleme:
Canım hedef kilon kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…