Keklerde un ve seker yok.Bu kekleri görmek istemiyorum ama, bu ne böyle
Canım sen haftasonlarıdamı çalışıyosun?
Şu an nasıl durumu peki?
Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah canım.evet canım hafta sonları da çalışıyorum turizm olduğu için mecbur :)
dün akşam üstünden beri keyfi yerine geldi kusması durdu atesi kontrol altında. bugün doktora götürdük orta kulak iltihabı varmıs işte. antibiyotik verdi yine bakalım 1 hafta kullanacağız ne olacak.
Canım ramazan ayında en doğru tartı öğle zamanıymış aslında ama tabi öğlene kadar yatanlar için geçerli değil bu durum..Bu sabah itibariyle 64.9 dum, iftardan öncesini kabul etmek lazim ama sabah erkendi ne de olsaaz once tartildim zira iftara az kaldi 64.6 yim
Ramazanin ilk haftasi benden 1500 gr aldi inşallah hepimizden daha cok alir kızlar. Ac kalcaz diye abartmiyoruz suyu ihmal etmiyoruz sahurda tatliya gomulmuyoruz
Benim baskül de Pazartesi geliyordu ama ben evde olmayınca şubeden alıcamı söyledim ve tabi dün uğrayamadım, bugün fırsat bulurda alabilirsem kilomu öğrenicem inşallah, listede olmayı özledim yahuBu sabah itibariyle 64.9 dum, iftardan öncesini kabul etmek lazim ama sabah erkendi ne de olsaaz once tartildim zira iftara az kaldi 64.6 yim
Ramazanin ilk haftasi benden 1500 gr aldi inşallah hepimizden daha cok alir kızlar. Ac kalcaz diye abartmiyoruz suyu ihmal etmiyoruz sahurda tatliya gomulmuyoruz
Ayyy yine heveslendim bak şimdibugün baya farkedenler oldu ama ben hergün baktıgımdan mıdır farkedemiorum .acayip sıkılaştım pelte gibiydim şimdi bya hoş bi sertlık var
önceki ölçülerimi spor yarışmasına yazmıştım bakıp yazim hemen :)
Ben de hafta sonu tatlının dibini gördüm.. Cumartesi dışarda yedik sonrası tatlı cennetine düştüm resmen..Iyi geceler sevgili kizlar. Bugunku menumu yazmaya geldim. Gece sahur yapmadim sanirim bu gece de yapmayacagim. Ama dunngece gec saatte misir yedim diye yapmamistim bygun belki bişeyler atistirim.
Iftarda ise 3 tane hurma, 1 bardak ayran, yarim kase mercimek çorbası, 5 kasik patlican güveç, 2 kaşık sade makarna yedim.
Hatirladigim kadarıyla ramazanda henuz meyve ve hurma dışında tatli yemedim. Hurmaya bu sene basladim desem yeridir onceden sevmiyordum meger benim sevdigim hurma cesidi farkliymis.tunus hurmasi seviyormusum beno bayagi bayagi tatli ihtiyacimi gideriyor. Bugunluk de böyle kizlar. Şimdi yatacagim sahura kalkarsam bir seyler yerim gibi onu da yarin yazarim artik. Hepinize iyi geceleeer.
Süpermiş o zaman..Keklerde un ve seker yok.
Yulaf kepegi yumurta ev yapimi yogurt tarcin zencefil zerdecal muskat cevizi kuru uzum kuru kayisi yaban mersini bir yemek kasigi zeytin yagi tuzsuz lor peyniri var.
Hem saglikli hem tok tutuyor.
Akşam şeker yüklemesi yapılmış resmen, daha düzenli yap canım iftarını.Ramazan 8.gün
sahur
1 kase yoğurt içine 1 muz biraz yulaf ezmesi biraz tarçın biraz mısır gevreği
iftar:
karpuz - kiraz
2 saat sonra
çorba
2 saat sonra irmik tatlısı
Canım benim topiğe de yazarmısın bu incelmeleri..bugün sabah: 2 haslanmış yumurta,3 ceviz,5 kuru üzüm ,5 zeytin,2 dilim kepek ekmek
öğle:soguk çorba,patlıcan musakka,3 kasık makarna
ara: yeşil elma
akşam: yogurt 2 kase
spor 21 günde yagl.kurtlun 10.gün kaldı 11 :)Ellssa cnm buarada 3 cm simit(göbek),2 santim basen,1 santim popo,2 cm sırt,yarımşar santim üst bacak ve kol gitmiş,bacak ve kol zor gitcek gibi ama mantıken de geniş bölgeler daha fazla incelio oransal olarak
Bugünkü menum
Sahurda bir tabak Kaşarlı makarna yedim keske kalkmasaydim da yemeseydim onu kendimi tutamadim 1 bardak da ayran ictim. Tabii ki bu makarna bana bugun hemen +200 gr olarak döndü. Ama gardimi aldim titredim ve kendime geldim
Iftarda 1 kase mercimek çorbası, 3 hurma, 1 bardak ayran, 1 tabak türlü yedim. Simdi de 1 fincam sütlü sekersiz nescafe içiyorum. Ramazandan beri ilk nescafem. Bugun daha da bise yemem sahuru da hafif gecirmeyi planlıyorum. Opuyorum sizlerrriii.
Benim en cok fark sabah ile öğle arasi oluyor. Saat 3 gibi sabitleniyor kilom ve iftara kadar oyle gidiyor. Bugun mesela sabah saat 7 ile öğle 12 arasinda 500 gr fark var, tabii bunda wc faktoru de buyuk rol oynuyor.Canım ramazan ayında en doğru tartı öğle zamanıymış aslında ama tabi öğlene kadar yatanlar için geçerli değil bu durum..
İkindi gibi felan tartı en doğrusunu gösterir diyelim o zaman..
Biz de seni ozledik sekerim bekliyoruzBenim baskül de Pazartesi geliyordu ama ben evde olmayınca şubeden alıcamı söyledim ve tabi dün uğrayamadım, bugün fırsat bulurda alabilirsem kilomu öğrenicem inşallah, listede olmayı özledim yahu
sağolasın tatlım amin inşallah. Rabbim evlatlarımızı bize bağıslasın kötü günlerini göstermesin.Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?