Canım kilo bildirimi sabah saatleri olucak, 3. bildirim yapılmadığında diskalifiye olursun bilgine canım.Merhaba anca girebildim özür dilerim.
Dünkü menüm sabah standart peynir ekmek tereyağ kahvaltı
öğlen birşey yemedim
akşam sadece mercimek corbası tavuk sote bir dilim ekmek
bugün sabah 1 bardak süt
aralardaa kahve içtim
akşam saat 6 da
1 kase corba 3 çorba kaşşığı ıspanak biraz yoğurt bir dilim börek peynirli. ve salata
bu sabah tartıldığımda 63,5 geldim. geçen hafta 63,5 tim yani inmemişim. ama hastayım belki onunda etkisi var. baslangıc kilom 68,7
hedef 57
Evet canım sen katılabiliyordun ama hedef kilonu sordum yanıt gelmedi senden.. Bekledim gelen giden olmayınca paylaştım listeyi..Ellssa cnm benim baslama tarihim 30 mayisti bu hafta katilabiliodum
E hoşgeldin o zaman tekrardan aramıza.günaydın kızlar
iyi haftalarr
artık aranızdayımmmmm
yiyip yiyip kilo almama dönemim sona erdi
bu sabah 1.5 kilo fazlalığım var
oruç tutamadığım halde sahuru iftarı çok güzel yaptım,ramazan dolayısıyla suyuda pek içemedim
bu hafta protein ağırlıklı yiycem ,yemem lazım bayramdan sonra düğünler var ,yeni kıyafetler alıcamm
38 beden hemideeee
geçmişe bir göz atıp geliyorumm
Şekerim iyi okuyamadın galiba geçmişi, benim baskül arıza yaptı yeni baskül de 2 kilo fark yaptı kiii belki de daha çok vermiştim ama işte yeni baskül sayesinde anlayamadım kilomu..
Ben çok beğendim canım, böyle devam edebilrisinsabah ne yediğimi yazayım akşama uğrar menümü yazarım
2 yumurta
bol yeşillk
az peynir
2 zeytin
ara
türk kahvesi ve 1 hurma
olabilir
bu gün benim temizlik günüm
14-16 arasıda mukabeledeyim
akşamüstü bahçedeyim
arada uğrayıp menülerimi yazmam lazım yoksa bu gidişhattımın hiç beğenmiyorum
Canım kilo bildirimi sabah saatleri olucak, 3. bildirim yapılmadığında diskalifiye olursun bilgine canım.
Evet canım sen katılabiliyordun ama hedef kilonu sordum yanıt gelmedi senden.. Bekledim gelen giden olmayınca paylaştım listeyi..
Nasıl yaniama kaptanım benim telefonum kırıldı kaldım kücük bir telefona o yüzden yapamıyorum. e cocukta var işe geliyorum birde çok yoğun calısıyorum ne yaapayım.
neyse dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek bir yumurta 1 domates 1 dilim peynir
öğlen patlıcan musakka
amerikan salatası
2 lokma
akşam
bir kase corba
balık
slaata
1 dilim ekmek
bu şekildeydi.
Aman aman kimler gelmiş hoş gelmişselam kızlar
kiloma bakmaya korkuyorum
diyet anlamında gene istikrarlı bişey yapamıyorum
nolacam ben böyle...
zuhal32 geri geliyor
krakker vermiş kiloları
az size bakayım da motive olayım
Hoşgeldin canım..Kaptan kaptanim ben geldim nolur bana yardim edin kendimi cok yorgun hissediyorum kendimi tanitmam gereklimi diger arkadaslara bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?